Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
- ΑποστόληςΑ
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Είπα ότι ο Σαββίδης δεν είναι βλάκας και επομένως θα σκεφτεί έναν τρόπο να απαλλαγεί από μια παράγκα που του τρώει εκατομμύρια. Ως γνωστόν με τον Μελισσανίδη έχει καλές σχέσεις.
- Maximus
Ναι, και επειδή ούτε ο χοντρός, αλλά ούτε και ο μελισσανιδης επίσης δεν είναι βλάκες, για αυτό η επόμενη ερώτηση έρχεται από φυσικού της:
Τι θα κάνει ο Σαββιδης? Θα φτιάξει δική του παράγκα? Θα πάει στο άρμα του μελισσανίδη?
Θα επενδύσει αγωνιστικά και Άγιος ο Θεός?
Απλές ερωτήσεις είναι και μακάρι να ξέραμε τις σκέψεις του Σάββίδη... Δεν ρωτάω κάτι παράλογο.
Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, σπάνια είναι βλάκες. Δεν είναι μόνο ο δικός μας ο έξυπνος. Είναι και οι άλλοι που θα βάλουν εκατομυρια. Μοιραία κάποιος πρέπει να χάσει...
Τι θα κάνει ο Σαββιδης? Θα φτιάξει δική του παράγκα? Θα πάει στο άρμα του μελισσανίδη?
Απλές ερωτήσεις είναι και μακάρι να ξέραμε τις σκέψεις του Σάββίδη... Δεν ρωτάω κάτι παράλογο.
Όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, σπάνια είναι βλάκες. Δεν είναι μόνο ο δικός μας ο έξυπνος. Είναι και οι άλλοι που θα βάλουν εκατομυρια. Μοιραία κάποιος πρέπει να χάσει...
- ΑποστόληςΑ
Θα υπάρχει αντίπαλο δέος, θαρρώ, που θα δυσκολέψει πολύ τις δραστηριότητες της παράγκας.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ως γνωστόν με τον Μελισσανίδη έχει καλές σχέσεις.
- ΑποστόληςΑ
Η νεοφώτιστη στην Πριμέρα Έλτσε προσφέρει 1 μύριο για Τζιμπούρ, αρκεί να τον πάρει ...ελεύθερο. Σύφωμα με τον σκύλο όμως ο Τζιμπούρ περιμένει προσφορά από Αμβούργο.
Εσείς τί προτείνετε να προσλάβει το Μακη Ψωμιάδη ?????????????????????????
ή να φέρει Τσετσένους????????????????????????
ή να φέρει Τσετσένους????????????????????????
- desperando
- Επικοινωνία:
φανταζομαι γνωριζεις τις σχεσεις μελισσανιδη-σαββιδηMaximus έγραψε:Δεν ανέφερες Μελισσανίδη...
Διότι παράγκα έχει ο χοντρός, παράγκα θα προσπαθήσει να στήσει και ο Μελισσανιδης. Και αυτός επίσης δεν είναι μακακας να ασχολήθει με κάτι, στο οποίο δεν θα έχει πλήρη έλεγχο.
Η παράγκα ζει και βασιλευει. Θα ήθελα να μάθω σκέψεις Σαββίδη και πως σκοπευει να ανταπεξελθει.
- desperando
- Επικοινωνία:
δεν το καταλαβα αυτο το ποστ σου ρε συ ντανι. δηλαδη δεν πρεπει να χαιρομαι που βλεπω τον αντιπαλο μου αγωνιστικα ειναι ενα ματσο χαλια?danirifle έγραψε:εσείς κράζετε το γαύρο αλλά δεν καταλαβαίνεται ότι οι μεταγραφές που κάνει του εξασφαλίζουν σε μεγάλο ποσοστό το πρωτάθλημα
και δεν αναφέρομαι στο σαβιόλα ή το βάις
αναφέρομαι στον μπουχαλάκι και το τζανακάκη (εργοτέλης 6 βαθμοί)
στο σάμαρη και τον κολοβό (πανιώνιος 6 βαθμοί)
και σε αυτούς που θα ακολουθήσουν βλέπε ολαιτάν, ντε βιτσέντι, τάτο κτλ κτλ.
όπου δεν έχουν δανεικούς, θα έχουν γιάχο και τριτσώνη.
τόσο απλά
οπότε μη χαίρεστε τόσο που ο γαύρος είναι ρδελομπού αυτή τη στιγμή, γιατί πίσω έχει η αχλάδα την ουρά
οκ ναι η εξωαγωνιστικη του δυναμη δεν θα τον αφησει να φανει στην ελλαδα το ποσο μπο@ρδελο ειναι αλλα σε αυτο δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.
