Οχι δεν παίζουν ίδια θέση απλά ο Τσέχος την δεδομένη χρονική στιγμή δεν μπορεί να προσφέρει ....ενώ ο Kace μπορεί !!! Αν σε εσάς φαίνονται όλα ΟΚ ....τότε εγώ κάνω ΛΑΘΟΣ .Armagedonas έγραψε:tera12tera έγραψε:Με ποιόν τρόπο ;;;;;eorptol έγραψε:Μα τι λες τώρα οτι δέχετε υποδείξεις ο Στεφενς απο τον Γ.Χ ,όταν λες κάτι τεκμηριωσετο με τι στοιχεία το λες και γιατι ο Στεφενς να δεχτεί κάτι τέτοιο ;
Φέτος θα δίνετε μάχη για την δεκαοχταδα ο κάτσε και ό κάθε κάτσε θα κάνει υπομονή και θα δουλεύει
Οι διαχειριστές ξέρουν τι παίζει με Kace .
To ότι έχει στην αποστολή τον ανέτοιμο (και για αυτό τον λόγο κακό) Νέτσιντ δεν σε παραξενεύει ;;;
Ξανλέω δεν αρχίσαμε καλά
ίδια θέση παίζουν Νέτσιντ-Κάτσε και προτίμησε τον έναν αντί του άλλου?
νομίζω δημιουργείται θέμα χωρίς να υπάρχει
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- tera12tera
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 02:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το αν μπορεί η οχι καποιος ,αστο αυτο να το αποφασίζει ο προπονητής και να κριθεί απο το αποτέλεσμα γιαυτην την κίνηση του όχι προκαταβολικά
- desperando
- Επικοινωνία:
ο ανθρωπος που ολη την χρονια στηριζε αυτον που προσπαθουσε να πεισει οτι ειναι προπονητης,βγαινει και γραφει για χαρες σε μανατζερς και οτι δεν αρχισαμε καλα πριν απο το πρωτο επισημο ματςtera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Αν χρειαστεί να τρέξει το κέντρο με Λάζαρ ,Τζιόλη και Κατσουράνη ....καήκαμε !!!
Αλλά από την άλλη ας δούμε πως θα δουλέψει το κέντρο χωρίς κόφτη και μετά τα λέμε ...
υ.γ : Προπονητής που δέχεται υποδείξεις (ακόμη και αν ήταν ο Μουρίνιο ) δεν μου γεμίζει το μάτι ...Όσοι ξέρουν κάποια πράγματα ο αποκλεισμός του Kace είναι έργο Γ.Χ..
tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Αν χρειαστεί να τρέξει το κέντρο με Λάζαρ ,Τζιόλη και Κατσουράνη ....καήκαμε !!!
Αλλά από την άλλη ας δούμε πως θα δουλέψει το κέντρο χωρίς κόφτη και μετά τα λέμε ...
υ.γ : Προπονητής που δέχεται υποδείξεις (ακόμη και αν ήταν ο Μουρίνιο ) δεν μου γεμίζει το μάτι ...Όσοι ξέρουν κάποια πράγματα ο αποκλεισμός του Kace είναι έργο Γ.Χ..

πεθαινω γιωργο εσυ εισαι η κανας υποστηρικτης του περσινου?????
δεν κρατηθηκα να μη στη πω sorry...
despe στο δευτερολεπτο με προλαβες

tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Τελικά μας ψεκάζουν... Απλά το φάρμακο δεν πιάνει σε όλους...

