P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8

Δημοσίευση από nikolasf »

Ο θεός Βοηθός θα είναι.... Σε ποιά θέση θα πάιξει δεν ξέρω..... Και με ποιά ομάδα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

nikolasf έγραψε:Ο θεός Βοηθός θα είναι.... Σε ποιά θέση θα πάιξει δεν ξέρω..... Και με ποιά ομάδα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Να το κάνουμε τρικάβαλο τότε, με τον Χριστό, την Παναγία και τον Θεό βοηθό.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

obanebane έγραψε:Αυτος ο σκονδρας νομιζεις οτι μπορει να κρατησει καλα πισω εστω δεξια?
Εγω εχω παρα πολλες αμφιβολιες,δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχει παρει τη φανελα σπιτι του ο κιτσιου.
Ο σκονδρας αυτη τη στιγμη μοιαζει με ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη,δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
Σφιξαμε πολυ αυτη ειναι η αληθεια,εγω ομως εξακολουθω να εχω αυτη τη σιγουρια για προκριση.

Υ.Γ Ξεχασαμε και τον μικρο τον κων/ιδη αυτος μπορει αριστερα?
Ο Σκόνδρας δεν μπορεί ξαφνικά να έγινε ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής. Ούτε φυσικά είναι το τιτανοτεράστιο δεξί μπακ. Πέρυσι που πήγα και στα δύο εκτός με το Περιστέρι δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, αλλά ας όψεται. Ο Κωνσταντινίδης είχε πέρυσι τη φανέλα βασικού σπίτι παρέα με τον Αποστολόπουλο.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι χρειάζεται να καλυφθεί ο χώρος ουσιαστικά, ειδικά αν παιξει ο Φουρφούρ.

Παρατήρησε κανείς τον Σκόνδρα σήμερα που δεν μπορούσε να βγάλει μπαλιά μπροστά; Το αριστερό ήταν κουλό και με το δεξί πόδι τον ταπώνανε συνέχεια.

Αυτός ο Σπυρόπουλος τι σκατά κάνει; Αν δεν έχουμε αριστερό μπακ την Τρίτη καλύτερα να μας αδειάσει τη γωνιά, εφόσον δεν είναι κι αυτός τραυματίας.

Ο Κίτσιου είναι ένα ερωτηματικό ακόμη..

Ας βάλει τον Βίτορ αριστερό μπακ, δεν γαμείς;
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Odi έγραψε:Τζιόλης-Κάτσε στα χαφ,Λούκας μπροστά τους,δεξιά τον Σαλπιγγίδη μπας και τρέχει λίγο και μαρκάρει και αριστερά τον Στοχ..Κορυφή Κλάους,ο Νέτσιντ είναι ακόμη βαρύς και η ομάδα δεν τον ξέρει καθόλου ακόμα.

Το θέμα στα χαφ δεν είναι το μαρκάρισμα,όσο η σωστή διαχείριση.Δείτε και το πρώτο ημίχρονο στην Γερμανία.Πάνω-κάτω έτρεχε ο Λόρενς και πάλι αόρατος ήταν.Με τριπλέτα Τζιόλη-Κάτσε-Λούκας ίσως μπορέσουμε κάτι παραπάνω από πλευράς κυκλοφορίας.

