Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
http://www.sportdog.gr/article/182471/t ... -itan-ayti
Ρε Ιβάν πάρε 1-2 παίκτες να πάρεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
Ποιά Μέταλιστ ούτε που με νοιάζει, μπες και σε όμιλο του Ουέφα μια χαρά. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
Ρε Ιβάν πάρε 1-2 παίκτες να πάρεις ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!!!
Ποιά Μέταλιστ ούτε που με νοιάζει, μπες και σε όμιλο του Ουέφα μια χαρά. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!
- Μπαρκαρούτσος
Καλά, ο Olaitan και ο De Vincenti θα φύγουν στους δορυφόρους δανεικοί! Μην τους υπολογίζεις..desperando έγραψε:α και για να μην το ξεχασω,για εκεινο το παιδακι που εγιναν φασαριες και φασαριες γιατι αφησαμε τον γαυρο να τον παρει,εκεινον μωρε τον ολαιταν καταφερε να μην κανει ουτε μια σωστη ενεργια,ακομα καιοταν το ματς ειχε κριθει και οιρυθμοι πεσανε εκεινος εκανε το ενα λαθος μετα το αλλο.οσο για τα σχολια των γαυρων για τον συγκεκριμενο παικτη απλα απολαυστικα
να μην πω και για τον μαγο ντε βιτσεντι
Πέρυσι πήρε μεταγραφή για τη Λοκομοτίβ Μόσχας με την οποία κατέγραψε 16 συμμετοχές και με τη νέα σεζόν.
Με τη νέα σεζόν επιστρέφει στην πατρίδα του, την Κροατία για λογαριασμό της Ντιναμό Ζάγκρεμπ. «Είναι ένα τεράστιο βήμα για εμένα. Η Ντιναμό είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και δεν μπορούσα να πω όχι στην πρότασή της. Είμαι πολύ χαρούμενος και για τους οπαδούς της Ντιναμό και για την οικογένειά μου», δήλωσε ο 29χρονος τερματοφύλακας.
Καλά, με την Dinamo Zagreb δεν παίζαμε τότε και βάλαμε τον Kresic στον πάγκο (έπειτα από συνεχόμενες καλές εμφανίσεις) γιατί θα τον έκραζαν και θα αγχωνόταν και ανεχτήκαμε τον Χαλκιά μετά;;;; Τι έγινε τώρα;

Ρε συ Ντάριο. Έφυγες από τον ΠΑΟΚ, νούμερο 73 στην κατάταξη της ΟΥΕΦΑ και πήγες στην Λοκομοτίβ (νούμερο 94). Και τώρα πας στη Ντινάμο που είναι νούμερο 79. Μέσες-άκρες ίδιο επίπεδο, τί «τεράστιο βήμα» και κουραφέξαλα;
Ο Γιώργος Φωτάκης δήλωσε συμβιβασμένος με τη συμμετοχή στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη Σανλιούρφασπορ και μίλησε για την κρίση στην Ελλάδα.
Στα 32 του ξενιτεύεται για να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη Σανλιούρφασπορ, αλλά ο Γιώργος Φωτάκης δεν αμφιβάλλει για την επιλογή του. Άλλωστε η πρόταση για τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική, όπως και οι συνθήκες που παρέχει ο σύλλογος.
«Μίλησα με τον Τουμέρ Μετίν, συμπαίκτη μου παλαιότερα στη Λάρισα. Μου είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστώ και πως μπορώ να πετύχω στην Τουρκία. Άκουσα πολλά θετικά από εκείνον. Η Σανλιούρφα είναι πολύ όμορφη πόλη, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικές και μου έκαναν μία πολύ καλή προσφορά», δήλωσε ο Φωτάκης στον τουρκικό Τύπο.
«Δεν με ενοχλεί που θα παίζω στη δεύτερη κατηγορία. Δεν θεωρώ πως είναι αρνητικό για την καριέρα μου. Θέλω να βιώσω τη χαρά της ανόδου», πρόσθεσε.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. «Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα».
και θελαμε και πρωταθλητισμο με τετοιες πρωσοπικοτητες......
και σε ψιλοσυμπαθουσα ρε γιωργο ...... 
Στα 32 του ξενιτεύεται για να παίξει στη δεύτερη κατηγορία της Τουρκίας με τη Σανλιούρφασπορ, αλλά ο Γιώργος Φωτάκης δεν αμφιβάλλει για την επιλογή του. Άλλωστε η πρόταση για τον πρώην μέσο του ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετική, όπως και οι συνθήκες που παρέχει ο σύλλογος.
«Μίλησα με τον Τουμέρ Μετίν, συμπαίκτη μου παλαιότερα στη Λάρισα. Μου είπε πως δεν θα έχει πρόβλημα να προσαρμοστώ και πως μπορώ να πετύχω στην Τουρκία. Άκουσα πολλά θετικά από εκείνον. Η Σανλιούρφα είναι πολύ όμορφη πόλη, οι εγκαταστάσεις της ομάδας είναι εξαιρετικές και μου έκαναν μία πολύ καλή προσφορά», δήλωσε ο Φωτάκης στον τουρκικό Τύπο.
