Χορηγοί και σπόνσορες
Re: Χορηγοί και σπόνσορες
ξεφυγαμε αλλα δεν μπορω να μην απαντησω.η παναφον ηταν συμφεροντων κοκκαλη κ ηταν αλλη μια απο τις τοσες εταιριες τηλεπικοινωνιων που υπηρχαν στην ελλαδα.συνεργαστηκε με τη βονταφον.πουλησε το μεριδιο ο θειος στη βονταφον και παναφον δεν υπαρχει πια.ο κοκκαλης δεν εχει σχεση με τη βονταφον πια.η ιντρακομ του κοκκαλη συνεργαζεται σε επιπεδο hardware software αλλα δεν ειναι κ η μονη.
ταβερνιαρης μπορει να μην ηταν.πες οτι ειχε ενα δικτυο ταβερνων στην ελλαδα(τα γκουντις πχ-τα οποια παρεμπιπτοντως ανηκουν στη βιβαρτια)
ταβερνιαρης μπορει να μην ηταν.πες οτι ειχε ενα δικτυο ταβερνων στην ελλαδα(τα γκουντις πχ-τα οποια παρεμπιπτοντως ανηκουν στη βιβαρτια)
Ας φάω μπαν για δέκα ζωές, δε με ενδιαφέρει, αλλά αν αυτό το πράμα μπει στην φανέλα, για εμένα ο ΠΑΟΚ τέλος. Τουλάχιστον όσο στηρίζουμε και διαφημίζουμε αυτό το πράμα. Τρελοί και παλαβοί είμαστε με την ομάδα μας από πιτσιρίκια τόσα δα που δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε λέξη ακόμα, μέχρι και σήμερα που είμαστε άντρες. Αλλά τα πάντα έχουν και ένα όριο. Έχουμε και μιά ζωή να ζήσουμε. Οι υπεύθυνοι που θέλουν να φέρουν την εταιρία αυτή να διαφημιστεί στην καψούρα μου, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν και αν επιμείνουν να βάλουν την χορηγία στον λωκό τους. Βαθιά. Με την ζωή μου και την υγεία την δική μου και των παιδιών μου δε θα παίξει κανείς. Κανένας επιχειρηματίας, καμία εταιρία και κανένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Απλά και ξάστερα.
ΥΓ. Από το "επαναστάτης λαός του ΠΑΟΚ" οδεύουμε προς το "νεοφιλελεύθερος λαός του ΠΑΟΚ" αν κρίνω από απόψεις που ακούγονται εδώ μέσα. Να δω με τι μούτρα θα κάνετε τα μπάνια σας στην Χαλκιδική του χρόνου οι υπέρμαχοι αν ισχύει η χορηγία.
ΥΓ. Από το "επαναστάτης λαός του ΠΑΟΚ" οδεύουμε προς το "νεοφιλελεύθερος λαός του ΠΑΟΚ" αν κρίνω από απόψεις που ακούγονται εδώ μέσα. Να δω με τι μούτρα θα κάνετε τα μπάνια σας στην Χαλκιδική του χρόνου οι υπέρμαχοι αν ισχύει η χορηγία.
- potamda
- Bet Guru 2023
συγγνώμη, αλλά μπερδεύεις κάτι. Άλλο η Vodafone και άλλο η Vodafone-Panafon. Για 10 χρόνια (1992-2002) ήταν δυο εταιρίες. Μετά πούλησε ο Κόκκαλης τις μετοχές στη μαμά Vodafone και έφαγε κι άλλο, γιατί 10 χρόνια δεν του έφτασαν...barlow4 έγραψε:ξεφυγαμε αλλα δεν μπορω να μην απαντησω.η παναφον ηταν συμφεροντων κοκκαλη κ ηταν αλλη μια απο τις τοσες εταιριες τηλεπικοινωνιων που υπηρχαν στην ελλαδα.συνεργαστηκε με τη βονταφον.πουλησε το μεριδιο ο θειος στη βονταφον και παναφον δεν υπαρχει πια.ο κοκκαλης δεν εχει σχεση με τη βονταφον πια.η ιντρακομ του κοκκαλη συνεργαζεται σε επιπεδο hardware software αλλα δεν ειναι κ η μονη.
