Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
che4

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από che4 »

desperando έγραψε:μου τη δινει παρα πολυ που καποιοι προσπαθουν με το ετσι θελω να μειωσουν το οποιοδηποτε θετικο των αντιπαλων μας. ναι ο σαβιολα ειναι παικταρας και ειναι μεσα στις καλυτερες μεταγραφες που γινανε ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα. γραφει ο αλλος για να μειωσει την συγκεκριμενη κινηση ΄΄ναι σαν κινηση ειναι καλη αλλα καθιστε να δουμε τι θα προσφερει΄΄. αυτη τη στιγμη ολες οι κινησεις μονο στα χαρτια μπορουν να κριθουν και σιγουρα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν μια μεταγραφη θα πιασε ή οχι,μπορει να μπει στο πρωτο ματς και να σπασει το ποδι του και να μην ξανα παιξει.αλλα παιρνοντας τετοιους ποδοσφαιριστες αυτο που κανεις ειναι να μειωνεις το ποσοστο αποτυχιας.
βεβαια οι ιδιοι που τωρα απαξιωνουν τον Χ σαβιολα αν αυριο ο ΠΑΟΚ κλεισει τον κρανιτσαρ για παρδειγμα δεν προκειται να πουν ΄΄καθιστε να τον δουμε ,μπορει και να μην πετυχει στην ομαδα και τετοιες μακακιες΄΄αλλα θα μιλανε για μπαμ και μπουμ και για παικτη που κανει την διαφορα.
δυστυχως ο χοντρος δεν δειχνει διατεθειμενος να αφησει ετσι ευκολα την πρωτια και θα κανει οτι περνα απο το χερι του για να εχει την γαυρο πρωτο.
αυτη τη στιγμη μας αρεσει δεν μας αρεσει ξεκιναμε την κουρσα απο την δευτερη θεση και ελπιζουμε οτι θα βρουμε την ευκαιρια σε καποια στροφη να κανουμε την προσπεραση και να τερματισουμε πρωτοι. το μονο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να παρακολουθησουμε τηνν κουρσα και στο τελος θα δουμε τι καταφεραμε

ευτυχως που τα εγραψες γιατι βαριεμαι να γραψω αντι να χαιρομαστε που ηρθε ο σαβιολα και ετσι θα αναγκαστει να απαντησει ο ιβαν αρχισαμε με μπαρουφες να μειωνουμε παιχτη για τον οποιο ο ζινταν ειπε οτι δε θα τον εβγαζε ποτε απο εντεκαδα....παραδεχτειτε οτι ειναι μπαμ μπουμ οπως το ονειρευομασταν ολοι για μας

ο αλλος λεει η δικη μου αληθεια αμα διαβασει τα ποστ των μεταγραφων θα δει ποιουνου αληθεια ειναι οτι ναι ζηλευουμε και θελουμε μπαμ και δεςν ειναι κακο καλο ειναι να θες το καλυτερο για το γοητρο και την ποιοτητα της ομαδας σου

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

WestBlock4 έγραψε:εκει θελω να καταληξω... οτι τελικα το ταβανι μας ειναι 700κ 800 απο οτι φαινεται..
350-400 είναι στα καινούρια ετήσια συμβόλαια
άμα ήταν 700-800,θα μιλούσαμε για (μικρά) μπαμ
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Tόσο λίγη πίστη για την ομάδα..Δεν μας αξίζει να πάμε μπροστά.Έτοιμοι να πέσετε να φάτε την ομάδα κατευθείαν.

Δεν θέλω να σας το χαλάσω το πανηγυράκι σας αλλά οι μεταγραφές ακόμη δεν τελείωσαν.Πληροφοριακά.

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω.Εδώ θα είμαστε όταν αρχίσουν οι κωλοτούμπες σας.

