15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor

Δημοσίευση από desperando »

δυστυχως ακομα και στο δευτερο γκολ λογο απειριας κανει ενα τεραστιο λαθος.αντι να κινηθε κατευθειαν προς τον ντεβιτς που εχει δει οτι εχει φυγει στην πλατη του κατσουρ,προσπαθει να παιξει το οφ σαιντ στη γραμμη του κεντρου με αποτελεσμα να μην υπαρχει καμια περιπτωση μετα να φτασει τον αντιπαλο.
ολα αυτα ομως διορθωνοντε, ο παικτης δειχνει οτι εχει πολυ καλα στοιχεια απλα στην περιπτωση του η καλυτερη προπονηση ειναι τα παιχνιδια.
ειναι αμαρτια να εχει τοσο σωστη τοποθετηση στον χωρο
Εικόνα
και να χανει το πλεονεκτημα γιατι κανει λαθος κινηση και τραβιεται ψηλα αντι να τρεξει προς τα πισω διαγωνια
Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 31 Ιούλ 2013, 11:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Θέλουμε αμυντικό γρήγορο, να ξέρει μπάλα, να είναι κολόνα στην άμυνα, να έχει την εμπειρία από μεγάλους αγώνες, να είναι 23 και μέχρι να έρθει στον ΠΑΟΚ να ήταν βασικός σε μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Κάποιος Κυριάκος Παπαδόπουλος που έχει σχεδόν όλα τα παραπάνω, κοστολογείται κοντά στο 20άρικο.

Γι' αυτούς που θεωρούν λίγο τον Πορτογάλο που πήραμε ελεύθερο και θα είναι μακράν το καλύτερο σεντερ μπακ του πρωταθλήματος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Kranatos έγραψε:Δηλαδή ρε τσάκαλε με λες άμπαλο πριν καν δεις τις φάσεις..?
Πλάκα μας κάνεις..?
Τώρα που είδες τις φάσεις πες μου ότι δεν είναι επίφοβος και ότι δε φταίει ούτε στο πρώτο, ούτε στο 2ο γκολ, ούτε χάνει τον παίχτη του για πλάκα στο δοκάρι..
Δεν ξέρω αν είναι ελπιδοφόρος ή wannabe νέστα πάντως αμυντικό βράχο που θα θωράκιζε την άμυνα του ΠΑΟΚ σε τέτοιο κρίσιμο ματς δεν τον λες..
σε είπα και σε λέω άμπαλο για 2 λόγους:
1) διαβάζωντας τα σχόλια σου που τονίζουν το γεγονός αυτό.
2) είδα τις φάσεις. είδα όλο τον αγώνα βασικά χθές. αλλά δεν είχα κάνει ριπλέι στα στιγμιότυπα. σου άρεσε όμως για πάτημα ε;

ΥΓ: στο 2ο Despe πάει να καλύψει και τον παίχτη που κάνει κίνηση απο την άλλη πλευρά. Γενικά στο 2ο υπάρχουν 3 λάθη, ένα στο κέντρο που αφήνουμε το Σόσα να πασάρει, ένα στον Κατσουράνη που δεν έχει καλυφθεί απο παίχτη το κένό του και ένα στο μεσολόγγι του τρελοισπανού....

ΥΓ2: το πρόβλημα που διαπιστώνω εγώ στον παίχτη είναι 1) η έλλειψη παιχνιδιών που φέρνει λάθη σαν το χθεσινο στο 1ο γκόλ (άλλα δεν έχει να κάνει με την ποιότητα που φαίνεται να έχει ο παίχτης) και 2) η πτώση στην απόδοση μετά το '75 που φαίνεται ότι κουράζεται. τίποτα άλλο.

