Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
καλός χρυσός ο Σαββίδης αλλά κάτι άτομα που έχει βάλει στην διοίκηση μόνο κακό κάνουν
ε από πολύ ψηλά (Γκοντζάρεβα) έως και αρκετά πιο χαμηλά.....K_geo έγραψε:?
γιατί, τι πρόβλημα υπάρχει με την Γκοντζάρεβα; τρώει λεφτά;
καλά αν δεις τι γίνεται μέσα...ότι να ναι είναι...αν είναι μια φορά ανοργάνωτοι οι Έλληνες αυτοί είναι 10....K_geo έγραψε:γιατί, τι πρόβλημα υπάρχει με την Γκοντζάρεβα; ίσα ίσα εγώ απο αυτά που βλέπω και τα -πολύ λίγα- που ξέρω, γουστάρω που επιτέλους έχουμε κάποιον που να σκαμπάζει απο οικονομικά και να είναι και "νοικοκύρης".
δεν ξέρουν τι τους γίνεται....
άσε που απολύουν άτομα από μέσα και απολύουν αυτούς που δεν πρέπει...και αυτούς που είναι να φύγουν τους κρατάνε...
δλδ δεν ξέρει να κάνει οικονομική διαχείριση για παράδειγμα; άρα υπάρχουν οικονομικά θέματα; 

δεν μιλάω για την οικονομική διαχείριση...μιλάω για την οργάνωση και για την διαχείριση του προσωπικού...K_geo έγραψε:δλδ δεν ξέρει να κάνει οικονομική διαχείριση για παράδειγμα; άρα υπάρχουν οικονομικά θέματα;
- sourmenetes
- Moderator
Οταν αδελφε θα λες κατι,θα σε παρακαλεσω να μας το διασταυρωνεις γιατι εδω περα καφενειο δεν ειναι...
Κατα αυτον τον τροπο μπορω να λεω και γω οτιδηποτε.
Δεν μπορω να βγαινω και να λεω οτι απολυονται οι καλοι και κρατιονται οι κακοι.Γιατι εγω δεν ξερω ποιους εσυ λες καλους και κακους και δεν ξερω με ποιο κριτηριο εσυ λες καποιους καλους και καποιους κακους...
Στις καλες μεταγραφες δεν ακουω μπραβο σε κανεναν.
Στις κακες ακουω πολλα για το βρυζα,τον τσιστακοφ κτλ.
Αυτη δεν ειναι ισοτιμη μεταχειριση.
Κατα αυτον τον τροπο μπορω να λεω και γω οτιδηποτε.
Δεν μπορω να βγαινω και να λεω οτι απολυονται οι καλοι και κρατιονται οι κακοι.Γιατι εγω δεν ξερω ποιους εσυ λες καλους και κακους και δεν ξερω με ποιο κριτηριο εσυ λες καποιους καλους και καποιους κακους...
Στις καλες μεταγραφες δεν ακουω μπραβο σε κανεναν.
Στις κακες ακουω πολλα για το βρυζα,τον τσιστακοφ κτλ.
Αυτη δεν ειναι ισοτιμη μεταχειριση.
εντάξει από μένα δεν θα ακούσεις κακό λόγο για "κακές" μεταγραφές...γιατί μία μεταγραφή το αν θα είναι καλή στο τέλος είναι συνάρτηση πολλών....
ας πούμε και για τον Λόπεθ που κράζουν οι περισσότεροι εγώ πιστεύω ότι θέλει παιχνίδια και θα μας βγει....
και αν δεν βγει δεν φταίνε πάντα αυτοί που τον φέραν....δεν είναι μέντιουμ να ξερουν πως θα βγει ένας παίκτης....
για μέσα βλέπω (ξέρω) κάποια πράγματα και λέω....
αν έχεις κάποιον που να δουλεύει μέσα στην ΠΑΕ ρώτα τον για το πως λειτουργεί η ΠΑΕ γενικά σε όλα της τα τμήματα
ας πούμε και για τον Λόπεθ που κράζουν οι περισσότεροι εγώ πιστεύω ότι θέλει παιχνίδια και θα μας βγει....
και αν δεν βγει δεν φταίνε πάντα αυτοί που τον φέραν....δεν είναι μέντιουμ να ξερουν πως θα βγει ένας παίκτης....
αν έχεις κάποιον που να δουλεύει μέσα στην ΠΑΕ ρώτα τον για το πως λειτουργεί η ΠΑΕ γενικά σε όλα της τα τμήματα
- sourmenetes
- Moderator
Αδελφε εγω μπορει επειδη με διωξανε να βριζω ολη τη μερα το Σαββιδη..
Επειδη οι αρδ. δεν παιρνουν πληροφοριες για να πουλησουν κραζανε ολο τον ιουνιο-ιουλιο την παε οτι δεν εχει επικοινωνιακη πολιτικη και πολλα και διαφορα.
Αυτο ειναι κακη λειτουργια???
Για καποιους ΝΑΙ.
Για μενα ΟΧΙ.
Επομενως καλα θα κανεις αν θες να λες κατι να το λες με ονοματα και με στοιχεια...
Αλλιως θα κοβονται μαχαιρι.
Επειδη οι αρδ. δεν παιρνουν πληροφοριες για να πουλησουν κραζανε ολο τον ιουνιο-ιουλιο την παε οτι δεν εχει επικοινωνιακη πολιτικη και πολλα και διαφορα.
Αυτο ειναι κακη λειτουργια???
Για καποιους ΝΑΙ.
Για μενα ΟΧΙ.
Επομενως καλα θα κανεις αν θες να λες κατι να το λες με ονοματα και με στοιχεια...
Αλλιως θα κοβονται μαχαιρι.
αύριο μεθαύριο θα πω και με στοιχεία αν θέλετε, αρκεί να πάρω την άδεια από τα πρόσωπα που ξέρω για να τα πω
αν θέλετε βέβαια σβήστε αυτά που έγραψα αν "ενοχλήθηκε" κανεις
αν θέλετε βέβαια σβήστε αυτά που έγραψα αν "ενοχλήθηκε" κανεις
- desperando
- Επικοινωνία:
εγώ εχω και μου λέει ότι είναι παρα πολύ καλάfreemind έγραψε:εντάξει από μένα δεν θα ακούσεις κακό λόγο για "κακές" μεταγραφές...γιατί μία μεταγραφή το αν θα είναι καλή στο τέλος είναι συνάρτηση πολλών....

Ποια μπορεί να είναι τα στοιχεία;
Η αντικειμενική ενημέρωση θα υπήρχε αν ακούγονταν όλες οι πλευρές και στην τελική δεν είναι κάτι απλό η διαχείριση προσωπικού.
Το κακό είναι ότι αποκλείεται να πάρεις άδεια δημοσίευσης από τα θιγόμενα άτομα, εκτός και αν είναι κάτι κραυγαλέο , και στο τέλος θα μείνουν οι εντυπώσεις.
Περιμένω να επανέρθεις και να ανασκευάσω αν χρειαστεί.
Η αντικειμενική ενημέρωση θα υπήρχε αν ακούγονταν όλες οι πλευρές και στην τελική δεν είναι κάτι απλό η διαχείριση προσωπικού.
Το κακό είναι ότι αποκλείεται να πάρεις άδεια δημοσίευσης από τα θιγόμενα άτομα, εκτός και αν είναι κάτι κραυγαλέο , και στο τέλος θα μείνουν οι εντυπώσεις.
Περιμένω να επανέρθεις και να ανασκευάσω αν χρειαστεί.