Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Γνωρίζοντας ότι έχει ΚΑυκάσικο κεφάλι .... Σίγουρα θα απαντήσει!!!!! Ομως επειδή δεν έιναι και επιπόλεος μπορεί να απαντήσει μετά την Τρίτη.... Οψώμεθα!!!!!
Πάντως ένας κούκος (σαβιόλα) δεν φέρνει την άνοιξη... Η ομάδες κερδίζουν τα πρωταθλήματα και όχι μόνοι οι πάικτες... Μια φορά έλειψε ο Μέσι από την Μπάρτσα και ήταν άλλη ομάδα!!!!! Και δεν υπάρχει και καμία σίγκριση μεγεθών, έτσι!!!!!
Πάντως ένας κούκος (σαβιόλα) δεν φέρνει την άνοιξη... Η ομάδες κερδίζουν τα πρωταθλήματα και όχι μόνοι οι πάικτες... Μια φορά έλειψε ο Μέσι από την Μπάρτσα και ήταν άλλη ομάδα!!!!! Και δεν υπάρχει και καμία σίγκριση μεγεθών, έτσι!!!!!
Το θέμα ειναι πότε,γιατί η γκρίνια μερικων ξεπερνάει την γκρίνια που εχω σπίτι όταν ερχετε η πεθερά μουPhotis έγραψε: Ο κύριος υπεύθυνος γι'αυτό είναι ο Σαββίδης και κανένας άλλος. Αυτός φταίει. Είπε πάμε για πρωτάθλημα και πως μεγάλοι παίκτες δεν έρχονται Ελλάδα. Αμ'δε, ο γάβρος τον διέψευσε! Πάντως έχω εντύπωση ότι θα απαντήσει!
Καλά το 24 γαυγιζει για τους γνωστούς λόγους .....μεγάλη ζημιά παθανε που κόπηκαν τα SMS ,και το κρατάνε μανιατικο αντί να πληρώνουν στον ΠΑΟΚ για την χρήση του ονόματος ουρλιαζουν μέχρι και για τα έξοδα τους στην προετοιμασία της ομάδας
- paokathens
Ξενέρωσα τρελά. Σόρρυ μάγκες αλλά σε 1 μέρα ο gay έφερε 3 παίχτες (μεταξύ των οποίων ένα σούπερ σταρ κ ένα υπερταλέντο) κι εγώ βλέπω και ξαναβλέπω το ρόστερ μας και η ανησυχία μου ξεπερνάει τα όρια.
αν δεν πάρουμε παιχταρά 10άρι και στόπερ θα κλάψω
αν δεν πάρουμε παιχταρά 10άρι και στόπερ θα κλάψω

