Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Είναι καλό που πήρε Σαβιολα ο Ολυμπιακός. Δεν υπάρχει ευχαρίστηση στη νίκη ενός μέτριου αντιπάλου.
- kritikos44
Σταυρο και teod ουτε μεγαλοιδεατισμος μας πιανει ουτε νεοπλουτισμος
Το λεω για ΤΡΙΤΗ φορα : Ο Σαββιδης τα εχει πει αυτα . Ο Σαββιδης εχει βγει 2 και 3 φορες και ισως και παραπανω και εχει πει οτι τρελαινεται οταν βλεπει κοκκινα , οτι δεν εχει μαθει να ειναι δευτερος , οτι θελει πρωταθλημα εδω και τωρα αλλιως το πρωι ο προπονητης και οποιος αλλος ειναι υπευθυνος φευγει
Αν ελεγε ο Σαββιδης χαλαρωστε να μπουμε σε μια ταξη , να δουμε τα χρεη , να χτισουμε ομαδα 2-3 χρονων αφου πηραμε προπονηταρα θα ειχε κανενας παραπονο ? Δοξα τω Θεο θα λεγαμε που βρεθηκε ενας ανθρωπος να μας τακτοποιησει και δεν γιναμε ΑΕΚ
Το ποσο ευκολο ειναι να ερθει ενας παικτης επιπεδου στον ΠΑΟΚ θα 2 ονοματα
1. Παμπλο Γκαρσια (στα 32 νομιζω ηρθε κι αυτος)
2. Παμπλο Κοντρερας (ομοιως)
Και οι 2 σε φθινουσα πορεια ηταν (οπως και ο Σαβιολα) , απο καλυτερα πρωταθληματα , τοτε δεν ειχαμε καν μεγαλομετοχο , ουτε Στεφενς , ουτε προπονητικο καν κι ομως ηρθαν. Πληρωθηκαν και ηρθαν.
Το τι εκαναν και τι προσεφεραν το εδειξε η ιστορια...
Το λεω για ΤΡΙΤΗ φορα : Ο Σαββιδης τα εχει πει αυτα . Ο Σαββιδης εχει βγει 2 και 3 φορες και ισως και παραπανω και εχει πει οτι τρελαινεται οταν βλεπει κοκκινα , οτι δεν εχει μαθει να ειναι δευτερος , οτι θελει πρωταθλημα εδω και τωρα αλλιως το πρωι ο προπονητης και οποιος αλλος ειναι υπευθυνος φευγει
Αν ελεγε ο Σαββιδης χαλαρωστε να μπουμε σε μια ταξη , να δουμε τα χρεη , να χτισουμε ομαδα 2-3 χρονων αφου πηραμε προπονηταρα θα ειχε κανενας παραπονο ? Δοξα τω Θεο θα λεγαμε που βρεθηκε ενας ανθρωπος να μας τακτοποιησει και δεν γιναμε ΑΕΚ
Και οι 2 σε φθινουσα πορεια ηταν (οπως και ο Σαβιολα) , απο καλυτερα πρωταθληματα , τοτε δεν ειχαμε καν μεγαλομετοχο , ουτε Στεφενς , ουτε προπονητικο καν κι ομως ηρθαν. Πληρωθηκαν και ηρθαν.
Το τι εκαναν και τι προσεφεραν το εδειξε η ιστορια...
Επίσης να προσθέσω πως ο Ζαγορακης χωρίς να βάλει ούτε Ευρω από τη τσέπη του είχε φτιάξει ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπατζετ από αυτήν που έχουμε μέχρι τώρα.
- keep_paokizein
Στην κεντρική σελίδα υπάρχει ένα εξαιρετικό άρθρο του arkadopontiou. Καλό είναι καποιοι να το διαβάσουν και μια και δυο και τρεις.... κι εφτά κι οκτω και δέκα.... αν και νομίζω ότι ποτέ δεν θα είναι αρκετες. Αδιόρθωτοι!!!
