28.Κώστας Κατσουράνης

giapas

Re: 28.Κώστας Κατσουράνης

Δημοσίευση από giapas »

ναι οκ έχει καλά στοιχεία και φαίνεται να τη καλύπτει τη θέση επαρκώς.

Αλλά δεν υπάρχει σύγκριση κατά τη γνώμη μου. Ο ένας ήταν καθαρός αμυντικός που έπαιζε τη θέση μια ζωή. ο άλλος είναι ένας καθαρός μέσος που παίζει τη θέση από ανάγκη/έλλειψη τρεξιμάτων πλέον.

Το ότι οι 2 έχουν πολύ όμοια χαρακτηριστικά παιχνιδιού είναι εμφανές.

Αλλά εγώ προσωπικά αμυντικό σαν το κόνδωρα στα καλά του δεν έχω ξαναδεί στο ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ισχυει giapas.
Κοντρερας δεν εχει περασει απο τον ΠΑΟΚ.
Απλα το θετικο και αυτο που επιδιωκει ο στεφενς ειναι να εχει τον κατσουρανη αμυνα και να τον κανει και χαφ παιρνοντας βοηθειες ειτε απο το τζιολη ειτε απο το λαζαρ αμυντικα.

Ανεβαινοντας ο κατσουρ γυρναει λιγο πιο πισω ο ενας απο τους 2(τζιολη-λαζαρ) και ουσιαστικα μετατρεπεται σε χαφ ο κατσουρ και βοηθανε οι αλλοι 2 στην αμυνα.Ειναι πολυ εξυπνο και προς το παρον λειτουργει πολυ καλα.
Στα πιο δυσκολα αναμενουμε να το δουμε πως θα παει.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

danirifle έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Τρομερή η assist στον Αθανασιάδη, στο 5-0
θύμισε την ασίστ γκαρσία σε βιερίνια στο οακα
Δειτε το στεφενς στο video της παε στο 4:14 που ρωταει ποιος εβγαλε τη μπαλια...
Και μου φαινεται λεει κατι σαν "katsour"... :D :D :D :D
giapas

Δημοσίευση από giapas »

η αλήθεια είναι ότι στη πλειοψηφία των παιχνιδιών στην Ελλάδα, όπου ο αντίπαλος θα παίζει ταμπούρι χρειάζεσαι το παίκτη απο πίσω με τα χαρακτηριστικά του Κατσουρ. Πιστεύω θα φανεί πολύτιμος.

Όμως στην ευρώπη ή στα ντέρμπυ θα ήθελα κάτι πιο σκληροτράχηλο στην άμυνα.

Το θετικό - πέρα απο οποιοσδήποτε συγκρίσεις- είναι πως ο παίκτης είναι πραγματικό πολυεργαλείο και όταν είναι στα καλά του δείχνει ξεκάθαρα για ποιο λόγο θεωρείται απο τους πιο ολοκληρωμένους παίκτες των τελευταίων χρόνων.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Πολύ σωστή η κίνηση του να είναι 2ος αρχηγός. μαζί με τον Παυλάρα είναι οι πιο ηγετικοί χαρακτήρες στην ομάδα.

ΥΓ: η μπαλιά στο 2ο του κλάους είναι όνειρο....
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

εμένα να πω την αλήθεια δε μου άρεσε καθόλου η κίνηση αυτή

ο κατσούρ έχει 6 μήνες στην ομάδα και ακόμα δε νομίζω ότι "νιώθει" τόσο καλά τον ΠΑΟΚ, όσο τουλάχιστο ο λίνο ή ο γκαρσία

επίσης, αν μιλούσε 10 φορές, τώρα θα έχει το δικαίωμα να μιλάει 100. δεν ξέρω αν βγει σε καλό

θεωρώ ότι ο γκαρσία και ο λίνο είναι "ριγμένοι" στο θέμα της αρχηγίας, καθώς έχουν προσφέρει πάρα πολλά, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα, + ότι έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου στο μέγιστο βαθμό

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θεωρώ τον κατσουράνη τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και ηγετική φυσιογνωμία.

