Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
paokathens

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013

Δημοσίευση από paokathens »

μα δε ζήτησα να έρθει ο ροζίτσκι κ άλλοι τέτοιοι που και καλά μας ενδιαφέρουν. Ένας παίχτης σαν τον Κάμπς με λιγότερα λεφτά απ ότι παίρνει ο κάθε ροζίτσκι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

'Ελα τώρα να πούμε την αλήθεια, το χει παρχέσει ο Ιβάν.
Δεν μπορεί να βγαίνεις και να λες εγώ μιλάω με Μπερμπάτωφ, Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά και να φέρνεις ελεύθερους και δανεικούς και μάλιστα ανέτοιμους.
Άβαταρ μέλους
paokathens

+1
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

paokathens έγραψε:Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές από τις αρχές Ιουλίου. Όλο παπά είναι ο Ιβάν. Πάρε έναν παίχτη και άσε τις υπερβάσεις και τα παπατζηλίκια ρε πρόεδρα. Ο αστέρας πως πήρε το παιχτούρι τον Γκρατσίνι? Δε λέω ότι θα του βγει 100%, αλλά τουλάχιστον έχει έναν κλασάτο ποδοσφαιριστή. Αυτόν το Βούκιτς πόσο το γουστάρω.. Γιατί δεν έπαιξε από την αρχή χθες.. Έχει διαφορά τουλάχιστον μια κλάση από τους υπόλοιπους. Μόνο που ακουμπάει την μπάλα φαίνεται. :nairepaok:
Γιατί μπορεί να αποφασίσει να παίρνεις παιχταρά εκατομμυρίων κάθε χρόνο για αρκετά χρόνια ο τροικανός κατακτητής any given day. Και τότε θα λες/λέμε "ρε πρόεδρα, μου ήθελες μεταγραφές και ονόματα και ξέχασες τα χρέη!"
Άβαταρ μέλους
bane1980

Sick Bastard έγραψε:'Ελα τώρα να πούμε την αλήθεια, το χει παρχέσει ο Ιβάν.
Δεν μπορεί να βγαίνεις και να λες εγώ μιλάω με Μπερμπάτωφ, Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά και να φέρνεις ελεύθερους και δανεικούς και μάλιστα ανέτοιμους.
Ναι, το χάνει στο μπλα μπλα, έχεις δίκιο. αλλά τα σφάλματα στις δηλώσεις, δεν αναιρούν τους λόγους που δύσκολα έρχεται καλή μεταγραφή στο κωλοχανείο το πρωτάθλημά μας. Και δεν είναι ο Σαβιόλα μέτρο σύγκρισης, γιατί δεν είναι η οικονομική δυνατότητα του γαύρου μέτρο σύγκρισης.
Άβαταρ μέλους
rou
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από rou »

hitman έγραψε:
rou έγραψε:επειδη το θεμα ροναλντινιο εχει κουρασει , θελω η παε στο τελος των μεταγραφων , να βγαλει μια λιστα και να μας πει ολα τα ονοματα ποδοσφαιριστων που προσπαθησαν να φερουν την φετινη μεταγραφικη περιοδο.. για να δουμε με τα ματια μας τι ερχεται και τι δεν ερχεται.. Ούτως η άλλως σιγα-σιγα τα ονοματα ολα βγαινουν (οπως αυτο του Chamak) αργα η γρηγορα..
Συμφωνώ, να βγει λίστα με όσους προσπάθησε να φέρει ο Ιβάν, ΑΛΛΑ επειδή ως γνωστόν ο Ιβάν είναι και φαφλατάς και λέει λόγια του αέρα, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

α) για κάθε όνομα της λίστας να αναρτηθεί στη σελίδα της ΠΑΕ και βίντεο σε μορφή .avi στο οποίο θα εμφανίζεται είτε ο Ιβάν είτε κάποιο άλλο γνωστό στέλεχος της ΠΑΕ να διαπραγματεύονται με τον ίδιο το μεταγραφικό στόχο

