Ερχεται το φορτίο Πειραιά - Αγιο Νικόλαο - Ιεράπετρα φορτωμένο ΤΝΤ. Ινδιάνε σε εμπιστεύομαι και μετακινώ την Πυριτιδαποθήκη!!!kataramenos5 έγραψε:Κατι ξερει,κατι ξερει...moican4 έγραψε: το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..
Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013 II
- kataramenos5
Τις ίδιες ανησυχίες έχουμε δάσκαλε.danirifle έγραψε:κρίμα που χάλασε του ροζίτσκι....
το στοχ δύσκολα τον βλέπω να πηγαίνει στην προπόνηση νηφάλιος
ΥΓ Ρε σεις δε μπορεί ο Βασιλάκης είναι, απλα πιο γυμνασμένος.Αρε Ιβαν δούλεμα που μας ρίχνεις
10αρι και παμε για απογειωση αυτο εδειξε η ομαδα..οτι εχει προβλημα στην οργανωση οταν πρεπει να δημιουργησει αλλα μονο κτ πραγματικα καλο.....απογειωση ή αλλιως απογ-ι-ο-σ-ι μπεναγιουν 
ο δικός μας άνθρωπος! σαν έτοιμος για ντού!!paok87 έγραψε:
![]()
![]()
![]()
![]()
ΥΓ: Shark4 για σκάουτερ τώρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 08 Αύγ 2013, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
MANIAKOS έγραψε:10αρι και παμε για απογειωση αυτο εδειξε η ομαδα..οτι εχει προβλημα στην οργανωση οταν πρεπει να δημιουργησει αλλα μονο κτ πραγματικα καλο.....απογειωση ή αλλιως απογ-ι-ο-σ-ι μπεναγιουν
Αφού δε θα'ναι ο μπεναγιούν,τι σκάς;;
Μανία έχεις με την πάρτη του.
Ο Ροζίτσκυ μάλιστα.Δεν ήρθε μεν,αλλά,σύμφωνα με αυτά που μας μεταφέρονται τέλος πάντων,όσο αξιόπιστα μπορούν να κριθούν,δίνουν κλίμα των προδιαγραφών,που πρέπει να τηρεί,για να αποκτηθεί ο επιτελικός.Αρκετά υψηλές και δαπανηρές.Για να δούμε.Η κίνηση με Στόχ ταρακούνησε υποψιάζομαι ακόμα και τους ... κλασικούς-εικονογραφημένους,του φόρουμ κι όχι μόνον.
η συνέχεια της ιστορίας με Στοχ είναι λίγο-πολύ γνωστή... :
του αρεσει η πολη, δενεται με την ομαδα, ερωτευεται σαλονικια, αγαπαει τη σαλονικια, παντρευεται τη σαλονικια, πιεζει τη Φενέρ για μειωση ρητρας, καπου χωνεται σαν την ^$@* ο γαύρος, ο πεθερός του τον πιεζει να παει εκεί αλλα αυτος ξεκινησε με αμπαλουτσακε στο αεροδρομιο κατα την αφιξη του οποτε στην πορεία χειροτερευει (προφιλ fb "Miroslav alani Stoch" ή "Stoch4 toumba") και τελικα μενει...
του αρεσει η πολη, δενεται με την ομαδα, ερωτευεται σαλονικια, αγαπαει τη σαλονικια, παντρευεται τη σαλονικια, πιεζει τη Φενέρ για μειωση ρητρας, καπου χωνεται σαν την ^$@* ο γαύρος, ο πεθερός του τον πιεζει να παει εκεί αλλα αυτος ξεκινησε με αμπαλουτσακε στο αεροδρομιο κατα την αφιξη του οποτε στην πορεία χειροτερευει (προφιλ fb "Miroslav alani Stoch" ή "Stoch4 toumba") και τελικα μενει...