εάν δεν ήθελαν γκαρσία και λίνο να πάρουν το περιβραχιόνιο, τότε αλλάζει το θέμα
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Για μενα εχει περισσοτερο σημασια το ποσο πραγματικα αυθεντικη ηγετικη φυσιογνωμια ειναι καποιος παρα τα ποσα χρονια παιζει στην ομαδα.
Αν προσεξατε στο φιλικο οταν ο αντιπαλος "σηκωσε" τον Λουκας και αυτος ετοιμαστηκε να του ορμηξει , αυτος που πηγε αμεσως απο πανω του να τον κρατησει ηταν ο Κατσουρ. Τετοιες ενεργειες οπως και το τρελλο βιντεακι στην προετοιμασια δειχνουν οτι το εχει.
Αλλωστε οπως και να το κανουμε, θελουμε δεν θελουμε ,περισσοτερο κυρος εχει ο Κατσουρ σε διαιτητες κτλ απο πχ τον Λινο
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

danirifle έγραψε:εμένα να πω την αλήθεια δε μου άρεσε καθόλου η κίνηση αυτή

ο κατσούρ έχει 6 μήνες στην ομάδα και ακόμα δε νομίζω ότι "νιώθει" τόσο καλά τον ΠΑΟΚ, όσο τουλάχιστο ο λίνο ή ο γκαρσία

επίσης, αν μιλούσε 10 φορές, τώρα θα έχει το δικαίωμα να μιλάει 100. δεν ξέρω αν βγει σε καλό

θεωρώ ότι ο γκαρσία και ο λίνο είναι "ριγμένοι" στο θέμα της αρχηγίας, καθώς έχουν προσφέρει πάρα πολλά, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στην ομάδα, + ότι έχουν κερδίσει την εκτίμηση του κόσμου στο μέγιστο βαθμό

προς αποφυγή παρεξηγήσεων, θεωρώ τον κατσουράνη τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή και ηγετική φυσιογνωμία.

εάν δεν ήθελαν γκαρσία και λίνο να πάρουν το περιβραχιόνιο, τότε αλλάζει το θέμα
Εχεις δικιο στο θεμα γκαρσια και λινο..
Απλα νομιζω οτι επιτηδες επιλεχθηκαν ολοι ελληνες...Ειναι εντονο το ελληνικο στοιχειο στο φετινο ΠΑΟΚ και ισως θελει να το τονωσει ακομα παραπανω μεσω αυτης της κινησης..
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ειναι κοροιδια να λεμε οτι ο Λινο ειναι καταλληλος για αρχηγος.
Ο Παμπλο ειναι αλλα νομιζω επιλεχθηκαν επιτηδες μκνο Ελληνες
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Lino υποδειγμα -προτυπο επαγγελματια....επρεπε να ναι στους αρχηγους οπως και ο παμπλο φυσικα...
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Καλύτερα Έλληνας να πηγαίνει στους διαιτητές να μιλάει.
Κατά τα λοιπά, μην ασχολείστε, τα αποδυτήρια είναι καπαρωμένα με τον φυσικό αρχηγό τους.
Παύλος. Τέλος.
Άβαταρ μέλους
stelyk

Δημοσίευση από stelyk »

Σαν την τροικα ειναι ο Παυλος ρε αλλος κυβερναει στα χαρτια και αλλος κανει κουμμαντο!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

paok87 έγραψε:Για όσους ήθελαν έναν ...Κοντρέρας στην άμυνα.
Κατσουράνης κύριοι.
θεωρώ ότι και σαν καριέρα, σε τίτλους και προσωπικές διακρίσεις, ο Κατσουράνης είναι ανώτερος απο τον Κοντρέρας. Φυσικά, είναι και άλλου είδους παίχτες. Αλλά την μπαλιά του δικού μας από την άμυνα, δεν την έχει κανένα "σεντερ μπακ" στην Ελλάδα σίγουρα. θυμήσου και το περυσινό οφσάϊντ :lol: :lol: στο καραιτάβλης.

Με αρκετά πιο αμυντικογενή χαρακτηριστικά, ο Κοντρέρας (παλιότερα) προσέφερε την σιγουριά ότι θα είναι εκεί που πρέπει να είναι και ότι θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει, για να μην φάει η ομάδα γκόλ.
Άβαταρ μέλους
theodoros

Δημοσίευση από theodoros »

ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

η π--νη η ποιοτητα φαινεται..ηγετης ο τελειωμενος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”