P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8
Re: P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8
Είναι η τρίτη φορά φέτος που δεχόμαστε γκολ σχεδόν με την εκπνοή του ημιχρόνου. Μιλάνε για χέρι, είναι; Τώρα θέλουμε 2 .... . . . .. .
Εκτος του οτι κανει χερι,Χακομπο αγορι μου τι αντανακλαστικα ειναι αυτα? 
Καλός ο Σκόνδρας, αλλά δεν μπορεί να μαρκάρει καλαθοσφαιριστη...γκολ παράγκας Ι και βάλε.
- navigator11
Τουλάχιστον,υπάρχει - θεωρητικά - αρκετός χρόνος μπάς και ...
Άδικο το σκόρ με βάση την εικόνα του αγώνα.
Άδικο το σκόρ με βάση την εικόνα του αγώνα.
Κάντε και κανένα σουτ ρε γαμώτο, το ποδόσφαιρο είναι ΣΟΥΤ για να βάλεις γκολ...

Δεν υπαρχει χερι ρε παιδια τι λετε τωρα.
Γαμωτο ολο το πρωτο ημιχρονο να λεω συνεχεια "μονο τις μακρινες καθετες φοβαμαι..." και τελικα εκατσε...
Τεσπα. Παει το αγχος τωρα, ΑΙΝΤΕ να παιξουμε μπαλα τωρα στο Β. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σκοραρουμε. Αιντε πατηστε τους ρεεεεεεεεε
Γαμωτο ολο το πρωτο ημιχρονο να λεω συνεχεια "μονο τις μακρινες καθετες φοβαμαι..." και τελικα εκατσε...
Τεσπα. Παει το αγχος τωρα, ΑΙΝΤΕ να παιξουμε μπαλα τωρα στο Β. ΜΠΟΡΟΥΜΕ να σκοραρουμε. Αιντε πατηστε τους ρεεεεεεεεε
TA NEYΡA MOYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYΥ
ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
pame gia anatro, PAME PAME PAME!!!!!!
me ton mpastardo ton ollando to diaithth kai ton mish merida podosfairisth
ΟΧΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΓΚΟΛ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ
pame gia anatro, PAME PAME PAME!!!!!!
me ton mpastardo ton ollando to diaithth kai ton mish merida podosfairisth
- Caballo Viejo
Πριν φτάσει η φάση στον Χακόμπο, ο αντίπαλος επιθετικός είναι ανάμεσα σε τρείς αν δε κάνω λάθος. Ψιλοζητάει το χέρι μόνο ο Σκόνδρας αν πρόσεξα καλά στο ριπλει, κατα τα άλλα ....θεατές στο γκολ.
Πάμε ΠΑΟΚΑΡΑ. Ατυχία. Είμαστε πολύ καλή σαν ομάδα. Δεν καταλαβαίνω την τόση ατυχία.
-
obanebane79
στο skysports μιλανε για πεντακαθαρο χερι και απαραδεκτο βοηθο που δεν το ειδε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane79 την Τρί 27 Αύγ 2013, 21:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μα κι αυτές οι κωλοκόντρες, τι τυχεροί είναι οι άνθρωποι, όλες οι κόντρες πίσω σ' αυτούς....

- PAOK_NORTH_ARMY
43' καταραμένο. 2/2 μας έχεις φέτος. Ματς για 0-0 στο χαλαρό και να μας γαμάει τη ψυχολογία η τύχη έτσι όχι δεν αντέχεται ρε. Όχι γαμώ την σάλκε μου.
Ναι ρε μην τρελαθούμε τώρα, είναι χέρι καθαροτατο και πολύ γεμάτο. Κρίμα, γιατί μετά το πρώτο πεντάλεπτο δεν υπήρχε Σαλκε επιθετικά.
- charlie_pace
στο skysports είπαν ότι ήταν χέρι πάντως..
εγώ δεν εχω καλή ανάλυση οπότε δεν μπορώ να πω..
εγώ δεν εχω καλή ανάλυση οπότε δεν μπορώ να πω..