Χορηγοί και σπόνσορες

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Χορηγοί και σπόνσορες

Δημοσίευση από hitman »

Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα σάιτ της πλάκας, το οποίο παρουσίαζε την εταιρία αυτή ως φαβορί, ενώ ο Μαυροφρύδης είπε απλά ότι είναι μεταξύ των εταιριών που συζήτησαν με τον ΠΑΟΚ.

Γιατί πιστεύω ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και το δημιούργησαν ΑΡΔ αποκλειστικά και μόνο για να μας μεταδώσουν τη μίρλα τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο;; Γιατί οι κλασικές προσπάθειές τους να κράξουν δεν έβρισκαν απήχηση και αντίθετα τους παίρναμε στην πλάκα. Η εντύπωσή μου ότι είναι 100% φτιαχτό "θέμα" ενισχύθηκε όταν είδα συγκεκριμένους ΑΡΔ να το αναπαράγουν έκτοτε και να παίρνουν θέση σηκώνοντας δήθεν πρώτοι το λάβαρο της επανάστασης.

Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, επιβεβαιώνεται ο αδερφός που είπε κάποτε ότι είμαστε π#$%ανάκια των ΑΡΔ ( νομίζω ο barlow ήταν ).
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:
eorptol έγραψε:Άντε κοντά είμαστε να πολιτικοποίησουμε τον ΠΑΟΚ αριστεριστες εναντίων έλληνοψυχων και παει λέγοντας
Την πολιτικοποίηση στο συγκεκριμένο θέμα πού ακριβώς την είδες..?
Ή απλά το πετάμε έτσι για να υπάρχει..?
Roman κάτι επί της ουσίας έχεις να πεις ή όλα είναι χαβαλές και τρολλάρισμα..?

Αδερφέ milhouse προσωπικά δεν κοιτάω τον λόγο που οι (κατά 90% αδέρφια μας ΠΑΟΚτσήδες) κάτοικοι της Χαλκιδικής κάνουν τον αγώνα εναντίον της εταιρίας..
Κοινωνικός, πολιτικός, περιβαλλοντικός δεν με ενδιαφέρει..
Εμένα με απασχολεί η λαϊκών καταβολών ομάδα μου να μη μπει ενάντια στον λαουτζίκο για τα ξεφτυλισμένα τα ευρώ..
Τέτοιον ΠΑΟΚ δε μου δίδαξαν στην οικογένειά μου..
Απεναντίας μου δίδαξαν ΠΑΟΚ πάντα στο πλευρό του ανίσχυρου και ας κοστίσει αυτό και σε χρήματα και σε τίτλους και στα πάντα..
Οι αριστεροί αριστεριστες κλπ. Εχουν κάνει το θέμα σημαία τους .....
Όταν έφερε ο Γουμενος έναν τουρκο ποδοσφαιριστή είχαμε αν θυμάστε τρελές αντιδράσεις οι μεν αριστερών καταβολών λέγανε " ο λαοί δεν φταίνε και δεν υπάρχει θέμα " πολλοί όμως που στεκοτανε στις καταβολές μας και όσα πάθαμε απο το τουρκικό κράτος λέγανε οτι δεν θα πανε στο γήπεδο κλπ. Και όμως πήγανε και στηριξανε την ομάδα κΙ δεν απο δοκιμάστηκε ο παίκτης .....
Με αρεσει που αντιδράμε γιαυτην την εταιρεία και δεν αντιδρά με για τις άλλες που κατα καιρούς ηταν χορηγοί επιλεκτικές ευαισθησίες
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

hitman έγραψε:Το όλο θέμα ξεκίνησε από ένα σάιτ της πλάκας, το οποίο παρουσίαζε την εταιρία αυτή ως φαβορί, ενώ ο Μαυροφρύδης είπε απλά ότι είναι μεταξύ των εταιριών που συζήτησαν με τον ΠΑΟΚ.

Γιατί πιστεύω ότι το θέμα είναι ανύπαρκτο και το δημιούργησαν ΑΡΔ αποκλειστικά και μόνο για να μας μεταδώσουν τη μίρλα τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο;; Γιατί οι κλασικές προσπάθειές τους να κράξουν δεν έβρισκαν απήχηση και αντίθετα τους παίρναμε στην πλάκα. Η εντύπωσή μου ότι είναι 100% φτιαχτό "θέμα" ενισχύθηκε όταν είδα συγκεκριμένους ΑΡΔ να το αναπαράγουν έκτοτε και να παίρνουν θέση σηκώνοντας δήθεν πρώτοι το λάβαρο της επανάστασης.