β) το ανωτέρω αρχείο βίντεο να συνοδεύεται από σχετικό αρχείο απομαγνητοφώνησης και πιστοποιημένη μετάφραση

γ) τέλος ο κάθε υποψήφιος μεταγραφικός στόχος πρέπει να υπογράφει υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599/86 με βεβαίωση του γνησίου της υπογραφής, στην οποία θα βεβαιώνει το υπαρκτό ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και το ότι έλαβαν χώρα διαπραγματεύσεις

ΑΝ ΔΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΕ

Hit νομιζω οτι παρεξηγησες το υφος του μυνηματος μου.. δεν εκρζαξα την παε ουτε ειπα οτι ειναι αχρηστοι η οτι λενε ψεμματα για διαπραγματευσεις.. απλα βαρεθηκα να ακουω αν ειναι αληθεια η οχι οτι πλησιασε ρονι και ολους τους υπολοιπους.. καθε μερα βγαινει και ενα ονομα ακομα το οποιο υποτιθεται πλησιασαμε αλλα τελικα δεν εγινε τιποτα.. γιαυτο και εχω φτιαξει την λιστα απο μονος μου για να δουμε τους στοχους που ακουγονται καθε μερα απο τους αρδ (διοτι η παει κιχ δεν βγαζει) τελικα που θα καταληξουν και αν τελικα πανε σε καλυτερες ομαδες απο μας κτλ.. και το εχω πει ξανα , δεν θελω να ερθει το τεραστιο ονομα , αλλα πρεπει να ερθουν παικτες που να ειναι ανωτερο επιπεδο απο τους δικους μας , πως να το κανουμε? οπως χθες ας πουμε οι παικτες της μεταλιστ ατομικα ηταν ενα κλικ πιο πανω απο τους δικους μας. Φυσικα ειμασταν ατυχοι γιατι ενω τους ειχαμε χαζεψει ολοκληρο ημιχρονο δεν μπορουσαμε να σκοραρουμε. οταν ξεθρεψαν μετα το γκολ τους ,εδειξαν την ποιοτητα τους.
Άβαταρ μέλους
paokathens

bane1980 έγραψε:
paokathens έγραψε:Δεν καταλαβαίνω, γιατί δεν έχουμε ολοκληρώσει τις μεταγραφές από τις αρχές Ιουλίου. Όλο παπά είναι ο Ιβάν. Πάρε έναν παίχτη και άσε τις υπερβάσεις και τα παπατζηλίκια ρε πρόεδρα. Ο αστέρας πως πήρε το παιχτούρι τον Γκρατσίνι? Δε λέω ότι θα του βγει 100%, αλλά τουλάχιστον έχει έναν κλασάτο ποδοσφαιριστή. Αυτόν το Βούκιτς πόσο το γουστάρω.. Γιατί δεν έπαιξε από την αρχή χθες.. Έχει διαφορά τουλάχιστον μια κλάση από τους υπόλοιπους. Μόνο που ακουμπάει την μπάλα φαίνεται. :nairepaok:
Γιατί μπορεί να αποφασίσει να παίρνεις παιχταρά εκατομμυρίων κάθε χρόνο για αρκετά χρόνια ο τροικανός κατακτητής any given day. Και τότε θα λες/λέμε "ρε πρόεδρα, μου ήθελες μεταγραφές και ονόματα και ξέχασες τα χρέη!"
Πάλι δεν έγινα κατανοητός.. Δε ζητάω μεταγραφή εκατομμυρίων. Απλά έναν ποιοτικό παίχτη.. Είπα μέχρι και σαν τον Γκρατσίνι του αστέρα που έχει άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά. :)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Να τον δω τον Γκρατσίνι με ομάδες τύπου Μέταλιστ και να τον κρίνω.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

