Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II

Δημοσίευση από barlow4 »

Ποσο δικιο εχεις
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

PAPA TSIBIKOS έγραψε:Το μεγάλο πρόβλημα της ομάδας είναι ότι ΔΕΝ έχει μπαρουτοκαπνισμένους παίκτες (30ριδες)
με ποδοσφαιρική αλητεία.
Είμαστε πολλή μαλθακή ομάδα :twisted:
Αυτο φανηκε χθες με την απουσια και κατσουρ και λαζαρ.....μην βαλω και το γερο λινο.....

Επρεπε να εχουμε το παρει τουτο τον μπρααφχαιντ χθες αν και εφόσον θέλουμε να παίζουμε την αμυνα ψηλα. Ο μοντανα ειναι σαξ τον σιφο και ψηλα στο γηπεδο εκτιθεται ευκολα.......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

barlow4 έγραψε:Ποσο δικιο εχεις
Ειναι που εγω ειμαι πορωμενος...
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Που πάμε ρε σεις με τον Χάνα Μοντάνα.ελεοςςςς μπαφχαιντ και πιατι χθες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Οταν μιλας για μεταγραφες σχεδον απαιτεις.φαινεται να στραβωνεις ασχημα για επιλογες που δε συμφωνεις.γι αυτην την πορωση μιλαω κ οχι γενικα.κ οχι το "ποσο δικιο εχεις" δεν ηταν πορωμενο σχολιο αλλα ειρωνικο γιατι για να υποσυηριξεις την αποψη σου συγκρινεις ανομοιες εποχες κ ανομοιες καταστασεις.προσωπικα τοτε κ εγω κ ολοι μου οι φιλοι πηραμε διαρκειας γιατι νοιωθαμε οτι συμβαλαμε στην ανασταση της ομαδας.καμια σχεση με μεταγραφες κ στοχους.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ. ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΠΑΛΑ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Προφανως και θα απαιτησω απο καποιον που πληρωνεται να μη αφηνει την αμυνα της ομαδας στην τυχη περνωντας πχ τον Σπυροπουλο που εχει να παιξει 6 μηνες μπαλλα και προερχεται απο συνεχης αποτυχημενες χρονιες για να καλυψει μια τρυπα ετων πιστευοντας προφανως οτι ο Λινο μπορει να κρατησει θεση βασικου σε υψηλο επιπεδο και προφανως απαιτω κατι καλυτερο απο τον Λοπεζ της πριμερα που μας ελεγες εσυ.Οσο για τις ανομοιες καταστασεις 12000 πουλησαμε την πρωτη χρονια,19000 την δευτερη μετα τις συνεχομενες βομβες για την εποχη και 21000 την τριτη (εξαντληση),τωρα αν εσυ πιστευεις οτι η ποιοτητα της ομαδας και ο πρωταθλητισμος μετα απο 20 χρονια δεν επαιξαν ρολο οκ παω πασο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ρε αγορι μου τον λοπεθ δεν τον ειχα παρακολουθησει σαν παικτη.με τον μηδενισμο αντεδρασα και ειπα οτι σαν βιογραφικο δεν ηταν για τα σκυλια,ισα ισα ηταν ενδιαφερον,και οτι θα κριθει.δεν ειπα οτι ηταν το σεντερ μπακ του μελλοντος.ουτε ξεραμε για τι ρολο τον προοροζαν.πεσαμε να τον φαμε και ειπα οτι εχει προοπτικες.
οσο για τα διαρκειας σου ειπα με ποια λογικη τα παιρναμε εμεις.εσυ αν τα επαιρνες για τις μεταγραφες με γεια σου και χαρα σου.εμεις τα παιρναμε γιατι νοιωθαμε οτι ο ΠΑΟΚ μεγαλωνε απο το υστερημα μας.οτι δεν ειμασταν απλα για την ατμοσφαιρα της τουμπας και για τους τιτλους.
και μπορει σωστα να τα λες για σπυροπουλους και δεν ξερω και εγω για ποιον αλλο, αλλα οι ομαδες δεν γινονται με φραντσαιζ.θα κανεις και λαθος επιλογες ενδεχομενα.πρωτη χροναια ειναι ουσιαστικα.απο δεκεμβριο θα αρχισουν κ οι διορθωσεις.τι τρελαινεσαι.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ποιο δεκεμβριο εδω οι διορθωσεις ξεκινανε απο τον Αυγουστο ηδη.Τεσπα κανε ενα κοπο να δεις τι εχουμε κανει σε μεταγραφες τα τελευταια 2-3 χρονια μην πω και παραπανω και που κατεληξε η συντριπτικη πλειοψηφεια των παικτων που αποκτησαμε και αν εξακολουθεις να μην καταλαβαινεις την πορωση μου με ατομα οπως ο Βρυζας και ο Παντελης οσον αφορα τους μεταγραφικους σχεδιασμους τους τοτε δεν εχει νοημα να συζηταμε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ο βρυζας θα ειναι εκει οσο τα χρεη δε ρυθμιζονται.
και στην τελικη καποτε ο βρυζας εκανε φοβερες μεταγραφες και τωρα στραβωσε και μας εκδικειται?
ειναι κουμανταδορος ο ζβ και οχι οι ρωσσοι που εβαλε ο ιβαν?μονο υπογραφες βαζει ο βρυζας.μπορει να επηρεαζει και καταστασεις ξερωγω αλλα η ευθυνη αυτη βαραινει τον ιβαν.
και δε γινεται ρε συ απο τη μια στιγμη στην αλλη ο ΠΑΟΚ να αποκτησει λειτουργια αλα μαντσεστερ.
εγω προσπαθω να τα βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα.δινω πιστωση πως να το πω.και την ηττα τη συγχωρω και ολα.γινεται προσπαθεια σοβαρη.και τα κακως κειμενα πιστευω θα διορθωθουν σιγα σιγα.
την κατα τη γνωμη μου κακη νοοτροπια φοβαμαι και κριτικαρω.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Έχουν μαζευτεί πολλές λάθος επιλογές από τον Βρίζα όμως και δε πάει άλλο. Το μοντέλο όπου ο προπονητής ζητάει θέση και ο τεχνικός διευθυντής ψάχνει παίχτη έχει αποτύχει. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός πρέπει να περάσει εξ ολοκληρου στον Stephens. Τον Βρυζα αν του πει ο Stephens πάρε τα 3 εκ του Σαββίδη και φέρε μου τον Ibraimovic έχει την ικανότητα να τον ψήσει να έρθει, όπως έκανε και με Garcia Contreras Μούσλι κτλπ . Αν του πει πάρε 3 εκ και φέρε μου επιθετικό θα ψάχνει τρεις μήνες και τη τελευταία μέρα των μεταγραφών επειδή δε θα βρει θα φέρει τον Χαριστέα. Οποτε ο ρόλος του πρέπει να περιοριστεί στο πρώτο κομμάτι, του ψησίματος και όχι της εύρεσης.