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Και πόσα από αυτό το μπάτζετ πλήρωσε o σαββίδης;nico4 έγραψε:Επίσης να προσθέσω πως ο Ζαγορακης χωρίς να βάλει ούτε Ευρω από τη τσέπη του είχε φτιάξει ομάδα με σχεδόν διπλάσιο μπατζετ από αυτήν που έχουμε μέχρι τώρα.
-
Re: Απ: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
[quote="kritikos44]
Και οι 2 σε φθινουσα πορεια ηταν (οπως και ο Σαβιολα) , απο καλυτερα πρωταθληματα ,.[/quote]
Καμιά σχέση φίλε,η ονομαστική και χρηματική αξία του σαβιολα είναι πολύ μεγαλύτερη και των δύο μαζί
Και οι 2 σε φθινουσα πορεια ηταν (οπως και ο Σαβιολα) , απο καλυτερα πρωταθληματα ,.[/quote]
Καμιά σχέση φίλε,η ονομαστική και χρηματική αξία του σαβιολα είναι πολύ μεγαλύτερη και των δύο μαζί
- soflodoras
Τι βασανιστικη μεταγραφικη περιοδος ρε γμτ
Μου εχει βγει η ψυχη. Και χωρις γκρινιαριδες δεν μπορω.
αληθεια,παρολος-αρμαγεδωνας μαζι φυγαν διακοπες?
Φαντάζομαι σκηνικό να είναι διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα, σε 5άστερο ξενοδοχείο:soflodoras έγραψε:Τι βασανιστικη μεταγραφικη περιοδος ρε γμτ
- Καλά ρε, μαύρο χαβιάρι έχουν; ΜΑΥΡΟ;; Έλεος ρε!
- Γιατί το κρασί; Δες πόσο παλιό είναι! Από τα ληγμένα μας φέρνουνε!
- Και το τυρί μουχλιασμένο! Ρε πλάκα μας κάνουνε; Πάμε να φύγουμε από εδώ!
- Τελικά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...
- ace79grpaok
οι υπολοιπες μεταγραφες θα γινουν απο πρωην εσσδ γιατι οτι ονομα βγαινει ειναι απο εκει π.χ κρανιτσαρ αλιεφ,οπως τον δεκεμβρη σκασαν ολοι μαζι απο εκει σε μια μερα,ετσι θα γινει μετα την μεταλιστ.
οσο για τους αρδ ,κατα λαθος ακουσα τον fatgames σημερα στο ραδιο και προσπαθουσε να πει οτι να παρεις τον κρανιτσαρ δεν ειναι μπαμ σε σχεση με τον σαβιολα poy pire o gay ,ποσο σανο ακομα θεε μου,χοντρε παπατση ερχεται ο τζιμπουρ η ακομα?χαχαχαχαχαα τα γραφω γιατι ολοι οι αρδ ,κοβω το κεφαλι μου ,μετα το καζο του δεκεμβρη παρακολουθουν παοκμανια!!!!.θελω κρανιτσαρ και ενα γομαρι στην αμυνα και εκλεισα.
οσο για τους αρδ ,κατα λαθος ακουσα τον fatgames σημερα στο ραδιο και προσπαθουσε να πει οτι να παρεις τον κρανιτσαρ δεν ειναι μπαμ σε σχεση με τον σαβιολα poy pire o gay ,ποσο σανο ακομα θεε μου,χοντρε παπατση ερχεται ο τζιμπουρ η ακομα?χαχαχαχαχαα τα γραφω γιατι ολοι οι αρδ ,κοβω το κεφαλι μου ,μετα το καζο του δεκεμβρη παρακολουθουν παοκμανια!!!!.θελω κρανιτσαρ και ενα γομαρι στην αμυνα και εκλεισα.
Jeremy στο άλλο τόπικ έγραψα καλά λόγια για σένα. Πριν δω βέβαια αυτό το ποστ.Jeremy4 έγραψε:Φαντάζομαι σκηνικό να είναι διακοπές στη Γαλλική Ριβιέρα, σε 5άστερο ξενοδοχείο:soflodoras έγραψε:Τι βασανιστικη μεταγραφικη περιοδος ρε γμτ
- Καλά ρε, μαύρο χαβιάρι έχουν; ΜΑΥΡΟ;; Έλεος ρε!