αν φτασω στο σημειο να χασω το πρωταθλημα οπως το εχασα με τον βαζελο θα ειμαι υπερευχαριστημενος.
αυτος που θα πρεπει να κανει κινησεις για να υπερασπιστει την επενδυση του και τα συμφεροντα του ειναι ο Ιβαν και πιστευω οτι με τον χρονο θα βρει τροπο για να το καταφερει.
μεχρι τοτε εγω θα γελαω με το ερυθρολευκο εκτρωμα
ίσως η τελευταία μου πρόταση να χάλασε το νόημα του ποστ
όντως και εγώ χαίρομαι που ο γκέι ακόμα δε δείχνει απολύτως τίποτα και ο καθένας μας καλά κάνει και χαίρεται μ' αυτό.
δεν είναι καλό όμως να δημιουργούμε στον εαυτό μας αυταπάτες του τύπου "από αυτόν τον πεθαμένο γαύρο, το παίρνουμε το πρωτάθλημα"
είναι λάθος σκεπτικό, διότι δε λαμβάνουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους
εμένα με χάλασε λιγότερο η μεταγραφή σαβιόλα
τρελάθηκα όμως όταν έμαθα ότι αγόρασε 2 παίχτες από εργοτέλη και τους έδωσε πίσω δανεικούς, το ίδιο με πανιώνιο, γκαλέτι στον ΟΦΗ με την άδεια του γαύρου, τάτος και ίσως κάποιος ακόμα στο παράρτημα της παπαναστασίου και έχουμε και συνέχεια.
αυτά μου δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο χοντρός το πρωτάθλημα το θέλει σαν τρελός και κάνει τα πάντα για να το εξασφαλίσει, οπότε ο γαύρος δεν είναι σε καμία περίπτωση "πεθαμένος"
όντως και εγώ χαίρομαι που ο γκέι ακόμα δε δείχνει απολύτως τίποτα και ο καθένας μας καλά κάνει και χαίρεται μ' αυτό.
δεν είναι καλό όμως να δημιουργούμε στον εαυτό μας αυταπάτες του τύπου "από αυτόν τον πεθαμένο γαύρο, το παίρνουμε το πρωτάθλημα"
είναι λάθος σκεπτικό, διότι δε λαμβάνουμε υπόψη όλες τις παραμέτρους
εμένα με χάλασε λιγότερο η μεταγραφή σαβιόλα
τρελάθηκα όμως όταν έμαθα ότι αγόρασε 2 παίχτες από εργοτέλη και τους έδωσε πίσω δανεικούς, το ίδιο με πανιώνιο, γκαλέτι στον ΟΦΗ με την άδεια του γαύρου, τάτος και ίσως κάποιος ακόμα στο παράρτημα της παπαναστασίου και έχουμε και συνέχεια.
αυτά μου δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο χοντρός το πρωτάθλημα το θέλει σαν τρελός και κάνει τα πάντα για να το εξασφαλίσει, οπότε ο γαύρος δεν είναι σε καμία περίπτωση "πεθαμένος"
- sourmenetes
- Moderator
Αυτοι ετσι δουλευουν dani εδω και χρονια..
Τωρα αν και εμεις πρεπει να δουλεψουμε ετσι δεν το ξερω και το θεωρω λαθος..
Εμεις δωσαμε περυσι 2 δανεικους,κουρδακης και γιαννου,στο ενα γηπεδο πηραμε χ με εκρτωματα διαιτησιας και στο αλλο πηραμε διπλο παλι με εκτρωματα διαιτησιας.
Ακομα και οι γαυροι αρχιζουν και το παιρνουν χαμπαρι οτι το πρωταθλημα το παιρνουν λογω γνωριμιων και λοιπων καταστασεων.Εμεις μπορουμε να εχουμε καλες επαφες και πρεπει αλλα δε νομιζω οτι θα πρεπει να μπουμε στο ζουμι.
Τωρα αν και εμεις πρεπει να δουλεψουμε ετσι δεν το ξερω και το θεωρω λαθος..
Εμεις δωσαμε περυσι 2 δανεικους,κουρδακης και γιαννου,στο ενα γηπεδο πηραμε χ με εκρτωματα διαιτησιας και στο αλλο πηραμε διπλο παλι με εκτρωματα διαιτησιας.
