Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Τρελή παιχτούρα, εμείς οι Βιερινιομανείς θα ξεμπουκώσουμε επιτέλους αν έρθει.
Μιλάμε για τρελή ταχύτητα και απίστευτο κωλόσουτο με σύγκλιση. Επίσης, έχει και την ασσίστ. Τσαμπουκάς και με καλό βιογραφικό μόλις στα 24 με 6-7 χρόνια σε τοπ επίπεδο.
Εάν έρθει αυτός, όντως είναι μπαμ όπως λέει και ο δάσκαλος, για εμένα είναι μια εξελιγμένη έκδοση του Βιερίνια.
Δανεικός μόνο, αυτόν θες να πάρεις πρωτάθλημα για να πεις οτι τα σκάω για να τον κρατήσω. Το καλό είναι οτι πέρσυ δεν έπαιξε πολύ όχι λόγω τραυματισμού, αλλά συνοστισμού στη γραμμή των Τούρκων, έχασε τη θέση βασικού, έπεσε σε φόρμα και τον πήρε από κάτω.
Το ότι πάει ο μικρός Πλατανιά σημαίνει νομίζω οτι σίγουρα έρχεται παίκτης, εάν είναι ο Στοχ, θεωρώ οτι θα είναι τζακ ποτ. Το μόνο αρνητικό οτι του χρόνου πάλι θα θες αρ.εξτρεμ.
Πέρα από άλλα ματς, τον θυμάμαι και στο μεταξύ μας, μας είχε κάνει γιο γιο από αριστερά, παίζοντας συνέχεια με ανάποδο ή παράλληλα με τη γραμμή αναπτύσσοντας ταχύτητα στην τρίπλα και μετά με κόψιμο αλλαγή κατεύθυνσης.
Επιτέλους ένας παπάς άξιος σχολιασμού.Stoch...
Αν έρθει αυτός στην ομάδα θα είναι υπέρβαση .
Οπως το βλέπω εγώ είναι τρισμέγιστοS παπάς
Ηταν η κατάλληλη ένεση σε ένα ημιθανές topic
Δεν θελω αλλους δανεικους...εκτος αν εχει μικρη σχετικα οψιον πχ 1-1,5 μυρριο.Καλος παιχτης με σουτ με ντριπλα,με σεντρα ξυραφι,με,με,με...
Καλα παπας ειναι το πιο πιθανο,αλλα οντως αξιζει τον σχολιασμο...
ΥΓ:
Με 6,5 που θα εδινες ρε Σαββιδη στο πρωην footballer Ronaldinho θα επαιρνες το καμαρι μου...Θα ειχες καλύψει την θεση 9 για 10 χρονια...ασε που θα τον πουλουσες καμια 30ρια...αχ ρε Σαββιδη...
Πιο μαγκες ειναι στο Ντορτμουντ?