14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Dimg4

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kranatos έγραψε:Σε λίγο θα διαβάσουμε ότι δεν πήρε και τα λεφτά του κόσμου, δεν έφυγε από την πίσω πόρτα του ελ.βενιζέλος, δεν έγινε σωσίβιο του γούμενου και δεν εκτέλεσε και το πέναλτυ στο οάκα..
Καλά το πάει η υπερασπιστική γραμμή..
Κένεθ παίρνε ιδέες.. :lol:
τουλαχιστον κανεις τον εαυτο σου να γελαει. Σε λιγο θα διαβασουμε οτι πηρε τα λεφτα του κοσμου και οτι εφυγε απο την πισω πορτα επειδη ντρεποταν να αντικρυσει τον κοσμο και οτι δεν τον πιεσαν αφορητα να πουληθει για να φερει λεφτα στην ομαδα.
Καλα το παει το ανελεητο και συνεχομενο team κατηγορητηριο.
Οτι ναναι
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

K_geo έγραψε:Κρανάτε.

βλέπω ξέρεις από ποδόσφαιρο και αθλητισμό.
εννοειται... ναουμε
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Kranatos έγραψε:Είπα εγώ ότι καλώς έχουμε τον Χουχού (που λέει και ο Νίκος) τώρα στην ομάδα..?
Για την ιστορία όμως αυτός ΔΕΝ δέχτηκε να πάρει τα λεφτά που συγκέντρωσαν τότε με πρωτοβουλία των Μακεδόνων οι ΣΦ του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι τα λεφτά μου τα χρωστάει η διοίκηση και όχι ο κόσμος..
Για την ιστορια το εχει πει 100 φορες οτι τα λεφτα του κοσμου να ρωτησετε αλλους που πηγαν και οχι αυτον. Δεν πληρωθηκε απο εκεινα τα λεφτα, μεχρι και οι πετρες το ξερουν αλλα η ξεροκεφαλια δεν εχει οριο
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

K_geo έγραψε:νομίζω με το γκόλ προ-πέρυσι στο Ζάγκρεμπ έβγαλε περίπου 2,5 εκ. για την ομάδα.

2,5 / 800 (επειδή είμαι άπλας) = περίπου 3 χρόνια.

άμα λοιπόν βάλει ένα ακόμα τέτοιο γκόλ, δεν θα έχει πάρει περισσότερα απο όσα έδωσε.

Το gmat δείχνει το δρόμο :mrgreen:
1. το γκολ δε χρειαζοταν....και με Χ προκρινομασταν...δεν ηταν γκολ-προκριση αλλα γκολ-ηδηπροκριση

2. τα 2,5 απο που προκυτπουν? επειδη περασαμε τον ομιλο? πολυ λιγοτερα ειναι (300κ-500κ μαζι με δικαιωματα-εισιτηρια)

Κουρασε ο σαλπιγγιδης, κουρασε παρα πολυ
μακαρι να επαιζε οσο ηξερε τουλαχιστον να ξεχνιοντουσαν λιγο αυτοι που δεν κανουν πισω πισω με τιποτα και να υπηρχε και καποιος σοβαρος λογος να τον υποστηριζουν αυτοι που τωρα τον υποστηριζουν τυφλα.

Για μενα ειναι ενας επαγγελματιας ποδοσφαιστης οπως ολοι
Κριμα για τον συγκεκριμενο γιατι θα μπορουσε να ειναι και ο Πρωτος, αλλα ουτε ειναι ουτε θα γινει πλεον
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

Dimg4 έγραψε:
Kranatos έγραψε:Είπα εγώ ότι καλώς έχουμε τον Χουχού (που λέει και ο Νίκος) τώρα στην ομάδα..?
Για την ιστορία όμως αυτός ΔΕΝ δέχτηκε να πάρει τα λεφτά που συγκέντρωσαν τότε με πρωτοβουλία των Μακεδόνων οι ΣΦ του ΠΑΟΚ λέγοντας ότι τα λεφτά μου τα χρωστάει η διοίκηση και όχι ο κόσμος..
Για την ιστορια το εχει πει 100 φορες οτι τα λεφτα του κοσμου να ρωτησετε αλλους που πηγαν και οχι αυτον. Δεν πληρωθηκε απο εκεινα τα λεφτα, μεχρι και οι πετρες το ξερουν αλλα η ξεροκεφαλια δεν εχει οριο
Ποσά πια ηταν αυτά τα γ@μ@μενα τα λεφτά, ξέρει κανείς;; Τα είδες κρανατε στο λογαριασμό του;; Για να σκουζεις έτσι τοοοοοοοοοσα χρόνια τωρα, θα το είδες με τα ματιά σου... Ε;; Μήπως τα είχαν τυλίξει σε μπακαλοχαρτο οι συνδεσμιτες και τα πήρε και άρχισε να τρέχει προς την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος;;
Αντε σοβαρευτειτε επιτελους, συνδεσμιτες - πρώην και νυν. Νταβατζηλικι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σηκώνει. Νταηλικι την άποψη σας, επιμένοντας τόσο πολυ, να την περνάτε εκεί που σας παίρνει.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

