desperando έγραψε:
αν και θεωρω ανουσια αυτην την αντιπαραθεση θα γραψω.
Τιποτα δεν είναι ανούσιο...Τα πάντα τα συζηταμε, για να λυνονται...
Καταρχήν συγνώμη αν εκνευριστηκα...
desperando έγραψε:
παμε παρακατω... δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις δεν αφήνει το ενστικτό του να τον οδηγήσει σε μία αυθόρμητη αντίδραση-εκτίναξη... δηλαδη να κανει βουτια οπως ας πουμε στα πεναλτι και να βρεθει για παραδειγμα στην αντιθετη γωνια απο την μπαλα?σορρυ αλλα αυτο δεν γινετε.τωρα αν εσυ ισουν τερματας και εκανες εκτιναξεις βαση ενστικτου και ειχες και επιτυχια μαλλον ειχες πολυ δυνατο ενστικτο.
Όχι, δεν εννοώ την εκτίναξη βάση ενστικτου και όπου παει...Σε καμία περίπτωση! Εννοώ την εκτίναξη από την στιγμή που αντιλαμβανεσαι την πορεία της μπάλας. Να μην σκέφτεσαι αν η μπαλα παει εξω ή μέσα, πόσο έξω παει κλπ κλπ. Αν είναι να σκεφτεσαι, το έχεις χάσει το παίχνίδι. Εγώ θέλω ο τερματοφύλακας από την στιγμή που διαπιστώνει την πορεία της μπάλας να κάνει την
προσπαθεια να εκτιναχτεί προς την σωστή γωνία και ότι γίνει...
Όλες οι μεγάλες και φαινομενικα αδύνατες αποκρούσεις έτσι έχουν γίνει. Εκμεταλλευομενες κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου...
Αυτό είναι που καταλογίζω στον Χάκομπο και στο ματς με την Σαλκε, αλλα και σήμερα. Δεν απέδειξε ούτε σε εμάς, αλλά ούτε και στον εαυτό του για το αν μπορούσε τελικά να σώσει ή όχι το γκολ... (για μένα ακόμα και το γκολ της Σάλκε μπορούσε να το σώσει).
desperando έγραψε:οσο για αυτο το λαθος βηματακι στο βγαινω-μπαινω που χαλαει την αντιληψη του τερματα ο μονος λογος για να το αποφυγεις ειναι να μενεις παντα καρφωμενος στην γραμμη,αλλιως παντα θα υπαρχουν στιγμες που θα γινετε αυτος ο βηματισμος.εγω παντως τερματα καρφωμενο στην γραμμη δεν θελω.
Έχεις δίκιο, ουτε αυτό είναι σωστό... Και αυτα τα "μπαινω-βγαινω" ως ενα σημείο είναι αναμενόμενα κατα τη διαρκεια ενος ματς. Απλά αν δεν έχεις προλάβει να βγεις σε μία έξοδο, στατιστικά τα πιο πολλά σουτ-κεφαλιές που θα γινουν από τον επιτιθεμενο κάτω από την πίεση του αμυντικου και της ψυχολογικης πίεσης θα είναι πολύ ευκολα να πιαστούν από τον τερματοφυλακα, αν και μόνο παρακολουθούσε την πορεία της μπαλας, αντί να σκέφτεται για το αν πρέπει να βγει ή να μην βγει, για το αν πρέπει να πέσω εδώ ή εκεί κλπ κλπ...
desperando έγραψε:
απο κει και περα δεν εχω καμια ιδιαιτερη συμπαθεια στον χακομπο,απλα δεν μου αρεσει ο τερματας (οποιος και να ειναι αυτος) να γινετε το ευκολο θημα.
οσο για την επιμαχη φαση δεν λεω οτι ειναι φαση οπου δεν βγαινει με την καμια οπως πιστευω οτι ειναι το γκολ στην σαλκε αλλα ο τελευταιος που φταιει ειναι ο χακομπο.
επισης δεν βλεπω να λες τιποτα για τον τουριστα απο την τσεχια που ο μελισσας του πηρε την κεφαλια για πλακα
Πιστεψε με, δεν το είπα για τον χακομπο επειδή θέλω να τον στοχοποιησω. Απλά έγινε κάτι για δευτερο συνεχομενο ματς και ίσως μας έχει δείξει μία χτυπητη αδυναμία του, η οποία στο μέλλον μπορεί να μας στοιχίσει και άλλους βαθμούς... Κατα τα άλλα είναι πολύ σταθερός τερματοφύλακας και αξιόπιστος.
Για τον Νέσιντ τι να πουμε ρε despe?!?
Αμα κάτσουμε και αναλύσουμε ποιος φταίει για καθε ευκαιρία των αντιπαλων, θα χάσουμε την μπαλα! Δεν ηταν και λιγες οι ευκαιριες...