arrwstos έγραψε:Ας φάω μπαν για δέκα ζωές, δε με ενδιαφέρει, αλλά αν αυτό το πράμα μπει στην φανέλα, για εμένα ο ΠΑΟΚ τέλος. Τουλάχιστον όσο στηρίζουμε και διαφημίζουμε αυτό το πράμα. Τρελοί και παλαβοί είμαστε με την ομάδα μας από πιτσιρίκια τόσα δα που δεν μπορούσαμε να αρθρώσουμε λέξη ακόμα, μέχρι και σήμερα που είμαστε άντρες. Αλλά τα πάντα έχουν και ένα όριο. Έχουμε και μιά ζωή να ζήσουμε. Οι υπεύθυνοι που θέλουν να φέρουν την εταιρία αυτή να διαφημιστεί στην καψούρα μου, καλά θα κάνουν να το ξανασκεφτούν και αν επιμείνουν να βάλουν την χορηγία στον λωκό τους. Βαθιά. Με την ζωή μου και την υγεία την δική μου και των παιδιών μου δε θα παίξει κανείς. Κανένας επιχειρηματίας, καμία εταιρία και κανένα ποδοσφαιρικό σωματείο. Απλά και ξάστερα.
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
Άντε κοντά είμαστε να πολιτικοποίησουμε τον ΠΑΟΚ αριστεριστες εναντίων έλληνοψυχων και παει λέγοντας
- potamda
- Bet Guru 2023
Τη Gazprom γιατί τη θέλουμε στη φανέλα;
Η συγκεκριμένη εταιρία ευθύνεται για μεγάλες καταστροφές στο περιβάλλον, ενώ φυσικά δεν είναι και ό,τι πιο αγνό στον επιχειρηματικό κόσμο. Φυσικά εάν επενδύσει στην Ελλάδα θα δημιουργήσει προβλήματα και στον τόπο μας από τις έρευνες, τις εξορύξεις και τα δίκτυα διανομής.
Η συγκεκριμένη εταιρία ευθύνεται για μεγάλες καταστροφές στο περιβάλλον, ενώ φυσικά δεν είναι και ό,τι πιο αγνό στον επιχειρηματικό κόσμο. Φυσικά εάν επενδύσει στην Ελλάδα θα δημιουργήσει προβλήματα και στον τόπο μας από τις έρευνες, τις εξορύξεις και τα δίκτυα διανομής.
- Μπαρκαρούτσος
- milhouse777
Με επιχειρήματα και τεκμηριωμένα θα ήθελα κάποιος που είναι αντίθετος με την εταιρία και το έργο της να μας εξηγήσει ποια είναι η περιβαλλοντική ανεπανόρθωτη καταστροφή …ευχαριστώ.
ΥΓ. Δεν το πάω σε πολιτική αλλά καθαρά επιστημονικά.
Δεν υπάρχουν καλές εταιρίες όλες έχουν πάνω απο όλα το συμφέρον τους τι Γκαζπρομ τι χρυσός τι ΟΠΑΠ τι vodaphone μπορείς σαν την μπαρτσα να βάλεις unisef μαγκιά σου όλα τα αλλα ειναι λόγια,αν βέβαια δεν έχεις ανάγκη χορηγού μπορείς να το κανεις
desperando έγραψε:sorry κι ολας απο οσους παρεξηγηθουν αλλα τελικα ο κοσμος ειναι τελειως προβατο, ολους σας ο επαναστατικος σας χαρακτηρας ξεκιναει και τελειωνει στην συγκεκριμενη εταιρια. αν για παραδειγμα βγει αυριο ανακοινωση οτι χορηγος θα ειναι η Χ τραπεζα με 3 μυρια ετησιως ολοι θα καναν κωλοτουμπες χωρις να υπολογιζουν την ζημια που εχουν κανει οι συγκεκριμενες εταιριες.
τελος παντων ο αγγελοκαρδος παραπανω τα εγραψε πολυ ομορφα,βαλτε το μυαλο σαας να δουλεψει λιγο
''desperando' απο την πολυ συζητηση θα μπερδεψω το nick name σουμε το ''eldorado'

Την πολιτικοποίηση στο συγκεκριμένο θέμα πού ακριβώς την είδες..?eorptol έγραψε:Άντε κοντά είμαστε να πολιτικοποίησουμε τον ΠΑΟΚ αριστεριστες εναντίων έλληνοψυχων και παει λέγοντας
Ή απλά το πετάμε έτσι για να υπάρχει..?