Κατα τα άλλα βλέπω σε 2 χρόνια να τον πουλάμε κανα 3-4αρι.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Το τι μπορώ να σε λέω κι εγώ διαβάζοντας απλά τα σχόλιά σου δε νομίζω πως στέκει αν δεν το αιτιολογήσω..
Χθες στο επίσημο ντεμπούτο του ο παίχτης σου κόστησε ένα πέναλτυ, ένα ξεχασμα σε τεχνητό οφ σάιντ και ένα τετ α τετ που ανάθεμα κι αν κατάλαβε από που του πέρασε ο επιθετικός αλλά ευτυχώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι..
Δεν το λες και πετυχημένο λοιπόν το ντεμπουτάρισμά του..
Δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία σύγκρισης του με αμυντικούς παλαιότερων σοβαρών ομάδων μας (π.χ. Κοντρέρας,
Μ .Αντόνιο, ακόμα και Τσιρίλο) γιατί θα γελάσουν και οι πέτρες..
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

K_geo έγραψε: ΥΓ: στο 2ο Despe πάει να καλύψει και τον παίχτη που κάνει κίνηση απο την άλλη πλευρά. Γενικά στο 2ο υπάρχουν 3 λάθη, ένα στο κέντρο που αφήνουμε το Σόσα να πασάρει, ένα στον Κατσουράνη που δεν έχει καλυφθεί απο παίχτη το κένό του και ένα στο μεσολόγγι του τρελοισπανού....

ΥΓ2: το πρόβλημα που διαπιστώνω εγώ στον παίχτη είναι 1) η έλλειψη παιχνιδιών που φέρνει λάθη σαν το χθεσινο στο 1ο γκόλ (άλλα δεν έχει να κάνει με την ποιότητα που φαίνεται να έχει ο παίχτης) και 2) η πτώση στην απόδοση μετά το '75 που φαίνεται ότι κουράζεται. τίποτα άλλο.

Κατα τα άλλα βλέπω σε 2 χρόνια να τον πουλάμε κανα 3-4αρι.
αν δεις στο ριπλει δεν κανει κινηση να καλυψει τον παικτη του αξονα αλλα να παιξει το οφ σαιντ με τη γραμμη του κεντρου. τεραστιο λαθος γιατι την ειχε την διαγωνια καλυψη λογο παρα πολυ καλης αρχικης τοποθετησης.
πιστευω οτι το λαθος ειναι μια ασυναισθητη κινηση που περισσοτερο την εκανε λογο μεγαλης κοπωσης.
ο παικτης απο αυτα που εχω δει εως τωρα το μονο που του λειπει ειναι τα παιχνιδια και τιποτα αλλο.και ψηλα και χαμηλα ειναι ανικητος.

βεβαια δεν μπορω να μην σχολιασω το τραγικο λαθος του κατσουρ να εχει τον ντεβιτς στα τρια μετρα στην πλατη του πριν το κεντρο. δυστυχως ομως οσο ο κατσουρ θα παιζει στην αμυνα αυτα θα τα κανει
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Kranatos έγραψε:Το τι μπορώ να σε λέω κι εγώ διαβάζοντας απλά τα σχόλιά σου δε νομίζω πως στέκει αν δεν το αιτιολογήσω..
Χθες στο επίσημο ντεμπούτο του ο παίχτης σου κόστησε ένα πέναλτυ, ένα ξεχασμα σε τεχνητό οφ σάιντ και ένα τετ α τετ που ανάθεμα κι αν κατάλαβε από που του πέρασε ο επιθετικός αλλά ευτυχώς η μπάλα πήγε στο δοκάρι..
Δε χρειάζεται να μπω στη διαδικασία σύγκρισης του με αμυντικούς παλαιότερων σοβαρών ομάδων μας (π.χ. Κοντρέρας,
εσυ που βλεπεις πριν να σχολιασεις ... στο τετ α τετ του κρισταλντο ο κατσουρανης χανει τον παικτη στην πλατη του
γι αυτο καλα σε λεει ο απο πανω αστο δεν το χεις πανε να κραξεις σε κανενα τοπικ τον σαλπι και ασε το ποδοσφαιρο
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Kranatos έγραψε:Το τι μπορώ να σε λέω κι εγώ διαβάζοντας απλά τα σχόλιά σου δε νομίζω πως στέκει αν δεν το αιτιολογήσω..