Παρακαλάτε να μην παίζει ο Φαρφαν,αλλιώς προσευχηθείτε να ξυπνήσει ο Σκόνδρας ή να αναστηθεί ο Σπυροπουλος.
Προσωπικα συμφωνω με το σχημα που πιθανολογει ο φίλος Odi... Τα "ανοιχτά" θέματα ειναι κατα κύριο λόγο τρία...
Αρχικά, στο αριστερο άκρο, μάλλον η μοναδική λύση ειναι ο Σκόνδρας... Με την Ξάνθη ήταν καλός, σήμερα τραγικός... Βέβαια και ο Λινο στην Γερμανία δεν ήταν ιδιαίτερα καλός ούτε αμυντικά, ούτε επιθετικά, αλλα μια πιθανή κακη εμφάνιση του Σκονδρα με αντίθετο πόδι ειναι ικανή να σε καταστρέψει... Θέλω να πιστεύω ότι με πολυ φροντιστήριο και υψηλά επίπεδα συγκέντρωσης ειναι πιθανο να τα καταφέρει -έστω- να μην εκτεθεί...
Εν συνεχεια, στο κέντρο, οι αντικαταστάτες των Λαζαρ και Λορενς. Στο πρωτο ημίχρονο, ο Λορενς ούτε έκοβε, ούτε εραβε, ούτε κρατούσε μπάλα (ούτε κάν την ακουμπουσε για την ακρίβεια)... Οπότε ο αντικαταστάτης του (Λουκας πιστεύω) δεν γίνεται να ειναι χειρότερος... Ο Λαζαρ φαντάζει η μεγαλύτερη ισως απώλεια, όμως στη Γερμανία στο πρωτο ημίχρονο ούτε αυτός εκανε κάτι που δεν μπορει να κάνει ο αντικαταστάτης του ο Κάτσε, αφου έκοβε αλλα δεν μπορούσε να κρατήσει μπάλα και να παγώσει το ρυθμό... Στο δεύτερο ήταν αισθητά βελτιωμένος αλλα σε αυτο έπαιξε καθοριστικό ρόλο και η παρουσία του Κάτσε δίπλα του που ήταν πανταχού παρών... Οπότε θεωρω ότι το κέντρο μας μπορει να μην υστερησει ούτε αμυντικά λόγω της παρουσίας του Κάτσε, αλλα ούτε και επιθετικά λόγω του Λούκας...
Τέλος στην επίθεση, ο Αθανασιαδης δεν μπορει να ειναι χειρότερος απο τον αόρατο Σαλπιγγιδη, ενώ στο δεξι φτερό, στη Γερμανία ο Λουκας δεν εκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του ώστε να ειναι καθοριστική η απουσία του απο εκεί, ενώ ο Σαλπιγγιδης ειναι απόλυτα βέβαιο ότι θα προσφέρει πολλαπλάσια βοήθεια και αμυντικα...
Εν ολίγοις, θεωρω ότι μπορούμε στην Τουμπα (υπό τις προϋποθέσεις που προανέφερα) να μην είμαστε κατώτεροι απ' ότι στην Βελτινς Αρίνα...

Υ.Γ. Όλα αυτα τα έγραψα για να παρηγορησω πρώτα απ' όλα τον εαυτο μου, αφου μόλις συνειδητοποίησα ότι θα παίξουμε χωρίς Λινο-Λαζαρ ένιωσα το όνειρο μου για πρόκριση στους ομίλους να καταρρέει... Όμως με μια δεύτερη πιο προσεκτική ανάγνωση, συμπερανα ότι η κατάσταση ειναι διαχειρισιμη... Αρκεί να μην προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη γιατι έχουμε ήδη "πιάσει" (αν όχι και υπερβεί) τα όρια μας και οι εναπομεινασες λύσεις στον πάγκο ειναι συγκεκριμένες (Ολισε, Νετσιντ) και όχι δα και αξιόπιστες...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Δυσκολευει κι αλλο η καταρτιση της 11αδας...

Εχω αρκετους απο τους 11 αλλα οχι και τις θεσεις τους.

Σιγουροι ειναι οι χακομπο στο τερμα, ο σκονδρας αριστερα, βιτορ στα μπακ, τζιολης και κατσε στα χαφ και στοχ αριστερα.

Και μετα παιζουμε με σεναρια. Ο σαλπι θα ναι μεσα σιγουρα γιατι το παιδι τρεχει. Αν παιξει ο λουκας στο 10 και ο κλαους στα φορ θα παιξει δεξια, αν παιξει ο λουκας δεξια, θα παει μπροστα. Αποψη μου ειναι πως θα παει μπροστα.

