P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Re: P.A.O.K. 1926 - Schalke 27/8

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Πέντε τραυματίες αυτοί, πέντε εμείς. Οπότε ας το παίξουμε στο 5x5 την Τρίτη τον επανάληπτικο!;
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κατσουράνης στα χάφ και Κατσικάς πίσω.Τι πιθανότητες δίνετε;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

εγ ω λεω να παμε ν α παρουμε τον σορλεν..... :D

Ας ελπισουμε να ναι καλα ο λαζαρ..
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Εγώ δίνω αρκετές. Αν και θα μου άρεσε και το εδεχόμενο με Σάλπι σε ρόλο "τρέχω, βουλώνω τρύπες και κρατάω μπάλα".
niks

Δημοσίευση από niks »

παρεπιπτωντος, ο Κιτσιου ειναι νομιζω αμυντικο χαφ
βεβαια, δεν ξερουμε κατα ποσο θα βοηθουσε στην αναπτυξη
και ποιοι θα ειναι τα ακραια μπακ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Τζιόλης-Κάτσε στα χαφ,Λούκας μπροστά τους,δεξιά τον Σαλπιγγίδη μπας και τρέχει λίγο και μαρκάρει και αριστερά τον Στοχ..Κορυφή Κλάους,ο Νέτσιντ είναι ακόμη βαρύς και η ομάδα δεν τον ξέρει καθόλου ακόμα.

Το θέμα στα χαφ δεν είναι το μαρκάρισμα,όσο η σωστή διαχείριση.Δείτε και το πρώτο ημίχρονο στην Γερμανία.Πάνω-κάτω έτρεχε ο Λόρενς και πάλι αόρατος ήταν.Με τριπλέτα Τζιόλη-Κάτσε-Λούκας ίσως μπορέσουμε κάτι παραπάνω από πλευράς κυκλοφορίας.

Παρακαλάτε να μην παίζει ο Φαρφαν,αλλιώς προσευχηθείτε να ξυπνήσει ο Σκόνδρας ή να αναστηθεί ο Σπυρόπουλος.

Επίσης ενδέχεται να είναι και ο Βούκιτς στην αποστολή..
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

Πολύ θα γούσταρα να είναι μπλόφα ο τραυματισμός του Lazar.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Που φτάσαμε...πως τα φέρνει η ζωή...πριν λίγους μήνες ευχόμασταν να μη δούμε το Λάζαρ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τώρα παρακαλάμε να παίξει με Σάλκε!!!

Ένας σκύλος σαν τον Πίντο, που έχει φάει τη Μπουντεσλίγκα με το φτυάρι και στα 32 του παίζει Πριμέρα, έπρεπε να αποκτηθεί...τι ψυχή είχαν τα 400.000 μπροστά στα εκατομμύρια και τη δόξα των ομίλων;;;
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

Με το καφέ δερμάτινο στον πάγκο θα είχα μια ελπίδα ότι το ματς θα μπορούσε να κλειδώσει στο 0-0 , πλέον και χωρίς τους Λίνο Λαζάρ οι ελπίδες μου για πρόκριση περιορίζονται στο 5% :evil:

Εικόνα
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Όταν με το Αγρίνιο είχαμε μοναδικό χαφ τον Κάτσε και μπροστά του Γεωργιάδη, Λούκας, Σάλπι, Κλάους, Στοχ σκέφτηκα πως θα το αρπάξουμε. Τι 2-0 τι 4-0. Ροντέο το έκανε ο Στεφενς.

Η άμυνα μας δεν με πείθει. Το ότι προτιμηθηκε ο Ισπανός έναντι του Κροάτη το καλοκαιρι για μενα ειναι ανεξήγητο φαινόμενο.

Έχω την αίσθηση πως η νοοτροπία Στέφενς είναι φουλ επίθεση χωρίς να καιγεται πολύ για την αμυντική λειτουργία.

Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε φαινόμενα τύπου Μένταλιστ ή Παναιτωλικού αρκετά συχνά, όσο δεν θα μπαίνει η μπάλα στο πλεκτό.