- Γιατί το κρασί; Δες πόσο παλιό είναι! Από τα ληγμένα μας φέρνουνε!
- Και το τυρί μουχλιασμένο! Ρε πλάκα μας κάνουνε; Πάμε να φύγουμε από εδώ!
- Τελικά σαν τη Χαλκιδική δεν έχει...
Αν θέλετε πάντως μπορώ να απαντήσω ανάλογα και να γίνουμε κώλος..
Δε ξέρω και τί ηλικία έχετε να φερθώ ανάλογα.
Όπως και να χει ειδικά εσύ sofloroda έχεις να πεις τίποτα ή θα αναφέρεις μόνο εμένα στα ποστ?
Ψύχωση έχεις πάθει ρε αγόρι μου? Να ξερεις με άντρες δεν πάω..

Αναγκάζομαι να ξαναγράψω την άποψη μου, που δεν είναι "αντε Ιβαν φέρε 3 Σαβιόλες"..
Η ομάδα χρειάζεται έναν στόπερ καλύτερο από τους υπάρχοντες, και ένα αριστερό εξτρεμ που να παίζει και δεκάρι επίσης καλύτερο από τους υπάρχοντες (ολισε και γεωργιάδη).
Δε ξέρω αν θα είναι ο Joe Cole με τον Terry, αρκεί να είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες κι ας έρθουν με 10χιλιάρικα συμβόλαιο από την Τανζανία. Δε θέλω ονόματα θέλω ουσία. Όπως σίγουρα ουσία δεν είναι να κατεβαίνεις στο πρωτάθλημα με back από αριστερά Lino και απο πίσω Σπυρόπουλο, και δεξιά με Σκόνδρα που απ'ότι φάνηκε στην προετοιμασία ο Κίτσιου του τρώει τη θέση για πλάκα. Μακάρι να ανέβει ο Σκόνδρας γιατί μέχρι τώρα δεν..
Αυτά.. από έναν "γκρινιάρη"..
Η ομάδα χρειάζεται έναν στόπερ καλύτερο από τους υπάρχοντες, και ένα αριστερό εξτρεμ που να παίζει και δεκάρι επίσης καλύτερο από τους υπάρχοντες (ολισε και γεωργιάδη).
Δε ξέρω αν θα είναι ο Joe Cole με τον Terry, αρκεί να είναι καλύτεροι από τους υπάρχοντες κι ας έρθουν με 10χιλιάρικα συμβόλαιο από την Τανζανία. Δε θέλω ονόματα θέλω ουσία. Όπως σίγουρα ουσία δεν είναι να κατεβαίνεις στο πρωτάθλημα με back από αριστερά Lino και απο πίσω Σπυρόπουλο, και δεξιά με Σκόνδρα που απ'ότι φάνηκε στην προετοιμασία ο Κίτσιου του τρώει τη θέση για πλάκα. Μακάρι να ανέβει ο Σκόνδρας γιατί μέχρι τώρα δεν..
Αυτά.. από έναν "γκρινιάρη"..
Ε σιγά το στοίχημα που βάζεις το έχεις κερδισμένο και το ξέρειςsk stavros έγραψε:Η πλειοψηφία όσων σχολιάζουν επικριτικά τον Ιβάν και την φετινή μεταγραφική ενίσχυση βάζω στοίχημα οτι ουτε αγόρασαν ουτε πρόκειται να αγοράσουν όχι διαρκειας ... αλλά ουτε αναπτήρα απο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ . Δεν νοιάζεται κανένας απ αυτούς για την ομάδα αλλά έχουν παιδεία γαύρου , πρωτάθλημα εδώ και τώρα αλλιως να σας πάρει όλους ο διαολος. Δεν λειτουργουν έτσι οι μεγάλες ομαδες,ουτε οι πραγματικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ. Ας φτιάξουμε ομάδα ας ξοφλησουμε τα χρεη ,ας ενισχύσουμε ο καθένας όσο μπορεί, και με υπομονή και καλη διάθεση θα καταφέρουμε πολλα