Θες λιγο να ξαναδεις τι εγραψα;obanebane έγραψε:Ενταξει ρε μαρκο το καταλαβαμε αγορι μου,ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε η μηπως νομιζεις οτι εσυ εισαι ο εξυπνος?
Ειναι η τελευταια του ευκαιρια φετος,το παιδι μια χρονια στη καριερα του δουλεξε μα κανονικο προπονητη (μπολονι) και δεν ηταν τοσο κακος,φετος θα δουλεψει και δευτερη χρονια με ακομα καλυτερο οποτε θα κριθει στο τελος της.
Υ.Γ Οκ μεγαλο λαθος που του εφυγε το κοντρολ αλλα στα υπολοιπα εγω δεν τον ειδα χειροτερο σημερα απο τον λουκας ας πουμε.
7.Γιώργος Γεωργιάδης
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
πως να ναι ρε παιδια χειροτερος απο λουκας?
ποσες φορες προσπαθησε να κανει κατι ο ενας ποσες ο αλλος?
- desperando
- Επικοινωνία:
την απαντηση για τον γεωργιαδη και το αν ειναι προβλημα που δεν υπαρχει στην θεση του καποιος καλυτερος να ξεκοινησει την εδωσε πολυ ομορφα ο στεφενς.αλλα εσεις δεν θελετε να την ακουσετε
για τον νεο που ειπε λες? αλλα και ο νεος απο κπν πρεπει να μαθει αλλιως θα τον καψουμε
- desperando
- Επικοινωνία:
λεω για το οτι οσο οι παικτες μας ειχαν τη σωστη νοοτροποια επαιζαν καλα και ηταν πολυ καλυτεροι του αντιπαλου.οταν επαιξαν με λαθος νοοτροποια ολοι φαινοντουσαν χαλια και αχρηστοι
markos4 έγραψε:Θες λιγο να ξαναδεις τι εγραψα;obanebane έγραψε:Ενταξει ρε μαρκο το καταλαβαμε αγορι μου,ολοι εχουμε ματια και βλεπουμε η μηπως νομιζεις οτι εσυ εισαι ο εξυπνος?
Ειναι η τελευταια του ευκαιρια φετος,το παιδι μια χρονια στη καριερα του δουλεξε μα κανονικο προπονητη (μπολονι) και δεν ηταν τοσο κακος,φετος θα δουλεψει και δευτερη χρονια με ακομα καλυτερο οποτε θα κριθει στο τελος της.
Υ.Γ Οκ μεγαλο λαθος που του εφυγε το κοντρολ αλλα στα υπολοιπα εγω δεν τον ειδα χειροτερο σημερα απο τον λουκας ας πουμε.
Ειδα πολυ καλα τι εγραψες.
Εννοεις οτι δεν επρεπε να ειναι στην αποστολη γιατι δεν το αξιζει.
Εγω δεν σου απαντησα σε αυτο το πνευμα?
Αν δεν το αντιλαμβανεσαι δεν σου φταιω εγω.
Obanebane εγω εγραψα οτι δεν ευθυνεται ο Γεωργιαδης που ειναι στην αποστολη.
Αλλοι αποφασιζουν.
Αλλοι αποφασιζουν.
stelyk έγραψε:πως να ναι ρε παιδια χειροτερος απο λουκας?
Οκ αποψη σου εγω θα σου πω οτι και αμυντικα για το κορμι του μια χαρα σταθηκε,ουτε ιδιαιτερα λαθη στις μεταβιβασεις του ειχε και οσο μπορεσε επαιξε.
Θα συμφωνησω με despe στο οτι χρειαζεται παιχτης αριστερα οπωσδηποτε, το εγραψα κιολας σε αλλο τοπικ πριν αρκετη ωρα.
Αλλα πρεπει να ειναι παιχταρας που να κανει διαφορα,πρεπει να δοθει ενα μεγαλο συμβολαιο εκει.
markos4 έγραψε:Obanebane εγω εγραψα οτι δεν ευθυνεται ο Γεωργιαδης που ειναι στην αποστολη.
