14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εχω την εντύπωση οτι ο Σάλπι θα έχει δύσκολη χρονιά.Ενα μωρό στο σπίτι φέρνει αϋπνία (μερικούς μήνες αν είσαι τυχερός, 2-3 χρονια αν είσαι καταραμένος :( ) αγχος κι εκνευρισμό.Δεν είναι εύκολο.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Ενωμένοι και υποστήριξη στους παίκτες μας είναι η δική μας δουλειά. Βεβαίως και κρίνουμε την ποδοσφαιρική επίδοση. Μάλιστα ο αρχηγός εχθές έπρεπε να είναι αυτός που δίνει το σύνθημα της νίκης. Δεν το είχε "κρίνεται" αλλά δεν δικάζεται. Και επειδή η αξία του είναι γνωστή δεν μπορεί παρά να περιμένουμε άμεσα τον Σαλπι που ξέρει πρώτα ο ίδιος και μετά εμείς.

Πάμε γερά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

kataramenos5 έγραψε:Εχω την εντύπωση οτι ο Σάλπι θα έχει δύσκολη χρονιά.Ενα μωρό στο σπίτι φέρνει αϋπνία (μερικούς μήνες αν είσαι τυχερός, 2-3 χρονια αν είσαι καταραμένος :( ) αγχος κι εκνευρισμό.Δεν είναι εύκολο.
Ω ελάτε τώρα τώρα, σας παρακαλώ μη πιάσουμε και αυτή τη δικαιολογία, σας παρακαλώ πολύ δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Δημοσίευση από Kourdos »

την λαμβάνω σοβαρά υπ' όψι μου αυτή την παράμετρο (όχι δικαιολογία), άμα κάποιος κοιμάται λιγότερες ώρες ή με διακοπές είναι κομμάτια την άλλη μέρα. Υπενθυμίζω και με Βιειρίνια είχε παρατηρηθεί (αλλά την γλύτωσε αυτός φεύγοντας από το σπίτι!).

Επειδή η απόδοσή του και η καριέρα του (=συμβόλαιο) είναι σημαντικά και για την καλή ζωή των παιδιών του, θα τον συμβούλευα να διασφαλίσει καλόν και αδιάκοπο ύπνο, ιδανικά με το να κοιμάται σε ξεχωριστό (και μακρινό) δωμάτιο.

:D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Sick Bastard έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:Εχω την εντύπωση οτι ο Σάλπι θα έχει δύσκολη χρονιά.Ενα μωρό στο σπίτι φέρνει αϋπνία (μερικούς μήνες αν είσαι τυχερός, 2-3 χρονια αν είσαι καταραμένος :( ) αγχος κι εκνευρισμό.Δεν είναι εύκολο.
Ω ελάτε τώρα τώρα, σας παρακαλώ μη πιάσουμε και αυτή τη δικαιολογία, σας παρακαλώ πολύ δηλαδή.
Προφανώς είσαι μικρός ακόμα για να καταλαβαίνεις απο τέτοιες καταστάσεις.
Άβαταρ μέλους
Kostomanolis

Δημοσίευση από Kostomanolis »

Sick Bastard έγραψε:
Εξαρτάται από το μωρό, αλλά ούτε ο πρώτος είναι, ούτε ο τελευταίος... Πάντως εξακολουθώ και πιστεύω ότι είναι ένας παίκτης που θα δώσει λύσεις και προσφέρει ποικιλοτρόπως στην ομάδα...
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Το κλάμα του μωρού θα μπορούσε (λέμε τώρα) να είναι δικαιολογία για εμάς τους "λαϊκούς" . Φαντάζομαι ότι το σπίτι του θα είναι αρκετά μεγάλο ώστε να βρίσκει κι αυτός μια ήσυχη γωνίτσα. Επιπλέον, όλο και κάποια βοήθεια θα μπορεί να έχει (νταντάδες, μαγείρισσες, καθαρίστριες, επισκέψεις γιατρών στο σπίτι κτλ.).

Αν μου πεις όμως ότι του έχει κουβαληθεί και η πεθερά στο σπίτι, τότε θα σου πω εντάξει έχεις δίκιο. :lol:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

kataramenos5 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:
Προφανώς είσαι μικρός ακόμα για να καταλαβαίνεις απο τέτοιες καταστάσεις.
Προφανώς έχω 2 μπόμπιρες 3 ετών και 16 μηνών έκαστος.
Να μου ζήσουν ευχαριστώ κτλ
αλλά φτάνει με τις συνεχώς εφευρισκούμενες δικαιολογίες. Δεν μπαίνω καν σε αυτή τη κουβέντα για το μωρό, τη θεωρώ αστεία.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά, έλεος...

Είπαμε κι εγώ τον υπερασπίστηκα σε πολλές φάσεις, αλλά έλεος. Είναι η τέταρτη χρονιά που όλο "κάτι" φταίει. Έλεος για κάποιον λόγο πληρώνονται τόσα φράγκα ΟΛΟΙ οι παίκτες, για να κάνουν πρωταθλητισμό.
Είναι ξεφτίλα να υπάρχουν έστω και σκέψεις για τέτοιες δικαιολογίες. Ακόμα κι αν δεν τις επικαλούνται οι ίδιοι οι παίκτες.

Χτες ήταν απο τους κακούς της ομάδας. Όπως και στα προηγούμενα ματς.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

O xειροτερος ολων ηταν τι πρεπει ομως να κανουμε ρε βροχοποιε? προπονητη εχουμε και βλεπει.
Αν ερθει ο νεος παιχτης ειναι πολυ πιθανο ο σαλπιγγιδης να φαει πολυ παγκο φετος.
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

αν δεν έρθει άλλος (που δεν νομίζω), τότε περιμένουμε τον Νέτσιντ μήπως και θυμηθεί τον παλιό του εαυτό....

αν ούτε ο Νέτσιντ παίξει, τότε σίγουρα ο Σάλπι είναι πιο ολοκληρωμένος από τον Κλάους....
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

rainmaker έγραψε:Εδώ που τα λέμε ρε παιδιά, έλεος...

Είπαμε κι εγώ τον υπερασπίστηκα σε πολλές φάσεις, αλλά έλεος. Είναι η τέταρτη χρονιά που όλο "κάτι" φταίει.
Καταρχήν είπα οτι ήταν κακός χθες.Και δε δικαιολογώ ,ψάχνω την αιτία.Τεταρτη χρονια?Δηλαδή 4 χρόνια είναι χάλια?Και πέρσι χάλια ήταν?Και παίζει παντα βασικός? Και στη Εθνική?Και το κορόιδο ο Ρωσσος του κανε καινούριο συμβόλαιο.

Sick Bastard έγραψε: Προφανώς έχω 2 μπόμπιρες 3 ετών και 16 μηνών έκαστος.
Ω θεε, μου υπάρχουν κι άλλοι?Mea coulpa αλλα η νοοτροπία 16χρονου που κράζει σε κάθε τόπικ παραπέμπει αλλού.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει μάγκες. θα με κάνετε να συμφωνήσω με τον sick bastard. :twisted: :shock: :D :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Είναι θέμα ψυχολογίας. Δεν μπορεί να είναι τόσο ανεπαρκής. Θα φτιάξει η ψυχολογία του με τον καιρό.

Εκείνη η "κόντρα" με την κερκίδα, το "ςςςςς!!!", η μεταγραφή στο λαγό, τον έχουν επηρεάσει. Είναι θέμα χρόνου να ξαναβρεί το χαμένο του εαυτό. Ας του δώσουμε άλλη μια σεζόν.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

kataramenos5 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Προφανώς έχω 2 μπόμπιρες 3 ετών και 16 μηνών έκαστος.
Ω θεε, μου υπάρχουν κι άλλοι?Mea coulpa αλλα η νοοτροπία 16χρονου που κράζει σε κάθε τόπικ παραπέμπει αλλού.
Είμαι Αθίγγανος, τους έκανα όταν ήμουν 13 (η γεναίκα μου ήταν 10 την πήρα μικρή, ποτέ δεν ξέρεις).

Όσο για το άλλο που λες, τεράστιο λάθος αλλά δε με πολυνοιάζει κιόλας μιας κι έχουμε γεμίσει με σοφούς και λόγιους χρήστες, λολ.

Τουλάχιστον δεν εφευρίσκω δικαιολογίες απ τον κώλο μου, (δε το λέω για σένα, γενικά μιλάω).
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”