εσυ δηλαδη τωρα μηπως κανεις αυτο που κατηγορεις τον αλλο?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

PAOKpanta έγραψε:
K_geo έγραψε:νομίζω με το γκόλ προ-πέρυσι στο Ζάγκρεμπ έβγαλε περίπου 2,5 εκ. για την ομάδα.

2,5 / 800 (επειδή είμαι άπλας) = περίπου 3 χρόνια.

άμα λοιπόν βάλει ένα ακόμα τέτοιο γκόλ, δεν θα έχει πάρει περισσότερα απο όσα έδωσε.

Το gmat δείχνει το δρόμο :mrgreen:
1. το γκολ δε χρειαζοταν....και με Χ προκρινομασταν...δεν ηταν γκολ-προκριση αλλα γκολ-ηδηπροκριση

2. τα 2,5 απο που προκυτπουν? επειδη περασαμε τον ομιλο? πολυ λιγοτερα ειναι (300κ-500κ μαζι με δικαιωματα-εισιτηρια)

Κουρασε ο σαλπιγγιδης, κουρασε παρα πολυ
μακαρι να επαιζε οσο ηξερε τουλαχιστον να ξεχνιοντουσαν λιγο αυτοι που δεν κανουν πισω πισω με τιποτα και να υπηρχε και καποιος σοβαρος λογος να τον υποστηριζουν αυτοι που τωρα τον υποστηριζουν τυφλα.

Για μενα ειναι ενας επαγγελματιας ποδοσφαιστης οπως ολοι
Κριμα για τον συγκεκριμενο γιατι θα μπορουσε να ειναι και ο Πρωτος, αλλα ουτε ειναι ουτε θα γινει πλεον
αδελφέ οκ, δεν έχεις και άδικο άλλωστε. Απλά (και λογικά), μάλλον δεν κατάλαβες ότι δεν είναι κάτι που το έλεγα με ιδιαίτερη υπευθυνότητα και ψάξιμο απλά ήθελα να "χωθώ" λίγο στον φίλο και αδελφό barlow :D :D , μιας και είναι ένα θέμα που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, αναίτια (πλέον) κατά την προσωπική μου άποψη.

Πάντως χαίρομαι που το..."διαπίστωσες" εσύ και όχι ο...κρανάτος που είναι άριστος γνώστης της ΠΑΟΚτσήδικης ιστορίας από ότι λέει. ;)

Κατά τα άλλα, δεν ξέρω κατα πόσο "κούρασε" ο κοντός. η συμπεριφορά (μας) όμως σίγουρα κουράζει πολλούς. όπως είπες: Επαγγελματίας παίχτης είναι που για κάποιο αδιευκρίνιστο (ώς φαίνεται :D ) λόγο ΟΛΟΙ οι προπονητές του τον είχαν βασικό και αναντικατάστατο......

anyway, ο Ιβάν αποφάσισε και εγώ σιωπάω. :P
gpaok

Δημοσίευση από gpaok »

PAOKpanta έγραψε:εσυ δηλαδη τωρα μηπως κανεις αυτο που κατηγορεις τον αλλο?
Κοιτά, αν κι εγω για 4 χρόνια έγραφα συνέχεια σε σχετικά και άσχετα τοπικ , λέγοντας τα ίδια ακριβώς, και δεν έλεγα να καταλάβω αυτά που η συντριπτική πλειοψηφία μου αποδυκνειε με επιχειρήματα, τότε ΝΑΙ , θα έκανα αυτο το οποίο κατηγορώ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