Μερικοί τα θέλετε έτοιμα στο πιάτο όποτε πάρτε τα:

α)Ο γαύρος εισέπραξε 23 εκατομμύρια από το τσάμπιονς λιγκ.
β)Ο γαύρος μπορεί να φέρει πιο εύκολα ονόματα γιατί παίζει στο τσάμπιονς λιγκ.
γ)Ο γαύρος έχει χάσει Τζιμπούρ και Αμπντούν,δηλαδή 27 γκολ και 12 ασσίστ.
δ)Ο γαύρος έχει σέντερ μπακ τον Μανωλά και τον σακατεμένο Αβραάμ και έφαγε 4 σε φιλικό.
ε)Ο γαύρος πήρε Βάις από την τελευταία της Ιταλίας και Τσόρι υπέρβαρο.
στ)Ο γαύρος έχει κάποιον Μίτσελ προπονητή.
ζ)Αναλύστε μου σε ποια γραμμή του γηπέδου επικρατεί ο γαύρος βάσει ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ εν αντιθέσει:
α)Έφερε τον Στέφενς προπονητή (με 1,5 μύριο συμβόλαιο + μπόνους).
β)Εχει στην επίθεση Νέσιντ,Σαλπιγγίδη και Κλάους.
γ)Έχουμε παίξει τόσα φιλικά και έχουμε φάει 1 γκολ.
δ)Έπαιξε φιλικό με την 4η της Γαλλίας και έριξε 6 τεμάχια.
ε)Χθες είχε στον πάγκο του: (Χακόμπο,Λόρενς,Σκόνδρα,Κατσικά,Νέσιντ,Κάτσε,Σπυρόπουλο,Ολίσε,Αθανασιάδη).
στ)Πήρε τον Λούκας που όλοι τον λέγατε παικταρά και μόλις ήρθε ξαφνικά δεν σας έκανε.
ζ)Ανανέωσε τον δανεισμό του Ολίσε που όλοι τον θέλατε,αλλά όταν ήρθε δεν σας έκανε.

Παρακαλώ τον οποιονδήποτε να μου αναλύσει τα ρόστερ των δύο ομάδων και να μου βρει πού βρίσκει αυτήν την χαώδη ποιοτική διαφορά που τον κάνει τόσο απαισιόδοξο.

Να σας πω εγώ την διαφορά;Η διαφορά είναι στο κεφάλι σας και στον νεοπλουτισμό που σας διακρίνει που από εκεί που δεν είχαμε μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας,ξαφνικά μου γίνατε όλοι μπρούκληδες.

Συνέλθετε και μην μεγαλοπιάνεστε.Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με λογική και ηρεμία και μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας.

Όταν σκάσει το μπαμ,θα πονέσει η μέση σας από τις κωλοτούμπες.

Ξαναλέω:Μεγάλος παίκτης ο Σαβιόλα,αλλά από το να κάνει οτι έκανε ο Ριβάλντο όπως γράφετε μερικοί έχει διαφορά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Ποιος έπεσε να φάει την ομάδα ρε Odi? Αμαν πια έλεος!! Κάθε φορά το ίδιο πράγμα.. νησάφι δλδ..
Αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφουν όλοι..??
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