Αν αποδειχθεί ότι είναι έτσι, επιβεβαιώνεται ο αδερφός που είπε κάποτε ότι είμαστε π#$%ανάκια των ΑΡΔ ( νομίζω ο barlow ήταν ).
Ηδη ο κουβέντιδης σήκωσε το λάβαρο της επανάστασης για ένα όπως λες ίσως ανύπαρκτο θέμα
merk

Δημοσίευση από merk »

eorptol έγραψε:Δεν υπάρχουν καλές εταιρίες όλες έχουν πάνω απο όλα το συμφέρον τους τι Γκαζπρομ τι χρυσός τι ΟΠΑΠ τι vodaphone μπορείς σαν την μπαρτσα να βάλεις unisef μαγκιά σου όλα τα αλλα ειναι λόγια,αν βέβαια δεν έχεις ανάγκη χορηγού μπορείς να το κανεις
η μπαρτσα ξεπουληθηκε στο καταρ, μη ξεχνιομαστε
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

desperando έγραψε:sorry κι ολας απο οσους παρεξηγηθουν αλλα τελικα ο κοσμος ειναι τελειως προβατο, ολους σας ο επαναστατικος σας χαρακτηρας ξεκιναει και τελειωνει στην συγκεκριμενη εταιρια. αν για παραδειγμα βγει αυριο ανακοινωση οτι χορηγος θα ειναι η Χ τραπεζα με 3 μυρια ετησιως ολοι θα καναν κωλοτουμπες χωρις να υπολογιζουν την ζημια που εχουν κανει οι συγκεκριμενες εταιριες.
τελος παντων ο αγγελοκαρδος παραπανω τα εγραψε πολυ ομορφα,βαλτε το μυαλο σαας να δουλεψει λιγο
Άσε να γνωρίζει ο καθένας καλύτερα την επαναστατικότητα του εαυτού του και σε τι αντιτίθεται και σε τι όχι. Επίσης οι άνθρωποι που μπορουν να αντιληφθούν τη λειτουργία ενός οικονομικού συστήματος δεν είναι είδος υπό εξαφάνιση, οπότε μερικοί από "τελειως προβατο" κόσμο ίσως δεν άκουσαν ένα πρωί για την Eldorado, είδαν ένα πανό "SOS Χαλκιδική" και αναφώνισαν "επανάσταση!". Ίσως κάποιοι έχουν ξεκάθαρισμένα κάποια πράγματα στο μυαλό τους και δεν θα κάναν κωλοτούμπες με την χορηγία μιας τράπεζας. Ίσως.

ΥΓ. Ο διαχωρισμός μεταξύ αριστεριστών και ελληνόψυχων του eorptol παντελώς άστοχος για το συγκεκριμένο θέμα.
Άβαταρ μέλους
arrwstos

tad έγραψε:Μακάρι να ειναι η συγκεκριμένη εταιρεία ο νέος χορηγός
Τα λαμόγια που τους έφεραν ειναι άλλο θέμα
Η επένδυση όμως ειναι καθαρή και σωστή
Τα περί περιβάλλοντος ειναι παπαριες . . Το έχω ψάξει πολυ και καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές.
Οποίος αρνείται να κρατήσει την διαφωνία για την πάρτη του.
Ο ΠΑΟΚ ειναι και δικός μου
Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να μένει μακριά απο πολιτικές

Μακριά οι λαϊκισμοι της πλάκας απο τον ΠΑΟΚ

Αντίσταση και επανάσταση εναντίον των λαικιστων που διέλυσαν την Ελλαδα
Σώωωπα. Εμείς που το ψάξαμε και έχουμε διαφορετική γνώμη να κάνουμε δηλαδή τουμπεκί ψιλοκομμένο?
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

Τα περί περιβάλλοντος ειναι παπαριες . . Το έχω ψάξει πολυ και καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές.

