Κατι ξερει,κατι ξερει...moican4 έγραψε: το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..

Κατι ξερει,κατι ξερει...moican4 έγραψε: το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..
λογικά με 10άρι θα δέσουμε, παρά με CB.kataramenos5 έγραψε:Κατι ξερει,κατι ξερει...moican4 έγραψε: το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..
εγώ θα την πάρω όλη την ομάδαtheo G4 έγραψε:Θα πάρω το 9ριshark4 έγραψε:theo G4 έγραψε:και εγώ θέλω 10ρι.
Μεχρι να ερθει το κανονικο παρε αυτο στην ακρη....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε καρχαρια απο timing δε πας καλά.Πέρσι που έπρεπε να μας δείξεις τα "μπαλκόνια" για να ανέβει τοshark4 έγραψε:theo G4 έγραψε:και εγώ θέλω 10ρι.
Μεχρι να ερθει το κανονικο παρε αυτο στην ακρη....
![]()
![]()
![]()
αυτό λέω και γω αριστερά παίζει καλύτεραobanebane έγραψε:moican4 έγραψε:moican4 έγραψε:Ο Στοχ πάντως είναι ένας παίκτης επιπέδου Βιερίνια..
Θα παίζει δεξιά με τον Λούκας αριστερά...
Ετοιμάζεται να σκάσει και άλλη
Ο Στοχ έχει και τα 2 πόδια ενώ ο Λούκας αριστερό...
Μπορεί βέβαια να γίνει και όπως το λες, το θέμα είναι ότι με την τελευταία "κινηση" που θα κάνουμε θα δέσουμε 100% και προβλέπεται μακελειό μετά..
Ολα του τα γκολ μα ολα ο στοχ τα εχει βαλει με δεξι ποδι παιζοντας απο αριστερα,εγω αυτο ειδα στα videos οποτε εχει δικιο ο moican.