che4 έγραψε:
desperando έγραψε:μου τη δινει παρα πολυ που καποιοι προσπαθουν με το ετσι θελω να μειωσουν το οποιοδηποτε θετικο των αντιπαλων μας. ναι ο σαβιολα ειναι παικταρας και ειναι μεσα στις καλυτερες μεταγραφες που γινανε ποτε στο ελληνικο πρωταθλημα. γραφει ο αλλος για να μειωσει την συγκεκριμενη κινηση ΄΄ναι σαν κινηση ειναι καλη αλλα καθιστε να δουμε τι θα προσφερει΄΄. αυτη τη στιγμη ολες οι κινησεις μονο στα χαρτια μπορουν να κριθουν και σιγουρα ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν μια μεταγραφη θα πιασε ή οχι,μπορει να μπει στο πρωτο ματς και να σπασει το ποδι του και να μην ξανα παιξει.αλλα παιρνοντας τετοιους ποδοσφαιριστες αυτο που κανεις ειναι να μειωνεις το ποσοστο αποτυχιας.
βεβαια οι ιδιοι που τωρα απαξιωνουν τον Χ σαβιολα αν αυριο ο ΠΑΟΚ κλεισει τον κρανιτσαρ για παρδειγμα δεν προκειται να πουν ΄΄καθιστε να τον δουμε ,μπορει και να μην πετυχει στην ομαδα και τετοιες μακακιες΄΄αλλα θα μιλανε για μπαμ και μπουμ και για παικτη που κανει την διαφορα.
δυστυχως ο χοντρος δεν δειχνει διατεθειμενος να αφησει ετσι ευκολα την πρωτια και θα κανει οτι περνα απο το χερι του για να εχει την γαυρο πρωτο.
αυτη τη στιγμη μας αρεσει δεν μας αρεσει ξεκιναμε την κουρσα απο την δευτερη θεση και ελπιζουμε οτι θα βρουμε την ευκαιρια σε καποια στροφη να κανουμε την προσπεραση και να τερματισουμε πρωτοι. το μονο που εχουμε να κανουμε τωρα ειναι να παρακολουθησουμε τηνν κουρσα και στο τελος θα δουμε τι καταφεραμε

ευτυχως που τα εγραψες γιατι βαριεμαι να γραψω αντι να χαιρομαστε που ηρθε ο σαβιολα και ετσι θα αναγκαστει να απαντησει ο ιβαν αρχισαμε με μπαρουφες να μειωνουμε παιχτη για τον οποιο ο ζινταν ειπε οτι δε θα τον εβγαζε ποτε απο εντεκαδα....παραδεχτειτε οτι ειναι μπαμ μπουμ οπως το ονειρευομασταν ολοι για μας

ο αλλος λεει η δικη μου αληθεια αμα διαβασει τα ποστ των μεταγραφων θα δει ποιουνου αληθεια ειναι οτι ναι ζηλευουμε και θελουμε μπαμ και δεςν ειναι κακο καλο ειναι να θες το καλυτερο για το γοητρο και την ποιοτητα της ομαδας σου

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Πες τα ρε Che!! Γαματος παιχτης για τα ελληνικα δεδομενα!

και μακαρι να απαντησει ο Ιβαν (που θα το κανει λογικα)! Απλα καντε λιγο υπομονη...

ΑΑ και μην ξεχνατε ποιον εχουνε στον παγκο τους οι του στολου!!!! :pano:
Armagedonas

Πάντως για να είμαστε και δίκαιοι,ο απολογισμός ερχομός Σαβιόλα και αποχώρηση Τζιμπούρ-Αμπτούν βγαίνει αρνητικός για τον Ολυμπιακό.
Αποδυναμώθηκε δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

K_geo έγραψε: ΥΓ2: despe, δεν είπαμε κάτι διαφορετικό ρε μαν. πιστεύω καλύτερα απο όλους το περιέγραψε ο χίτμαν παραπάνω. σημασία δεν έχει το δέντρο (στην προκειμένη ο σαβιόλας), αλλά το δάσος, δλδ το ότι φαίνεται ξεκάθαρα πως χτίζουμε ομάδα με @@ και αυτό έχει θορυβήσει λαό και αρχίσαν τα φούμαρα. εννοείται είναι παιχταράς, αλλά όσο και να είναι πάλι δεν νιώθω να υπάρχει λόγος να αλλάζω ρότα. Άλλοι είδαν 6 χθές και σήμερα έριξαν ψίχουλα κρότου-λάμψης για τα πρόβατα, μπροστά στα κέρδη που έχουν. φυσικά και ζητάμε ενίσχυση (άλλωστε τί ξημεροβραδιαζόμαστε στο τόπικ των μεταγραφών :lol: :lol: ) αλλά με αυτά που βλέπω, δεν νιώθω να ζηλεύω για κανένα λόγο τον γαύρο, και δή τον οπαδό :evil: . και στην τελική, μια χαρά. θα γαμήσω το γαύρο με σαβιόλα. ακόμα μεγαλύτερη ηδονή. :nairepaok:
συμφωνω οτι χτιζουμε ομαδα απλα πρεπει ολοι να καταλαβουμε οτι δεν ειναι ευκολο να ριξεις καποιον απο την κορυφη και ειδικα στην ελλαδα.
απο κει και περα πρεπει ολοι να καταλαβουν οτι η ομαδα χρειαζεται αμεσα ενισχυση δεν μπορουμε να το παραβλεπουμε αυτο.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

