Ε πες τις μας ντε... Τι φοβάσαι; Ή μήπως είναι για λίγους "ψαγμένους" αυτές οι πληροφορίες;tera12tera έγραψε: Ότι το κλίμα είναι βαρύ για τον μικρό είναι γνωστό ...τις αιτίες δεν τις ξέρετε ...
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
-
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
μην ασχολειστε ρε παιδια το 1ο θυμα του καυσωνα για φετο ειναι το παιδι...
τα ξερω απο την παε μου τα πανε οπως του τα πανε για το προβλημα με τον κατσε αλλα δε το λεει!!!
τα ξερω απο την παε μου τα πανε οπως του τα πανε για το προβλημα με τον κατσε αλλα δε το λεει!!!
Γιατί δεν την έβγαλε στην πούδρα μέχρι τα Χριστούγεννα;; Έγινε κανένα πέσιμο μέχρι τις μεταγραφές του Γενάρη;; Η πλειοψηφία έδειξε υπομονή και ανοχή πέρα από κάθε όριο πέρυσι σε έναν τύπο πανάσχετο και επικίνδυνο.tera12tera έγραψε:hitman έγραψε:Αν γίνονται λάθη ή όχι θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια. Όποιος βλέπει λάθη από τώρα είναι ή μάγος ή εμπαθής. Εξάλλου, για να πούμε και του γιδοβοσκού το δίκιο, και ο περσινός μέχρι τα Χριστούγεννα στην πούδρα την έβγαλε. Και του δώσαμε και πάρα πολύ χρόνο γιατί ξέραμε ότι προσπαθεί να γίνει κάτι σαν προπονητής.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
πραγματικά με έκανες και γέλασα άκου στην πούδρα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
υ.γ 2 : Ένας διαχειριστής να σβήσει τα πάντα μετά την εμφάνιση μου ;
Αφού δόθηκαν 2,5 εκ για ενίσχυση το Γενάρη και στο καπάκι γλιτώσαμε την ξεφτίλα στην Παπαναστασίου άρχισαν οι μαζικές αποδοκιμασίες και τα κυνηγητά.
Πάντα θα υπάρχουν αυτοί που κράζουν από τον Ιούλιο. Πέρυσι ήταν κάποιοι λίγοι, φέτος είσαι εσύ, άντε και κανένας ακόμα.
tera12tera έγραψε:Ε φαίνεται είμαι ο αιρετικός που τα βλέπει αλλιώς ....obanebane έγραψε:tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Αν χρειαστεί να τρέξει το κέντρο με Λάζαρ ,Τζιόλη και Κατσουράνη ....καήκαμε !!!
Αλλά από την άλλη ας δούμε πως θα δουλέψει το κέντρο χωρίς κόφτη και μετά τα λέμε ...
υ.γ : Προπονητής που δέχεται υποδείξεις (ακόμη και αν ήταν ο Μουρίνιο ) δεν μου γεμίζει το μάτι ...Όσοι ξέρουν κάποια πράγματα ο αποκλεισμός του Kace είναι έργο Γ.Χ..
Κανονικα θα σε εβριζα αλλα ουτε αυτο δεν αξιζεις ρε οταν γραφεις κατι θα το τεκμηριωνεις ησουν διπλα οταν εδινε οδηγιες ο γ.χ στον στεφενς για τον κατσε?
Μηπως σου τα ειπε και εσενα καποιος γνωστης των πραγματων?
Μπραβο σου ομως ρε μουτρο αυτο που ηθελες το πετυχες εκανες το μισο φορουμ να ασχοληθει με τη παρτη σου.
Ότι το κλίμα είναι βαρύ για τον μικρό είναι γνωστό ...τις αιτίες δεν τις ξέρετε ...Εγώ λέω ότι δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους .
υ,γ : Κάποιοι είχαν αρχίσει να κράζουν τον πρώην μετά το πρώτο φιλικό ...Εγώ σας πείραξα ...Αλλά είπαμε επιλεκτικές μνήμες .
υ.γ 2 : Εγώ πάλι δεν θα σε έβριζα ποτέ . Αυτή είναι η διαφορά μας
Μενει μονο να δουμε ποιος θα εχει δικιο στο τελος,επιμενεις ομως οτι ξερεις και επειδη εγω δεν ξερω θα το αφησω εκει.
Πιστευω ξερεις οτι οταν καποιος λεει κατι πρεπει και να το αποδεικνυει αλλιως ειναι λασπολογος.