σώπα ρε μάγκα που πρέπει να κρατήσουμε τη διαφωνία για πάρτη μας.
θα βγαίνουμε και θα διαφωνούμε, συγγνώμη αν δεν πάρουμε την άδειά σου
γιατί αν περιμένουμε από σένα να διαφωνήσεις, σωθήκαμε

αλλά έτσι είναι, κάποιοι πλακώνονται με τα ματ και τρώνε συλλήψεις κτλ και κάποιοι μιλάνε για λαικισμούς αναπαυτικά από τον καναπέ τους
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

εορπτολ μέχρι στιγμής πάντως μόνο εσύ το έχεις πολιτικοποιήσει το θέμα μπλέκοντας και συσχετίζοντας μόνο εσύ ξέρεις πως και τον Ακιέλ ως παράδειγμα..
Από τα συμφραζόμενά σου μόνο σε μια απέχθεια προς τους αριστερούς/αριστεριστές καταλήγω η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το Λαό του καθώς πολιτική και ΠΑΟΚ δεν ταίριαξαν και ούτε και θα ταιριάξουν ποτέ..
Με άλλα λόγια δεν πα να είναι ότι γουστάρει ο καθένας στα πολιτικά του πιστεύω..?
Όταν περνάς όμως την θύρα του Ναού οφείλεις να τα αφήνεις όλα τα άσχετα απ'έξω..
merk

Δημοσίευση από merk »

υπευθυνος επικοινωνιας hellas gold?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σε αυτο που συμφωνώ με τον tad ειναι οτι ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Άβαταρ μέλους
milhouse777

Δημοσίευση από milhouse777 »

Η εξόρυξη είναι απολυτα αβλαβης για το περιβάλλον. οι ιδιες αντιδρασεις θα υπάρξουν όταν με το καλο ξεκινησει και το αεριο να βγαινει, γιατι πολυ απλα καποιοι μενουν εκτος παιχνιδιου χρηματων.
Η μονη ατιθεση μου ως μηχανικος ειναι γιατι τωρα η εξόρυξη που ο μισθος ειναι 400 ευρω κι οχι πριν 10 χρονια,αλλα αυτο ειναι αλλη συζητηση. ο χρυσος της Χαλκιδικης υπολογιζεται στα 15 με 25 δις ευρω και αλλα τοσα στη Θράκη.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Kranatos έγραψε:εορπτολ μέχρι στιγμής πάντως μόνο εσύ το έχεις πολιτικοποιήσει το θέμα μπλέκοντας και συσχετίζοντας μόνο εσύ ξέρεις πως και τον Ακιέλ ως παράδειγμα..
Από τα συμφραζόμενά σου μόνο σε μια απέχθεια προς τους αριστερούς/αριστεριστές καταλήγω η οποία δεν έχει καμία σχέση με τον ΠΑΟΚ και το Λαό του καθώς πολιτική και ΠΑΟΚ δεν ταίριαξαν και ούτε και θα ταιριάξουν ποτέ..
Με άλλα λόγια δεν πα να είναι ότι γουστάρει ο καθένας στα πολιτικά του πιστεύω..?
Όταν περνάς όμως την θύρα του Ναού οφείλεις να τα αφήνεις όλα τα άσχετα απ'έξω..
Για το θέμα του ακιελ συμφωνω με τους αριστερούς οι λαοί δεν φταίνε σε τίποτε .....με τον χρυσό το θέμα εχει πλέον πολικοποιηθει αλλα και κομματικοποιηθει σε πολυ μεγάλο βαθμό
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Έχεις κάνει μελέτη? Σοβαρά το ρωτάω. Γιατί το "απόλυτα αβλαβής" υποδηλώνει απόλυτη σιγουριά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Έχουμε ματς την Τρίτη και ΕΜΕΙΣ ασχολούμαστε με μια υποτιθέμενη συμφωνία για χορηγό ,μια Χαρα μας δουλεύουν οι ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
arrwstos

eorptol έγραψε:
Kranatos έγραψε:εορπτολ μέχρι στιγμής πάντως μόνο εσύ το έχεις πολιτικοποιήσει το θέμα μπλέκοντας και συσχετίζοντας μόνο εσύ ξέρεις πως και τον Ακιέλ ως παράδειγμα..
Για το θέμα του ακιελ συμφωνω με τους αριστερούς οι λαοί δεν φταίνε σε τίποτε .....με τον χρυσό το θέμα εχει πλέον πολικοποιηθει αλλα και κομματικοποιηθει σε πολυ μεγάλο βαθμό
Ναι eorptol, μάλλον δεν έχεις δει το βίντεο με τις γυναίκες που ανέβηκαν στο βουνό να τραγουδάν τον εθνικό ύμνο. Κλασσική αριστερή πράξη. Όχι ότι το επικροτώ αλλά όχι και να μας λες ότι έχουν καπηλευτεί οι αριστεροί το ζήτημα.

Για του λόγου του αληθές:

[youtube]_a3ApW1iuWg[/youtube]
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”