+1freemind έγραψε:και σε μέναslidar έγραψε:Moνο σε εμενα φανηκε καλυτερος οσο επαιξε απο τον αθανασιαδη?
Επαιζε ωραια με πλατη και εσπαγε ομορφα το τοπι.
61.Tomáš Necid
- ΑποστόληςΑ
Re: 61. Tomáš Necid
σιγουρα εχει στοιχεια φορ περιοχης που οι αλλοι δυο δεν εχουν αλλα για μενα η θεση φορ ειναι απο τα πλην μας...παλι.......μιλωντας για το στοχο του πρωταθληματος
Του λείπουν παιχνίδια και η ρουτίνα, όταν παίζεις συχνά. Κέρδισε την πρώτη κεφαλιά του αγώνα εναντίον της άμυνας της Σάλκε. Ο Αθανασιάδης δεν κέρδισε ούτε μια κεφαλιά.
- kataramenos5
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 61.Tomáš Necid
η φαση που κανει στο τελος,ειναι φαση μεγαλου παικτου.συνεχισε ετσι και σε κανεναν μηνα βλεπω να κανουμε ονειρα για το πως θα σε κρατησουμε
- PAPA TSIBIKOS
Καταραμένε , ξύπνησε
Για να κάνει τέτοιο τάκλιν με τόσο νεύρο σημαίνει ότι βασίζεται στα πόδια του.

Για να κάνει τέτοιο τάκλιν με τόσο νεύρο σημαίνει ότι βασίζεται στα πόδια του.
- kataramenos5
Εχω την εντύπωση(πρώτα ο θεος γερός να ναι) οτι θα βγάλει φάσεις που θα παραμιλάμε.Ο τύπος έχει πέσει στη μαρμίτα με το μαγικό φίλτρο οταν ήταν μικρός ,μολις πάρει λιγο θάρος ξανα, θα εκτοξεύονται οι αμυντικοί δεξιά κι αριστερά μόλις τον πλησιάσουν.Ξέρει το τόπι και σήμερα εδωσε δείγμα.Λίγο υπομονή .
Κοφτη τριπλα πανω στην κινηση απο ανθρωπο 1.90 πρωτη φορα βλεπω.. και εμεινα καπως ετσι..
Συνεχισε ετσι ρε παιχταρα.

Συνεχισε ετσι ρε παιχταρα.
Τελειωσε τη φαση μη δινεις πασα στο μομολο, τα φορ δε δινουν πασες μεσα στη μεγαλη περιοχη απλα εκτελουν.
τρελοαρχηγέ, καλά έκανε εκεί νομίζω. και εγώ εκείνη τη φάση "σπάστη" φώναζα. 2 άτομα είχε πάνω του.
- Sick Bastard
- desperando
- Επικοινωνία: