Εγώ πάντως θα είμαι Veltins-ArenaBlack_White_Heart έγραψε:Ποσοι απο το Forum θα ειναι στον αγωνα την Τεταρτη?

Οποιος με δει ας με χαιρετήσει. Μαυρομάλλης, ολίγον αξύριστος και θα φοράω μπλού τζιν με μαύρη φανέλα έχοντας και κασκολ ασπρόμαυρο.

Εγώ πάντως θα είμαι Veltins-ArenaBlack_White_Heart έγραψε:Ποσοι απο το Forum θα ειναι στον αγωνα την Τεταρτη?
Και εγω μια απο τα ίδια...παντα δίπλα στην ομαδαρα! Θα φοραω και την γουρλιδικη μπλουζα που είχα σε 4 εκτός έδρας ευρωπαϊκά...karl έγραψε:Εγώ πάντως θα είμαι Veltins-ArenaBlack_White_Heart έγραψε:Ποσοι απο το Forum θα ειναι στον αγωνα την Τεταρτη?![]()
Οποιος με δει ας με χαιρετήσει. Μαυρομάλλης, ολίγον αξύριστος και θα φοράω μπλού τζιν με μαύρη φανέλα έχοντας και κασκολ ασπρόμαυρο.
karl έγραψε:Οποιος με δει ας με χαιρετήσει. Μαυρομάλλης, ολίγον αξύριστος και θα φοράω μπλού τζιν με μαύρη φανέλα έχοντας και κασκολ ασπρόμαυρο.
Μιλάμε για τρελα γούστα!Thanix έγραψε:Και εγω μια απο τα ίδια...παντα δίπλα στην ομαδαρα! Θα φοραω και την γουρλιδικη μπλουζα που είχα σε 4 εκτός έδρας ευρωπαϊκά...karl έγραψε:Εγώ πάντως θα είμαι Veltins-ArenaBlack_White_Heart έγραψε:Ποσοι απο το Forum θα ειναι στον αγωνα την Τεταρτη?![]()
ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΠΤ! ΠΆΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Μπορεί να ζητήσει κάποια αποζημίωση...Rizla έγραψε:An δικαιωθει στις 28 Αυγουστου τι γινεται?![]()
![]()
![]()