gpaok έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Ποσά πια ηταν αυτά τα γ@μ@μενα τα λεφτά, ξέρει κανείς;; Τα είδες κρανατε στο λογαριασμό του;; Για να σκουζεις έτσι τοοοοοοοοοσα χρόνια τωρα, θα το είδες με τα ματιά σου... Ε;; Μήπως τα είχαν τυλίξει σε μπακαλοχαρτο οι συνδεσμιτες και τα πήρε και άρχισε να τρέχει προς την πίσω πόρτα στο Βενιζέλος;;
Αντε σοβαρευτειτε επιτελους, συνδεσμιτες - πρώην και νυν. Νταβατζηλικι ο λαός του ΠΑΟΚ δεν σηκώνει. Νταηλικι την άποψη σας, επιμένοντας τόσο πολυ, να την περνάτε εκεί που σας παίρνει.
οταν εφυγε για να παει στη ζελα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του συλλογου.μπορει λεφτα να μην υπηρχαν αλλα το μεγεθος του ΠΑΟΚ ειναι τεραστιο.και το υποτιμησε τοτε.και εφοσον το υποτιμησε εγω προτιμησα να μην το ξεχασω οτι και αν εγινε.ουτε με νοιαζει πως εφυγε ουτε πως επεστρεψε.μενω στο οτι απο τον ΠΑΟΚ πηγε στη ζελα.και το θεωρω ανεπιτρεπτο.απο εκει κ μετα για εμενα δεν ειναι παρα ενας αριθμος.
οπως δεν εφυγαν ποτε παικτες του γαυρου στα καλυτερα τους για να ερθουν εδω ετσι δεν επιτρεπεται το αντιθετο-να φυγει δηλαδη μια σημαια σου στα καλυτερα της για μισητο αντιπαλο.ακομα και στο στρεζο ευχομαι να μη στεριωσει σε ομαδα.ετσι ειναι απλα ενας αριθμος και ο γουχου.και ο οποιοσδηποτε εφυγε παρα τη θεληση μας.ακομα και παρα τη θεληση του.ας πηγαινε εξωτερικο.ο ΠΑΟΚ υπηρχε πριν απο εμας και θα υπαρχει για παντα.κανεις δεν πρεπει να τον υποτιμα.για κανενα λογο και ποτε.
υγ.η γκρινια ημων των λιγων γραφικων εχει περιοριστει μονο στο να μην γινει ποτε απολυτης αποδοχης.κατι ειναι και αυτο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

re barlow ναι ρε μαν. αλλά δεν παύεις να έχεις να κάνεις με έναν παίχτη του ΠΑΟΚ. Τώρα που μιλάμε. παίχτη του ΠΑΟΚ.

άσε το γαμημένο παρελθόν να χαθεί στα βάθη του big bang και προχωράμε. άλλωστε, στην προκειμένη, πιο πιθανό είναι να βρούμε τί πραγματικά έγινε με το big bang παρά με το κοντό. :D

δεν νομίζω ότι μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει "γραφικούς" όσους επέλεξαν να αντιδράσουν με τη λογική που εκφέρεις. ίσως και να είναι η σωστή εν τέλει. αλλά άλλο το τί ενιωσες και άλλο το πώς αντιμετωπίζεις ένα παίχτη (και πλέον αρχηγό) του ΠΑΟΚ._

άσχετα άν στο παρελθόν σε (με) "πλήγωσε" με την συμπεριφορά του (;).

ελπίζω να το κατανοείς. the past, is past. today is the future λένε τα Αμερικανάκια. :lol: :lol:

ΥΓ: και ανησυχώ πάνω απ' όλα μήπως δεν είμαστε έτοιμοι οπαδικά να δεχτούμε το παρόν που φαίνεται να δημιουργεί ένα εξαιρετικά ευοίωνο μέλλον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 02 Αύγ 2013, 00:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το σκεπτικο μου εξηγω.αλλωστε πλεον ουτε τον βριζω ουτε εχω κανενα προβλημα με την παρουσια του ουτε θα γραψω ποτε σε παιχνιδι καποια αρνητικη κριτικη.οπως σπανια κανω κριτικη για οποιονδηποτε παικτη ετσι κανω και για ολους.συφιλιαζομαι λιγο με φασεις που παρουσιαζεται το ολο θεμα σαν να μην εγινε ποτε τιποτα αλλα οκ.ο καθενας με την αποψη του.
υγ.και αυτο το παικτης του ΠΑΟΚ ρε τρελε φτανει πια.αφου αλλους τους σκιζουμε κανονικοτατα και πιο πολυ και κανενας δε λεει παικτης του ΠΑΟΚ.κατι σαν το θεσμο του προπονητη μου μοιαζει.λες και ψαχνουμε γενικες φορμουλες να δικαιολογησουμε την αποψη μας.δεν υπαρχουν αυτα.μαθε μπαλιτσα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το μελλον μελλον και τα κακως κειμενα κακως κειμενα.οπως θα εχεις διαπιστωσει το μελλον μια χαρα το δεχομαι.ουτε στα συννεφα πεταω ουτε τρελα με μπαμ μπουμ με εχει πιασει και ειμαι ο πρωτος που λεει οτι κατι μεγαλο φαινεται να γινεται και ας επικοινωνειται με ηλιθιο τροπο.
υγ.κ οσα γραφω τα γραφω γιατι μου τη δινει το επιχειρημα που επικαλουνται ορισμενοι περι συντριπτικης πλειοψηφιας και ακλονητων επιχειρηματων και ποσο κολλημενοι ειμαστε εμεις.ναι ρε φιλε οκ το καταλαβαμε κλωτσησε εκατομμυρια για να ερθει,δεν πηρε λεφτα του λαου και εφυγε γιατι πιστευε οτι θα μας σωσει.χεστηκα.εκεινη τη δεδομενη στιγμη μικρυνε τον ΠΑΟΚ.ανεπιτρεπτο για τον οποιδηποτε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν διαφωνώ. πιστεύω ότι το παραπάνω υστερόγραφο μου απαντάει και στο "παίχτης του ΠΑΟΚ" κτλ.

