14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Να αντιμετωπίζεις με σεβασμό οποιονδήποτε πάικτη με τον Δικέφαλο στο στήθος.
- desperando
- Επικοινωνία:
ξερεις ομως οτι η γνωμη σου για ποδοσφαιρικα θεματα δεν ενδιαφερει κανεναν.Kranatos έγραψε:Μεγάλος ΠΑΟΚ και κωλοτούμπα ή άρνηση της ιστορίας δε γίνεται φιλαράκι..
Για να έχεις μέλλον πρέπει να σέβεσαι το παρελθόν σου και το παρελθόν σου με τον συγκεκριμένο έχει γράψει πολλές μαύρες σελίδες..
Μην το γενικεύεις όμως..
Έγραψα ξεκάθαρα για μικρό ποδοσφαιριστή..
Το τι είδους άνθρωπο τον θεωρώ σκόπιμα δεν το έγραψα για να μην πάει η κουβέντα και πάλι αλλού..
για τον σαλπι και τον καθε σαλπι τους αρκει που προπονητες οπως ο σαντος ,ο στεφενς και πολλοι αλλοι τον εχουν σε μεγαλη ποδοσφαιρικη εκτιμηση.
σημερα ηταν εμφανως επηρεασμενος απο το γεγονος οτι δεν ηταν 100% καλα.
αφου ειχε αισθανθει βαρυ το ποδι του καλο θα ηταν να μην ειχε ξεκινησει βασικος.
αλλα εδω ειναι αυτο που ειπαμε παραπανω οτιοι προπονητες του τον εχουν σε παρα πολυ μεγαλη εκτιμηση και ετσι αποφασιστηκε απο το τεχνικο τιμ να ξεκινησει και ας μην ηταν στο 100% των δυνατοτητων του
αδερφέ αν δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη μου μπορείς πολύ απλά όποτε γράφω κάτι να μην το διαβάζεις..
Το κάνω κι εγώ με αρκετά σεντόνια που γράφονται στο φόρουμ σε διάφορα τόπικ..
Τώρα για το τι βλέπουν και αν βλέπουν οι προπονητές στο νο.14 εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα..
Και εκ του αποτελέσματος κρίνω πως ο συγκεκριμένος σήμερα έδειξε στοιχεία μικρού ποδοσφαιριστή τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο με το μύτο που τράβηξε και πέτυχε τον μαύρο αμυντικό τους..
Το κάνω κι εγώ με αρκετά σεντόνια που γράφονται στο φόρουμ σε διάφορα τόπικ..
Τώρα για το τι βλέπουν και αν βλέπουν οι προπονητές στο νο.14 εμένα με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα..
Και εκ του αποτελέσματος κρίνω πως ο συγκεκριμένος σήμερα έδειξε στοιχεία μικρού ποδοσφαιριστή τόσο στην ανάπτυξη της ομάδας όσο και σε εκτελεστικό επίπεδο με το μύτο που τράβηξε και πέτυχε τον μαύρο αμυντικό τους..
Η αποψη ολων ειναι σεβαστη. Ειμαστε ολοι ΠΑΟΚ. Μη μαλωνετε για επαγγελματιες ποδοσφαριστες.
ντροπη ειναι να υπαρχουν οπαδοι αναμεσα μας σαν εσενα που θεωρουν τον ΠΑΟΚ τσιφλικι τουςKranatos έγραψε:Δεν θέλω να πω πολλά για την πάρτη του, τη γνώμη μου άλλωστε την ξέρετε..
Ζω για τη στιγμή που θα δω κάτι παρόμοιο με πρωταγωνιστή εσένα..
Ντροπή ο μεγάλος ΠΑΟΚ που πάει να φτιαχτεί να έχει αρχηγό του έναν τόσο μικρό ποδοσφαιριστή..
[youtube]-W-UMAdndhw[/youtube]
Ο λαος της Παρτιζαν δηλαδη σεβαστηκε την ομαδα και πηγε νταηλικι και πηρε το περιβραχιονιο ε? α ρε μεγαλε ΠΑΟΚ τι μυαλα σε περιτριγυριζουν...Kranatos έγραψε:Σέβομαι όσους σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον Λαό του..
Despe τι λες τωρα? σιγα μην ξερουν αυτοι οι προπονητες... Ο κρανατος ξερειdesperando έγραψε:για τον σαλπι και τον καθε σαλπι τους αρκει που προπονητες οπως ο σαντος ,ο στεφενς και πολλοι αλλοι τον εχουν σε μεγαλη ποδοσφαιρικη εκτιμηση.Kranatos έγραψε:Μεγάλος ΠΑΟΚ και κωλοτούμπα ή άρνηση της ιστορίας δε γίνεται φιλαράκι..
Για να έχεις μέλλον πρέπει να σέβεσαι το παρελθόν σου και το παρελθόν σου με τον συγκεκριμένο έχει γράψει πολλές μαύρες σελίδες..
Μην το γενικεύεις όμως..
Έγραψα ξεκάθαρα για μικρό ποδοσφαιριστή..
Το τι είδους άνθρωπο τον θεωρώ σκόπιμα δεν το έγραψα για να μην πάει η κουβέντα και πάλι αλλού..
μακραν το τοπικ με τα περ-τερα off σχολια........ Χθες θα προτιμουσα να βγαλει γεωργιαδη παρα σαλπι και να παει στο παλι ο σαλπι , γιατι χρειαζομασταν την συμμετοχη του εξω απο την περιοχη.. με δεδομενο τον τραυματισμο του , πηγε καλα
Πάντα κάποιο ελαφρυντικό...
8 στις 10 φορες ξεκινάει από θέση offside και στα δυο τετ α τετ που είχε είδαμε τι έκανε.
8 στις 10 φορες ξεκινάει από θέση offside και στα δυο τετ α τετ που είχε είδαμε τι έκανε.
άρα δεν σέβεσαι τον εαυτό σου.Kranatos έγραψε:Σέβομαι όσους σέβονται τον ΠΑΟΚ και τον Λαό του..