καλα εσυ μετα απο 90 λεπτα αγωνα δεν καταφερες να καταλαβεις οτι ο βιτορ επαιζε αρ.στοπερ.Kostomanolis έγραψε:Συγνώμη ρε παιδιά...
!)Στο πέναλτυ... Νοείται κεντρικός αμυντικός να έχει απλωμένα τα χέρια; Ντάξει άτυχες που η μπάλα πήγε πάνω στο ΄χερι του, αλλά το είχε απλωμένο...
2) Στο 2ο ο Ντέβιντς έφυγε στην πλευρά του νομίζω... Δεν έγινε καλά το τεχνητό οφσάϊντ και έγινε το 0-2
Κατα τ'α άλλα ήταν σχετικά καλός, αλλά μέχρι να φτάσει σέντερ μπακ 15ετίας και θα φέρει πολλά λεφτά υπάρχει μία τεράστια απόσταση. Ελπίζω πάντως και πιστεύω ότι επειδή εχει καλά στοιχεία και κανονικό προπονητή ότι θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος στην συνέχεια. Αυτά και χωρίς παρεξήγηση με τους προλαλήσαντες, απλά να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Αν κάποιος διαφωνεί με τα σημεία που έθιξα ποδοσφαιρικά. ας μου πεί τν γνώμη του
15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: 15.Miguel Angelo Leonardo Vitor
απο την πλευρα κιτσιου-κατσουρανη εφυγε ο βιτορ επαιζε αριστερα...Kostomanolis έγραψε: 2) Στο 2ο ο Ντέβιντς έφυγε στην πλευρά του νομίζω... Δεν έγινε καλά το τεχνητό οφσάϊντ και έγινε το 0-2
- navigator11
sourmenetes έγραψε:Στο πεναλντυ ειναι ατυχια..Θυμισου ποσες φορες το ειχε παθει ο κοντρερας..
Στη φαση του δευτερου γκολ δεν πρεπει να υπαρχει τεχνητο οφ-σαιντ γιατι πρεπει να ειναι ακριβως πανω στη σεντρα ο ντεβιτς.Και δεν ξερω απο ποιανου πλευρα ηταν.Νομιζω του κατσουρ.
Πίσω απ'τη σέντρα νομίζω πως έφυγε.Απ'την πλευρά όντως του Κατσουράνη.
- Kostomanolis
Αν προσέξατε αναφέρομαι σε όλη την αμυντική γραμμή, για τεχνητό οφσαϊντ... Αν όντως έφυγε πίσω από την σέντρα, μια και δεν το πρόσεξα τότε άκυρο... Και ναι έχετε δίκιο αριστερά έπαιζε....
Επίφοβος μέχρι αηδίας.
Με τίποτα δεν εκπέμπει σιγουριά το παιχνίδι του.
Μακάρι να φταίει το ότι δεν προσαρμόστηκε ακόμα και να μη φάμε και φέτος στη μάπα έναν ακόμα βιβιάν
Μακάρι να φταίει το ότι δεν προσαρμόστηκε ακόμα και να μη φάμε και φέτος στη μάπα έναν ακόμα βιβιάν
Kranatos έγραψε:Επίφοβος μέχρι αηδίας.

Νομίζω είσαι λίγο άμπαλος.
- sourmenetes
- Moderator
Τι λες τωρα....Kranatos έγραψε:Επίφοβος μέχρι αηδίας.

Εγω νομιζω οτι ειναι χειροτερος του βιβιαν...
- ΑποστόληςΑ
Ήταν όντως κακή η στιγμή του πέναλτυ. Τα χέρια τα προσέχουν σε τέτοιες φάσεις. Από κει και μετά όμως ήταν καλός.
άν παρατηρήσεις πάει να τραβήξει το χέρι αλλά όταν η μπάλα $#@$ΦΓΔΣΑ τότε........
βέβαια, μερικές φορές αυτά τα χέρια αφήνονται και ώς ακούσια......
δεν πειράζει. μόνο που ο Ντέβιτς για ένα ημίχρονο δεν ακούμπησε μπάλα φτάνει.
ΥΓ: το 2ο δεν είναι οφσάιντ; δεν είδα και στιγμιότυπα
βέβαια, μερικές φορές αυτά τα χέρια αφήνονται και ώς ακούσια......

δεν πειράζει. μόνο που ο Ντέβιτς για ένα ημίχρονο δεν ακούμπησε μπάλα φτάνει.

