Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ε δεν το λες και τίποτα τα 4 γκολ στο ημίωρο στην Τρίπολη!! Πανδιασαι λέμε!!Odi έγραψε:Ενώ στην Νόβα για το τίποτα πλήρωνες 58 ευρώ τον μήνα..
2-2 ο Αστέρας!
Ρε λέτε φέτος να δούμε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Ρε λέτε φέτος να δούμε πρωτάθλημα υψηλού επιπέδου και να μην το έχουμε πάρει χαμπάρι;
Odi έγραψε:Ετσι είναι,αλλά ο ΟΤΕ προσφέρει και πολλά..Πέρα από τα 72 κανάλια που έχει τα πάντα,σου προσφέρει Αγγλία,Ισπανία,Γερμανία (Α κ Β εθνική),Ιταλία,σούπερ καπ,κύπελλο Ελλάδος,μέχρι και beach soccer..
Και είναι 16,90 τον μήνα αν έχεις conn-x.Εγώ ας πούμε έχω 24αρα σύνδεση,με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και μία ώρα κινητα (24,90 το μήνα).Δηλαδή μου έρχεται ο λογαριασμός ένα 85αρι το δίμηνο..Ενώ στην Νόβα για το τίποτα πλήρωνες 58 ευρώ τον μήνα..
Ανάλογα την εποχή,τον ιουνιο με πήραν τηλέφωνο απο νοβα με 35 ευρω απεριόριστα τηλ σε σταθερα ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΑ ,και το νοβα σπορτς πακ,και η προσφορα θα μείνει έτσι για πάντα,
- hasio_john
2-3 τα Γιάννενα!! (Έχει πετύχει τρία γκολ σε τέσσερις προσπάθειες!)
2-0 ο ρούλης ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ~~~~!!!!!!!!
2-0 ο ρούλης ... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ~~~~!!!!!!!!
Μα καλά ο Μανιάς της γειτονιάς πεσμένο τον έχει σήμερα και δε μαμάει;;;
Ή είναι έντονα φορτισμένο το κλίμα συναισθηματικά και δεν μπορεί να αποδώσει στο γήπεδο που τον ανέδειξε;;;
Ή είναι έντονα φορτισμένο το κλίμα συναισθηματικά και δεν μπορεί να αποδώσει στο γήπεδο που τον ανέδειξε;;;
Μην κοροειδευεις μεσα απο τα χερια μας τον χασαμε προτιμησε ρουλη για να κανει ενα μεγαλυτερο βημα στην καριερα του ......

Μίρον Μάρκεβιτς είπε:
«Ήδη έχει αποφασιστεί κάτι. Νομίζω ότι η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει σε μια-δυο μέρες και θα καταλάβουμε ακριβώς αν παίξουμε ή δεν παίξουμε την Τετάρτη. Εμείς προετοιμαζόμαστε για τον αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλά ίσως αυτή η ερώτηση είναι περισσότερο για τους δικηγόρους μας, που γνωρίζουν την κατάσταση καλύτερα. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι την Τετάρτη θα παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ».
- hasio_john
Αυτή η Τρίπολη ρε παιδιά, πάλι στην εκπνοή θα παίρνει αποτελέσματα? Τι κ@λ@φαρδία είναι αυτή!!!
Καλά, ο σκώληξ σήμερα δίδαξε ποδόσφαιρο ....
Μπορούν αν θέλουν να παραγγείλουν από τώρα πίτσες για να δουν την ΠΑΟΚΑΡΑ σε λίγες μέρες!! 
Καλά, ο σκώληξ σήμερα δίδαξε ποδόσφαιρο ....
- PAOKSaLoNiCa
- Vet_eranos