Υ.Γ Ειμαι σχεδον βεβαιος οτι εχεις καποια σχεση με τον Γ.Δ.
Υ.Γ Δεν θεωρω σωστο να βριζω κρυβομενος πισω απο ενα πληκτρολογιο αν και το εχω κανει 1-2 φορες,εσυ παντως θελεις πολλα ψωμια για να με φτασεις σε αυτο το σημειο.

- tera12tera
Για να το τελειώσω ποτέ δεν είπα πως την αποστολή την όρισε ο Γ.Χ. Από εκεί και πέρα ο Κάτσε δεν είναι στις συμπάθειες του , κάτι που φάνηκε και πέρισυ .
Εγώ απλά είμαι ένας "ασχετος" που αναρωτιέται πως μπορεί να είναι στην αποστολή κάποιος που δεν μπορεί να προσφέρει και λείπει από αυτήν ο τρίτος καλύτερος παίκτης της προηγούμενης .....
Εγώ απλά είμαι ένας "ασχετος" που αναρωτιέται πως μπορεί να είναι στην αποστολή κάποιος που δεν μπορεί να προσφέρει και λείπει από αυτήν ο τρίτος καλύτερος παίκτης της προηγούμενης .....
Ε πες τις να τις μάθουμε. Έλεος πια ,υπηρεσία πληροφοριών έχει καταντήσει το ΠΑΟΚμάνια. Όλοι ξέρουν και κανένας δεν μιλάει.tera12tera έγραψε:Ε φαίνεται είμαι ο αιρετικός που τα βλέπει αλλιώς ....obanebane έγραψε:tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Αν χρειαστεί να τρέξει το κέντρο με Λάζαρ ,Τζιόλη και Κατσουράνη ....καήκαμε !!!
Αλλά από την άλλη ας δούμε πως θα δουλέψει το κέντρο χωρίς κόφτη και μετά τα λέμε ...
υ.γ : Προπονητής που δέχεται υποδείξεις (ακόμη και αν ήταν ο Μουρίνιο ) δεν μου γεμίζει το μάτι ...Όσοι ξέρουν κάποια πράγματα ο αποκλεισμός του Kace είναι έργο Γ.Χ..
Κανονικα θα σε εβριζα αλλα ουτε αυτο δεν αξιζεις ρε μπαγλαμα,οταν γραφεις κατι θα το τεκμηριωνεις ησουν διπλα οταν εδινε οδηγιες ο γ.χ στον στεφενς για τον κατσε?
Μηπως σου τα ειπε και εσενα καποιος γνωστης των πραγματων?
Μπραβο σου ομως ρε μουτρο αυτο που ηθελες το πετυχες εκανες το μισο φορουμ να ασχοληθει με τη παρτη σου.
Ότι το κλίμα είναι βαρύ για τον μικρό είναι γνωστό ...τις αιτίες δεν τις ξέρετε ...Εγώ λέω ότι δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους .
υ,γ : Κάποιοι είχαν αρχίσει να κράζουν τον πρώην μετά το πρώτο φιλικό ...Εγώ σας πείραξα ...Αλλά είπαμε επιλεκτικές μνήμες .
υ.γ 2 : Εγώ πάλι δεν θα σε έβριζα ποτέ . Αυτή είναι η διαφορά μας
Γιατι δεν λες και για τον γκαρσια το ιδιο?
Δεν θα μπορουσε να βοηθησει ενα 20λεπτο με την εμπειρια του? και εβγαλε και ολη την προετοιμασια.
Μονο για το "παιδι" του δωνη σε πειραξε?
Δεν θα μπορουσε να βοηθησει ενα 20λεπτο με την εμπειρια του? και εβγαλε και ολη την προετοιμασια.
- tera12tera
stelyk έγραψε:μην ασχολειστε ρε παιδια το 1ο θυμα του καυσωνα για φετο ειναι το παιδι...

Πότε είπα πως μου είπανε ;;;
Εγώ δυστυχώς θεωρώ πως έχουμε να βελτιώσουμε πολλά πράγματα .
Περιμένω από Στέφενς να βελτιώσει τον Κάτσε και όχι να τον διαγράψει.
Χαίρομαι πραγματικά για τον Κίτσιου γιατί και καλό παιδί είναι αλλά και παικταράς ....
υ.γ : Ο Γκαρσία έχει άλλο ρόλο πλέον στην ομάδα .
