14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:
K_geo έγραψε:Είναι παράδειγμα εργατικότητας.

τώρα, πάνε ρώτα 50...εργοδότες ποιο θεωρούν σημαντικότερο προσόν. το ταλέντο, ή την εργατικότητα. 8-)
το μονο επιχειρημα που δεν εχει ακουστει ως τωρα ειναι οτι ειναι λαχταριστο αγορι και πουλαει φανελες στις γυναικες του πλανητη σαν το μπεκαμ.
περασε απο πολλες φασεις η υπερασπιση του.τωρα ειμαστε στο εργατικος.
μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα παει στο φιλοτιμος οσο κανεις.
για ποδοσφαιρικες αρετες βεβαια ουτε λογος.
Όχι φίλτατε Barlow. η εργατικότητα είναι το μέγιστο προσόν σε έναν ποδοσφαιριστή. Ακόμα μεγαλύτερη και απο το ταλέντο αρκετές φορές..

Εργατικότητα = τοποθετήσεις και προσήλωση στο πλάνο του προπονητή.
Εργατικότητα = Συνεχές τρέξιμο σε 40 αγώνες το έτος
Εργατικότητα = άνοιγμα χώρων, συνεχή κίνηση στο χώρο, δημιουργία προϋποθέσεων για επιτυχημένη επίθεση
Εργατικότητα = πρεσσάρισμα ψηλά και άμα λάχει και σπρίντ στο 100% πίσω.
Εργατικότητα = γκόλ - πρόκριση σε Ζάγκρεμπ, Ουκρανία κοκ.
Εργατικότητα = ακούω, βλέπω, δεν μιλάω. γιατί αυτό είναι ο σωστός αθλητής.

Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος που ο αρχηγός μου έχει τον χαρακτήρα και την ποδοσφαιρική αξία του Δ.Σαλπιγγίδη. (οκ μην ορμάτε.)

Ελπίζω με αυτά να κατανοείς ότι η εργατικότητα είναι ΠΡΟΣΟΝ, ΜΕΓΙΣΤΟ μάλίστα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ρε παίδες έλεος δηλαδή.

Έχουμε αλλάξει δέκα προπονητές και όλοι τον επαίνεσαν και τον χρησιμοποίησαν κατά κόρον (Εκτός απ το Δώνη).

Έχει φύγει απ το βάζελο εδώ και τέσσερα χρόνια κι ακόμα τα πρωτοσέλιδα τους για Σάλπι μιλάνε.

Έχει καταστεί σημαντικό όνομα στην ιστορία της Εθνικής.

Όλοι οι ποδοσφαιράνθρωποι τον επαινούν.

Καταλάβετε επιτέλους οτι μπορεί να μη θέλγει με τα τεχνικά του προσόντα (προσωπικά εκνευρίζομαι πολύ συχνά με το στύλ του εντός γηπέδου), αλλά σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό, ο Σάλπι είναι κατεξοχήν γρανάζι για την καλή λειτουργία της μηχανής.

Άμα θέλετε ομάδες με κολπάκια και μανταλάκια που δε βγάζουν πουθενά, πάρτε τον Κάλβο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δεν αμφισβητησα ουτε την εργατικοτητα του ουτε το οτι ειναι εξαιρετικος αθλητης.
επιθετικος δεν ειναι.ειναι πολυ περισσοτερο αθλητης παρα ποδοσφαιριστης.
α!και πληρωνεται υπερβολικα γι αυτα που προσφερει.χρονια τωρα.θα προτιμουσα κατι συγχρονο στη θεση του και οχι ξυλοκοπο στην επιθεση.
υγ.οσο για το δε μιλαω τι εννοεις?περισσοτερες συνεντευξεις απο τον πρωθυπουργο εχει δωσει.
υγ.επισης οσα περιεγραψες παραπανω ειναι προσοντα αμυντικου χαφ και μαλιστα κοφτη.work rate που εισαι και φαν του φμ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο ποδοσφαιριστής δεν είναι...υπάλληλος τραπέζης. είναι αθλητής. άρα δεν στέκει όπως μου το θέτεις. άν κλοτσάει καλά τη μπάλα ή άν τρέχει γρήγορα στον κενό χώρο ένα και το αυτό. είναι πλεονεκτήματα both.
Υπερβολικό ώς παράδειγμα, αλλά ο wallkot σαπάκι ε; ;)

Υπερβολικά να πληρώνεται, δεν νομίζω. Άν δώσεις βάση στα χαρακτηριστικά του και στο πώς αυτά εκφράζονται μέσα στο γήπεδο, όχι. πληρώνεται ίσως κατι τις παραπάνω, άλλα όχι υπερβολικά. μην ξεχνάς ότι στη ζέλα έπαιρνε 1,2.

βλέπω, ακούω, δεν μιλάω ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΧΟΡΤΑΡΙ. δλδ στην προπόνηση, στον αγώνα, στο ζέσταμα, στην αλλαγή στο '89 :P κτλ. με λίγα λόγια, εκεί που μετράει.
άν τώρα δίνει συνεντεύξεις, καλά κάνει. τόσα έχει ακούσει, μούγκα στη στρούγκα να κάνει;

Επίσης δεν είπαμε ότι είναι ντελικάτος επιθετικός. και ο Γκερντ Μίλλερ τρίπλα δεν ήξερε να κάνει. αλλά είχε άλλα χαρακτηριστικά που τον έκαναν αυτό που λέγεται ότι ήταν.

