με μεταλιστ παντως φανηκε το θελουμε το κτ παραπανω σε εξτρεμ που ηρθε και εναν που να συνδεει πιο καλα κεντρο και επιθεση και να αλλαζει το ρυθμο(ροσιτσκι και αλλοι οπως το πουλαιν μου
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
λουκας ροσιτσκι στοχ τριαδα.....
με μεταλιστ παντως φανηκε το θελουμε το κτ παραπανω σε εξτρεμ που ηρθε και εναν που να συνδεει πιο καλα κεντρο και επιθεση και να αλλαζει το ρυθμο(ροσιτσκι και αλλοι οπως το πουλαιν μου
)
Den ginete....den pai allo...dld afta ta trelopeda den ta exoun tsekari??..................
http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... r_597.html
http://www.transfermarkt.de/de/khalid-b ... _4489.html
Ainte bre temeteron.....ainte ...na goustaroumeeeeeeeeeee

http://www.transfermarkt.de/de/aleksand ... r_597.html
http://www.transfermarkt.de/de/khalid-b ... _4489.html
Ainte bre temeteron.....ainte ...na goustaroumeeeeeeeeeee
- navigator11
Nουγκατίνα.obanebane έγραψε:Και το πουλεν σου καλο ειναι αλλα ο τσεχος ειναι αλλη παστα.
Άμα "κλείσει" ...
Όταν έλεγε ο Parolos οτι θέλουμε στόπερ κι αφήστε τα 10άρια.. πέφτατε όλοι να τον φάτε οτι είναι γκρινιάρης..
Αν είσαι μπροστά.. τι να λέμε..

Αν είσαι μπροστά.. τι να λέμε..
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
αυτό πες το στη παε ΠΑΟΚ, τι να πρώτο θυμηθώ, ιντιο ετο μπουσαιντι αραμπατζης καPAPA TSIBIKOS έγραψε:Εγώ ξέρω ότι οι πιο εύκολες θέσεις για να βρεις παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι
αυτές του δεξιού στόπερ και του δεξιού μπακ.
Στοπερ χθες γιατι θα υπαρχει τρικυμια σε πιθανη απουσια του..
Φερε και ενα καυλιαρη 10αρι και θα πηδαμε ολες τις ομαδουλες στο χαλαρο
Φερε και ενα καυλιαρη 10αρι και θα πηδαμε ολες τις ομαδουλες στο χαλαρο
- pagotatzis
κάτι μου λέει ότι ο Τσέχος θα το ξανά σκεφτεί αν μείνει Άρσεναλ!
Η Άρσεναλ αν προσέξατε δεν έχει κάνει μεταγραφές έως τώρα!
θα τής κάνει τώρα και τότε πιστεύω ότι ο Ροσιζκι θα καταλάβει Ότο το μέλλον του είναι στην Τούμπα!
Η Άρσεναλ αν προσέξατε δεν έχει κάνει μεταγραφές έως τώρα!
θα τής κάνει τώρα και τότε πιστεύω ότι ο Ροσιζκι θα καταλάβει Ότο το μέλλον του είναι στην Τούμπα!
Το σχολιο σου ετσι που μιλας σε τριτο προσωπο για τον εαυτο σου μου θυμιζει τον καυγα του γεωργατου με το ρεχαγκελ.Parolos έγραψε:Όταν έλεγε ο Parolos οτι θέλουμε στόπερ κι αφήστε τα 10άρια.. πέφτατε όλοι να τον φάτε οτι είναι γκρινιάρης..
Αν είσαι μπροστά.. τι να λέμε..![]()
![]()
![]()
Πηγε να τον δοκιμασει ο οττο σαν μπακ..κ λεει ο γεωργατος φωναχτα..πειτε του μαλακα οτι ο γρηγορης ο γεωργατος δεν παιζει μπακ..
Κ δεν πηγε στο γιουρο..
- ΑποστόληςΑ
Ο "Πρωταθλητής" αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θα πάρει Μολό Σισοκό (6άρι) και Ροζίτσκυ (10αρι).
Προσωπική άποψη, θέλουμε ένα 10αρι που να φέρνει σε 9αρι και όχι τόσο 8αρι. δλδ να κάνει την κίνηση ώς 2ος/κρυφός φόρ.
Αυτό κυρίως βλέποντας το στυλ παιχνιδιού του Νέσιντ και το πόσο τέλεια μπορεί να υποδεχθεί τη μπάλα....
δλδ θέλουμε ένα στύλ Χαμσικ και όχι ένα στυλ Αϊμαρ..
Επίσης θέλουμε ένα ΓΡΗΓΟΡΟ cb και όχι για αεράμυνα, γιατί και ο Κατσικάς και ο Μοντάνα, είναι καλοί ΜΟΝΟ ψηλά και πολύ βαριοί στα πόδια.
Ο γαύρος τους μολο σισοκο ροζίτσκι τους θέλει εδώ και 2 μήνες./...τον αμαλφιτανό; το παράτησαν;

Αυτό κυρίως βλέποντας το στυλ παιχνιδιού του Νέσιντ και το πόσο τέλεια μπορεί να υποδεχθεί τη μπάλα....
δλδ θέλουμε ένα στύλ Χαμσικ και όχι ένα στυλ Αϊμαρ..
Επίσης θέλουμε ένα ΓΡΗΓΟΡΟ cb και όχι για αεράμυνα, γιατί και ο Κατσικάς και ο Μοντάνα, είναι καλοί ΜΟΝΟ ψηλά και πολύ βαριοί στα πόδια.
Ο γαύρος τους μολο σισοκο ροζίτσκι τους θέλει εδώ και 2 μήνες./...τον αμαλφιτανό; το παράτησαν;
το ροσιτσκι ο γαβρος τι να τον κανει καταρχην ?σε μια θεση που χει τσορι φουστερ αλλα λογικα θα παιζει ο σαβιολα.....
Όντως ο γαύρος πάει για Ροζίτσκι. Θα τον πάρει πακέτο με Αμαλφιτανό και Βερντού.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hitman την Κυρ 11 Αύγ 2013, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μοικαν εκεινη η περιπτωση που κυνηγουσαμε καιρο κ ειμασταν κοντα τι εγινε?επισης τι ξερεις,αν ξερεις,για τις επομενες κινησεις?ενημερωσε λιγο κ ολους εμας που αγωνιουμε για το καλο της ομαδαρας μας 
Ο Σόσα που μάλωσε με τον Ντέβιτς και ζήτησε αλλαγή προλαβαίνει να μας απασχολήσει φέτος ή να το αφήσουμε για άλλες μεταγραφικές περιόδους;; Γιατί θα ακουστεί σίγουρα.