οτι και να πειτε ειναι με διαφορα απο τον τριτο και απ τον πρωτο ριβαλντο βεβαια ο μεγαλυτερος παιχτης που ηρθε ελλαδα ο σαβιολα

ολα οσα καλα βλεπουμε στην ομαδα μας γιατι ακυρωνουν ενα μπαμ που θελει ο κοσμος και ο ιβαν δεν εχω καταλαβει και γιατι να μην το ζηταμε τωρα που εκανε μπαμ ο γαυρος

ρε αρμαγεδωνα αγορι μου μεχρι και το σαβιολα υποβιβαζεις σε αμπντουν και τζεμπουρ ελεος νομιζα οτι το κανεις μονο με δικους μαας παιχτες :lol: :lol: :lol: :lol:
Armagedonas

che4 έγραψε:
ρε αρμαγεδωνα αγορι μου μεχρι και το σαβιολα υποβιβαζεις σε αμπντουν και τζεμπουρ ελεος νομιζα οτι το κανεις μονο με δικους μαας παιχτες :lol: :lol: :lol: :lol:
δεν μιλάω ρε συ σαν όνομα,αλλά σαν προσφορά

έφυγαν οι 2 κορυφαίοι παίκτες του και ίσως οι κορυφαίοι της Σούπερ Λίγκα που σχεδόν μόνοι τους πήραν το πρωτάθλημα και ήρθε ένας παίκτης,τεράστιο όνομα μεν αλλά με αρκετό ρίσκο,μιας και τα τελευταία χρόνια βολοδέρνει εδώ κι εκεί χωρίς κάτι το εξαιρετικό

είσαι σίγουρος ότι θα προσφέρει όσα και οι 2 άλλοι μαζί???
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι ρε αδερφέ αυτό κατάλαβα.Ο ένας γράφει το ταβάνι είναι 200-300 χιλιάρικα τον χρόνο.Ποιος παίρνει τόσα;;Ο Σαλπιγγίδης;Ο Ολίσε;Ο Λούκας;Ο Κατσουράνης;Ο Λόρενς; Πού τα είδατε αυτά τα νούμερα;;

Ο Στέφενς με τί λεφτά ήρθε;;Με φιστίκια;;

Ο άλλος γράφει έλεγε ο Ιβάν για μεταγραφές και πού είναι το μπαμ.Τέλειωσαν μωρέ οι μεταγραφές;;;

Ο τρίτος γράφει γελάνε δικαιολογημένα μαζί μας και με τον Ιβάν οι γαύροι;;Ποιοι μωρέ;;Οι γαύροι;;Που γελάει όλη η Ελλάδα μαζί τους;;Πάτε καλά ρε;Είστε σοβαροί;;

Σε ποιον επιτίθεστε με αυτά τα λόγια και ποιον κράζετε;;

Ηρθε ο Σαβιόλα και τα @ρχίδια μας κουνιούνται τώρα,κάνετε σαν αγ@μητες που της υποσχέθηκαν πήδημα και την έκαναν με ελαφρά.Νισάφι πια.Δεν την παλεύετε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Parolos έγραψε:Ποιος έπεσε να φάει την ομάδα ρε Odi? Αμαν πια έλεος!! Κάθε φορά το ίδιο πράγμα.. νησάφι δλδ..
Αυτό κατάλαβες από αυτά που γράφουν όλοι..??
Ναι ρε αδερφέ αυτό κατάλαβα.Ο ένας γράφει το ταβάνι είναι 200-300 χιλιάρικα τον χρόνο.Ποιος παίρνει τόσα;;Ο Σαλπιγγίδης;Ο Ολίσε;Ο Λούκας;Ο Κατσουράνης;Ο Λόρενς; Πού τα είδατε αυτά τα νούμερα;;

