Χορηγοί και σπόνσορες

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Χορηγοί και σπόνσορες

Δημοσίευση από navigator11 »

hitman έγραψε:Μπράβο ρε ΑΡΔ. Απέδειξες ότι διαθέτεις το τεράστιο βάρος σου σε μαγκιά. Μας έκανες το φόρουμ μπ#$%δέλο.
΄

Για την αδυναμία του καθενός μας να διαχειριστεί την όποια φημολογία,προτού αυτή λάβει τη μορφή γεγονότος,δεν ευθύνεται κανένας αποπειρώμενος ... διαμορφωτής της κοινής γνώμης.Το κλούβιο το κεφάλι μας φταίει!!!

Αν τελικά δεν ευδοκιμήσει η συνεργασία με την εν λόγω εταιρία,επειδή το σενάριο αυτό ας πούμε δεν είχε εξ αρχής τύχη λόγω κοινωνικής ή ακόμα και πολιτικάντικης-λαϊκίστικης ευαισθησίας,εντός ή εκτός εισαγωγικών,του Ρώσσου,μπορεί και να διαβάσουμε τίποτα διθυράμβους για τη δυναμική οπαδική αντίδραση,μπροστά στην οποία κούρνιασε ωσαν γατί δίπλα στο τζάκι ο Σαββίδης :!: :!:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Σύντομο διαφημιστικό διάλειμμα.

Στο μεταξύ η Ελντοράντο ανακοίνωσε ότι μεταθέτει τις εργασίες εξόρυξης για το 2016.

Συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

barlow4 έγραψε:Τι να πεις για τις τραπεζες?ειναι κανεις που εχει τις οικονομιες του σε μπαουλο?ειναι το ιδιο με την ελντοραντο?θα γ@μησει τη χαλκιδικη.τον παραδεισο της βορειας ελλαδας.τραβα μετα με τη φανελα της ελντοραντο στη χαλκιδικη για βουτιες.
Οι τραπεζες δεν ψαχνουν λαικα ερεισματα.η ελντοραντο ψαχνει.γιατι τη φωλια της την εχει χεσμενη.ας κανουμε τη βιτρινα εμεις επειδη δεν μας πεφτει λογος.
Μακαρι να μπει η ελντοραντο.να αναδειχθει το θεμα στις πραγματικες του διαστασεις.να υπαρχουν καθε κυριακη πανο που θα τη χλευαζουν.ισως να εχουμε την ευκαιρια για μια καλη δυσφημηση που δεν θα μπορουν να πνιξουν τα μμε.
Να πώ και εγώ την άποψη μου:

ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ. άν τυχόν θέλει μια τέτοια εταιρεία να μπεί στον ΠΑΟΚ, πρέπει να πληρώσει πάνω απο 10μύρια. άν θέλουν. και εγώ συμφωνώ και να μην βάζουμε πανό κτλ.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΌ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΦΙΜΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΘΕ Σ/Κ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ. LIVE ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΤΟΥΣ. Και με τύχη εξ άνωθεν και στα μέσα της εβδομάδας.

Κατα τα άλλα, έγραψε ένας χοντρομαλ@κ@ας μια π@π@ρια 4 μέρες πρίν τον 1ο τελικό και εμείς αρχίσαμε να μιλάμε περι δεξιάς και αριστεράς.
ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΡΕ. :D

ΥΓ: 10 κάθε έτος μέχρι το 16 τότε :D και μετά θέλω 20. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ου πασοκτση
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

money makes thw world go round :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 27 Ιούλ 2013, 09:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

K_geo έγραψε:
ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟ. άν τυχόν θέλει μια τέτοια εταιρεία να μπεί στον ΠΑΟΚ, πρέπει να πληρώσει πάνω απο 10μύρια. άν θέλουν.
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΠΑΟΚ είσαι. τί βγάζει νόημα.;;;;; :D

εγώ θέλω 10. ξεκάθαρη η θέση μου. αλλιώς τον ...μακρύτερο.