Αλλο θεμα ο κατσουρ. Αν τον παει στα χαφ, ενπιστευεται εναν εκ των κατσικα/λοπεθ για πισω;

Ο κιτσιου παιζει χαφ και τον εμπιστευεται ο κοουτς. Εμπιστευεται ομως τον κονσταντινιδη, ωστε να τον βαλει,δεξι μπακ,και,να φερει μπροστα τον κιτσιου;

Πλεον θελει μαγειρεμα απο στεφενς, δεν θα εκπλαγω αν δω και αλλαγη στο ημιχρονο...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Asimos έγραψε:
Ορθόδοξο κράτος η Ελλάδα, ας κάνουμε μια λιτανεία, ας σφάξουμε αρνί, κόκορα κάτι τελος πάντων...
Η Ορθοδοξια και το σφάξιμο αρνιου-κόκκορα δεν...πολυσυνδέονται! :lol:

Για σφάξιμο κόκκορα θα πας αλλού...!
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

ο Φαρφάν δυστυχώς θα παίξει....
να δούμε τι θα γίνει με Λαζάρ
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Και ο Λαζάρ εκτός λέει το PAOK24. Θα λείψει και με τον Νιόνιο... Ο Ουσίντα θα παίξει. Ο Φαρφάν είναι σίγουρος;
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Δεν είναι σίγουρο οτι θα παίξει ο Ουσίντα.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Maximus έγραψε:
Asimos έγραψε:
Ορθόδοξο κράτος η Ελλάδα, ας κάνουμε μια λιτανεία, ας σφάξουμε αρνί, κόκορα κάτι τελος πάντων...
Η Ορθοδοξια και το σφάξιμο αρνιου-κόκκορα δεν...πολυσυνδέονται! :lol:

Για σφάξιμο κόκκορα θα πας αλλού...!
Δεν θέλω να σε σοκάρω αλλα 9/10 σπίτια που μπαίνεις εχουν σφαγμένο κόκκορα στα θεμέλια.

Σε αλλα νέα μαθαίνω πως οι Γερμανοί έρχονται πλήρης, συνεπώς επιβάλλεται βουντού και μια καρφίτσα μαύρη. Το λιγότερο.
Άβαταρ μέλους
olivares

Δημοσίευση από olivares »

Moican προφανώς τα θέματα που έχεις με κάποιους άλλους τα μεταφέρεις και σε εμένα παρότι ξέρεις πως προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν στο φόρουμ στο οποίο υπήρχα και έγραφα χρόνια πόσο μάλλον να επιτεθώ προσωπικά ή να βρίσω για αυτό και καταλαβαίνω πως ο απειλητικός σου τόνος προέρχεται από μεταφορά δεδομένων και ομαδοποίηση προσώπων.

Αν θες να μιλήσουμε για κάτι που έχω κάνει εγώ όμως και όχι κάποιος άλλος και σε πείραξε προσωπικά και όχι δημόσια σε άσχετο νήμα το e-mail μου το έχεις.

Επίσης αν θεωρείς το επεισόδιο του Σπυρόπουλου κάτι που δεν δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες προφανώς δεν είσαι ενημερωμένος σωστά. Για εμένα να τελειώσει η καριέρα κάποιου νεοφερμένου παίκτη στην ομάδα γιατί συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο και να μου γράφουν για ενοχλήσεις στο ισχίο και παπαριές είναι δούλεμα που δεν το ανέχομαι.-

Κάνεις λάθος. Θέματα δεν έχω με κανέναν γιατί τους έχω γραμμένους στα @@ μου και το γράφω και δημόσια για να το διαβάσουν όπως κάνουν πάντα.
Για εσένα σου είπα, μερικές σελίδες πριν όπου το προσπέρασες.
Δεν υπάρχει κανένας απειλητικός τόνος, θα μπορούσες να αναφερθείς σε εμένα χωρίς να εμπλέξεις άλλα ΑΣΧΕΤΑ άτομα που βγάζουν μεροκάματο όλη μέρα και δεν τους τα δίνει κανένας χορηγός.
Τέτοιες πουστιές δεν τις ανέχομαι από κανέναν όποιος και αν είναι.-

