61.Tomáš Necid
Re: 61. Tomáš Necid
μη σου πω ότι βλέπω ανταλλαγή Σάκη - Ίμπρα και συλλαλητήρια έξω απο το Γεντί Κουλέ γιατί δώσαμε το ταλέντο και πήραμε τον παππού. 

ΑποστόληςΑ έγραψε:O Sakis είναι μία κλάση πάνω. Θα δείτε που θα πάρει μεταγραφή τον Γενάρη για καμιά Liverpool, M. City, για να μην αναφέρω την PSGpa0k1 έγραψε:Παιδια εμενα μου θυμισε τρομερα τον παπαζογλου σημερα... μπορει να μην ειναι ακομα ετοιμος αλλα με το γαζωρο περιμενα ΠΟΛΛΑ παραπανω

μπραβο παιχταρα για το γκολ...
μολις επανελθεις πληρως θα δειξεις οτι εισαι 3 κλασεις καλυτερος απο τον αθανασιαδη..
μολις επανελθεις πληρως θα δειξεις οτι εισαι 3 κλασεις καλυτερος απο τον αθανασιαδη..
- PAPA TSIBIKOS
markos4 νομίζω ότι μόλις επανέλθει θα πάει πίσω στην ομάδα του.
'Αλλωστε για αυτό το έκαναν 5τες συμβόλαιο πριν τον στείλουν σε εμάς.
τέσπα , ο ΠΑΟΚ θέλει έτοιμο σέντερ φορ αυτού του τύπου για 90΄ λεπτά και όχι για 10.
τέσπα , ο ΠΑΟΚ θέλει έτοιμο σέντερ φορ αυτού του τύπου για 90΄ λεπτά και όχι για 10.
Μπραβο παιχταρά μου για το γκολ και την ωραία κίνηση στην σέντρα του ολίσε..μακάρι να βρει ρυθμό και αυτοπεποίθηση σύντομα!!
- desperando
- Επικοινωνία:
βαλε και το δευτερο ρε να γινει της τανασπου, να σφιξουν λιγο οι κ@λοι των ουκρανων και του εντεταλμενου
δεν εχω απαιτηση αυτος ο παιχτης να μεινει για παντα σε μας,θελω να ειναι υγιης να κανει καλη χρονιαPAPA TSIBIKOS έγραψε:markos4 νομίζω ότι μόλις επανέλθει θα πάει πίσω στην ομάδα του.
να στειλει στον παγκο τον κλαους γιατι οχι και εκτος 18αδας και μολις τελειωσει η χρονια και αφου θα
εχουμε παρει πρωταθλημα,να αποκτηθει ενας παιχτης με παρομοια χαρακτηριστικα...
- john4serres
μακαρι να μπορουσε να παιξει 90λεπτο σημερα !
μπραβο στον Τομας για το γκολακι αλλα και για την κεφαλια λιγο αργοτερα !
καλη συνεχεια στην ομαδαρα μας !
μπραβο στον Τομας για το γκολακι αλλα και για την κεφαλια λιγο αργοτερα !
καλη συνεχεια στην ομαδαρα μας !
- ΑποστόληςΑ
Το μισο γκολ ειναι του Αθανασιαδη,αλλα δεν μαμεις...εσυ δεν τον θελεις ουτε στην 18αδα.markos4 έγραψε:δεν εχω απαιτηση αυτος ο παιχτης να μεινει για παντα σε μας,θελω να ειναι υγιης να κανει καλη χρονιαPAPA TSIBIKOS έγραψε:markos4 νομίζω ότι μόλις επανέλθει θα πάει πίσω στην ομάδα του.
να στειλει στον παγκο τον κλαους γιατι οχι και εκτος 18αδας και μολις τελειωσει η χρονια και αφου θα
εχουμε παρει πρωταθλημα,να αποκτηθει ενας παιχτης με παρομοια χαρακτηριστικα...
Γουσταρα πολυ εχθες για το γκολ καθως και για την δευτερη ευκαιρια ... Μακαρι να παρει μπρος και εχει να κανει κηδειες , που θα μεινουν αξεχαστες ....