«Δεν με ενοχλεί που θα παίζω στη δεύτερη κατηγορία. Δεν θεωρώ πως είναι αρνητικό για την καριέρα μου. Θέλω να βιώσω τη χαρά της ανόδου», πρόσθεσε.
Τέλος, αναφέρθηκε και στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα. «Η οικονομική κρίση έχει πλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, ακόμη και μεγάλες ομάδες όπως ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα».
και θελαμε και πρωταθλητισμο με τετοιες πρωσοπικοτητες......

Μια ζωη στο λαιμο μου καθοταν. Καλη τυχη στα βαθη της ανατολιας
Τι επρεπε να δηλωσει δηλαδη οτι ηρθα εδω να σας παρω τα λεφτα?
Ενας 32χρονος ποδοσφαιριστης επιπεδου φωτακη που του δινουν 350 χιλιαρικα το χρονο σε οποιαδηποτε κατηγορια και πρωταθλημα του πλανητη κατα τη γμωμη σου θα ηταν καλυτερο να παει στο βαζελο με 200 π.χ και να μην ηξερε αν θα τα παρει και αυτα?
Ενας 32χρονος ποδοσφαιριστης επιπεδου φωτακη που του δινουν 350 χιλιαρικα το χρονο σε οποιαδηποτε κατηγορια και πρωταθλημα του πλανητη κατα τη γμωμη σου θα ηταν καλυτερο να παει στο βαζελο με 200 π.χ και να μην ηξερε αν θα τα παρει και αυτα?
Ωραιος ο ψευτο-πρωταθλητης....Κλασσικος γαυρος...Παρε προεδρε επιθετικους , μαγους , ζογκλερ και λοιπα θηρια και αστα τα αλλα...
Φωναζει εκεινος ο Μιτσελ για παικτες απο το κεντρο και πισω αλλα τα ορκ που να καταλαβουν ... Μεγιερι , Καρολ ,σιοβας , σαλινο , την απατη τον Χολεβας και παει λεγοντας ...
Το βλεπει ο ανθρωπος οτι υπο φυσιολογικες συνθηκες - βλ. χωρις Μανταλο , Γιαχο και λοιπους εκδοροσφαγεις- δεν θα προλαβει να βαλει πετρελαιο το χειμωνα....Αλλα ποιος τον ακουει...
Ελπιζω σε μια καλη κλληρωση στο Τσ. Λ. ωστε να κονομησουμε καλα....
Υ.Γ. Ελειπε ο Γαβρααμ και ακομα δεν εχει μπει σε αγωνιστικους ρυθμους ο Σαβιολα....
Φωναζει εκεινος ο Μιτσελ για παικτες απο το κεντρο και πισω αλλα τα ορκ που να καταλαβουν ... Μεγιερι , Καρολ ,σιοβας , σαλινο , την απατη τον Χολεβας και παει λεγοντας ...
Το βλεπει ο ανθρωπος οτι υπο φυσιολογικες συνθηκες - βλ. χωρις Μανταλο , Γιαχο και λοιπους εκδοροσφαγεις- δεν θα προλαβει να βαλει πετρελαιο το χειμωνα....Αλλα ποιος τον ακουει...
Ελπιζω σε μια καλη κλληρωση στο Τσ. Λ. ωστε να κονομησουμε καλα....
Υ.Γ. Ελειπε ο Γαβρααμ και ακομα δεν εχει μπει σε αγωνιστικους ρυθμους ο Σαβιολα....

- angelheart
- Επικοινωνία:
Δλδ Shark να υποθέσω οτι τώρα που ο ΟΣΦΠ μάζεψε το ντόρτι, δεν υπάρχει πλέον λόγος να γκρινιάζουμε που δεν έχουμε κάνει μεταγραφή αεροδρομίου ;
Η ΔΕΚΟ ειναι η μοναδικη ομαδα που πρωτα ξεκιναει τον μεταγραφικο σχεδιασμο απο την επιθεση και στην πορεια βλεπουν τι τους λειπει... Καθοτι ναουμε τα εξωγαμα του στολου γουσταρουν μαγους και μπαλαδορους και φαντεζι ενεργειες...
Τωρα αν σου φαινεται εσενα θετικο δειγμα κατι 4αρες σε φιλικα , εγω παω πασο....Δεν ειπα να παιζεις διαστημικη μπαλα αλλα και οι 4αρες ειναι καπως...
Περι γκρινιας στον ΠΑΟΚ , ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι και νταμπλ να παρουμε θα υπαρξει γκρινια...Τη αιτια δεν την ξερω αλλα κατι θα υπαρξει....Ειναι ίδιον του λαου μας , πως να το κανουμε....
Για τις μεταγραφες αεροδρομιου , οι αποψεις διιστανται... Εδω το χριστεπωνυμο πληθος εχει αλλα μετρα και σταθμα και ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...
