Metalist- PAOK 1-1 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
Re: Metalist- PAOK 1-1 MVP- Σχόλια & παραλειπόμενα
Και με τον Ολυμπιακό Βόλου μόνο αυτόν έγραφε αλλά τιμωρήθηκε και πήρε την θέση του η ομάδα που απέκλεισε.
Το οτι δε γραφει το μπαλακι ΠΑΟΚ δε συμμενει τιποτα αρνητικο...απλα αν εγραφε θα ηταν μεγαλη νικη καθως θα εδειχνε πως εχει 100% αποφασιστει οτι ΑΝ τιμωριθει η μεταλιστ ο ΠΑΟΚ θα ειναι αυτος που θα παρει την θεση.
Διαλέξτε Μίλαν η αρσεναλ
Εγω θέλω Μίλαν να γίνει το σαν σιρο τούμπα
Το ευρωπα ξεχάστε το για προκριματικά
Σεντόνι πλέι οφ στην "άδεια" τούμπα
Εγω θέλω Μίλαν να γίνει το σαν σιρο τούμπα
Το ευρωπα ξεχάστε το για προκριματικά
Σεντόνι πλέι οφ στην "άδεια" τούμπα
Εχω ενα προαισθημα εδω και μερες οτι θα παιξουμε με τη Μιλαν...
αυριο δηλαδη εχουμε να παρακολουθησουμε 2 κληρωσεις.
την δικη μας και της μεταλιστ...
εγω θελω λυων.
την δικη μας και της μεταλιστ...
εγω θελω λυων.
- sourmenetes
- Moderator
Και γω νομιζω η λυων ειναι πιο βατη,αν βεβαια παμε στα play off ch.league.
Βεβαια Ιταλια θα πιασουμε ανετα 5 χιλιαρικα κοσμο αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο τη λυων η μιλαν.
Ποτε ειναι αυτα τα ματς???
Βεβαια Ιταλια θα πιασουμε ανετα 5 χιλιαρικα κοσμο αλλα νομιζω οτι ειναι καλυτερη απο τη λυων η μιλαν.
- ΑποστόληςΑ
Θελω στον όμιλό μας την Barca!
(αλλά να μην είναι το πρώτο παιχνίδι εντός μ' αυτήν)
(αλλά να μην είναι το πρώτο παιχνίδι εντός μ' αυτήν)
Δε γίνεται να κληρωθουμε και με τη φενερ γαμω τους ισχυρούς γαμω
Να περάσουμε και ομίλους μπαι
Να περάσουμε και ομίλους μπαι
sourmenetes έγραψε:Και γω νομιζω η λυων ειναι πιο βατη,αν βεβαια παμε στα play off ch.league.
σημερα χαιρετησε και ο λισαντρο λοπεζ μετα τον μπαστος,
εχει αποδυναμωθει πολυ η λυων βεβαια ειναι μεγαθηριο και τεραστιο ονομα.
Το μιλανο δεν θα με χαλαγε κυριως για τουριστικους λογους....

- ΑποστόληςΑ
CHAMPION'S LEAGUE - ΙΣΧΥΡΟΙ
Αρσεναλ 113.592
Λιόν 95.800
Μίλαν 93.829
Σάλκε 84.922
Ζενίτ 70.766
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Αϊντχόφεν 64.945
Μέταλιστ 62.451
Φενερμπαχτσέ 46.400
Ρεάλ Σοσιεδάδ 17.605
Πάσος Φερέιρα 12.833
Αρσεναλ 113.592
Λιόν 95.800
Μίλαν 93.829
Σάλκε 84.922
Ζενίτ 70.766
ΑΝΙΣΧΥΡΟΙ
Αϊντχόφεν 64.945
Μέταλιστ 62.451
Φενερμπαχτσέ 46.400
Ρεάλ Σοσιεδάδ 17.605
Πάσος Φερέιρα 12.833
- ΑποστόληςΑ
"Θα αποφασίσουμε την Τρίτη"
paok-revolution 3:46 μ.μ.
Την Τρίτη θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του CL όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Όχι ότι δεν το αναμέναμε αλλά σε ότι αφορά την αυριανή κλήρωση τελικά η ΟΥΕΦΑ δε θα βάλει στην κληρωτίδα χαρτάκι "Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ" αλλά μόνο την ουκρανική ομάδα.