με λίγα λόγια, τους δίνω το χώρο στη φανέλα μου και τα καριολίκια απο την εξέδρα μου, αλλά αυτοί για να τα ακούνε πρέπει να δώσουν 10 μύρια. τί πιο ξεκάθαρο :lol: :lol:

ΥΓ:

[youtube]VInRVazoPws[/youtube]

8-) :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

barlow4 έγραψε:
PAPA TSIBIKOS έγραψε:Αμμμ τώρα κατάλαβα γιατί μπήκε το χρυσό χρώμα στο σήμα του ΠΑΟΚ. ;)

σσ.Στην Χαλκηδική αν δεν κάνω λάθος δήμαρχος είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Πάχτας :oops:

αυτόν κάποιοι τον εξέλεξαν........... :redcard:
φιλε μην ασχολεισαι με τον παχτα.δεν ειναι εκει η ουσια.εκει ειναι η παγιδα.ενα πραγματικο θεμα (επιπτωσεις στο περιβαλλον) πολιτικοιποιειται προκειμενου να καμφθουν τα κοινωνικα αντανακλαστικα.αυτο πιστευω.και αν δεν ηταν ο παχτας θα ηταν καποιος αλλος κομματικος.
Διαφωνώ φίλε μου.
Στην Θράκη οι δήμαρχοι των νομών αντέδρασαν μαζικά και δυναμικά μαζί με τους πολίτες και ακύρωσαν τις εξορύξεις.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

δε διαφωνω ρε τσιμπικο.μακαρι το ιδιο να συνεβαινε κ στη χαλκιδικη.απλα δε συμβαινει.και ο παχτας λογω του αρρωστου παρελθοντος του χρησιμοποιειται για αλλους λογους.εχω φιλο που δουλευει εκει.ειναι πωλητης του χρυσου.η αποψη του ειναι οτι ολα συμβαινουν γιατι καποιοι εμειναν απο εξω και δεν τους βολεψε ο παχτας.γι αυτο κ τρωγονται μεταξυ τους.μια παραμετρος ειναι αυτη που βολευει.δεν ειναι η ουσια.ουσια ειναι το περιβαλλον.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Η ουσία είναι ότι δεν προλαβαίνουμε που δεν προλαβαίνουμε να πάμε Χαλκιδική, θα μας την μαμήσουν κιόλα. Τελικά, όλα οδηγούν στον Κορινό :cry: :cry: :cry:

ΥΓ: αλλά με 10 μύρια και ένα παιχταρά 10αρι δώρο το ξεχνάω και αρκούμαι στο να βρίζω ασταμάτητα απο την εξέδρα :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 27 Ιούλ 2013, 10:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

τι δεν προλαβαινεις ρε.ολη τη μερα στο ΠΑΟΚμανια εισαι.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

απο τη δουλεια γράφω ρε. :D

βλέπεις το γράφω χωρίς τόνο για να επιλέξεις εσύ άν θα είναι δουλειά ή δουλεία. 8-)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 27 Ιούλ 2013, 10:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

προσληψεις κανετε?
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

που; με τέτοια κρίση; μόνο η Ελντοράντο μπορεί.

ΥΓ: πλάκα πλάκα. Θα δουλέυεις στο χορηγό του ΠΑΟΚ = κούτρα διαρκείας, θα βλέπεις όλη μέρα χρυσάφια και ρουμπίνια ( :D ) και άμα λάχει πετάγεσαι και για καμια βουτιά. ζωάρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Σάβ 27 Ιούλ 2013, 10:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

εγω να γραφω στο ΠΑΟΚμανια κ να πληρωνομαι θελω.αν μπορω να παιζω και μανατζερ ταυτοχρονα κανω και υπερωριες.
να θα σου φερω και συστατικες επιστολες απο ατομα εδω μεσα.(αν εχει μεινει κανενας που δεν τον εχω κραξει)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 27 Ιούλ 2013, 10:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”