Αλλοι αποφασιζουν.
Ασε με ρε φιλαρακο βραδιατικα δεν εχω ορεξη να απανταω σε αλλον ενα terra12.
Kρατηστε τις θεωριες συνομοσιας για τη παρτη σας μην τις φερνετε στο φορουμ,εδω εγω τουλαχιστον θελω να μιλαω για μπαλα.
Οπως και οι περισσοτεροι νομιζω.
πόσο τρομπας ηταν δηλαδη ο Μπολονι
που τον εβαλε βασικό με Τοτεναμ εξω με 2 ασσιστ (και γ@μ@τες μάλιστα)
και Ρουμπιν εξω με 1 ασσιστ
καθε παιχτης, αναλογα με τις δυνατότητές του, και υπό τις οδηγίες ενός κανονικού προπονητού,
συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να τα δώσει, αρκεί να έχει ένα ρόλο
που τον εβαλε βασικό με Τοτεναμ εξω με 2 ασσιστ (και γ@μ@τες μάλιστα)
και Ρουμπιν εξω με 1 ασσιστ
καθε παιχτης, αναλογα με τις δυνατότητές του, και υπό τις οδηγίες ενός κανονικού προπονητού,
συγκεκριμένα πράγματα μπορεί να τα δώσει, αρκεί να έχει ένα ρόλο
Που ειναι το περιεργο σε αυτο που εγραψα ρε φιλαρακο.markos4 έγραψε:Δεν ευθυνεται αυτος που ειναι στην αποστολη.john4serres έγραψε:δανεικος και αγυριστος ... ντροπη να ειναι στην αποστολη του φετινου ΠΑΟΚ
ένας παίχτης που σε 3 χρόνια έκανε ένα 10λεπτο με την τότεναμ σε ανοιχτό παιχνίδι
κρίμα, ξαναπογοητεύτηκα με την πάρτη σου
το ότι παίζει βασική ο γεωργιάδης στο σημερινό ματς είναι ένδειξη της γύμνιας μας
κρίμα, ξαναπογοητεύτηκα με την πάρτη σου
το ότι παίζει βασική ο γεωργιάδης στο σημερινό ματς είναι ένδειξη της γύμνιας μας
οχι, για βασικός δεν είναι,
αλλά εργαλείο , όσο είναι στην ομάδα, πρέπει να "εκμεταλλευτούμε" όσα μπορεί να δώσει
αλλά εργαλείο , όσο είναι στην ομάδα, πρέπει να "εκμεταλλευτούμε" όσα μπορεί να δώσει
@markos Νομιζω οτι εχεις κανει λαθος παραθεση και απευθηνεσαι σε μενα,αν ναι θα σου πω οτι αυτο που λες ειναι οτι καποιος τον εβαλε με το ετσι θελω χωρις να το αξιζει κανω λαθος?
Αν αυτο δεν ειναι θεωρια συνομοσιας ποιο ειναι?
Μας λες οτι ο παιχτης παιρνει τη θεση καποιου που αξιζει να παιζει,μας λες και ποιος ειναι?
Αν αυτο δεν ειναι θεωρια συνομοσιας ποιο ειναι?
Μας λες οτι ο παιχτης παιρνει τη θεση καποιου που αξιζει να παιζει,μας λες και ποιος ειναι?
Δεν κάνει το παιδί για μεγάλη ομάδα.
Δώστε τον δανεικό με οψιόν σε καμιά ουκρανική μπας και σώσουμε κανένα φράγκο από αυτά που πέταξαν οι μπαλαδόφατσες για πάρτη του.
Δώστε τον δανεικό με οψιόν σε καμιά ουκρανική μπας και σώσουμε κανένα φράγκο από αυτά που πέταξαν οι μπαλαδόφατσες για πάρτη του.