Μεταγραφες- ροστερ ΠΑΟΚ 2013-2014
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφες- ροστερ ΠΑΟΚ 2013-2014
ερωτήσεις;
τι λέμε για τον Στιβ Πάνος;
τον ΚΑββαδά;
τον Χάτεν;;
...αυτούς χτυπάει το σκουλίκι. Πάρτε τους πρώτοι!
(αν και Πάνος ή Χαριτόπουλο δεν έχω αποφασίσει...)
τι λέμε για τον Στιβ Πάνος;
τον ΚΑββαδά;
τον Χάτεν;;
...αυτούς χτυπάει το σκουλίκι. Πάρτε τους πρώτοι!
(αν και Πάνος ή Χαριτόπουλο δεν έχω αποφασίσει...)
o Panos μια χαρά είναι, εγώ θα τον ήθελα, το έχω δηλώσει από πέρυσι αντί για Καλλέ. Ο χαριτό είναι χαριτό, 4-4. Δεν έχουνε σχέση οι 2 παίκτες.
ο Πανος δεν είναι καλός. Σπουδάζω Καβάλα και πήγα σε 4-5 ματσάκια στο μπάσκετ περισυ. Πολύ άμπαλος/αγγούρι μου φάνηκε. Οταν τον έβαζε μέσα χάναν το παιχνίδι στη ρακέτα τελείως.
Θα τον προτιμούσα από τον Καλλέ πάντως.
Θα τον προτιμούσα από τον Καλλέ πάντως.
θα θελα χαριτο πρωτα να τελειωνουμε με τη θεση 4 με 2 παικτες π καλους οπως ο τσαιρ ο χαριτο και ο μαργαριτης,,,και μετα για 5
- desperando
- Επικοινωνία:
αμα παρουμε τον χαριτο θα εχουμε 3 4αρια κατι που δεν καταλαβαινω σεμια ομαδα που και περιορισμενο μπατζετ θα χει και ρωστερ.
αυτη τη στιγμη εχουμε σημαντικες ελλειψεις στο 1-2-3-5.μακαρι να κλεισουν σωστα το ροστορ και να μην δω τον μαργαριτη παλι στο 3 για να παρθει ο χαριτο.
με χαττεν παιζει τιποτα?απο ιταλια λενε οτι ειμαστε πολυ κοντα
αυτη τη στιγμη εχουμε σημαντικες ελλειψεις στο 1-2-3-5.μακαρι να κλεισουν σωστα το ροστορ και να μην δω τον μαργαριτη παλι στο 3 για να παρθει ο χαριτο.
με χαττεν παιζει τιποτα?απο ιταλια λενε οτι ειμαστε πολυ κοντα
ναι αλλα περσι με αυτην την τριαδα στα ματς με βαζελο και γαβρο δειξαμε οτι εχουμε εξαιρετικη φροντ λαιν//ασε που ο μαργαριτης βοηθαει και στο 3 και ο τσαιρ και λιγο ο χαριτο στο 5...και κυριως ο τελευταιος εχει και το απεξω σουτ..
Τον Πανο τον θυμαμαι σαν ενα δυνατο αλλα ψιλο αμπαλο παικτη.Συγκριση με Χαριτο δεν τιθεται.Βεβαια τσεκαροντας τα στατιστικα του βλεπω οτι ειχε κατι εκλαμψεις σε ματς οπου εβαζε μεχρι και 15 ποντους.Σε πολλα αλλα απο την αλλη εμενε στο μηδεν.
Ο Χατεν δεν ξερω καν αν ειναι καλυτερος του Χατσερ.Το σκουλικι εχει απαγορευση μεταγραφων οποτε λογικο να κοιταει μονο παικτες που επαιξαν Ελλαδα.Αν δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο αυτον τι να πω.Δεν ειναι και καλος σουτερ αυτος.
Για Καβαδα το βρισκω τελειως ουτοπικο,πως θα τον παρουμε,ειμαστε σε θεση να πληρωνουμε μπαι αουτ στον Λιανο?
