Πανθρακικός - Π.Α.Ο.Κ.
Διπλό... Απο εδώ ώς την Κομοτηνή...
Ο Πανθρακικός (σχεδόν) δεν έχει οπαδούς... Οι περισσότεροι υποστηρίζουν και άλλη ομάδα και μάλιστα αρκετοί τον ΠΑΟΚ... Οπότε μην περιμένετε καμιά καυτή ατμόσφαιρα...
Καλή ομαδούλα είναι (το έδειξε άλλωστε και στο ΟΑΚΑ) αλλα για τον φετινό ΠΑΟΚ θεωρώ ότι τέτοια μάτς θα είναι βούτυρο στο ψωμί του (βλέπε οφη-ΠΑΟΚ)...
Η μόνη περίπτωση να δυσκολευτούμε θα είναι αν φάμε πρώτοι γκολ και μάλιστα και όχι πολύ νωρίς, με στενά περιθώρια αντίδρασης δηλαδή...
Πέραν τούτου συμπαθώ τον Πανθρακικό μιας και πέρασα 4 χρόνια απο τη ζωή μου στην Κομοτηνή και με αυτή την ομάδα με συνδέουν αρκετά... Αλλα ο καθένας κοιτάει την ομάδα του! Και θέλω ενα επιβλητικό κλαρίνο! Και μετα θα το γιορτάσουμε στο Lobby και το Ηχοδρόμιο, για τους γνωρίζοντες τα της Κομοτηνής... Παρέα με τις ατελείτες φοιτητριούλες...
Ο Πανθρακικός (σχεδόν) δεν έχει οπαδούς... Οι περισσότεροι υποστηρίζουν και άλλη ομάδα και μάλιστα αρκετοί τον ΠΑΟΚ... Οπότε μην περιμένετε καμιά καυτή ατμόσφαιρα...
Καλή ομαδούλα είναι (το έδειξε άλλωστε και στο ΟΑΚΑ) αλλα για τον φετινό ΠΑΟΚ θεωρώ ότι τέτοια μάτς θα είναι βούτυρο στο ψωμί του (βλέπε οφη-ΠΑΟΚ)...
Η μόνη περίπτωση να δυσκολευτούμε θα είναι αν φάμε πρώτοι γκολ και μάλιστα και όχι πολύ νωρίς, με στενά περιθώρια αντίδρασης δηλαδή...
Πέραν τούτου συμπαθώ τον Πανθρακικό μιας και πέρασα 4 χρόνια απο τη ζωή μου στην Κομοτηνή και με αυτή την ομάδα με συνδέουν αρκετά... Αλλα ο καθένας κοιτάει την ομάδα του! Και θέλω ενα επιβλητικό κλαρίνο! Και μετα θα το γιορτάσουμε στο Lobby και το Ηχοδρόμιο, για τους γνωρίζοντες τα της Κομοτηνής... Παρέα με τις ατελείτες φοιτητριούλες...
- ΣΤΕΡΓΙΟΣ
λοιπον παιδια ο πανθρακικος οπως με ενημερωσε στελεχος της παε,γιατι ειμαι απο κομοτηνη, δε θα βγαλει εισητηρια οθτε για τους κομοτηνεουσ. το νεο πεταλο δεν ειναι ολοκληρωμενο και ετσι η χςρητικοτητα του γηπεδου θα πεσει απο τις 4.000 που ηταν, στις 2500-3000. τα εισητηρια διαρκειας ειναι 2.500 και αν βγουν εισητηρια θα ειναι πολυ λιγα για λογους ασφαλειας και θα εινα ιγια τη θυρα των επισημων.
οσο για το ματς αν παιξουμε σοβαρα και αποτελεσματικα θα το παρουμε. μια φαση να κανουμε το πηραμε το διπλο. αν βαλουμε πρωτοι γκολ εχει καθαρισει.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!

οσο για το ματς αν παιξουμε σοβαρα και αποτελεσματικα θα το παρουμε. μια φαση να κανουμε το πηραμε το διπλο. αν βαλουμε πρωτοι γκολ εχει καθαρισει.ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!
- paok24partizan
- paoktrella
- paoktrella
Αυτό ακριβώς.. +4 βαθμοί από πέρυσι. Απλά προσοχή!!! Το ματς είναι κομβικό, αν και είναι ακόμα αρχή. Ηδη αρχίζουν να ξεχωρίζουν αυτοί που θα πρωταγωνιστήσουν.. Ας είμαστε λοιπόν μέσα στους κορυφαίους κι ας παλέψουμε εναντίον τους με όσες πιθανότητες έχουμε..Yiankos έγραψε:Εννοεί ότι πέρυσι με τον ΟΦΗ χάσαμε 2-0 και με την ΑΕΚ 0-4 ..paokpool έγραψε:Ρε Θανάση, πιο +4 ρε αδερφέ?
Ή δεν έπιασα πάλι το νόημα ή είσε μπερδεβέι.
Πέρσι πρώτη αγωνηστική ήττα με την ξανθούλα και δεύτερη είχαμε πάρει 3-0 την γριά.
Οπότε +1 σε σχέση με πέρσι...
freeman4 έγραψε:Δεν ειμαστε στο +4 απο περυσι.Ειμαστε στο -2 απο την χρονια που πηραμε το πρωταθλημα.Δεν πρεπει σε καμια περιπτωση να εχουμε ως μετρο συγκρισης την περσινη χρονια αλλα ενδοξες χρονιες του παρελθοντοςthanasisp04 έγραψε:ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!!!!!!!!!!! μεγαλη προσοχη σε αυτο το ματς. δυσκολος αγωνας. μη χασουμε τζαμπα βαθμους.
ηδη ειμαστε στο +4 απο περσι.
Εγω το φωναζω συνεχεια αυτο αλλα ....
- thanasisp04
20/9 19.00 Πανθρακικός-ΠΑΟΚ- Προβλεψεις, σχολια, εισιτηρια
δΕΝ νομίζω ότι θέλει φιλοσοφία το θέμα...ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ, διότι απλά όχι μόνο έχουμε καλύτερη ομάδα, αλλά και επειδή τέτοια μάτσ, κρινουν πολλά βαθμολογικά.
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.....
ΔΙΟΤΙ τέτοιες ομαδούλες ΠΡΕΠΕΙ να σε φοβούνται ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ...
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ να το θυμούνται....

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ.....
ΔΙΟΤΙ τέτοιες ομαδούλες ΠΡΕΠΕΙ να σε φοβούνται ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΟΝΤΑΙ...
ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΡ να το θυμούνται....