bane1980 έγραψε:
Ναι, το χάνει στο μπλα μπλα, έχεις δίκιο. αλλά τα σφάλματα στις δηλώσεις, δεν αναιρούν τους λόγους που δύσκολα έρχεται καλή μεταγραφή στο κωλοχανείο το πρωτάθλημά μας. Και δεν είναι ο Σαβιόλα μέτρο σύγκρισης, γιατί δεν είναι η οικονομική δυνατότητα του γαύρου μέτρο σύγκρισης.
Άλλο καλή μεταγραφή κι άλλο οι Μπερμπάτωφ, Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά, υπάρχει μια απόσταση μεταξύ αυτών.
Οι ορίζοντες και το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κινούνται σε Σπυρόπουλους, σε παίχτες που τους ''κυνηγάς'' 2 χρόνια (Λούκας) και σε παίχτες που είχες (Ολίσε). Μου δείχνεις ότι δεν κάνεις σοβαρή δουλειά έτσι.
Θυμίσου την ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα και αυτή που άρχισε τον αγώνα χθες. Βίτορ, Τζιόλης, Λούκας ήταν οι μεταγραφές που έπαιξαν όλοι οι άλλοι ήταν ίδιοι Κίτσιου=Κων/δης/Αποστολόπουλος.
Ε, με αυτούς δεν μπαίνεις ΤσουΛου πως να γίνει δηλαδή, να καταργήσουμε τη μπάλα επειδή ΠΑΟΚ είσαι;
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

ABALAEA2 έγραψε:Τα πράγματα είναι πολύ απλά! Παίρνεις 2 από τους 3 και παίρνεις πρωτάθλημα. Όλα τα άλλα είναι λόγια να αγαπιόμαστε. Με αυτό τον πρωπονητή και 2 προσθήκες σαν κι αυτές δεν κολλάς ούτε από κοράκια ούτε από χοντρούς...

http://www.transfermarkt.co.uk/en/milan ... 14933.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/danko ... _6320.html
http://www.transfermarkt.co.uk/en/yossi ... _7858.html
h φερνεις και τους τρεις και γινεται απαλαεα!!με 3 χαρτια πιστευω πηρες και τους 3!!!!ο γιοβα με παρτιζαν και ερυθρους αστερες διαπραγματευται ,ο λαζο ειναι ελευθερος ο γιοσι ειναι ο επιτελικος που μας λειπει!!! :pano: αφιερωμενο στον φιλο που τον γουσταρει φερε γιοσι να κανει τον κωλο των γαυρων γροσι!!!χεχεχχεχε
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εγώ με Κουίνσι και ένα 10αρι με ποιοτικά χτυπήματα της μπάλας (πάσα, σουτ) είμαι καλυμμένος πλήρως.

cb για την ώρα δεν θέλω, εκτός άν υπάρξει η ανάγκη να μεταφερθεί ο Κατσούρ στα χαφ. με το χθεσινό Τζιώλη όμως δεν βλέπω να υπάρχει καμία τέτοια ανάγκη./.......

ΥΓ: χθές στο 2ο ήταν εμφανής η απουσία ενός παίχτη που θα πάρει 1-2 σούτ έξω απο την περιοχή για να θορυβήσει λίγο την άμυνα της Μέταλιστ που έπαιξε 10 μέτρα πιο πίσω στο 2ο ημίχρονο.
Άβαταρ μέλους
paokathens