Ο άλλος γράφει έλεγε ο Ιβάν για μεταγραφές και πού είναι το μπαμ.Τέλειωσαν μωρέ οι μεταγραφές;;;

Ο τρίτος γράφει γελάνε δικαιολογημένα μαζί μας και με τον Ιβάν οι γαύροι;;Ποιοι μωρέ;;Οι γαύροι;;Που γελάει όλη η Ελλάδα μαζί τους;;Πάτε καλά ρε;Είστε σοβαροί;;

Ηρθε ο Σαβιόλα και τα @ρχίδια μας κουνιούνται τώρα,κάνετε σαν αγ@μητες που της υποσχέθηκαν πήδημα και την έκαναν με ελαφρά.Νισάφι πια.Δεν την παλεύετε καθόλου.
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Armagedonas έγραψε:
che4 έγραψε:
δεν μιλάω ρε συ σαν όνομα,αλλά σαν προσφορά

έφυγαν οι 2 κορυφαίοι παίκτες του και ίσως οι κορυφαίοι της Σούπερ Λίγκα που σχεδόν μόνοι τους πήραν το πρωτάθλημα και ήρθε ένας παίκτης,τεράστιο όνομα μεν αλλά με αρκετό ρίσκο,μιας και τα τελευταία χρόνια βολοδέρνει εδώ κι εκεί χωρίς κάτι το εξαιρετικό

είσαι σίγουρος ότι θα προσφέρει όσα και οι 2 άλλοι μαζί???
πλακα κανω σαυτο το σημειο εννοειται οτι δε φτανει απλα το μπαμ ειναι μπαμ πως να το κανουμε ειναι μεταγραφη αεροδρομιου αυτο θελουμε και μεις ακους ρε ιβααααααααααν

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Odi έγραψε:Tόσο λίγη πίστη για την ομάδα..Δεν μας αξίζει να πάμε μπροστά.Έτοιμοι να πέσετε να φάτε την ομάδα κατευθείαν.

Δεν θέλω να σας το χαλάσω το πανηγυράκι σας αλλά οι μεταγραφές ακόμη δεν τελείωσαν.Πληροφοριακά.

Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω.Εδώ θα είμαστε όταν αρχίσουν οι κωλοτούμπες σας.

Μερικοί τα θέλετε έτοιμα στο πιάτο όποτε πάρτε τα:

α)Ο γαύρος εισέπραξε 23 εκατομμύρια από το τσάμπιονς λιγκ.
β)Ο γαύρος μπορεί να φέρει πιο εύκολα ονόματα γιατί παίζει στο τσάμπιονς λιγκ.
γ)Ο γαύρος έχει χάσει Τζιμπούρ και Αμπντούν,δηλαδή 27 γκολ και 12 ασσίστ.
δ)Ο γαύρος έχει σέντερ μπακ τον Μανωλά και τον σακατεμένο Αβραάμ και έφαγε 4 σε φιλικό.
ε)Ο γαύρος πήρε Βάις από την τελευταία της Ιταλίας και Τσόρι υπέρβαρο.
στ)Ο γαύρος έχει κάποιον Μίτσελ προπονητή.
ζ)Αναλύστε μου σε ποια γραμμή του γηπέδου επικρατεί ο γαύρος βάσει ρόστερ.