- Paok_eisai_4
Οι δηλωσεις και οι φανφαρες για πρωταθληματα κυπελλα κλπ.. θελουν και τις αντιστοιχες κινησεις κατι το οποιο δεν εχουμε κανει ακομη.. Μεταγραφες λογικα θα γινουν μετα το παιχνιδι με τη Μεταλιστ και αναλογα παντα το αποτελεσμα..προσωπικα ειμαι διαφωνω σε αυτο καθετα αν θες να κανεις μεγαλα πραγματα πρεπει να παιρνεις και τα αναλογα ρισκα και ας μη σου βγουνε..
- navigator11
amanaoua4 έγραψε:Ελα ρε Ιβάν ...κάνε μας καλά ..Φερέ μια παιχταρα να γίνουμε
Αν θεωρείς φίλε μου πως μπορεί το ΟΝΟΜΑ να μας "κάνει" καλά,γελιέσαι.Κι αν η ... προεδράρα εκ πειραιώς φέρει άλλους 2 Σαβιόλες,τι να κλάσει μόνο μια παιχτάρα.
Που και να φέρει δηλαδή κατά τα τέλη Αυγούστου όχι πως δεν θα υπάρχει ακόμα και τότε μουρμούρα για την ... χρονοτριβή,ειδικά αν γίνει κανένα αστείο και δεν μπούμε ομίλους Γιουρόπα.Υπάρχει άρρωστη νοοτροπία στην πόλη και στον κόσμο της.Ναι μέν φέτος βάρος ευθύνης φέρει αναμφίβολα κι ο Σαββίδης και ελπίζω να το αντιληφθεί και να το κόψει εφεξής,αλλά τούτο δεν αναιρεί το νοσηρό του τρόπου σκέψης μας.
Έτσι μάθαμε πολλοί εξ ημών από παιδιά,δυστυχώς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 11:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ποιός Σαβιόλα; στα βίντεο που είχε ανεβάσει χτες ο σπόρι-φμ τα μισά γκολ τα έβαλε σε κενή εστία!
επίσης, στατιστικά (από Βικι έκανα διαίρεση συνολικά γκολ ανά αγώνες) έχει ρυθμό σκοραρίσματος λίγο παραπάνω από 0.37 γκολ ανά παιχνίδι (σε 500 περίπου ματς). Ε, ο Κλάους έχει παραπάνω από 0.36 (σε ~ 150 αγώνες) και αν όλα πάνε καλά στα 32 του θα τον έχει ξεπεράσει!!
καλώς να πάει ο Σαβιόλα στον οσφπ και να έρθουν κι άλλοι (και σε εμάς φυσικά) για να δούμε καλύτερη μπάλλα (εξαρτάται και από άλλα βέβαια) και να ανεβεί η εικόνα της σουπερλιγδ ώστε να έρχονται πιο εύκολα μεγάλα ονόματα (και κάτω των 30 ετών), όλοι κερδισμένοι θα βγούμε!
αλλά για λόγους που ήδη αναφέρθηκαν, καλύτερα τα κενά στις θέσεις που έχουμε ανάγκη να κλείσουν με παίκτες με συμβόλαιο όχι πολύ πιο πάνω από €1Μ.
επίσης, στατιστικά (από Βικι έκανα διαίρεση συνολικά γκολ ανά αγώνες) έχει ρυθμό σκοραρίσματος λίγο παραπάνω από 0.37 γκολ ανά παιχνίδι (σε 500 περίπου ματς). Ε, ο Κλάους έχει παραπάνω από 0.36 (σε ~ 150 αγώνες) και αν όλα πάνε καλά στα 32 του θα τον έχει ξεπεράσει!!
καλώς να πάει ο Σαβιόλα στον οσφπ και να έρθουν κι άλλοι (και σε εμάς φυσικά) για να δούμε καλύτερη μπάλλα (εξαρτάται και από άλλα βέβαια) και να ανεβεί η εικόνα της σουπερλιγδ ώστε να έρχονται πιο εύκολα μεγάλα ονόματα (και κάτω των 30 ετών), όλοι κερδισμένοι θα βγούμε!
αλλά για λόγους που ήδη αναφέρθηκαν, καλύτερα τα κενά στις θέσεις που έχουμε ανάγκη να κλείσουν με παίκτες με συμβόλαιο όχι πολύ πιο πάνω από €1Μ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kourdos την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 11:07, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
αν υπονοείς υπερταλέντο τον μεζανί, θα γεμίσω την οθόνη lol φίλε μου!
με την ίδια λογική, ο Πορτογάλος μας τί είναι;;;;;;;;;;
θα πάρουμε παίχτες ρε αλάνι μου. αλλά για την ώρα το μυαλό δεν είναι στις μεταγραφές. είναι στον αγώνα της Τρίτης. τα άλλα θα 'ρθουν στον καιρό τους. μην μασάτε από τα ψίχουλα κρότου-λάμψης που πετάει ο μαριδάκης στα πρόβατα του. να χάσει το πακέτο ΜΙΑ χρονιά και τα λέμε τότε μάγκα μου.
ΥΓ: άντε ρε Αλίεφ. δέξου κατι τίς λιγότερο και έλα ελλάντα. έχουμε μπόλικους για να τους βαράς σούτ στα κάκαλα.
με την ίδια λογική, ο Πορτογάλος μας τί είναι;;;;;;;;;;

θα πάρουμε παίχτες ρε αλάνι μου. αλλά για την ώρα το μυαλό δεν είναι στις μεταγραφές. είναι στον αγώνα της Τρίτης. τα άλλα θα 'ρθουν στον καιρό τους. μην μασάτε από τα ψίχουλα κρότου-λάμψης που πετάει ο μαριδάκης στα πρόβατα του. να χάσει το πακέτο ΜΙΑ χρονιά και τα λέμε τότε μάγκα μου.
ΥΓ: άντε ρε Αλίεφ. δέξου κατι τίς λιγότερο και έλα ελλάντα. έχουμε μπόλικους για να τους βαράς σούτ στα κάκαλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 11:06, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokathens
K_geo έγραψε:αν υπονοείς υπερταλέντο τον μεζανί, θα γεμίσω την οθόνη lol φίλε μου!
με την ίδια λογική, ο Πορτογάλος μας τί είναι;;;;;;;;;;![]()
ποιον μελιτζανί.. τον καμπελ εννοώchrisg4 έγραψε:Μάλλον τον Joel Campell εννοεί
- PaokPatraG4
Κανω υπομονη μεχρι 01/09/2013....ηδωμεν....δεν θελω σαβιολες και ροναλντινιους.....ενα μ@....νο 10αρι θελω που εχω να δω χρονια στην ομαδα μου....ελπιζω ο ΙΒΑΝ να το φερει

- paokathens