- desperando
- Επικοινωνία:
και για οσους ακομα δεν το εχουν παρει χαμπαρει,ο κατσε για να παιξει φετος πρεπει πρωτα να γινει ποδοσφαιριστης.φετος στον ΠΑΟΚ θα παιζουμε ποδοσφαιρο και δεν θα ειναι 11 προβατα που τρεχουν μεσα στις 4 γραμμες και οποιος τρεχει περισσοτερο αυτος θα ειναι και ο καλυτερος.
ο κατσε για να αφησει στον παγκο παικτες οπως ο λαζαρ,ο τζιολης,ο κατσουρανης ,αλλα και ο γκαρσια αν μπορεσει και ανεβασει τους ρυθμους του θελει ακομα πολλα ψωμια
ο κατσε για να αφησει στον παγκο παικτες οπως ο λαζαρ,ο τζιολης,ο κατσουρανης ,αλλα και ο γκαρσια αν μπορεσει και ανεβασει τους ρυθμους του θελει ακομα πολλα ψωμια
- tera12tera
Λες να είμαι ο Σιντελφεντ ή ο Μπουσαιντί;;;;desperando έγραψε:ο ανθρωπος που ολη την χρονια στηριζε αυτον που προσπαθουσε να πεισει οτι ειναι προπονητης,βγαινει και γραφει για χαρες σε μανατζερς και οτι δεν αρχισαμε καλα πριν απο το πρωτο επισημο ματςtera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Ακόμη και σήμερα πιστεύω κάποια πράγματα για τον πρώην (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ...τώρα που έχουμε προπονητή ενός μύριου που είναι οι καλοθελητές να κράξουν ;;;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ έβαζε τον Κατσου σέντερ μπακ ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ έπαιζε 4-4-2 ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ δεν έπαιρνε "χαρτάκι" από τους φιλάθλους ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες που δεν χρησιμοποιούσε τον Γκαρσία ;;;
Γιδοβοσκός αλλά μάλλον ήξερε τι του γινόταν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 01:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- desperando
- Επικοινωνία:
ακου αγορινα την ειρωνεια σου να την πουλας αλλου.tera12tera έγραψε:Λες να είμαι ο Σιντελφεντ ή ο Μπουσαιντί;;;;desperando έγραψε:ο ανθρωπος που ολη την χρονια στηριζε αυτον που προσπαθουσε να πεισει οτι ειναι προπονητης,βγαινει και γραφει για χαρες σε μανατζερς και οτι δεν αρχισαμε καλα πριν απο το πρωτο επισημο ματςtera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Ακόμη και σήμερα πιστεύω κάποια πράγματα για τον πρώην (αλλά αυτό είναι άλλο θέμα) ...τώρα που έχουμε προπονητή ενός μύριου που είναι οι καλοθελητές να κράξουν ;;;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ έβαζε τον Κατσου σέντερ μπακ ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ έπαιζε 4-4-2 ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες γτ δεν έπαιρνε "χαρτάκι" από τους φιλάθλους ;
Αλήθεια εσύ δεν είσαι που έβριζες που δεν χρησιμοποιούσε τον Γκαρσία ;;;
Γιδοβοσκός αλλά μάλλον ήξερε τι του γινόταν
Αλήθεια despe μήπως σε λένε Ρίζο ;;;![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
για το μονο που θα κραξω προπονητη ειναι οταν βλεπω οτι η ομαδα ειναι τελειως αδουλευτη και οχι για βλακιες σε ποια θεση θα παιξει ο καθε παικτης , ποιον σχηματισμο θα ακολουθηση η ομαδα και ποιοι παικτες θα ξεκινησουν.
μια καλα οργανωμενη ομαδα μπορει να λειτουργησει το ιδιο καλα ειτε ο κατσουρ παιζει στοπερ ειτε χαφ για παραδειγμα,ειτε παιζει 4-4-2 ειτε 4-3-3 ειτε 4-2-3-1,ειτε παιζει επιθετικος ο κλαους ειτε ο σαλπι.
μια ομαδα που ειναι πορτελο οτι και να κανεις πορτελο θα μεινει.δεν πας να αλλαξεις δεκα διαφορετικα συστηματα,να βαλεις τον κατσουρ στα χαφ χαΐρι δεν προκειται να δεις.
γι αυτο καλο ειναι να μην λες μακακιες για να στηριξεις αστηριχτα πραγματα
ΥΓοσο για τον προπονητη του εκατομυριου,ο περσινος πιο ακριβος ηταν αρα τα χρηματα δεν παιζουν ρολο στο κραξιμο
- tera12tera