συμφωνώ με τα κακώς κείμενα. Διαφωνώ με τους τρόπους που παρουσιάζουμε τα κακώς κείμενα.

Έχουμε πολύ, πολύ δουλειά να κάνουμε σε οπαδικό επίπεδο μαν. παρα πολύ δουλειά. και φυσικά αυτό δεν το λέω για το πρόσωπο σου και ελπίζω να είναι κατανοητό. άν όχι....τα λέμε απο κοντά :lol:

εδώ ολόκληρος σύνδεσμος έβγαλε μια ανακοίνωση που ήταν για τον....(μπαν).

στην ουσία του όλου θέματος με τον κοντό, και εγώ χέστηκα. Αλλά γιατί : ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ Ποδοσφαιριστές είναι. αλλιώς θα διάβαζαν και θα γινόντουσαν γιατροί και δικηγόροι (= άνεργοι :lol: :lol: )
μπορεί να είναι κυνικό, αλλά είναι η ζωή.

αλλά στο πώς μερικοί αντιδρούν....ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

ΥΓ: μλκ εμείς οι 2 γράφουμε και άλλοι 3 μας διαβάζουν. εγώ το λήγω εδώ. :lol: :lol: :lol:

ΥΓ2: γενικά, πιστευώ ότι το θέμα του κοντού λύνεται μόνο απο κοντά, με καφέ και σφαλιάρες :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 02 Αύγ 2013, 00:56, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν ειναι κολλεγιο η κερκιδα.ολα τα κοινωνικα στρωματα ειναι μεσα και ολες οι ασθενειες.σε μια μεγαλη ομαδα παντα θα υπαρχουν αυτοι που λειτουργουν χωρις καμια λογικη.δεν ειμαστε σουπερ αρης να παιρνουμε γραμμη και να κανουμε ολοι τα ιδια.νομιζω παντως πως τα χαζοφαινομενα λιγοστευουν ολο κ περισσοτερο.
υγ.οι συνδεσμοι κατα κανονα εκφραζονται με ακραιο τροπο.εκφραζουν τη δεδομενη στιγμη που παρεμβαινουν μονο τον συγκεκριμενο συνδεσμο και ενιοτε διαλεγουν και λαθος τροπους αντιδρασης.αλλα ο τροπος που διαλεγει και ο ιβαν να υπερθεματισει την προσπαθεια του ειναι παρεξηγισιμος.κατα τη γνωμη μου δεν ειναι παραλογη η ανακοινωση.υπερβολικη ειναι και επισης ψιλοακυρος ο συγκεκριμενος τροπος αντιδρασης.
υγ.ηθελες και κοινο τρομαρα σου.σε φαγαν τα μπαλκονια.
υγ.το θεμα του κοντου δε λυνεται.κανα δυο φορες που μαλωσα ο αλλος απο τη μανια του μου ειπε οτι εχει 1.85 υψος.τι να πεις μετα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Πέμ 01 Αύγ 2013, 23:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

κοίτα και ο Ιβάν λογικά ρε γμτ μου κάτι θα έχει στο μυαλό του για να μας "φουσκώνει" έτσι. είπαμε πολιτικάντης, αλλά ακόμα και αυτοί δεν λένε λόγια του αέρα. Πάντα κάτι έχουν απο πίσω ;)

ωραία. 0 επισκέπτες. καληνύχτα. :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Παρ 02 Αύγ 2013, 00:36, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”