Ο ΠΑΟΚ εν αντιθέσει:
α)Έφερε τον Στέφενς προπονητή (με 1,5 μύριο συμβόλαιο + μπόνους).
β)Εχει στην επίθεση Νέσιντ,Σαλπιγγίδη και Κλάους.
γ)Έχουμε παίξει τόσα φιλικά και έχουμε φάει 1 γκολ.
δ)Έπαιξε φιλικό με την 4η της Γαλλίας και έριξε 6 τεμάχια.
ε)Χθες είχε στον πάγκο του: (Χακόμπο,Λόρενς,Σκόνδρα,Κατσικά,Νέσιντ,Κάτσε,Σπυρόπουλο,Ολίσε,Αθανασιάδη).
στ)Πήρε τον Λούκας που όλοι τον λέγατε παικταρά και μόλις ήρθε ξαφνικά δεν σας έκανε.
ζ)Ανανέωσε τον δανεισμό του Ολίσε που όλοι τον θέλατε,αλλά όταν ήρθε δεν σας έκανε.

Παρακαλώ τον οποιονδήποτε να μου αναλύσει τα ρόστερ των δύο ομάδων και να μου βρει πού βρίσκει αυτήν την χαώδη ποιοτική διαφορά που τον κάνει τόσο απαισιόδοξο.

Να σας πω εγώ την διαφορά;Η διαφορά είναι στο κεφάλι σας και στον νεοπλουτισμό που σας διακρίνει που από εκεί που δεν είχαμε μαντήλι να σκουπίσουμε τα δάκρυα μας,ξαφνικά μου γίνατε όλοι μπρούκληδες.

Συνέλθετε και μην μεγαλοπιάνεστε.Προσπαθήστε να δείτε τα πράγματα με λογική και ηρεμία και μην λέτε ότι σας κατέβει στο κεφάλι σας.

Όταν σκάσει το μπαμ,θα πονέσει η μέση σας από τις κωλοτούμπες.

Ξαναλέω:Μεγάλος παίκτης ο Σαβιόλα,αλλά από το να κάνει οτι έκανε ο Ριβάλντο όπως γράφετε μερικοί έχει διαφορά.
μαλλον δεν μπορεις να καταλαβεις τι γραφουν οι περισσοτεροι γι αυτο αστο.

επιπλεον να προσθεσω οτι πιστευω οτι ολι αυτοι που εκφραζουν τους προβληματισμους τους δεν επιζητουν ντε και καλα τον παικτη των 2 μυριων αλλα παικτες που θα μπορουν να προσφερουν μεσα απο το συνολο.

για παραδειγμα εγω δεν μπορω να καταλαβω πως ενω ξερεις οτι θες εναν πολυ καλο μεσοεπιθετικο πηγαινεις σταους πρωτους αγονες χωρις να τον εχεις αποκτησεις.'η ακομα και με τα εξτρεμ δεν μπορω να καταλαβω πως ξεκιναω τις επισημες υποχρεωσεις μου με μολις 3 εξτρε οπου τους 2 δεν θα τους ελεγες και υποδειγματα σταθεροτητας.
ολα αυτα ειναι προβληματισμοι και σε ολα τα πραγματα στη ζωη ειναι καλο να υπαρχουν προβληματισμοι γιατι ετσι μονο μπορει να υπαρξει προοδος
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

Odi έγραψε:Ναι ρε αδερφέ αυτό κατάλαβα.Ο ένας γράφει το ταβάνι είναι 200-300 χιλιάρικα τον χρόνο.Ποιος παίρνει τόσα;;Ο Σαλπιγγίδης;Ο Ολίσε;Ο Λούκας;Ο Κατσουράνης;Ο Λόρενς; Πού τα είδατε αυτά τα νούμερα;;

οντι κουλαρισε ειπαμε δε μειωνουμε τιποτα απ τα 100 βηματα που εκανε η ομαδα απλα θελουμε το 101 για να παμε αεροδρομιο τοσο κακο ειναι και νομιζω οτι το θελουμε ολοι και ο ιβαν μαζι

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Όταν φτάνει στο σημείο να γράφεις μονάχα προβληματισμούς και να περνάς στο ντούκου τις θετικές κινήσεις φτάνεις στο σημείο του κραξίματος.

Και μην μου λες για τον Σαβιόλα. Είδα και πριν τον Σαβιόλα τους "προβληματισμούς".
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”