Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από joshua »

Ποτε δεν θα εισαι ετοιμος για τους ομιλου ΤσΛου οπως το εννοειτε καποιοι.Παντα αουτσαιντερ θα εισαι γίαυτο και οφειλεις να εισαι οσο πιο ετοιμος ΜΠΟΡΕΙΣ.Χτες οσο και αν θελετε καποιοι να το υποτιμησετε επαιζες ενα απο τα πιο σημαντικα παιχνιδια της ιστοριας σου εκτος και αν τα προκριματικα ΤσουΛου τα εχουμε για ψωμοτυρι η ειμαστε πλεον σιγουροι οτι γιναμε ομαδα πρωταθλητισμου και απο τωρα και στο εξης θα μπαινουμε απευθειας στους ομιλους και αντι να εμφανιστουμε οσο το δυνατον πιο δυνατοι εμεις αποκτησαμε ενα ακραιο μπακ που ειχε να παιξει 6 μηνες,ενα εξτρεμ που εχει να παιξει σοβαρο ποδοσφαιρο 2 χρονια,ενα στοπερ που οσο ταλαντουχος και αν ειναι δεν ειχε ποτε γεματη χρονια,εναν επιθετικο τραυματια 2 χρονια, ενα ταλαντουχο δεξι μπακ χωρις παραστασεις,εναν επισης ταλαντουχο ακραιο που και αυτος βεβαια προερχοταν απο απραξια εξαμηνου και τον Τζιωλη.Ναι ολοι αυτοι ΚΑΠΟΙΑ στιγμη μπορει να δημιουργησουν μια καλη ομαδα αλλα αν εσας αυτες σας φαινονται μεταγραφες που θα σε βοηθουσαν να διεκδικησεις για μολις τριτη φορα την μεγαλητερη προκληση της ιστοριας σου παω πασο...
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

@joshua

+απειρο φιλε. Ακριβως οπως τα ειπες.

Θα περιμενω μεχρι το τελος των μεταγραφων, αλλα πολυ φοβαμαι οτι αυτο που λειπει απο την ομαδα ειναι ενα ΚΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ Η ΚΟΝΕ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΑΡΑΙΟΥΣ.

βασιζω τα λεγομςνα μου στο οτι οταν μπηκαν στην ομαδα βρυζας και ζαγορ μολις ειχαν σταματησει το ποδοσφαιρο και ηξεραν παικτακια (γκαρσια, κοντρερας κλπ) εφερε και μερικους ο σαντος (λινο, βιερινια κλπ) και γιναμε ομαδα με ΛΙΓΑ ΦΡΑΓΚΑ.

Σημερα εχουμε περισσοτερα και η καλυτερη μας μεταγραφη ειναι ο Τζιολης!

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

ετσι ακριβως οπως τα λεει ο joshua....
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Αν όμως η στοχοθέτηση αφορά στην είσοδο στους ομίλους του τσ.λίγκ μέσω κατάκτησης πρωταθλήματος;Ο Αύγουστος θα'ναι κυριολεκτικά και μεταφορικά καυτός.Με το που παρέλθει,τα ξανασυζητάμε σε πιο ξεκάθαρη βάση τα πράγματα.Για τη φετινή χρονιά το πλέον ορθολογικό πλάνο είναι στη σειρά η διεκδίκηση στα ίσια του πρωταθλήματος να προηγείται της εισόδου στους ομίλους του τσ.λίγκ,μέσα από 2 προκριματικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

όχι ρε. θα παίρναμε 3 παιχταράδες και επειδή αντί για προπονητή έχουμε τον μίκυ στη φαντασία της ντίσνευ θα μπορούσαμε σε 2 αγώνες να κερδίσουμε οποιονδηποτε. στάνταρτ καταστάσεις λέμε τώρα.άσχετα άν μπορεί σε ένα γ@μημένο γκελ η μπάλα αν έβρισκε το χέρι του αμυντικού, να γινόταν πέναλντι και να έπρεπε στο 2ο να ανοιχτούμε. 8-)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

o josjua λέει το ίδιο βασικά με πολλούς "γκρινιάρηδες" αλλά το εκφράζει πολύ πιο σωστά.

Η ατάκα που κρατάω είναι πως ανεξαρτήτως αποτελέσματος και εμφάνισης , δεν εμφανίστηκες όσο έτοιμος έπρεπε ...( σε σχέση με το ροστερ σου).
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

obanebane έγραψε:despe κουλαρε ρε σε καταλαβαινω απολυτα αλλα ηρεμησε,γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος.
Εχουν τσιμπησει σημερα ολοι οι δικοι μας απο τους αθηνοαρδ και τους λοιπους οπαδους των κακομοιρων ομαδων τους και βγαζουν γκρινια και κακομοιρια.
Θα τους περασει ομως πολυ συντομα.
ρε φιλε εκει που παω να γραψω οτι εχεις δικιο και οτι ναι ισως ειμαι λιγο υπερβολικος απο χθες ερχετε καποιος οπως ο απο κατω σου και μου ξαναανεβαζει την πιεση στα κοκκινα
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

