Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
O χοντρο χρύσανθος δεν έλεγε οτι ο αρης της καρδιάσμας θα τρώει πολυ δύσκολα γκολ,ουτε μιση ωρα υπομονη δεν κάνατε?
Σκουλικάκια φετος δεν υπάρχει μελισσανίδης να σας σώσει
Σκουλικάκια φετος δεν υπάρχει μελισσανίδης να σας σώσει
- desperando
- Επικοινωνία:
τι ακριβως εχει κανει η ΝΟVA και δεν εχει κανενα λινκ για την σουπερ λιγκ?
Μπα...κανένα λινκ για κανέναν αγώνα.
Μάλλον είναι προσπάθεια της Νοβα να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το ανεκτίμητης αξίας ποδοσφαιρικό της προϊόν!!
Μάλλον είναι προσπάθεια της Νοβα να διαφυλάξει ως κόρη οφθαλμού το ανεκτίμητης αξίας ποδοσφαιρικό της προϊόν!!
Ε τα έχουν χάσει και σχεδόν όλα από τον ΟΤΕ,οπότε προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.
Κι ο Π-ΟΤΕ μάλλον κάτι παρόμοιο κάνει αν κρίνω από τα δικά μας φιλικά...
- hasio_john
Χαχαχα !!! Θα ρουφήξει μερικά το σκουλικάκι σήμερα!!!
Πάντως μεταξύ μας, ο Απόλλωνας έχει φτιάξει καλή ομαδούλα! Προβλέπω να μένει στην κατηγορία! Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον σκώληξ!!

Πάντως μεταξύ μας, ο Απόλλωνας έχει φτιάξει καλή ομαδούλα! Προβλέπω να μένει στην κατηγορία! Βέβαια δεν μπορώ να πω το ίδιο και για τον σκώληξ!!
Στο μισαωρο:
Τσιτσιωλης-Παγουρακια 1-2 Εδιτ μολις εγινε 2-2
Σουβλακια-Γκατζολοι 0-0
ΟΦΗ-ΠΓΣΣ 0-0
Απολλων-Σκωληξ 1-0
Τσιτσιωλης-Παγουρακια 1-2 Εδιτ μολις εγινε 2-2
Σουβλακια-Γκατζολοι 0-0
ΟΦΗ-ΠΓΣΣ 0-0
Απολλων-Σκωληξ 1-0
Ετσι είναι,αλλά ο ΟΤΕ προσφέρει και πολλά..Πέρα από τα 72 κανάλια που έχει τα πάντα,σου προσφέρει Αγγλία,Ισπανία,Γερμανία (Α κ Β εθνική),Ιταλία,σούπερ καπ,κύπελλο Ελλάδος,μέχρι και beach soccer..
Και είναι 16,90 τον μήνα αν έχεις conn-x.Εγώ ας πούμε έχω 24αρα σύνδεση,με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και μία ώρα κινητα (24,90 το μήνα).Δηλαδή μου έρχεται ο λογαριασμός ένα 85αρι το δίμηνο..Ενώ στην Νόβα για το τίποτα πλήρωνες 58 ευρώ τον μήνα..
Και είναι 16,90 τον μήνα αν έχεις conn-x.Εγώ ας πούμε έχω 24αρα σύνδεση,με απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και μία ώρα κινητα (24,90 το μήνα).Δηλαδή μου έρχεται ο λογαριασμός ένα 85αρι το δίμηνο..Ενώ στην Νόβα για το τίποτα πλήρωνες 58 ευρώ τον μήνα..