PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
1
1%
Κίτσιου
6
7%
Λίνο
5
6%
Βίτορ
2
2%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
4
5%
Τζιόλης
59
72%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Re: PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από Sick Bastard »

καλά καλά έγινε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ρε sick bastard μιλάς για μια κάρτα που αντί να πείς ότι του πήρε το πορτοφόλι και ο διατητής έκανε ότι να ναι, τα βάζεις με τον παίχτη του ΠΑΟΚ. ε όχι ρε φιλαράκι, ε όχι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μπάλα καθαρά πήρε στη φάση εκείνη.
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Γεια σας παίδες, αφού ο Sick με "ξεμπρόστιασε" :oops: :mrgreen: , ναι εγω το είπα για την επο, όπως και πολλά άλλα λίγο μετά τον αγώνα και ενώ ήμουν σε μια ημιαγρία κατάσταση λιγο πριν απο το εγκεφαλικό.
Μετά απο μερικά ουισκάκια ηρέμησα και είδα τα πράγματα λίγο ποιο καθαρά, ψυχρά και αντικειμενικά.
Δεν εκφράστηκα αρνητικά για κανένα παίχτη μας, θα άλλαζε άραγε κάτι αυτό; Ασφαλώς και οχι. Τα παιδιά που έπαιξαν σχεδόν ένα ημίχρονο τόσο καλά, έδειξαν οτι ΜΠΟΡΟΥΝ.
Τους περισσότερους τους ξέραμε και πριν απο το παιχνίδι, την κριτική τους την έφαγαν στη μάπα όλο το χρόνο-κυρίως λόγω του δήθεν προπονητή που είχαμε- ηλθαν οι προσθήκες, όσες ήλθαν και έτσι πορευτήκαμε και μάλλον θα πορευτούμε. Αφού δεν μπορούμε ν' αλλάξουμε κάτι στην σύνθεση των παιχτών μας- αυτός που πληρώνει, κάνει κουμάντο- ΤΙ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ η αρνητική κριτική μας; Το λέω αυτό διότι πολλοί, όπως κι εγώ απογοητευμένοι, εκφράστηκαν με πολλές αρνητικές κριτικές για τους παίχτες μας. Ρε παιδιά εντάξει όλα χάνονται και όλα μπαίνουν, η ομάδα είναι με καινούριο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, που βγάζει δουλειά και αυτό φαίνεται, αν αρχίσουμε και απαξιώνουμε όλους και όλα, σε τι θα ωφελήσει αυτό;
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, διότι είναι τόσα πολλά, που θα σας κουράσω και έτσι κι αλλιώς τα περισσότερα είναι ήδη γνωστά σε όλλους.
Εγώ πάντως είμαι φοβερά αισιόδοξος και αν αποκλειστούμε, ό μη γένοιτο, θα πάμε στη λίγκα των φτωχών και μετά ίσως πάλι αποκλεισμό και τι έγινε; Κάνουμε ομάδα για να πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε σε καλό δρόμο, αν είχαμε κόσμο (γκρρρρ-άλλη πονεμένη ιστορία), θα είχαμε ίσως καλλίτερη απόδοση, εισπράξεις, ίσως κι ένα παίχτη παραπάνω κτλ. βλέπετε λοιπόν, οτι όλα είναι επακόλουθα κάποιων άλλων συγκυριών, οπότε λίγη αισιοδοξία ΔΕΝ βλάπτει.
Αρκετά σας κούρασα και σταματώ εδώ, διότι για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας δεν κουράζομαι να γράφω.
:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Και κάτι άλλο, πότε θα μας αφήσει αυτή η αρνητική αύρα του ΓΔ ρε γαμώτο, έχουμε τόση γκαντεμιά που δεν λέγεται...
:evil:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μάλιστα.
η αύρα του γδ φταίει

το ποστ του αιώνα
Άβαταρ μέλους
trelopaoki444

Δημοσίευση από trelopaoki444 »

Ηρεμηστε λιγο ρε μαγκες. ΟΚ οταν δε μας παει αρχιζουμε τα σιχτιρια ολοι, αλλα καποια πραγματα δε μπορει να μη τα βλεπουν ολοι.
Εγω ειδα οτι επαιζα σα τη γατα με το ποντικι μια ομαδα με 10πλασιο μπατζετ για ενα 40λεπτο, ειδα ενα πιτσιρικι στη θεση του δεξιου μπακ να κανει οτι θελει σ αυτο το διαστημα (και απορω με τις ψηφους που εχει στο poll) - εστω και αν στο 2ο εφαγε ολες τις φασεις απο την πλευρα του, ειδα ενα Τζιολη ορισμο του συγχρονου αμυντικου χαφ, ειδα μια ομαδα που δεν κουρασε τη μπαλα, που επαιξε απλα και ομορφα και ζητουσε να παρει ενα γκολ χωρις να κινδυνευει.
Επειδη ολοι θα κραζετε θα πω και τα αρνητικα.
Ειδα μετα το γκολ καθιζηση - πραγμα λιγο φυσιολογικο αφου ηταν κοντρα στη ροη του ματς. Ειδα εξτρεμ (Λουκας, Γεωργιαδης, Ολισε) τα οποια ακομα δε μπορουν να δωσουν πνοη στην ομαδα - αυτο δε σημαινει οτι δε θα το δειξουν καποια στιγμη. Για χαμενες ευκαιριες κλπ δε λεω τιποτα γιατι μες το παιχνιδι ειναι ολα. Σημασια για μενα εχει οτι τις δημιουργησα εγω σαν ομαδα και δεν ηταν οτι να ναι ευκαιριες.

Πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι η ομαδα εχει νεο προπονητη, νεο στυλ παιχνιδιου και θελει χρονο για να βγαλει επι 90 λεπτα αυτο που ειδαμε ολοι στο πρωτο ημιχρονο. Ναι ολοι θελουμε Ροναλντινιο, Μπερμπατοφ κλπ αλλα δε θα σιχτηριζω τον Ιβαν αν δεν τους φερει. Βλεπω οτι εχω ενα μεγαλο κεφαλαιο στον παγκο και θα κανω οση υπομονη δεν εκανα εδω και 20 χρονια, γιατι μυριζομαι οτι ακομα και με αυτο το υλικο ο Huub ΞΕΡΕΙ να με κανει ΟΜΑΔΑ, που θα τριβουν πολλοι τα ματια τους.

;)
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Χαρακτηριστικο της καταστασης και πως θα πηγαινε το παιχνιδι, με βαση τη λογικη, ητανε η αντιδραση των φιλαθλων αλλων ομαδων χθες στο καφε..
Ουκ ολιγοι πηγανε στο ημιχρονο και πονταρανε ΠΑΟΚ για τελικο νικητη...

Το αποτελεσμα τους διεψευσε... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Ρε danirifle ούτε πλάκα να κάνουμε, αν διάβαζες το προηγούμενο μήνυμα θα έβλεπες, οτι ειρωνικά τόγραψα και τόριξα στη μεταφυσική να εκτονωθεί λίγο η συζήτηση...
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Santana4

Δημοσίευση από Santana4 »

Κερδος ο Τζιολης..παρα πολυ με αρεσε... ΜΑΓΚΕΣ!! Εχω προαισθημα δυνατο! Τα παιδια θα καταθεσουν ψυχη και σωμα στο Χαρκοβο! 0-2 και η παραταση ειναι δικη μαε! Αληθεια σας το λεω ας το πιστεψουμε για μια βδομαδα ολοι να μεταφερουμε τη θετικη αυρα!! Πιστεψτε το αδερφια! :pano:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Προσπαθώ να κρατήσω μέσα μου την ευφορία του πρώτου ημιχρόνου. Ευχαριστιόμουν να μας βλέπω. Με γεμάτο γήπεδο, μια τουλάχιστον απο τις ευκαιρίες θα την είχε κάνει γκολ ο κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Kαποιες ωρες μετα και εχοντας ξαναδει το ματς σε επαναληψη μπορω να πω πλεον με βεβαιοτητα οτι γαμηθηκε η παλιαδερφη ο Διας για αλλη μια φορα.
Τα γκολ του Γεωργιαδη και του Κλαους δεν χανονται(ολα χανονται).9 στις 10 θα γινοντουσαν γκολ... χτες δεν εγινε καμια.
Ενας μαθηματικος να βοηθησει για τις πιθανοτητες.Πρεπει να ειναι τοσες οσες εχω και εγω να ξαναγραψω στο ΠΑΟΚμανια μετα τις 7 Αυγουστου.
Πολυ μου αρεσε η ομαδα για 45 λεπτα,μα παρα πολυ.Κραταω αυτο ως δεδομενο και εχω στο πισω μερος του μυαλου μου την εμφανιση του 2ου ημιχρονου που δεν επιθυμω να ματαξαναδω.
Mvp θα ψηφισω την αλλη τεταρτη.
Πουτ@να τυχη μας εσυ μας χρωστας ΔΕΝ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. :evil:

ΥΓ:
Δεν θελω να κανω κριτικη σε παιχτες.Δεν μου βγαινει...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

rouki έγραψε:Ρε danirifle ούτε πλάκα να κάνουμε, αν διάβαζες το προηγούμενο μήνυμα θα έβλεπες, οτι ειρωνικά τόγραψα και τόριξα στη μεταφυσική να εκτονωθεί λίγο η συζήτηση...
:mrgreen:
1000 σόρρυ τότε, παρεξήγησα το πνεύμα των λεγομένων σου λόγω της φάτσας στο τέλος
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ποτε επιτελους αυτη η ομαδα θα σταματησει να αδικει τον εαυτο της ?

Aπαραδεκτο στον ΠΑΟΚ του ΙΒΑΝ να παιζουμε ενα απο τα πιο σημαντικα ματς στην ιστορια μας με δεξι χαφ τον γεωργιαδη με δεξιο μπακ τον κιτσιου ( οσο φιλοτιμος και να ειναι ) τον κατσουρανη σεντερ μπακ με τον μπαρμπα λινο 36 χρονων αριστερο μπακ ( οσο παιχταρας και να ειναι ) και με εναν εξτρεμ ( λουκας ) φανερα ανετοιμος.

Εχουν γινει παλι λαθη στον ΠΑΟΚ .. και αν δεν αποφασισει επιτελους ο ιβαν να βαλει στα καταλληλα ποστα τους καταλληλους ανθρωπους.. θα ειμαστε οπως εχει πει και ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ ΓΚΑΡΣΙΑ η ομαδα του... ΣΧΕΔΟΝ!

** Τα ιδια θα ελεγα και σε περιπτωση που χθες νικουσαμε με 2-0 . Διοτι οπως θα ειδατε παιζαμε με ΧΩΡΙΟ! Οπως ακριβως το ΛΕΩ.. με ΧΩΡΙΟ!
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Για Λίνο είσαι άδικος φίλε.
Μεγάλος παίκτης και δεν μας νοιάζει η ηλικία του,εφόσον κάνει άψογα την δουλειά του.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”