PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

MVP

Χακόμπο
1
1%
Κίτσιου
6
7%
Λίνο
5
6%
Βίτορ
2
2%
Κατσουράνης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λάζαρ
4
5%
Τζιόλης
59
72%
Γεωργιάδης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βούκιτς
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σαλπιγγίδης
4
5%
Αθανασιάδης
1
1%
Νέτσιντ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Λούκας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ολίσε
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 82

Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Re: PAOK - Metalist 0-2 MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Ηθελα να ξερα αν ετρωγες στην 7 εσυ κ το παιδι σου τις φωτοβολιδες αν ελεγες για εμπολεμη ζωνη....ολοι εσεις που κραζετε οπαδους κλπ...μακαρι να ειχατε 1 %. Απο αυτους
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane Δε γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το λέω εδώ και καιρό για όλα τα θέματα.

Για τη ραπίντ εχει πολυσυζητηθεί το θέμα και δεν είναι του παρόντος.. φταίει όποιος έβαλε μέσα τους βαζελοαυστριακούς με τους πυρσούς και τα στυλό..
Αλλά κάποιοι να λένε σήμερα οτι φταίνει οι οπαδοί για την ήττα, από φαινομενικά καλύτερη ομάδα απο εμάς, και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζουν "καθίκια" είναι άνανδρο και στρουθοκαμηλισμός..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

@WestBlock4Ασε μας ρε φιλαρακο με τη καραμελα σας,πηγαν να σωσουν τα παιδακια, να ανταποδωσουν πηγαν κοροιδευομαστε?
Οκ κακοι μπατσοι που δεν τους σταματησαν και τωρα τη πληρωνουμε ολοι αλλα για προστασιες παιδιων πεστα αλλου 35 ειμαι και εχουν δει πολλα τα ματια μου.
Ειναι δυνατον να ειχα εγω τη κορη μου στο γηπεδο και να περιμενα να μου τη σωσουν οι απεναντοι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Τετ 31 Ιούλ 2013, 01:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Parolos έγραψε:obanebane Δε γίνεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το λέω εδώ και καιρό για όλα τα θέματα.

Για τη ραπίντ εχει πολυσυζητηθεί το θέμα και δεν είναι του παρόντος.. φταίει όποιος έβαλε μέσα τους βαζελοαυστριακούς με τους πυρσούς και τα στυλό..
Αλλά κάποιοι να λένε σήμερα οτι φταίνει οι οπαδοί για την ήττα, από φαινομενικά καλύτερη ομάδα απο εμάς, και ταυτόχρονα να χαρακτηρίζουν "καθίκια" είναι άνανδρο και στρουθοκαμηλισμός..

Τωρα ποσα + θελεις να σου δωσω και θα τα εχεις.
Αυτο ακριβως τιποτα παραπανω.
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

Σημασια εχει οτι αμα γινει κατι με γαβρους αρειανουσ κλπ...βγαινεται κ το παιζετε λεζαντες κ στα ραδιοφωνα κ μα κ μου... κ για πανια κ για puro show. Κλπ...αμα δε γουσταρεις τραβα στην αγγλια να δεις θεατρο
.μεσα στη τουμπα δε πρεπει να δεχεσαι να σε ξεφτυλιζει καμια ανυπαρκτη ραπιντ..γκε γκε
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Parolos έγραψε:Δε θα πω τη γνώμη μου για τον αγώνα , καθώς άρχισα να διαβάζω από το τόπικ του αγώνα.. και μου κόπηκε η όρεξη..
Τί διάβασα??
Να αποκαλούνται "καθίκια" και άλλα πολλά συνοπαδοί, επειδή λέει στέρησαν την ομάδα από τον κόσμο λόγο της Ραπίντ πέρσυ..
Μάλιστα, βρήκαν λοιπόν τα καμάρια αυτά τον φταίχτη , τον οπαδό φυσικά που φταίει πάντα και κανένας άλλος δεν φταίει!! Πάλι λοιπόν ο οπαδός που μπήκε μέσα με τη Ραπίντ φταίει.. ειλικρινά αν ξενέρωσα μια φορά με τον αγώνα σήμερα, ξενέρωσα 30 φορές από αυτά τα εμμετικά σχόλια, τα οποία συνεχίζουν να κοσμούν το τόπικ του αγώνα...

Άι σιχτίρ ρε βραδυάτικα..
Και ποιος φταιει ρε καρντασι;

Εγω που ετρωγα σπορακια στην 6;

Ειπαμε ειναι αδερφια μας αλλα καποιοι δεν ειναι για το γηπεδο....

Σορρυ για το οφφ τοπικ αλλα αυτη η καραμελα εχει κουρασει.

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ναι ρε καρντάσι δίκιο έχεις.. αυτοί που μπήκαν μέσα φταίνε που σήμερα ο Γεωργιάδης έχασε το κοντρόλ και ο Κλάους το έχασε από το μέτρο.. ΟΚ νταξει το έβγαλες το πόρισμα..
Ας το κόψουμε εδώ λέω εγώ..
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Δεν λεω οτι φταινε αυτοι για το αποτελεσμα ρε φιλε!

Λεω ομως οτι φταινε για τις αδειες κερκιδες...

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 4 Beta
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Όχι γιατί το διάβασα και αυτό από τον ίδιο που είπε τα "καθίκια"..
και από μερικούς άλλους..

