14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
ειναι ενας κοντος επιθετικος που ειναι σχετικα γρηγορος (ειναι και 30+) δεν εχει ντριπλα , ειναι καλος πασερ και καθε χρονο βαζει μεχρι 10 γκολ και καμια 5 ασιστ.. αυτο ειναι ο σαλπι. ειτε μας αρεσει ειτε οχι.. ας φροντιζαμε να παρουμε αλλον.. αλλα κανεναν παικτη δεν μπορουμε να τον κραζουμε , μονο και μονο επειδη δεν εχουμε καλυτερο.
ειναι το αγαπημενο σου χομπιSick Bastard έγραψε:Δεν είναι ρολίστας,
δεν είναι ηγέτης,
δεν είναι δεξί εξτρέμ
δεν είναι για μόνος κυνηγός μπροστά
ε, γιατί σκατά είναι τέλος πάντων;
(που χθες ήταν σχετικά καλός)
-
Άμπαλος. Ας το πάρουμε απόφαση επιτέλους. Καλός παίχτης αλλά σε ομάδα αξιώσεων πρέπει να έχει δίπλα του και 2-3 παίχτες που ξέρουν πραγματικά μπάλα. Αν περιμένεις απ' το Σαλπιγγίδη να πάρει πρωτοβουλίες και να κάνει ατομικές ενέργειες, βρήκες τοίχο.Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι ρολίστας,
δεν είναι ηγέτης,
δεν είναι δεξί εξτρέμ
το οτι απο την περσινη προβληματικη τριαδα οπισθεν του φορ εχει ερθει μονο ο λουκας δε φταιει ο σαλπι...οτι πρεπει να ξερουν οι υπολοιποι μπαλα για να αναδειχθει το ξερουμε..
ειναι ΠΑΟΚτσακι (sic)Sick Bastard έγραψε:Δεν είναι ρολίστας,
δεν είναι ηγέτης,
δεν είναι δεξί εξτρέμ
Είναι παράδειγμα εργατικότητας.
τώρα, πάνε ρώτα 50...εργοδότες ποιο θεωρούν σημαντικότερο προσόν. το ταλέντο, ή την εργατικότητα.
τώρα, πάνε ρώτα 50...εργοδότες ποιο θεωρούν σημαντικότερο προσόν. το ταλέντο, ή την εργατικότητα.

Πολύ σωστός σε όλα.rou έγραψε:ειναι ενας κοντος επιθετικος που ειναι σχετικα γρηγορος (ειναι και 30+) δεν εχει ντριπλα , ειναι καλος πασερ και καθε χρονο βαζει μεχρι 10 γκολ και καμια 5 ασιστ.. αυτο ειναι ο σαλπι. ειτε μας αρεσει ειτε οχι.. ας φροντιζαμε να παρουμε αλλον.. αλλα κανεναν παικτη δεν μπορουμε να τον κραζουμε , μονο και μονο επειδη δεν εχουμε καλυτερο.
- Sick Bastard
Σε διόρθωσα.Dimg4 έγραψε:ειναι το αγαπημενο σου χομπιτSick Bastard έγραψε:Δεν είναι ρολίστας,
δεν είναι ηγέτης,
δεν είναι δεξί εξτρέμ
το μονο επιχειρημα που δεν εχει ακουστει ως τωρα ειναι οτι ειναι λαχταριστο αγορι και πουλαει φανελες στις γυναικες του πλανητη σαν το μπεκαμ.K_geo έγραψε:Είναι παράδειγμα εργατικότητας.
περασε απο πολλες φασεις η υπερασπιση του.τωρα ειμαστε στο εργατικος.
μολις μεγαλωσει λιγο ακομα θα παει στο φιλοτιμος οσο κανεις.
για ποδοσφαιρικες αρετες βεβαια ουτε λογος.
- Sick Bastard
Ωπ δεν είσαι σωστός εδώ, το φιλότιμος έχει εξαντληθεί στην πρώτη χρονιά της επιστροφής του, τότε που μάτωνε τα δίχτυα και τα μάτια μας.
Και εγώ εργατικός είμαι. Δουλεύω 12 ώρες τη μέρα. Θα με πάρετε στον ΠΑΟΚ με 500 καθαρά το χρόνο;
αν εχεις παιξει πανω απο 400 αγωνες σε επαγγελματικη ομαδα και εχεις βαλει πανω απο 100 γκολ ελα να υπογραψεις.ααα και μη μασας δεν θα σε βαλει κανενας να δουλεψεις 12ωροnico4 έγραψε:Και εγώ εργατικός είμαι. Δουλεύω 12 ώρες τη μέρα. Θα με πάρετε στον ΠΑΟΚ με 500 καθαρά το χρόνο;
- ΑποστόληςΑ
http://en.wikipedia.org/wiki/Maksim_Gruznovlefis έγραψε:αν εχεις παιξει πανω απο 400 αγωνες σε επαγγελματικη ομαδα και εχεις βαλει πανω απο 100 γκολ ελα να υπογραψεις.ααα και μη μασας δεν θα σε βαλει κανενας να δουλεψεις 12ωροnico4 έγραψε:Και εγώ εργατικός είμαι. Δουλεύω 12 ώρες τη μέρα. Θα με πάρετε στον ΠΑΟΚ με 500 καθαρά το χρόνο;
πολυ εργατικος και ερχεται κ με 6,5 χιλιαρικα