ΑποστόληςΑ έγραψε:Να τον δω τον Γκρατσίνι με ομάδες τύπου Μέταλιστ και να τον κρίνω.
Απόστολε, δεν είναι έτσι. Όλοι είναι υπό κρίση. Δηλαδή για το Λούκας που φαγωθήκαμε από το χειμώνα τι είδες χθες όχι με ομάδα τύπου Μέταλιστ, αλλά με την ίδια τη Μέταλιστ? Όχι ότι μπορεί να κριθεί κάποιος παίχτης από ένα παιχνίδι, απλά ας γίνουν πιο ρεαλιστικοί οι στόχοι της ομάδας και σε αγωνιστικό και σε μετεγγραφικό επίπεδο απ' τη Διοίκηση για να μην παίρνουν τα μυαλά μας αέρα και στο τέλος μπαίνουν πάλι μέσα και κυνηγούν τους παίχτες :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Sick Bastard έγραψε:
bane1980 έγραψε:
Άλλο καλή μεταγραφή κι άλλο οι Μπερμπάτωφ, Ροναλντίνιο και Ντρογκμπά, υπάρχει μια απόσταση μεταξύ αυτών.
Οι ορίζοντες και το σκάουτινγκ του ΠΑΟΚ δεν μπορούν να κινούνται σε Σπυρόπουλους, σε παίχτες που τους ''κυνηγάς'' 2 χρόνια (Λούκας) και σε παίχτες που είχες (Ολίσε). Μου δείχνεις ότι δεν κάνεις σοβαρή δουλειά έτσι.
Θυμίσου την ομάδα που τελείωσε το πρωτάθλημα και αυτή που άρχισε τον αγώνα χθες. Βίτορ, Τζιόλης, Λούκας ήταν οι μεταγραφές που έπαιξαν όλοι οι άλλοι ήταν ίδιοι Κίτσιου=Κων/δης/Αποστολόπουλος.
Ε, με αυτούς δεν μπαίνεις ΤσουΛου πως να γίνει δηλαδή, να καταργήσουμε τη μπάλα επειδή ΠΑΟΚ είσαι;
Εννοείται οτι ΔΕΝ μπαίνεις Τσ.Λ.
Και εννοείται οτι δεν υπάρχει σκάουτινγκ στην ομάδα, τουλάχιστον που να αποδίδει.
Το θέμα είναι για εμένα οτι ΔΕΝ ήταν/είναι στόχος το Τσ.Λ. γιατί σκέφτονται ρεαλιστικά οτι δεν είναι εφικτός (ακόμα). Και οτι για τους ρεαλιστικούς στόχους μπορείς έτσι + κάποια ενίσχυση που θα έρθει σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο για πολλούς λόγους.

ΥΓ. Και με τη Μέταλιστ να μην πέφταμε, ούτε με καμια Ζαλτσμπουργκ ή Μπούρσα μας είχα σιγουράκια
ΥΓ2. Δυστυχώς το ΠΑΟΚ είσαι, πολλοί συνοπαδοί μας το θεωρούν (ακόμα) αρκετό...
Άβαταρ μέλους
bane1980

paokathens έγραψε:
bane1980 έγραψε:
Πάλι δεν έγινα κατανοητός.. Δε ζητάω μεταγραφή εκατομμυρίων. Απλά έναν ποιοτικό παίχτη.. Είπα μέχρι και σαν τον Γκρατσίνι του αστέρα που έχει άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά. :)
Εγώ σε κατάλαβα. Με παιχταρά εκατομμυρίων εννοούσα τη δόση που θα πληρώνεις. Κακά τα ψέμματα, όταν έχεις αυτό το βραχνά, δεν θα ανοιχτεί πολύ ο άλλος και με το δίκιο του.
"Απλά ποιοτικός" παίκτης μπορεί να σου βγει ο Λούκας, θα είναι και με το παραπάνω ο Νέσιντ εάν είναι γερός, έχεις το Βούκιτς που δυστυχώς δεν μπορεί να βγάλει ματς από την αρχή. Και λογικά θα έρθει και άλλος.
fratz8

Δημοσίευση από fratz8 »

Θέλω έναν Βιερινια
Θέλω έναν Κοντρέρας (σε πιο νέα έκδοση)
Θέλω έναν Γκαρσία (σε πιο νέα έκδοση)
Αλλοιώς δε πάω πουθενά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”