Το θέμα είναι οτι χρόνια τώρα έχουμε βγάλει τον στάνταρ φταίχτη για όλα..
ακόμη και τη σημερινή ήττα..
Κι αυτό το βλέπω και εδώ μέσα συχνά, να κάνει πάσα ο ένας στον άλλον την "ευθύνη" και να τον κατηγορεί..
Παράδειγμα, αφού δεν διάβασα σήμερα "ο Parolos φταίει που ζητούσε σέντερ μπακ και μάτιαξε την άμυνα" πάλι καλά να λέω..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δηλαδη κατα τη γνωμη σου φταινε οι δυο στοπερ για τη σημερινη ηττα?
Άβαταρ μέλους
PAOKSaLoNiCa

Δημοσίευση από PAOKSaLoNiCa »

desperando έγραψε: γενικα οπως εγραψα και προηγουμενος σιχαινομαι την κριτικη με βαση το αποτελεσμα. οπως και περυσι επαιζε η ομαδα χαλια εβαζε κανενα τυχαιρο γκολ λογο προσωπικης ποιοτητας και οι περισσοτερη λεγανε ΄΄αφου κερδιζει η ομαδα τι θελετε?΄΄.
την ομαδα σημερα δεν της ελλειπε ουτε ο παικταρας το 10αρι ,ουτε το μεγαλο αριστερο εξτρεμ ,ουτε και η κολονα σεντερ μπακ.σημερα στην ομαδα ελλειπε πρωτιστος η τυχη,αν αυτη τη μαμημενη την ειχε οι περισσοτεροι θα γραφαν αλλα.
Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο, μπράβο despe,εν συνεχεία, εγώ είδα μια ομάδα που στο πρώτο ημίχρονο μέχρι να φάει το ΑΤΥΧΟ γκολ-πεναλτι μασούσε σίδερα... :pano:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Δηλαδη κατα τη γνωμη σου φταινε οι δυο στοπερ για τη σημερινη ηττα?
Όχι δεν είπα αυτό.
Αν και νομίζω πως με έναν σέντερ μπακ καλύτερο από τους υπάρχοντες, ίσως είχαμε καλύτερη εικόνα στην άμυνα στο 2ο.. είμασταν πολύ ασταθείς όταν πιέζαμε μπροστά, + το οτι θα μπορούμε να αξιοποιήσουμε τον Κατσουράνη στο κέντρο που θα τον χρειαστούμε σίγουρα..
Μαζί μ ' αυτό , τελικά νομίζω , όχι νομίζω δλδ έτσι είναι φανερότατα, πως θέλουμε και παίχτη μπροστά αριστερά..
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Ειναι ντροπη τα οσα διαβαζω για τα περσινα επεισοδια...καποιοι κατηγορουν αυτους που εσωσαν τα παιδια τους και τους γονιους τους απο τους πρασινους ψευτομαγκες,κριμα για εσας ρε αλανια που για καποιους ισχυει το "αδερφος για αδερφο".αλλα βεβαια τα πρεζονια και οι αλητες της 4 φταινε οχι οι παπατζηδες που μας κανουν σιγα σιγα προβατα τους...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Και κατι εκτος θεματος,θα ηθελα να ζητησω συγνωμη απο ολους που παραφερθηκα με το παιδακι πιο πανω.
Δε συνηθιζω να το κανω, σε συνδυασμο με την απογοητευση απο το αποτελεσμα ομως ξεφυγα και δεν επρεπε.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Parolos έγραψε:Δε θα πω τη γνώμη μου για τον αγώνα , καθώς άρχισα να διαβάζω από το τόπικ του αγώνα.. και μου κόπηκε η όρεξη..
Τί διάβασα??
Να αποκαλούνται "καθίκια" και άλλα πολλά συνοπαδοί, επειδή λέει στέρησαν την ομάδα από τον κόσμο λόγο της Ραπίντ πέρσυ..
Μάλιστα, βρήκαν λοιπόν τα καμάρια αυτά τον φταίχτη , τον οπαδό φυσικά που φταίει πάντα και κανένας άλλος δεν φταίει!! Πάλι λοιπόν ο οπαδός που μπήκε μέσα με τη Ραπίντ φταίει.. ειλικρινά αν ξενέρωσα μια φορά με τον αγώνα σήμερα, ξενέρωσα 30 φορές από αυτά τα εμμετικά σχόλια, τα οποία συνεχίζουν να κοσμούν το τόπικ του αγώνα...

Άι σιχτίρ ρε βραδυάτικα..
Αυτοί που με τόση ευκολία βγάζουν στον τάκο οπαδούς με τα όσα τους καταλογίζουν αν είχαν το θάρρος και τα κότσια να καταλογίσουν ευθύνες στις εκάστοτε διοικήσεις και να μην το παίζουν yesmen και "ότι πει ο άπλας" τώρα ίσως να είχες και δεκάρι, και σοβαρό αμυντικό και επιθετικό να μπορεί να πλασάρει από τα 6 μέτρα και λιγότερα χρέη και και και και..
Αλλά είπαμε..
Το μόνο εύκολο η κριτική και το μπινελίκι στους οπαδούς από το ίντερνετ βεβαίως βεβαίως και αν πρόκειται για τον σχεδιασμό της ομάδας τουμπεκί ψηλοκομμένο μην τυχόν και στραβώσει ο buissnesman και σηκωθεί και φύγει πετώντας έτσι τα όσα επένδυσε μέχρι στιγμής επειδή του έκανε κριτική κάποιος kranatos..
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”