gergeo4 έγραψε:
desperando έγραψε:καιτι εισαι εσυ ρε φιλαρακι το σδοε και θελεις να μαθεις και το μπατζετ?
αν εσυ φιλαρακι εισαι ευχαριστημενος τοτε μπραβο σου..εγω ομως βλεπω οτι υπαρχουν κενα κ πρεπει να καλυφθουν..ο σαββιδης ειπε για ροναλντινιους κτλ οχι εγω..κ εφερε παιχτες ελευθερους κ πληρωσε 2 μονο σε συνολο 1 μυριο..ε δεν μπορεις μετα να μου εμφανιζεσαι εκνευρισμενος κ να μου θες κ πρωταθλημα οταν ο γαυρος εχει 2 κ 2,5 φορες το μπατζετ σου ή χτες η μεταλιστ 8-9 φορες μεγαλυτερο..Ναι εφερες πολυ καλο προπονητη αλλα δεν τον βοηθησε ακομα καθολου..
ο σαββιδης ειπε και πολλα αλλα ,οπως οτι τα λεφτα δεν ειναι το παν αλλα οτι μας συμφερει αναπαραγουμε.
και αν δεν σας αρεσει οτι ο σαββιδης ειναι τσιγκουνης και δεν ξοδευει αρκετα για να κανει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητη μπορειται να τον καθαιρεσετε,τι περιμενετε?
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Μπάμπης Χριστόγλου
Ξυπνά Ιβαν μας περνουν τον Ρονι οι Τούρκοι
Share · 2 hours ago via Mobile ·
Καλά καλά μπαμπίνο έρχεται και η σειρά σου.
Γαμώ τον πειραιά σου.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Χρειαζόμαστε λίγη περισσότερη σιγουριά στα εξτρέμ σίγουρα, ο Λούκας απογοήτευσε χτες αλλά πιστεύω θα είναι οκ..
Πρέπει να πάρουμε παίχτη εκεί και στα σέντερ μπακ.
Είναι κρίμα να μπαίνει αλλαγή ο Ολίσε και να ξέρεις από μέσα σου οτι 9/10 θα κάνει ενέργεια άνεφ ουσίας..
Επίσης είναι κρίμα να μη σου κάνει το απλό ο Γεωργιάδης στο τετ α τετ, και πάσα θα μπορούσε να κάνει στον Λούκας δεξιά που ήταν μόνος..

Το οτι θα πάρουμε θα πάρουμε εξτρεμοδεκάρι.. το θέμα είναι να μην είναι κι αυτός Καμαρολισεοειδές δανεικός..
Για αμυντικό απ'ότι άκουσα σήμερα από τους ΑΡΔ δεν υπάρχει θέμα δεν ψάχνουν καν..
Οπότε η περαιτέρω ενίχυση θα είναι ένας παίχτης.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εμεις που ζηταμε ενσχυση--μεταγραφες ουτε νεοπλουτοι ειμαστε ουτε μιζεροι..ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ..η ομαδα για να προχωρισει θελει 2-3 πολυ καλες κινησεις.ουτε ροναλντινιο ουτε ντρογμπα,θελει παιχτες νΑ κανουν τα αυτονοητα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

γιατί υπάρχει κάποιος (εκτός απο....εσάς) που δεν ζητάει ενίσχυση;

απλά δεν λέμε ουουου όλοι άχρηστοι, ουουου τον πούλο. λέμε φέρε ένα μεσοεπιθετικό, άν κάτσει καλά και ένα αρ.χαφ και τέλος. ούτε για cb αγχωνόμαστε ούτε τίποτα. ένα μεσοεπιθετικό να κάνει κάνα σούτ και καμιά πάσα ρε αδελφέ.

Και ρε μάγκες, το 1ο επίσημο της σεζόν ήταν δλδ οκ. άιντα να τους φάμε όλους ζωντανούς επειδή η μπάλα ήθελε να βρεί στο χέρι ξέρω γω; ή ξερω γω στο 2ο γκόλ ο Νέστα θα το αποσοβούσε;

και φυσικά:

shit happens.

[youtube]Z1ER-I_TILM[/youtube]
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

δηλαδη αν δεν κανει αυτες τις 2-3 πολυ καλες κινησει τι θα γινει? δεν θα προχωρισει η ομαδα?στασιμη θα μεινει?δηλαδη δεν θα μπορεσεις να χτυπησεις το πρωταθλημα?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

εγω προοσωπικα ουτε ουουου όλοι άχρηστοι, ουουου τον πούλο ειπα ουτε τιποτα τετοιο..απλα ανεφερα οτι θελουμε 2-3 καλες κινησεις,οπως λενε ολοι δηλαδη..
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

desperando έγραψε:δηλαδη αν δεν κανει αυτες τις 2-3 πολυ καλες κινησει τι θα γινει? δεν θα προχωρισει η ομαδα?στασιμη θα μεινει?δηλαδη δεν θα μπορεσεις να χτυπησεις το πρωταθλημα?
ναι φιλε μου αν μεινουμε ετσι πρωταθλημα με τα κυαλια..αποψη μου...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”