Ακομα και οι γαυροι αρχιζουν και το παιρνουν χαμπαρι οτι το πρωταθλημα το παιρνουν λογω γνωριμιων και λοιπων καταστασεων.Εμεις μπορουμε να εχουμε καλες επαφες και πρεπει αλλα δε νομιζω οτι θα πρεπει να μπουμε στο ζουμι.
εννοείται σούρμε, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να φτιάξουμε δικά μας παραρτήματα.
και μιας και έπεσε το θέμα των δανεισμών, θεωρώ ότι καλύτερη εθνική για ψήσιμο των παιχτών είναι η Β εθνική και όχι η Α
και μιας και έπεσε το θέμα των δανεισμών, θεωρώ ότι καλύτερη εθνική για ψήσιμο των παιχτών είναι η Β εθνική και όχι η Α
Οχι οτι εχει και μεγαλη σημασια αλλα ο κουρδακης εμεινε ελευθερος απο τον ΠΑΟΚ.
Στις ομαδες που δωσαμε δανεικους πηραμε 16 απο τους 18 βαθμους κερκυρα,πανιωνιος,πλατανιας.
Στις ομαδες που δωσαμε δανεικους πηραμε 16 απο τους 18 βαθμους κερκυρα,πανιωνιος,πλατανιας.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτο για τη β εθνικη ειναι πολυ σωστο.danirifle έγραψε:εννοείται σούρμε, συμφωνώ ότι δεν πρέπει να φτιάξουμε δικά μας παραρτήματα.
Ειδικα για παιχτες που θελουν να δυναμωσουν να φανε και καμοια κλωτσια ειναι ιδανικη η β.
Στα επίσημα εισήλθε ο Γιώργος Δώνης και πριν από αυτόν, ο Γιάννης Τοπαλίδης.
live απο την λεωφορο το παραπανω.
σε λαθος γηπεδο πηγε ο γιωργαρος λαιμαι. στην παναθα
δεν χρειαζονται προπονητη στον γαυρο βλεπω να χρειαζονται συντομα...
live απο την λεωφορο το παραπανω.
σε λαθος γηπεδο πηγε ο γιωργαρος λαιμαι. στην παναθα
- desperando
- Επικοινωνία:
καταλαβαινετε αν σε φιλικο εχουν τετοια συμπεριφορα τα βαζελια,τι εχει να γινει στα επισημα
κατα τ΄αλλα πολυ καλος ο βαζελος στο α΄ημιχρονο,με σωστο πρεσιγκ,διαθεση να παιξει σωστο και γρηγορο παιχνιδι και με αρκετους καλους παικτες
κατα τ΄αλλα πολυ καλος ο βαζελος στο α΄ημιχρονο,με σωστο πρεσιγκ,διαθεση να παιξει σωστο και γρηγορο παιχνιδι και με αρκετους καλους παικτες
Το είδα όλο το ματς του βάζελου. Παραδόξως δεν ήταν το αμυντικό καφενείο που περίμενα και με εξέπληξε αυτό.Μου φάνηκε πως μια αξιοπρεπή 11αδα θα την έχει σε λογικά πλαίσια.Βέβαια έπαιζαν και με πολύ πάθος (πρώτο ματς στην Λεωφόρο) και δεν ξέρω κατά πόσο θα ισχύει αυτό σε κάθε παιχνίδι (ειδικά στα εκτός έδρας).Είχανε κάποιες καλές στιγμές,αλλά έχουν και πολλές εμφανείς αγωνιστικές αδυναμίες.
Βέβαια αν λείπουν κάνα 2 παίκτες (Ζέκα,Μπαιράμι) κλάφτα Χαράλαμπε.Βάθος ρόστερ μηδέν.
Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτός ο μικρός ο Ντίνας που έχουν μπροστά.Ζέκα,Μπαιράμι,Σιλντενφελντ η ποιοτική τους 3αδα.
Πολύ χάλι η Λάτσιο,δεν ξέρω αν ήταν αδιάφορη ή έκανε αγγαρεία πάντως δεν ήταν καθόλου καλή.
Βέβαια αν λείπουν κάνα 2 παίκτες (Ζέκα,Μπαιράμι) κλάφτα Χαράλαμπε.Βάθος ρόστερ μηδέν.
Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτός ο μικρός ο Ντίνας που έχουν μπροστά.Ζέκα,Μπαιράμι,Σιλντενφελντ η ποιοτική τους 3αδα.
Πολύ χάλι η Λάτσιο,δεν ξέρω αν ήταν αδιάφορη ή έκανε αγγαρεία πάντως δεν ήταν καθόλου καλή.