ΥΓ: το 2ο δεν είναι οφσάιντ; δεν είδα και στιγμιότυπα

- desperando
- Επικοινωνία:
εχω γραψει οτι ο βιτορ εχει πολυ καλα στοιχεια και οτι ειναι μια πολυ καλη επιλογη αλλα εχτες δυο αδρανιες λογο απειριας και δεχτηκαμε δυο γκολ.
το λαθος στο πρωτο γκολ δεν ειναι τοσο το χερι που κανει καθως και να μην το εκανε η μπαλα θα πηγαινε στον ξεμαρκαριστο ντεβιτς οπου λογικα θα σκοραρε.το λαθος του ειναι οτι ενω εχει τον ντεβιτς κανονικα στην πλατη του αψυχολογητα σταματαει να ακολουθει την πορεια του παικτη που που κοβει προς τα εμπρος και κανει αντιθετη κινηση προς την πορεια της μπαλας,με αποτελεσμα οταν πειρε την κεφαλια ο βραζιλιανος της μεταλιστ η μπαλα να πηγαινει στον αμαρκαριστο ντεβιτς.
αν με βοηθησει και κανενας διαχειρηστης θα βαλω και καποιες εικονες .αλλα βγαζει ενα μηνυμα Συγγνώμη , αλλά η ποσόστωση συνημμένων στην Δ. Συζήτηση έχει επιτευχθεί

το λαθος στο πρωτο γκολ δεν ειναι τοσο το χερι που κανει καθως και να μην το εκανε η μπαλα θα πηγαινε στον ξεμαρκαριστο ντεβιτς οπου λογικα θα σκοραρε.το λαθος του ειναι οτι ενω εχει τον ντεβιτς κανονικα στην πλατη του αψυχολογητα σταματαει να ακολουθει την πορεια του παικτη που που κοβει προς τα εμπρος και κανει αντιθετη κινηση προς την πορεια της μπαλας,με αποτελεσμα οταν πειρε την κεφαλια ο βραζιλιανος της μεταλιστ η μπαλα να πηγαινει στον αμαρκαριστο ντεβιτς.
αν με βοηθησει και κανενας διαχειρηστης θα βαλω και καποιες εικονες .αλλα βγαζει ενα μηνυμα Συγγνώμη , αλλά η ποσόστωση συνημμένων στην Δ. Συζήτηση έχει επιτευχθεί

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 31 Ιούλ 2013, 11:06, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
τώρα είδα και τις φάσεις και στο 2ο είναι στη γραμμή της σέντρας. σαν το περυσινό οφσάιντ του καμαρά στο καραιτάβλι.
επίσης είδα αυτό που λέει ο Ντέσπε και έχει δίκιο σε ένα βαθμό.
ΥΓ: παίχτη σαν αυτό το Σόσα θέλουμε.
ΥΓ2: άν περνούσε δεν νομίζω να την έφτανε ο Ντέβιτς Despe

- navigator11
Δεν είμαι πολύ βέβαιος πως αν δε γινόταν το χέρι η μπάλα θα πήγαινε στον Ντέβιτς.Βέβαια,ό,τι έγινε έγινε και δεν αλλάζει.
Τέλος των πάντων,σημασία έχει πως τα βασικά της θέσης τα κατέχει.Παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του θεωρώ πως θα βελτιώνεται διαρκώς.
Τέλος των πάντων,σημασία έχει πως τα βασικά της θέσης τα κατέχει.Παίρνοντας παιχνίδια στα πόδια του θεωρώ πως θα βελτιώνεται διαρκώς.
Δηλαδή ρε τσάκαλε με λες άμπαλο πριν καν δεις τις φάσεις..?
Πλάκα μας κάνεις..?
Τώρα που είδες τις φάσεις πες μου ότι δεν είναι επίφοβος και ότι δε φταίει ούτε στο πρώτο, ούτε στο 2ο γκολ, ούτε χάνει τον παίχτη του για πλάκα στο δοκάρι..
Δεν ξέρω αν είναι ελπιδοφόρος ή wannabe νέστα πάντως αμυντικό βράχο που θα θωράκιζε την άμυνα του ΠΑΟΚ σε τέτοιο κρίσιμο ματς δεν τον λες..
Πλάκα μας κάνεις..?
Τώρα που είδες τις φάσεις πες μου ότι δεν είναι επίφοβος και ότι δε φταίει ούτε στο πρώτο, ούτε στο 2ο γκολ, ούτε χάνει τον παίχτη του για πλάκα στο δοκάρι..
Δεν ξέρω αν είναι ελπιδοφόρος ή wannabe νέστα πάντως αμυντικό βράχο που θα θωράκιζε την άμυνα του ΠΑΟΚ σε τέτοιο κρίσιμο ματς δεν τον λες..
- ΑποστόληςΑ
- desperando
- Επικοινωνία:
μπορει καιναι μπορει και οχι,σημασια εχει οτι κανει μεγαλο λαθος λογο απειριας και ελλειψη συγκεντροσης,ηταν σε λαθος θεση δεν ειχε καμια δουλεια να παει προς την μπαλαK_geo έγραψε:τώρα είδα και τις φάσεις και στο 2ο είναι στη γραμμή της σέντρας. σαν το περυσινό οφσάιντ του καμαρά στο καραιτάβλι.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 31 Ιούλ 2013, 11:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.