Μην ανησυχείς. Έχει παιχνίδια να παίξει φέτος ο Κάτσε, όρεξη να 'χουμε να τον βλέπουμε.
- tera12tera
Παιδί του Δώνη ;;;;;;;;;;;;;obanebane έγραψε:Γιατι δεν λες και για τον γκαρσια το ιδιο?
Τι να πω ; Πραγματικά λυπάμαι . Ο Κάτσε είναι στην ομάδα από 12 χρονών . Παιδί του ΠΑΟΚ είναι .
- tera12tera
Θέλω από Στέφενς συγκεκριμένα πράγματα.hitman έγραψε:Μην ανησυχείς. Έχει παιχνίδια να παίξει φέτος ο Κάτσε, όρεξη να 'χουμε να τον βλέπουμε.
Α) Σεντόνι
Β) Σεντόνι
Γ) Σεντόνι
αν δεν κάτσει θέλω
Α) Πρωτάθλημα
Β) Πρωτάθλημα
Γ) Πρωτάθλημσ
Κ αν δεν κάτσει ούτε αυτό να χορτάσω ποδόσφαιρο που πέρυσι , κακά τα ψέμματα, δεν είδαμε ....
Για μένα ο Στέφενς είναι ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαμε να έχουμε , με μεγάλη διαφορά από τον επόμενο . Θεωρώ όμως πως ο συνδιασμός ανέτοιμου Νέτσιντ - πανέτοιμου Κάτσε , ήταν λάθος . Τώρα αν κάποιος μπορεί να με ενημερώση με ποδοσφαιρικά επιχειρήματα πως δεν παίζει κάτι άλλο , θα ήθελα να τον ακούσω
Ο δωνης τον ανεδειξε ομως και γιαυτο και σε εισαγωγικα ειναι παιδι του,οπως ο σταφυλιδης ειναι παιδι του μπολονι κτλ κτλ.
Αν ο ΠΑΟΚ δεν ηθελε τον κατσε δεν θα του εκανε επαγγελματικο συμβολαιο τωρα αν καποιοι λασπολογοι σαν εσενα πιστευουν το αντιθετο δικαιωμα τους.
Αν ο ΠΑΟΚ δεν ηθελε τον κατσε δεν θα του εκανε επαγγελματικο συμβολαιο τωρα αν καποιοι λασπολογοι σαν εσενα πιστευουν το αντιθετο δικαιωμα τους.
Να σου κανω και μια τελευταια ερωτηση (αν και ριζο ελεγες τον despe και εγινες εσυ σε μιση ωρα μεσα) αν στην αποστολη ηταν ο γιαννου αντι του νεσιντ θα ελεγες τα ιδια?
- tera12tera
Γιατί έγινα Ρίζος ;;; Δεν κατάλαβες το "πνεύμα" μου ....Ξεκίνησε με λάθος
Αν ήταν ο Γιάννου δεν θα έλεγα τίποτα .
Όπως και να έχει αν ενόχλησα κάποιους ζητώ συγνώμη ...τώρα το γιατί ο Κάτσε είναι εκτός, εγώ ο "ασχετος" , ο μου είπαν , ο λασπολόγος , ο ξάδελφος του Δώνη , δεν μπορώ να το καταλάβω
Αν ήταν ο Γιάννου δεν θα έλεγα τίποτα .
Όπως και να έχει αν ενόχλησα κάποιους ζητώ συγνώμη ...τώρα το γιατί ο Κάτσε είναι εκτός, εγώ ο "ασχετος" , ο μου είπαν , ο λασπολόγος , ο ξάδελφος του Δώνη , δεν μπορώ να το καταλάβω
Ξεκινησες λεγοντας οτι ξερεις οτι εχει πεσει συρμα για να φαγωθει ο κατσε και στη πορεια προσπαθησες να το συμαζεψεις.
Και στη τελικη γιατι να μην ειναι ετοιμος ο τσεχος που εβγαλε κανονικα προετοιμασια με τους ρωσους?
Αστο δεν το σωνεις επιμενω οτι δεν σε ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ απλα κατι εξυπηρετεις η απλα γουσταρεις να δημιουργεις ιντριγκες.
Και στη τελικη γιατι να μην ειναι ετοιμος ο τσεχος που εβγαλε κανονικα προετοιμασια με τους ρωσους?
Αστο δεν το σωνεις επιμενω οτι δεν σε ενδιαφερει ο ΠΑΟΚ απλα κατι εξυπηρετεις η απλα γουσταρεις να δημιουργεις ιντριγκες.