Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Φιλικοί αγώνες προετοιμασίας 2013-2014

Δημοσίευση από K_geo »

με τα 45 λεπτά πάντως που είδαμε από τον Στόχ, καταλαβαίνουμε ότι οι υπεύθυνοι της Τούμπας, κάτι ήξεραν όταν αλλάζαν τα δίχτυα και έβαζαν πιο χοντρά! ;) :D
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Σημερα φανηκε πως θελουμε 10αρι κ 2 μπακ-απ σε κεντρο αμυνας κ κεντρο μεσαιας γραμμης.γκαρσια-πελκας-γιαννου-κατσικας-λοπεθ* δεν φενεται να μπορουν να σκηκωσουν το βαρος ουτε καν ως μπακ-απ..ελπιζω σε 2-3 κινησεις ακομα λοιπον για να μην καρδιοχτυπαμε σε καθε πονο ή καρτα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

4-4-2 με πελκα γιάνου στα ακρα παίζαμε (α')τι συζητάμε τώρα.
Για τον Παμπλο μη βιάζεστε το πρώτο παιχνίδι 90' είναι που παίζει και μάλιστα χτυπημένος απ το
α' ημίχρονο.Σφίχτηκε η ψυχή μου όταν τον είδα να πιανει το μηρό του

Το θετικό : σε μια έρημη πόλη, μέσα Αυγούστου με καλονή , 7-8 χιλιαρικα πρεπει να τανε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Δεν το δα/./// αλλα για παμπλο μη ξεχναμε οτι εχει 1 χρονο ουσιαστικα αποχης στην ηλικια του κσι κσλσ κσνρι και δεν τον εκθετει σε επισημα ο χουμπ
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

1 μεταφραστη για τον μανιακο και γρηγορα τι εγραψε το παληκαρι παλι?? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

".......... και καλά κάνει και ............"

Πιο φραγκοδίφραγκο δε γίνεται.Ξεκάθαρος όπως πάντα,δεν καταλαβαίνω τι σε ζορίζει.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

ας γραφει με αναμμενα φωτα ρε τοτε, καθεται στα σκοταδια και κανει λαθη... :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μανιακός είναι,δείξε κατανόηση.Φρέσκο είναι και του Στόχ,πολύ θέλει;;

Όταν επισημοποιηθεί του Ροζίτσκι να δείς τι θα γράφει!!!!!!Ούτε ο μεταφραστής του Σικαμπάλεως θα μπορεί να αποκρυπτογραφεί!
:shock: :shock: :shock: :shock: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ρε αλητες.... :lol: :lol: :lol:[youtube]9MIijNSYfC8[/youtube]
Άβαταρ μέλους
amanaoua4

Δημοσίευση από amanaoua4 »

λοιπον καταρχην να πω οτι εχθες απο αυτα που ειδα τρομαξα ... κυριως για το κεντρο της αμυνας ... και ενταξει δεν τους βοηθησε η κακη εικονα της ομαδας αλλα αυτοι χωρις πιεση κανανε το ενα λαθος μετα το αλλο .. μου φανεται οτι θα παλεψουν μεταξυ τους για την θεση του 4ου στοπερ ... ελπιζω και ευχομαι να ανεβουν .. ο γκαρσια δεν ξερω ποσο ακομα θα χρειαστει για να μπορεσει να προσφερει παντως τωρα δεν μπορει ξεκαθαρα .. ο σπυροπουλος μου φανηκε επισης σε κακη κατασταση και δεν τον περιμενα τοσο πεσμενο... πελκας γιαννου δανεικοι για να παιξουν ..
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Να πω και εγω την γνωμη μου για το χθεσινο φιλικο.
Μολις ειχα διαβασει την αποστολη ειχα μαλιστα κανει και σχολιο εδω "μα καλα μονο με εναν ακραιο θα παιξουμε φιλικο;"
Και φανηκε αμεσως μεσα στο γηπεδο.
Σιγουρα οι φιλικοι αγωνες γινονται για να δει ο προπονητης πολλα πραγματα για τους παικτες. Ενα απο αυτα ειναι και κατα το ποσο μπορουν να παιξουν σε αλλες θεσεις. Αλλα οταν βαζεις ουσιαστικα 3 μαζι παικτες που εκτος του οτι δεν εχουν παιξει ποτε μαζι αλλοτε , ειναι και στην "λαθος" θεση, τοτε για μενα ουσιαστικα ακυρωνεις οποια προσπαθεια κριτικης για εναν παικτη.
Δηλαδη θα μπορουσα να καταλαβω να δοκιμαζει πελκα εχτρεμ, αλλα να εχει διπλα του παικτες στην σωστη θεση που να τον βοηθησουν. Οταν ολοι εχουν μαθει να παιζουν σε αλλο ποστο και αλλο ρολο , τοτε στο γενικο μπαχαλο χανεται καθε προσπαθεια αξιολογησης.
Σιγουρα στα φιλικα δεν μετραει το αποτελεσμα. Αλλα δεν μου αρεσει και να χανω στην εδρα μου.
Θεωρω οτι λιγο η υπερβολη στις θεσεις των παικτων, λιγο οτι επρεπε να ξεκουραστουν οι βασικοι μια και εχουμε και τεταρτη φιλικο με εθνικη, λιγο οτι θεωρω οτι υποτιμησε ο προπονητης μας τον αντιπαλο, ηρθε αυτο το αποτελεσμα.
Νομιζω οτι και ο προπονητης μας πηρε καποιο "μαθημα" χτες.
Χτιζουμε καλη ομαδα αλλα η ποιοτητα των δευτερων παικτων δεν μπορει να σταθει απεναντι ακομα και στην καλλονη.
Τελος εχω ενα παικτη μου που περισυ μου εκανε 25 γκολ. Φετος με Λουκας και Στοχ να ταιζουν απο τις πλευρες περιμενω πολλα περισοτερα. Δεν θελω να δω στον παγκο τον Κλαους προκειμενου να αποκτησει αξια ενας παικτης που σιγουρα θα μου φυγει. Ελπιζω η αντιμετωπιση του στο πρωταθλημα απο το προπονητικο τιμ να ειναι διαφορετικη σε σχεση με τα φιλικα. Αλλο να εχω ετοιμοπολεμο εναν ξενο παικτη να με βοηθησει και αλλο να θαψω τον πρωτο μου σκορερ στον παγκο. Θελει και ο Κλαους γεματα παιχνιδια για να βρει ρυθμο με τους νεους συμπαικτες του.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Πάντως αδίκως κράζουμε για έλλειψη βάθους στην ομάδα με αφορμή το χθεσινό φιλικό. Βάθος δε σημαίνει να βγάζεις τους 11 και να βάζεις άλλους 11 το ίδιο καλούς. Βάθος σημαίνει να μπορείς στην πρώτη 11άδα να κάνεις 3-4 αλλαγές χωρίς να υποβαθμιστεί ποιοτικά το παιχνίδι σου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