οντως εχωnavigator11 έγραψε:MANIAKOS έγραψε:10αρι και παμε για απογειωση αυτο εδειξε η ομαδα..οτι εχει προβλημα στην οργανωση οταν πρεπει να δημιουργησει αλλα μονο κτ πραγματικα καλο.....απογειωση ή αλλιως απογ-ι-ο-σ-ι μπεναγιουν
Αφού δε θα'ναι ο μπεναγιούν,τι σκάς;;
Μανία έχεις με την πάρτη του.
Ο Ροζίτσκυ μάλιστα.Δεν ήρθε μεν,αλλά,σύμφωνα με αυτά που μας μεταφέρονται τέλος πάντων,όσο αξιόπιστα μπορούν να κριθούν,δίνουν κλίμα των προδιαγραφών,που πρέπει να τηρεί,για να αποκτηθεί ο επιτελικός.Αρκετά υψηλές και δαπανηρές.Για να δούμε.Η κίνηση με Στόχ ταρακούνησε υποψιάζομαι ακόμα και τους ... κλασικούς-εικονογραφημένους,του φόρουμ κι όχι μόνον.
απλα ειναι και το θεμα οτι ελευθεροι κ δεκαρια ειναι ο μπεναγιουν και ο ιμπρισιτς...δεν εχω υποψιν μου αλλον...μακαρι ο ροσζιτσκι...απλα δε θα θελα κι αλλον δανεικο...
να ξαναπροτεινω τον βαργκας της αντερλεχτ
- navigator11
Tetradje έγραψε:η συνέχεια της ιστορίας με Στοχ είναι λίγο-πολύ γνωστή... :
Ωωωωωωωω ναι,ναιι,ναιιι,ναιιιι,ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι.
Η ρήτρα του,η οποία κυμαίνεται από 3 μέχρι 5 εκατ
Το βίντεο της ΠΑΕ,που τον περιμένει ο Κυριάκος,και πρίν τη χειραψία τους,περνάει τη βαλίτσα πίσω απ'την πλάτη του κατόπιν πιρουέτας και μετά δίνει το κουλό του να το θεωρήσω ανησυχητικό;
Καθόλου ανησυχητικό. Ο άνθρωπος είναι showman ακόμη και στις πιο απλές κινήσεις του.navigator11 έγραψε:Το βίντεο της ΠΑΕ,που τον περιμένει ο Κυριάκος,και πρίν τη χειραψία τους,περνάει τη βαλίτσα πίσω απ'την πλάτη του κατόπιν πιρουέτας και μετά δίνει το κουλό του να το θεωρήσω ανησυχητικό;
![]()
![]()
![]()
έχει δει live 5000 σαλεμένα ΠΑΟΚια να σηκώνουν το Λάβαρο στην Πόλη. Μετράει.
Το έχω διαβάσει δέκα φορές από χθες το σενάριο. Σχολιάζω αυτό γιατί είναι το πιο πλήρες.Tetradje έγραψε:η συνέχεια της ιστορίας με Στοχ είναι λίγο-πολύ γνωστή... :
του αρεσει η πολη, δενεται με την ομαδα, ερωτευεται σαλονικια, αγαπαει τη σαλονικια, παντρευεται τη σαλονικια...
Θα βρει και θα ερωτευτεί λέει Ελληνίδα. Μπα, δεν νομίζω. Δεν είναι όλοι Πορτογάλοι χοντροκώληδες ρεεε!
Το παιδί γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σλοβακία. Έχετε δει τί νιμού κυκλοφορεί στη Σλοβακία;
Μόνη μας ελπίδα ότι είναι κοντός και μπορεί να έχει κόμπλεξ. Α, και η καπατσοσύνη της Ελληνίδας...
πιο πολύ μοιάζει με κούτσια?

ή με μειρέλες?

εγώ νομίζω με τον πορτογάλο

ή με μειρέλες?

εγώ νομίζω με τον πορτογάλο