Η αίσθηση μου ειναι πως δεν θα παίξει ταμπούρι με την Σάλκε μάλλον γιατί πιθανότατα δεν μπορεί να το κάνει.

Ο Σάντος πριν3 χρόνια θα είχε Κοντρέρας-Μαλεζα-Λίνο-Μίρο και μπροστά τους Γκαρσία-Βιτόλο.

Τώρα Κατσουρ-Βίτορ-Κίτσιου-Σκόνδρας και μπροστά τους Τζιόλης-Κάτσε.

Ίσως στη θέση του Κίτσιου να έβαζα τον Σκόνδρα στο πόδι του, αφού το αριστερό το έχει για ντεκόρ. Στα αριστερά ο θεός βοηθός.

Αμυντικά χαφ κατ' ανάγκη οι δυο που έχουν επιζήσει.

Στην επίθεση θα έβαζα ένα ψηλό κορμί.. Να πάρει καμία κεφαλιά.

Είμαστε δύσκολοι... Αλλά ρε γαμώτο... 4 επίσημα ματς και μετράμε 4 απώλειες με αυτή του Λάζαρ και των Λίνο, Λωρενς και Βουκιτς (τον Γκαρσία δεν τον υπολογίζω καν).

Αν τα εξτρέμ καλύπτουν χώρους και βοηθούν τα μπακ ίσως....

Αλλα με τα ίσως δεν γίνεται δουλειά και δεν ξέρω τι άσσο κρύβει στο μανίκι του ο Στρατηγός.

ΥΓ. Διάβασα κάπου πως άρχισε η μίρλα για στέφενς... Ο Ολλανδός έχει πολύ λίπος για κάψιμο μέχρι να τον φαμε, εκτος αν δεν τον ενδιαφέρει το πρότζεκτ ΠΑΟΚ 2013 και ήρθε για αρπακτή κι εφόσον δεν του βγαίνει κανένας στόχος πηδήξει από το καράβι πρώτος.

ΥΓ2. Άν περάσουμε τη Σάλκε και μπούμε σε όμιλο είμαι περίεργος τι αντιδράσεις θα έχουμε όταν παίξουμε ΟΝΤΩΣ με σοβαρές ομάδες...
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Asimos έγραψε: Ίσως στη θέση του Κίτσιου να έβαζα τον Σκόνδρα στο πόδι του, αφού το αριστερό το έχει για ντεκόρ. Στα αριστερά ο θεός βοηθός.
Αυτός πότε ήρθε;;; Είναι καλύτερος από τον Μπράαφχάιντ;;; :D
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Hitman,

Ορθόδοξο κράτος η Ελλάδα, ας κάνουμε μια λιτανεία, ας σφάξουμε αρνί, κόκορα κάτι τελος πάντων...

Από το να έχουμε δυο άκρα μισά ας σφραγίσουμε το ένα (λέμε τώρα) κι ας παίξει ο πιο σκύλος αριστερά. Ας είναι και ο Σαλπιγγίδης, δεν με νοιάζει.

Μπάζουμε αριστεράααααα
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτος ο σκονδρας νομιζεις οτι μπορει να κρατησει καλα πισω εστω δεξια?
Εγω εχω παρα πολλες αμφιβολιες,δεν ειναι καθολου τυχαιο οτι εχει παρει τη φανελα σπιτι του ο κιτσιου.
Ο σκονδρας αυτη τη στιγμη μοιαζει με ερασιτεχνη ποδοσφαιριστη,δεν ξερει που παταει και που βρισκεται.
Σφιξαμε πολυ αυτη ειναι η αληθεια,εγω ομως εξακολουθω να εχω αυτη τη σιγουρια για προκριση.

Υ.Γ Ξεχασαμε και τον μικρο τον κων/ιδη αυτος μπορει αριστερα?
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

karl έγραψε:Πολύ θα γούσταρα να είναι μπλόφα ο τραυματισμός του Lazar.
Είσαι το ίδιο διεστραμμένος με μένα αγαπητέ Καρλ.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

ειμαι και εγω στο γκρουπ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”