Ο Χατεν δεν ξερω καν αν ειναι καλυτερος του Χατσερ.Το σκουλικι εχει απαγορευση μεταγραφων οποτε λογικο να κοιταει μονο παικτες που επαιξαν Ελλαδα.Αν δεν μπορουμε να βρουμε καλυτερο απο αυτον τι να πω.Δεν ειναι και καλος σουτερ αυτος.
Για Καβαδα το βρισκω τελειως ουτοπικο,πως θα τον παρουμε,ειμαστε σε θεση να πληρωνουμε μπαι αουτ στον Λιανο?
- paokmaniak
Aυριο μαλλον θα ανακοινωθει Μπογρης παντως. Δε ξερω αν ειναι για αντι ΚΑλλες γιατι ακουστηκε μπορει να φυγει η για βασικος στη θεση του Λαζαρου
- desperando
- Επικοινωνία:
ελπιζω να ειναι ο αντικαλες,γιατι με μπογρη βασικο δεν πας και πολυ ψηλα.
και ξαναρωταω...αν αποκτηθει ο χαριτοπουλος,μπορουμε να την βγαλουμε στο 3 με τον δεδα,τον κασελακη και τον κατασυνθηκη 3 μαργαριτη?
και ξαναρωταω...αν αποκτηθει ο χαριτοπουλος,μπορουμε να την βγαλουμε στο 3 με τον δεδα,τον κασελακη και τον κατασυνθηκη 3 μαργαριτη?
- paokmaniak
πολυ το φοβαμαι κ εγω αυτο παντως. Ελπιζω το ροστερ να διαμορφωθει καπως ετσι.
Αμερικανος/Λαζος - Μπογρης - Καλλες/Σαρικοπουλος
Τσαιρελης - Μαργαριτης
Αμερικανος - Κασελακης - Δεδας
Χαραλαμπιδης - "Αμερικανος 1/2"
Αμερικανος - "Αμερικανος 1/2" - Τσοχλας
Δλδ να πανε για 3 περιφερειακος ακομα (εστω και να μην ειναι Αμερικανοι) και 2 ψηλους (ο ενας θα ειναι ο Μπογρης)
Αμερικανος/Λαζος - Μπογρης - Καλλες/Σαρικοπουλος
Τσαιρελης - Μαργαριτης
Αμερικανος - Κασελακης - Δεδας
Χαραλαμπιδης - "Αμερικανος 1/2"
Αμερικανος - "Αμερικανος 1/2" - Τσοχλας
Δλδ να πανε για 3 περιφερειακος ακομα (εστω και να μην ειναι Αμερικανοι) και 2 ψηλους (ο ενας θα ειναι ο Μπογρης)
Δεν μου αρεσει καθολου ο τροπος που σχηματιζεται η φροντ λαιν.Ο Μπογρης θα ηταν μια αναβαθμιση σαν 2ος σεντερ αντι του Καλε.Το να μεινει ο Καλες,να παρουμε τον Μπογρη και για βασικο εναν εκ των Λαζο/Ο'μπραιαντ δεν το καταλαβαινω.3 δεινοσαυροι,μαζι με Τσαιρελη-Μαργαριτη μια φροντ λαιν οπου κανενας δεν εχει σουτ απο την περιφερεια.Το μπασκετ αλλαζει,τα βαρια σεντερ ειναι ξεπερασμενα,θες γρηγορα αθλητικα κορμια στην ρακετα που να μπορουν και να σουταρουν.Στην πειπτωση του Λαζου μπορει να γινει μια εξαιρεση γιατι ειναι τετοια η κλαση του για τα στανταρ της Α1 αλλα αν σκεφτονται μια τριαδα Ο Μπραιαντ-Μπογρη-Καλε δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα.
- paokmaniak
Δε νομιζω παντως εγω να αποκτηθει ο Μπραιαντ αν δεν πει το ναι ο Παπαδοπουλος