Κλείνωντας, γιατί το κουράσαμε. Και εγώ θα ήθελα ένα φαντεζί επιθετικό με τρίπλα, μπρίο και φινέτσα, αλλά και οι "μαχητές" δεν με χαλάνε καθόλου. ίσα ίσα, τις μεγάλες συγκινήσεις, αυτοί τις προσφέρουν.

ΥΓ: work rate, determination & teamwork. τα βασικά χαρακτηριστικά ενός μεγάλου παίχτη ασχέτου θέσεως!! :D
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

με 5 finishing και 7 passing.ok.
οταν λεω οτι ειναι αθλητης και οχι ποδοσφαιριστης εννοω οτι εχει φοβερη αθλητικη υποδομη αλλα απο μπαλα δεν.
εχω βαρεθει να ακουω για τη ζελα.στη ζελα επαιρνε εναν σκασμο λεφτα και ο οικοδομος και ο μελισσης.και δεν επαιρνε 1,2 αλλα τεσπα.αλλες εποχες.
τετραετες κλειστο με 650 καθαρα εκτος μπονους στα 31 δεν υπεεγραψε ποτε κανεις.στα 35 δλδ να παιρνει 650.τζιζας δλδ.
υγ.ποιος γκερτ μιλερ ρε πσηλε.τι αλλο θα πουμε δλδ.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

επιμένω. ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο πως κλωτσάς την μπάλα, που και στην τελική, δεν είναι και τόοοοσο άμπαλος όσο.....φαίνεται._
φαντάσου στο προχθεσινό αγώνα, δυο καλές μπαλιές και φάσεις τις έβγαλε ο "άμπαλος".

σου είπα, τα παραδείγματα μου πάντα διακατέχονται απο δόσεις υπερβολής. :P

650 απο πού απορρέει; γιατί εγώ ξέρω για 500.

Αλλά και τόσα να είναι, ο Ιβάν φαίνεται ότι βρήκε στο πρόσωπο του έναν αγνό εκφραστή της νοοτροπίας που θέλει να έχει η ομάδα. Σε αυτή την νοοτροπία μάλιστα προσθέτει ο προπονητής και τα χαρακτηριστικά του:

Arbeit και κομμένα τα πολλά πολλά. ;)
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε θα ερθω στα βεργια ρε κουφαλα..
υγ.ειναι και φαινεται.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Sick Bastard έγραψε:
Dimg4 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι ρολίστας,
δεν είναι ηγέτης,
δεν είναι δεξί εξτρέμ
δεν είναι για μόνος κυνηγός μπροστά
ε, γιατί σκατά είναι τέλος πάντων;
(που χθες ήταν σχετικά καλός)
ειναι το αγαπημενο σου χομπιτ
Σε διόρθωσα.
πσσσ μεγαλο κατορθωμα και απιαστο χιουμορ. Συνεχισε να ειρωνευεσαι παικτη του ΠΑΟΚ και φυσικα να μην σε ενοχλει κανεις αφου για τον σαλπι προκειται... εδω βγαινουν ολα τα ψυχολογικα του καθενος
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ναι ενω ο γεωργιαδης ειναι παικτης του γαυρου..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:δε θα ερθω στα βεργια ρε κουφαλα..
υγ.ειναι και φαινεται.
έεεεεελαααααα, έεεεεελλλλαααααα, έεεεεεελλλλλαααααα.....

ΥΓ: εντάξει, είναι λίγο υπερβολικό και εγώ να λέω ότι δεν είναι έστω λίγο άμπαλος, αλλά το καλύπτει αλλιώς, μην το αποπαίρνετε το παλικάρι και το έχω σε συμπάθια. :D

ΥΓ2: φίλε άρρωστο κάθαρμα, σκέψου ποιος είχε το κουράγιο να σώσει τη Μέση γη, ένα κοντό και "άμπαλο" χόμπιτ....... 8-)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Τα απωθημενα σας εδω τα βγαζετε με φοβερη συχνοτητα, ασε τις ειρωνειες. Και μονο που βαζεις θεμα συγκρισης Σαλπι με Γεωργιαδη δειχνει τι ξερεις απο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ειναι σαν τους καραφλους που μακραινουν μαλλι απο τη μια κ το φερνουν βολτα απο την αλλη.(το λεγομενο πλαγιοδανειο).το καλυπτουν αλλιως..
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δις μηνς γουορ
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

τι μλκς είσαι :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

υγ: Φαλάκρα σε μικρή ηλικία σημαίνει υψηλή τεστοστερόνη συνήθως. ;)

ΥΓ2: πιστεύω ότι ο Γεωργιάδης είναι ακριβώς το αντίθετο του κοντού. Ταλέντο χωρίς arbeit.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 01 Αύγ 2013, 14:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ποιος συγκρινε τον κοντο με το γεωργιαδη?
ειπα οτι και οι δυο παικτες του ΠΑΟΚ ειναι.οταν κραζουμε τον γεωργιαδη δεν αντιδρα κανεις.οταν κραζουμε τον κοντο υπαρχουν οι υπερασπιστες του.ουσιαστικα ειπα οτι το επιχειρημα περι παικτη του ΠΑΟΚ και καλα..δεν ισχυει.αναλογα την περιπτωση το επικαλουμαστε η οχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”