Να σε ρωτήσω κάτι.Στον αποκλεισμό από Άγιαξ στον εντός έδρας ο παρασάγγας ανώτερος και εμπειρότερος Τσιρίλο,σε έναν ΠΑΟΚ πολύ υψηλότερης συνοχής,έφερε ευθύνη για τα γκόλ,που φάγαμε;
Κοντρέρας,Τσιρίλο κλπ τους είδες στον ΠΑΟΚ σε αντίστοιχη ηλικία,με αντίστοιχη εμπειρία;Μήπως είχες γενικότερη παικτική τους εικόνα στην ηλικία των 23-24;Πώς προβαίνεις σε μια τόσο εύκολη (κατα)κρίση;
Άβαταρ μέλους
rou

Δημοσίευση από rou »

ο βιτορ καταρχην δειχνει οτι στο ψηλο παιχνιδι ειναι αρχοντας . απο κει και περα ειναι εξελιξιμος και μπορει να γινει ακομα καλυτερος.. σιγουρα εκανε λαθη χθες . Αλλωστε αν δεν καναμε λαθη δεν θα τρωγαμε ουτε το πρωτο γκολ ουτε το δευτερο..
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ γελάω ήδη.

δεν είπα κάτι που να μην μου το επιβεβαιώνεις σε κάθε σου τοποθέτηση. Έχει :
1 λάθος που εν μέρει οφείλεται και σε ατυχία
1 λάθος εκτίμηση που όμως γίνεται με την άμυνα στο κέντρο και αυτόν μοναδικό πίσω
10+ σωστές επεμβάσεις.
Εξαφανισμένο Ντέβιτς για ένα ημίχρονο και όσο παίζαμε το παιχνίδι μας.

και εσύ μου γράφεις για Τσιρίλο στον 2ο του χρόνο στον ΠΑΟΚ. ε ήμαρτον ρε φίλε. ήμαρτον. πόσο πιο άμπαλος.

Τεσπα, το κόβω εδώ γιατί θα με πούν ότι έχω και καμια συγγένεια με τον πάιχτη :mrgreen:
Kranatos

desperado σωστός ρε φίλε με μπέρδεψαν τα παπούτσια τους..
navigator δεν με απασχολεί ρε αδερφέ η ηλικία, η εμπειρία, η ιδιοσυγκρασία του καθενός..
Εγώ θέλω ο βασικός CB μου να μασάει σίδερα..
Δεν θέλω να έρθει τσικό εδώ και να μάθει στο κεφάλι μου επάνω τη θέση..
Είναι καλός τώρα..? ΟΧΙ
Θα γίνει καλός κάποτε..? Δώσ'τον στην επανομή να ψηθεί και να πάρει παιχνίδια ή πάρε έναν βράχο να μάθει δίπλα σ'αυτόν..
Απαγορεύεται να παίζω προκριματικά με βασικό CB κάποιον που ΘΑ γίνει κάποτε καλός..

Τώρα για τον άγιαξ όταν λες συνοχή βάζεις και τον κρέσιτς μέσα..?
Ή συγκρίνεις τον Σουάρες στην καλύτερη περίοδο της καριέρας του με κάποιον από τους χθεσινούς πολύ καλούς κατά τα άλλα επιθετικούς της μέταλιστ..?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά,θεωρώ πως είναι ήδη καλός.Τώρα,αν γίνει μια κίνηση ενίσχυσης στα μετόπισθεν,δε θα με έβρισκε αντίθετο.Όχι δεδομένα πάντως για να βγεί απ'το βασικό σχήμα ο Πορτογάλος.Σε κάθε περίπτωση θεωρώ άδικη την κριτική σου.
Άβαταρ μέλους
hitman

Δημοσίευση από hitman »