Τέλος για τον Σπυρόπουλο, αυτά που βρίζω εγώ δεν κάνω.
Όταν μιλάμε για ρουφιάνους, δεν γίνεται να κάνουμε εμείς τα ίδια. Το έκανα μία φορά πέρσι όταν ο Δώνης δεν υπέγραφε την αναπροσαρμογή, μία ημέρα πριν τον ημιτελικό στην Τούμπα.
Στα αποδυτήρια γίνονται και άλλα και μια χαρά είμαι ενημερωμένος, τώρα το τι γράφουν οι ΑΡΔ η πλειοψηφία ξέρει ότι είναι καραγκιόζηδες και δεν ασχολείται μαζί τους.
Moican4
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

arisk έγραψε:
Υ.Γ. Όλα αυτα τα έγραψα για να παρηγορησω πρώτα απ' όλα τον εαυτο μου, αφου μόλις συνειδητοποίησα ότι θα παίξουμε χωρίς Λινο-Λαζαρ ένιωσα το όνειρο μου για πρόκριση στους ομίλους να καταρρέει... Όμως με μια δεύτερη πιο προσεκτική ανάγνωση, συμπερανα ότι η κατάσταση ειναι διαχειρισιμη... Αρκεί να μην προκύψει κάποια έκτακτη ανάγκη γιατι έχουμε ήδη "πιάσει" (αν όχι και υπερβεί) τα όρια μας και οι εναπομεινασες λύσεις στον πάγκο ειναι συγκεκριμένες (Ολισε, Νετσιντ) και όχι δα και αξιόπιστες...

οριακα ειμαστε πλεον και με πολλες προυποθεσες...π.χ μονο ο λαζαρ και λιγο ο λορενς εχουν τη δυνατοτητα να σπασουν το ρυθμο κερδιζοντας κανα φαουλ κλπ να κανουν μια ατομικη ενεργεια...δεν ξερω....με κατσε τζιολη σιγουρα θα χουμε τα αμυντικα τρεξιματα αλλα πρεπει και ο λουκας να υπερβαλλει εαυτον και σε αμυνα που δεν το χει δειξει....
....τι να πω....ζορισαν τα πραγματα..
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

olivares έγραψε:Moican προφανώς τα θέματα που έχεις με κάποιους άλλους τα μεταφέρεις και σε εμένα παρότι ξέρεις πως προσωπικά δεν έχω τσακωθεί ποτέ με κανέναν στο φόρουμ στο οποίο υπήρχα και έγραφα χρόνια πόσο μάλλον να επιτεθώ προσωπικά ή να βρίσω για αυτό και καταλαβαίνω πως ο απειλητικός σου τόνος προέρχεται από μεταφορά δεδομένων και ομαδοποίηση προσώπων.

Αν θες να μιλήσουμε για κάτι που έχω κάνει εγώ όμως και όχι κάποιος άλλος και σε πείραξε προσωπικά και όχι δημόσια σε άσχετο νήμα το e-mail μου το έχεις.

Επίσης αν θεωρείς το επεισόδιο του Σπυρόπουλου κάτι που δεν δημοσιεύτηκε στις εφημερίδες προφανώς δεν είσαι ενημερωμένος σωστά. Για εμένα να τελειώσει η καριέρα κάποιου νεοφερμένου παίκτη στην ομάδα γιατί συμπεριφέρθηκε με αυτό τον τρόπο και να μου γράφουν για ενοχλήσεις στο ισχίο και παπαριές είναι δούλεμα που δεν το ανέχομαι.-
:?: :?: :?:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Μυρίζει... Κάτι μυρίζει...
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

τι εκανε ο σπυροπουλος ρε παιδια? για πειτε και σε μας..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”