Η ΠΑΕ επικοινώνησε με την ΟΥΕΦΑ αφού έχει έννομο συμφέρον αφού έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ουκρανικής ομάδας στην διοργάνωση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη όπου και θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΟΥΕΦΑ η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει κανονικά στην κλήρωση του Europa League αύριο αλλά την Τρίτη θα γνωριζει αν θα αγωνιστεί εκεί ή θα πάρει τη θέση της Μέταλιστ στα πλέι οφ του CL. Στην ουσία αύριο θα μάθει ποιοι θα είναι οι δυο πιθανοί αντίπαλοι του (στις δυο διοργανώσεις). Την Τρίτη με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Είχα μια απορία, κατά πόσον ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε ανίσχυρη ομάδα αν η Μέταλιστ ανήκε στους ισχυρούς των play-off. Μετά όμως συνειδητοποίησα πως καμία ομάδα που παίζει 3ο προκριματικό δεν μπορει να πάει στα paly-off ως ισχυρός.
Την Τρίτη θα κριθεί οριστικά η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του CL όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο. Όχι ότι δεν το αναμέναμε αλλά σε ότι αφορά την αυριανή κλήρωση τελικά η ΟΥΕΦΑ δε θα βάλει στην κληρωτίδα χαρτάκι "Μέταλιστ ή ΠΑΟΚ" αλλά μόνο την ουκρανική ομάδα.
Η ΠΑΕ επικοινώνησε με την ΟΥΕΦΑ αφού έχει έννομο συμφέρον αφού έχει καταθέσει ένσταση για αντικανονική συμμετοχή της ουκρανικής ομάδας στην διοργάνωση. Όλα θα ξεκαθαρίσουν την Τρίτη όπου και θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της ΟΥΕΦΑ η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ μπαίνει κανονικά στην κλήρωση του Europa League αύριο αλλά την Τρίτη θα γνωριζει αν θα αγωνιστεί εκεί ή θα πάρει τη θέση της Μέταλιστ στα πλέι οφ του CL. Στην ουσία αύριο θα μάθει ποιοι θα είναι οι δυο πιθανοί αντίπαλοι του (στις δυο διοργανώσεις). Την Τρίτη με την απόφαση της ΟΥΕΦΑ θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα.
Είχα μια απορία, κατά πόσον ο ΠΑΟΚ θα αντιμετώπιζε ανίσχυρη ομάδα αν η Μέταλιστ ανήκε στους ισχυρούς των play-off. Μετά όμως συνειδητοποίησα πως καμία ομάδα που παίζει 3ο προκριματικό δεν μπορει να πάει στα paly-off ως ισχυρός.
αυτο το θα αποφασησουμε τριτη μηδενιζει σχεδον τις πιθανοτητες μας να παιξουμε τσουλου
αναλογα βεβαια και με το μπραντ νειμ του αντιπαλου που θα κληρωθει η μεταλιστ...
αναλογα βεβαια και με το μπραντ νειμ του αντιπαλου που θα κληρωθει η μεταλιστ...
ΑποστόληςΑ έγραψε:"Θα αποφασίσουμε την Τρίτη"
Το ισχυρός η όχι έχει να κάνει με τον συντελεστή της κάθε ομάδας και όχι σε ποιον γύρο μπαίνει....
π.χ. Λιον και Ζενιτ που ειναι στους ισχυρούς, έπαιξαν και Γ προκριματικό, ενώ Ρεάλ Σοσιεδαδ μπήκε κατευθείαν στα play-off λόγω υψηλου συντελεστή χώρας, αλλά στους ανισχυρους λόγω χαμηλού συντελεστή ομάδας...
Καλά τώρα σοβαρά μιλάτε?
Κάνετε και προβλέψεις "εγώ θέλω με Μίλαν" , "εγώ με Άρσεναλ"..
Νταξει καλό χαβαλέ δε λέω, αλλά ο κόσμος που διαβάζει παραμυθιάζεται..
Δεν γίνεται μετά την κλήρωση να αλλάξει κάτι. Τελεία και παύλα ας προσγειωθούμε.
Κάνετε και προβλέψεις "εγώ θέλω με Μίλαν" , "εγώ με Άρσεναλ"..
Νταξει καλό χαβαλέ δε λέω, αλλά ο κόσμος που διαβάζει παραμυθιάζεται..
Δεν γίνεται μετά την κλήρωση να αλλάξει κάτι. Τελεία και παύλα ας προσγειωθούμε.
- trel@menos
οκ αλλα στην περιπτωση που αποκλειστει η μεταλιστ τι γινεται? δεν νομιζω να μην γινει το ζευγαρι στα πλει οφ του τσ λ.
και οι πρωτοι επιλαχοντες για να παρουμε τη θεση της μεταλιστ με βαση το δεδικασμενο ειμαστε εμεις.
οποτε εγω προτιμω λυων αυριο.

και οι πρωτοι επιλαχοντες για να παρουμε τη θεση της μεταλιστ με βαση το δεδικασμενο ειμαστε εμεις.
οποτε εγω προτιμω λυων αυριο.