Roman κάτι επί της ουσίας έχεις να πεις ή όλα είναι χαβαλές και τρολλάρισμα..?
Αδερφέ milhouse προσωπικά δεν κοιτάω τον λόγο που οι (κατά 90% αδέρφια μας ΠΑΟΚτσήδες) κάτοικοι της Χαλκιδικής κάνουν τον αγώνα εναντίον της εταιρίας..
Κοινωνικός, πολιτικός, περιβαλλοντικός δεν με ενδιαφέρει..
Εμένα με απασχολεί η λαϊκών καταβολών ομάδα μου να μη μπει ενάντια στον λαουτζίκο για τα ξεφτυλισμένα τα ευρώ..
Τέτοιον ΠΑΟΚ δε μου δίδαξαν στην οικογένειά μου..
Απεναντίας μου δίδαξαν ΠΑΟΚ πάντα στο πλευρό του ανίσχυρου και ας κοστίσει αυτό και σε χρήματα και σε τίτλους και στα πάντα..
Υπαρχουν δυο τροποι για να γινει η εξωρυξη χρυσου.η μια εχει τεραστιο κοστος κατα την εξωρυξη(υπογεια) κ μικρη επιπτωση σχετικα στο περιβαλλον κ η αλλη εχει μικρο κοστος κατα την εξωρυξη(υπεργεια) κ τεραστιο κοστος αποκατασταση του περιβαλλοντος.οι εταιρειες εξωρυξης χρυσου οπου κ αν λειτουργησαν υπεργεια αφησαν πισω τους καμμενη γη για δεκαετιες.υπαρχει βεβαια η περιφημη ρητρα αποκαταστασης παντα την οποια ομως ποτε δεν εκπληρωνουν λογω αφενος του ανυπολογιστου κοστους αλλα κ επειδη η δικαστικη οδος που επιλεγουν για την επιλυση της διαφορας εχει απειρως χαμηλοτερο κοστος.αρκει να ψαξεις τις περιοχες εξωρυξης χρυσου οπου το εργο τελειωσε.milhouse777 έγραψε:Με επιχειρήματα και τεκμηριωμένα θα ήθελα κάποιος που είναι αντίθετος με την εταιρία και το έργο της να μας εξηγήσει ποια είναι η περιβαλλοντική ανεπανόρθωτη καταστροφή …ευχαριστώ.
Στην περιπτωση μας μιλαμε για κατοικημενες περιοχες σε φυσικο περιβαλλον ιδιαιτερης αξιας.δεν ειναι στις ακατοικητες ρωσσικες στεππες ουτε στα συνορα της φινλανδιας με το βορειο πολο επισης ακατοικητο.
Μακάρι να ειναι η συγκεκριμένη εταιρεία ο νέος χορηγός
Τα λαμόγια που τους έφεραν ειναι άλλο θέμα
Η επένδυση όμως ειναι καθαρή και σωστή
Τα περί περιβάλλοντος ειναι παπαριες . . Το έχω ψάξει πολυ και καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές.
Οποίος αρνείται να κρατήσει την διαφωνία για την πάρτη του.
Ο ΠΑΟΚ ειναι και δικός μου
Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να μένει μακριά απο πολιτικές
Μακριά οι λαϊκισμοι της πλάκας απο τον ΠΑΟΚ
Αντίσταση και επανάσταση εναντίον των λαικιστων που διέλυσαν την Ελλαδα
Τα λαμόγια που τους έφεραν ειναι άλλο θέμα
Η επένδυση όμως ειναι καθαρή και σωστή
Τα περί περιβάλλοντος ειναι παπαριες . . Το έχω ψάξει πολυ και καλύπτουν όλες τις προδιαγραφές.
Οποίος αρνείται να κρατήσει την διαφωνία για την πάρτη του.
Ο ΠΑΟΚ ειναι και δικός μου
Και ο ΠΑΟΚ πρέπει να μένει μακριά απο πολιτικές
Μακριά οι λαϊκισμοι της πλάκας απο τον ΠΑΟΚ
Αντίσταση και επανάσταση εναντίον των λαικιστων που διέλυσαν την Ελλαδα