Χωρίς δεκάρι ( δεκάρι όμως, όχι αλχημείες όπως κάνουμε τα τελευταία 3 χρόνια ) άμυνες σαν του Παναιτωλικού δε σπάνε. Ο ΠΑΟΚ θα είναι προβλέψιμος και θα έχει σοβαρό πρόβλημα όταν δε θα του βγαίνουν τα στημένα. Το χθεσινό δεν ήταν γκέλα. Ήταν καμπανάκι για τις ελλείψεις που έχει η βασική εντεκάδα της ομάδας...

Ο Lopez είναι παίχτης επιπεδου B Ισπανίας στα 32 του, δεν είχε τίποτα το ενδιαφέρον πάνω του. Απλά όπως γίνετε σε όλες τις μεταγραφικές περιόδους οποιον παίχτη και να φέρουμε εφευρίσκουμε μονοι μας ενδιαφέροντα στοιχεία .
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

με 4 παιχτες εισαι κομπλε

μπρααφχαιντ

χατσεριδι(τον ηθελε διακαως ο σαββιδης)

αλιγεφ

πιατι

Ε μετα δεν νομιζω να εχουμε προβληματα με καποια ομαδα και ποιοτητα θα εχουμε μεγαλη κ φοβερο βαθος..
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Η ομάδα ΦΩΝΑΖΕΙ για μεταγραφές!!!
:( :( :(
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

To kalo einai oti 2 septembriou telionei to martirio metagrafes kalokairiou 2013 fere brafxaint kai piati xthes ,steilte ton xana montana gia kammia synaylia
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

απο που προκυπτει οτι ο εντσο μπρατχαιντ ή πως αλλιως τον λενε ειναι παικτης επιπεδου τσαμπιονς λιγκ?
η χοφενχαιμ αφου τετοιος ειναι γιατι δεν τον εχει στην ενδεκαδα της? απο δανεισμο σε δανεισμο ειναι και παιζει στον απολλωνα σμυρνης της ολλανδιας....
μηπως παλι απο πανερι θα ψωνισουμε?
βρε ειστε σιγουροι οτι θα παρουμε υπερπαικτη?
αμ ο αλλος ο παικταρας ο πιατι? αν πει οχι υπαρχει αλλος ή θα περιμενουμε τον ιανουαριο?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”