Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
markos4 έγραψε:
εγω λεω οπου τον πετυχουμε να τον δεσουμε και να του χτυπησουμε στο δεξι μαγουλο το ταττου του αρη
και στο αριστερο του γαυρου...
Μετά θα κράζει ότι δεν τα κάναμε καλά, ότι ο Άρης στο σήμα της ομάδας δεν έχει το σωστό σταυροπόδι, ότι το στεφάνι στο σήμα του gay έχει λιγότερα φύλλα απ'ό,τι κανονικά κτλ... Πάλι θα κράζει, άσε..
αν δεν σε θελει η πο@ταν@ δεν σε θελει...
παντως σημερα δεν εχασες μονομαχια και ειχες παρα πολυ καλες τοποθετησεις.παρα πολυ καλη επιλογη η αποκτηση σου,μπραβο σε αυτους που επεμεναν τοσο καιρο για να σε φερουν στην ομαδα
desperando έγραψε:αν δεν σε θελει η πο@ταν@ δεν σε θελει...
παντως σημερα δεν εχασες μονομαχια και ειχες παρα πολυ καλες τοποθετησεις.παρα πολυ καλη επιλογη η αποκτηση σου,μπραβο σε αυτους που επεμεναν τοσο καιρο για να σε φερουν στην ομαδα
Ε ναι ρε φίλε.Άντε γιατί με τις π@παριές,που ακούμε,θα παρανοήσουμε παντελώς.Εξαιρετικός ήταν.
Συγνώμη ρε παιδιά...
!)Στο πέναλτυ... Νοείται κεντρικός αμυντικός να έχει απλωμένα τα χέρια; Ντάξει άτυχες που η μπάλα πήγε πάνω στο ΄χερι του, αλλά το είχε απλωμένο...
2) Στο 2ο ο Ντέβιντς έφυγε στην πλευρά του νομίζω... Δεν έγινε καλά το τεχνητό οφσάϊντ και έγινε το 0-2
Κατα τ'α άλλα ήταν σχετικά καλός, αλλά μέχρι να φτάσει σέντερ μπακ 15ετίας και θα φέρει πολλά λεφτά υπάρχει μία τεράστια απόσταση. Ελπίζω πάντως και πιστεύω ότι επειδή εχει καλά στοιχεία και κανονικό προπονητή ότι θα εμφανιστεί πολύ καλύτερος στην συνέχεια. Αυτά και χωρίς παρεξήγηση με τους προλαλήσαντες, απλά να βάλουμε κάποια πράγματα στην θέση τους. Αν κάποιος διαφωνεί με τα σημεία που έθιξα ποδοσφαιρικά. ας μου πεί τν γνώμη του
Στο πεναλντυ ειναι ατυχια..Θυμισου ποσες φορες το ειχε παθει ο κοντρερας..
Στη φαση του δευτερου γκολ δεν πρεπει να υπαρχει τεχνητο οφ-σαιντ γιατι πρεπει να ειναι ακριβως πανω στη σεντρα ο ντεβιτς.Και δεν ξερω απο ποιανου πλευρα ηταν.Νομιζω του κατσουρ.