Ή ο ίδιος ο Φυτανίδης είναι ή κάποιος συγγενής του...
Kranatos

Ο ίδιος ο Σαντικάι είναι.
Εικόνα
Εδώ σε προπόνηση για το που βάζουμε τα χέρια όταν επιχειρείται γέμισμα στην περιοχή.. :lol:
Άβαταρ μέλους
arisk

Δημοσίευση από arisk »

Ικανός για το καλύτερο και το χειρότερο... Μπορει τη μια να μην αφήσει να περάσει κουνούπι και την αλλη να πιάσει τη μπάλα μέσα στην περιοχή λες και παίζει μήλα... Και όλα αυτα ακομη και στο ιδιο ματς... Στα δυο τελευταια παιχνίδια με Νις και Μεταλιστ όπου λογικα ήταν πιο έτοιμος, με τη μεν Νις κινήθηκε στα όρια του "επικίνδυνου" για την ομάδα, με τη δε Μεταλιστ εκανε σχεδόν τέλειο παιχνίδι επι 88 λεπτα και είχε καθοριστική συμμετοχή και στα δυο γκολ της Μεταλιστ στα υπόλοιπα δυο λεπτα του αγώνα...
Είς το πηλίκον...;
Θα γίνει ένας άριστος στόπερ... Δεν ειναι όμως ακόμα... Έχει πολυ καλα στοιχεία και τεράστια περιθώρια βελτίωσης. Όμως η ηλικία του και η έλλειψη αγώνων φαίνονται απο χιλιόμετρα... Αλλα δεν ξεχνώ και την πρώτη σεζόν που έβλεπα το Βιερινια να κάνει το δύσκολο (να περνάει σαν σταματημένο όποιον έβρισκε μπροστα του) και να τα χαλάει στο εύκολο (αφου είχε περάσει τον αντίπαλο του και ήταν μόνος του έξω απο την περιοχή σουταρε στην κερκίδα ή στην ταράτσα πίσω απο τις θύρες 7-8), οπότε παρηγορούμαι... Αποκτήθηκε και τζάμπα, οπότε θεωρω ότι σαν σχέση τιμής-απόδοσης το πρόσημο θα ειναι πολυ θετικό, θα εξελιχθεί σε πολυ καλο στόπερ και σύντομα θα πουληθεί φέρνοντας λεφτα στα ταμεία (του Σαββίδη)... Στο άμεσο μέλλον, με τη βοήθεια του Στεφενς και την πάροδο των αγώνων θα εξελιχθεί σε βασικό και αναντικατάστατο στόπερ... Στο πολυ άμεσο όμως, μας στέρησε ήδη την ελπίδα του Τσάμπιονς Λιγκ (και μπήκαμε και σε περιπέτειες γιατι θα πρέπει να προκριθεις απο διπλό αγώνα με το εντός κεκλεισμένων για να μπεις έστω στο Europa)... Οπότε η αλήθεια ειναι κάπου στη μέση νομίζω...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Συμμετοχή και στα 2 γκολ;
Είδα ξανά τις φάσεις γιατί νόμιζα ότι έκανα λάθος, στο πρώτο η μπάλα σκάει μπροστά του σε βρεγμένο γήπεδο, ανοιχτό το αριστερό χέρι καθώς γέρνει το σώμα αριστερά αν ήταν κλειστό μπορεί χέρι να μην έκανε αλλά σίγουρα θα έπεφτε...... Στο δεύτερο ο Ντέβιτς ξεκινάει πάνω από την γραμμή του κέντρο , δεν υπάρχει off side , στην πλάτη του Κίτσιου, αυτός είναι στο κέντρο του γηπέδου. Στην εξέλιξη της φάσης κλίνει προς αριστερά βγαίνει ο Χακόμπο και πάει πλέον προς εστία, με το άδειασμα του Χακ προσπαθεί να καλύψει εστία και πιθανή πάσα, αυτό είναι που κάνει τον Ντέβιτς να επιλέξει ένα πλασάρισμα από πλάγια και όχι να σιγουρέψει αλλιώς το γκολ.
Κάνω λάθος;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”