Εγω ας πουμε θεωρω "μεταγραφη αεροδρομιου" ( κυριολεκτικα και μεταφορικα ) την ελευση Στεφενς.... Και αυτο το υποστηριζω απο την πρωτη ημερα που ηρθε....
Τωρα αν σου φαινεται εσενα θετικο δειγμα κατι 4αρες σε φιλικα , εγω παω πασο....Δεν ειπα να παιζεις διαστημικη μπαλα αλλα και οι 4αρες ειναι καπως...
Περι γκρινιας στον ΠΑΟΚ , ειμαι απολυτα πεπεισμενος οτι και νταμπλ να παρουμε θα υπαρξει γκρινια...Τη αιτια δεν την ξερω αλλα κατι θα υπαρξει....Ειναι ίδιον του λαου μας , πως να το κανουμε....

Για τις μεταγραφες αεροδρομιου , οι αποψεις διιστανται... Εδω το χριστεπωνυμο πληθος εχει αλλα μετρα και σταθμα και ο καθενας το βλεπει διαφορετικα...
Εγω ας πουμε θεωρω "μεταγραφη αεροδρομιου" ( κυριολεκτικα και μεταφορικα ) την ελευση Στεφενς.... Και αυτο το υποστηριζω απο την πρωτη ημερα που ηρθε....
- ΑποστόληςΑ
Γιατί είστε τόσο επικριτικοί απέναντι σε μια ομάδα που παίζει φιλικά παιχνίδια χωρίς την ενσωμάτωση των καλύτερών της παικτών; (Γιάχος, Κάκος, Σιδηρόπουλος, κλπ).
-
"Δεν έχουν και πολύ άδικο οι άνθρωποι του Πανιώνιου όταν υποστηρίζουν ότι η πρόταση του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Κολοβού είναι η καλύτερη που θα μπορούσαν να έχουν αυτήν τη χρονική περίοδο.
Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το οικονομικό, αφού το ποσό των 750-800.000 ευρώ που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν διπλάσιο από την ανώτερη προσφορά οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε και το ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα κρατήσουν και του χρόνου τον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Στο «πακέτο» της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η απόκτηση από τον Πανιώνιο ενός παίκτη, ο οποίος θα πληρωθεί μεν από τον Ολυμπιακό, πλην όμως θα ανήκει στους «κυανέρυθρους» χωρίς καμία δέσμευση δανεισμού ή μελλοντικής επιστροφής.
Ακόμα και ο... 42ος ποδοσφαιριστής των νταμπλούχων μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον «ιστορικό»."
Από το sentragoal
Τί είναι αυτά ρε;;; Δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει; Τί θα πει θα ανήκει στους «κυανέρυθρους» και θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό;;; Έχουν ξεφύγει τελείως!
Δεν είναι, δηλαδή, μόνο το οικονομικό, αφού το ποσό των 750-800.000 ευρώ που δίνουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι σχεδόν διπλάσιο από την ανώτερη προσφορά οποιασδήποτε άλλης ομάδας, ούτε και το ότι οι Νεοσμυρνιώτες θα κρατήσουν και του χρόνου τον διεθνή μεσοεπιθετικό.
Στο «πακέτο» της συμφωνίας περιλαμβάνεται και η απόκτηση από τον Πανιώνιο ενός παίκτη, ο οποίος θα πληρωθεί μεν από τον Ολυμπιακό, πλην όμως θα ανήκει στους «κυανέρυθρους» χωρίς καμία δέσμευση δανεισμού ή μελλοντικής επιστροφής.
Ακόμα και ο... 42ος ποδοσφαιριστής των νταμπλούχων μπορεί να είναι βασικός και αναντικατάστατος στον «ιστορικό»."
Από το sentragoal
Τί είναι αυτά ρε;;; Δεν υπάρχει κάποιος να επέμβει; Τί θα πει θα ανήκει στους «κυανέρυθρους» και θα πληρώνεται από τον Ολυμπιακό;;; Έχουν ξεφύγει τελείως!
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.oxafies.com/2013/07/blog-post_9367.html#more
Τραγικό τέλος για τον Κριστάν (Τσούτσο) Μπενίτες, λίγες ημέρες μετά τη μετεγγραφή του από την Αμέρικα στην Αλ Τζαΐς του Κατάρ.
Ο 27χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ, που πέρασε από την Ευρώπη τη σεζόν 2009-10 με την φανέλα της Μπέρμιγχαμ, άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα της Δευτέρας σε νοσοκομείο του Κατάρ.
Λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, εκτός από τις δηλώσεις του πεθερού του, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Μπενίτες εισήχθη για σκωληκοειδίτιδα, που εξελίχθηκε σε περιτονίτιδα. Λόγω αμέλειας, κατέληξε σε μεγάλη φλεγμονή, που οδήγησε σε καρδιακή προσβολή. «Η Ελ Τζαΐς εκφράζει τα συλλυπητήριά της στην οικογένεια του Κριστιάν Μπενίτες, ο οποίος άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή», ήταν το μήνυμα στον επίσημο λογαριασμό στο twitter της ομάδας από το Κατάρ.