kataramenos5 έγραψε: Η μανούρα στην 1 γιατί εγινε ξέρει κανείς που ηταν κοντά?
Κανείς?
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

hitman έγραψε:Πάντως αδίκως κράζουμε για έλλειψη βάθους στην ομάδα με αφορμή το χθεσινό φιλικό. Βάθος δε σημαίνει να βγάζεις τους 11 και να βάζεις άλλους 11 το ίδιο καλούς. Βάθος σημαίνει να μπορείς στην πρώτη 11άδα να κάνεις 3-4 αλλαγές χωρίς να υποβαθμιστεί ποιοτικά το παιχνίδι σου.
Επιτέλους και μια νηφάλια άποψη. Πολύ σωστό αυτό. Αλλιώς λειτουργούν οι παίκτες όταν συμπληρώνουν κάποιες θέσεις στην βασική ενδεκάδα και αλλιώς ως δεύτερο κουστούμι.

Θα προσθέσω και το εξής. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που δύσκολα κρίνεις παίκτη σε τέτοιο παιχνίδι: είναι τα cb και το center for. Τερματοφύλακας, ακραία μπακ, κεντρικοί και πλαγια χαφ δείχνουν πολύ πιο εύκολα την ποιότητα τους σε σχήμα συνονθύλευμα.

Και κάτι τελευταίο για Garcia: είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μια αγωνιστικής περιόδου. Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι μάλλον η τελευταία του χρονια ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ούτε καν μέσα Αυγούστου δε φτάσαμε. Θα φανεί το πράγμα στην πορεία. Θα έχουμε κοντά 50 παιχνίδια φέτος. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

karl έγραψε:
hitman έγραψε:Πάντως αδίκως κράζουμε για έλλειψη βάθους στην ομάδα με αφορμή το χθεσινό φιλικό. Βάθος δε σημαίνει να βγάζεις τους 11 και να βάζεις άλλους 11 το ίδιο καλούς. Βάθος σημαίνει να μπορείς στην πρώτη 11άδα να κάνεις 3-4 αλλαγές χωρίς να υποβαθμιστεί ποιοτικά το παιχνίδι σου.
Επιτέλους και μια νηφάλια άποψη. Πολύ σωστό αυτό. Αλλιώς λειτουργούν οι παίκτες όταν συμπληρώνουν κάποιες θέσεις στην βασική ενδεκάδα και αλλιώς ως δεύτερο κουστούμι.

Θα προσθέσω και το εξής. Υπάρχουν κάποιες θέσεις που δύσκολα κρίνεις παίκτη σε τέτοιο παιχνίδι: είναι τα cb και το center for. Τερματοφύλακας, ακραία μπακ, κεντρικοί και πλαγια χαφ δείχνουν πολύ πιο εύκολα την ποιότητα τους σε σχήμα συνονθύλευμα.

Και κάτι τελευταίο για Garcia: είναι πολύ νωρίς για να κρίνουμε αν θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις μια αγωνιστικής περιόδου. Όλοι γνωρίζουμε ότι θα είναι μάλλον η τελευταία του χρονια ως παίκτης του ΠΑΟΚ. Ούτε καν μέσα Αυγούστου δε φτάσαμε. Θα φανεί το πράγμα στην πορεία. Θα έχουμε κοντά 50 παιχνίδια φέτος. Θα υπάρχουν ευκαιρίες για όλους.
+1926
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”