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 01:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντε μπαναρετε τον 2 μερες πριν το ματς θυμήθηκε το γιδοβοσκό του..
- tera12tera
Δεν θυμήθηκα τίποτα ο despe θυμήθηκε ....paokassss έγραψε:αντε μπαναρετε τον 2 μερες πριν το ματς θυμήθηκε το γιδοβοσκό του..
Πραγματικά χαίρομαι που στηρίζετε τον προπονητή ακόμη και όταν κάνει λάθη !!!!
Κανονικα θα σε εβριζα αλλα ουτε αυτο δεν αξιζεις ρε μπαγλαμα,οταν γραφεις κατι θα το τεκμηριωνεις ησουν διπλα οταν εδινε οδηγιες ο γ.χ στον στεφενς για τον κατσε?
Μηπως σου τα ειπε και εσενα καποιος γνωστης των πραγματων?
Μπραβο σου ομως ρε μουτρο αυτο που ηθελες το πετυχες εκανες το μισο φορουμ να ασχοληθει με τη παρτη σου.
Αν γίνονται λάθη ή όχι θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια. Όποιος βλέπει λάθη από τώρα είναι ή μάγος ή εμπαθής. Εξάλλου, για να πούμε και του γιδοβοσκού το δίκιο, και ο περσινός μέχρι τα Χριστούγεννα στην πούδρα την έβγαλε. Και του δώσαμε και πάρα πολύ χρόνο γιατί ξέραμε ότι προσπαθεί να γίνει κάτι σαν προπονητής.
- tera12tera
Ε φαίνεται είμαι ο αιρετικός που τα βλέπει αλλιώς ....obanebane έγραψε:tera12tera έγραψε:Ξεκάθαρο λάθος η μη επιλογή του Kace σε συνδιασμό με την επιλογή του Νετσιντ ....μοιάζει να είναι τερτίπη των μανατζερ ...Λυπάμαι που το λέω δεν αρχίσαμε καλά....
Κανονικα θα σε εβριζα αλλα ουτε αυτο δεν αξιζεις ρε μπαγλαμα,οταν γραφεις κατι θα το τεκμηριωνεις ησουν διπλα οταν εδινε οδηγιες ο γ.χ στον στεφενς για τον κατσε?
Μηπως σου τα ειπε και εσενα καποιος γνωστης των πραγματων?
Μπραβο σου ομως ρε μουτρο αυτο που ηθελες το πετυχες εκανες το μισο φορουμ να ασχοληθει με τη παρτη σου.
Ότι το κλίμα είναι βαρύ για τον μικρό είναι γνωστό ...τις αιτίες δεν τις ξέρετε ...Εγώ λέω ότι δεν έχει να κάνει με αγωνιστικούς λόγους .
υ,γ : Κάποιοι είχαν αρχίσει να κράζουν τον πρώην μετά το πρώτο φιλικό ...Εγώ σας πείραξα ...Αλλά είπαμε επιλεκτικές μνήμες .
υ.γ 2 : Εγώ πάλι δεν θα σε έβριζα ποτέ . Αυτή είναι η διαφορά μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 01:05, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
- tera12tera
hitman έγραψε:Αν γίνονται λάθη ή όχι θα φανεί στα επίσημα παιχνίδια. Όποιος βλέπει λάθη από τώρα είναι ή μάγος ή εμπαθής. Εξάλλου, για να πούμε και του γιδοβοσκού το δίκιο, και ο περσινός μέχρι τα Χριστούγεννα στην πούδρα την έβγαλε. Και του δώσαμε και πάρα πολύ χρόνο γιατί ξέραμε ότι προσπαθεί να γίνει κάτι σαν προπονητής.

πραγματικά με έκανες και γέλασα άκου στην πούδρα

υ.γ 2 : Ένας διαχειριστής να σβήσει τα πάντα μετά την εμφάνιση μου ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tera12tera την Δευ 29 Ιούλ 2013, 01:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.