Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- soflodoras
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Προσωπικη αποψη με ρισκο.
Ο γαυρος οχι σαβιολα θα παρει. Τα @@ μου θα παρει. Οπως πηρε τοσους και τοσους αλλους.
Οποτε μην τρωτε το σανο που προοριζεται για τους γαυρους.
Βεβαια και να ερθει ενας τετοιος παικτης ελλαντα,δε χαθηκε και ο κοσμος.Ακομα ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα θα ειναι ανωτερος.
Ο γαυρος οχι σαβιολα θα παρει. Τα @@ μου θα παρει. Οπως πηρε τοσους και τοσους αλλους.
Οποτε μην τρωτε το σανο που προοριζεται για τους γαυρους.
Βεβαια και να ερθει ενας τετοιος παικτης ελλαντα,δε χαθηκε και ο κοσμος.Ακομα ο ΠΑΟΚ αγωνιστικα θα ειναι ανωτερος.
κάτι σε πιο "άγνωστο" ( άρα και απόρροια scouting) παίζει???
Δεν είναι ανάγκη να έχει παίξει στη χώρα μας !!!!
Δεν είναι ανάγκη να έχει παίξει στη χώρα μας !!!!
- ace79grpaok
Επειδή πιστευω οτι το 10 θα έρθει απο πρωην ΕΣΣΔ και οτι ονοματολογία βγαίνει απο εκεί λέτε να ερθει κανένας κρανιτσαρ?
δύσκολα, πολλά $$$ θα θέλει. εκτός αν δανεικός.
πιο "εύκολο" το κόβω για τον Αλίεφ.
Ο Λέτο δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα που δεν θεραπεύεται.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Λέτο τι κασέ έχει; Ιατρικά είναι καθόλου ΟΚ;
Ο Σισοκό εμένα μου άρεσε. Σε άλλον δεν άρεσε...

- ace79grpaok
Ο ιβαν μαλλον απο πρωην ΕΣΣΔ α ψωνισει 10 ΆριK_geo έγραψε:δύσκολα, πολλά $$$ θα θέλει. εκτός αν δανεικός.
Αφού όλα απο εκεί βγαίνουν αυτό σημαινει οτι κάτι απο εκεί θα ερθει ο Αλίεφ παικταρ ο κρανιτσαρ δανεικος θα μας χαλουσε?
μια ομάδα μόνος του , βέβαια δεν ξέρω τι κάνει μετά την Τότεναμ ...... αλλά μου μοιάζει απίθανο, να έρθει στην Ελλάδα
λογικά θα τον θέλουν πολλές ομάδες.....
λογικά θα τον θέλουν πολλές ομάδες.....
Ο Λετο τουλαχιστον σε επιπεδο φιλικου παιζει ηδη ποδοσφαιρο στην Κατανια η οποια και τον απεκτησε.Photis έγραψε:Ο Λέτο δεν πρόκειται να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο έχει πρόβλημα που δεν θεραπεύεται.ΑποστόληςΑ έγραψε:Ο Λέτο τι κασέ έχει; Ιατρικά είναι καθόλου ΟΚ;
Ο Σισοκό εμένα μου άρεσε. Σε άλλον δεν άρεσε...
Και επειδή ψάχνω σχεδόν καθημερινά, ο Γιόβα απέρριψε Ερυθρό Αστέρα και έχει πρόταση από κινέζικη
Χτύπα τον ρε Ιβάν!

Χτύπα τον ρε Ιβάν!

σημερα ειναι ο τελικος του κοπα λιμπερταδορες και ολοι ξερουμε ποιος παιζει λετε για αυτο να αργει να περιμενουμε να τον ανακοινωσει μετα τον τελικο
απλα ειναι ενα ονειρο μου και το ειπα
απλα ειναι ενα ονειρο μου και το ειπα
Παιχταράς είναι, αλλά μιλάμε για γύρω στα 3εκ. μεγάλος παπάς άστο..Kevin έγραψε:Αυτός ο Κράνιτσαρ τι παίχτης είναι ρε παιδιά; Ξέρει κανείς;
ρε παρολος ο χοντρος θα δινει 2,5 στον σαβιολα αν ο ιβαν δεν μπορει να δωσει 3 τοτε τι μας λεει για πρωταθλημα?Parolos έγραψε:Παιχταράς είναι, αλλά μιλάμε για γύρω στα 3εκ. μεγάλος παπάς άστο..Kevin έγραψε:Αυτός ο Κράνιτσαρ τι παίχτης είναι ρε παιδιά; Ξέρει κανείς;
Ο χοντρος από τα φράγκα που θα τσακωσει από αμπντουν + αυτά που γλιτώνει από το συμβόλαιο του τσιμπουρι.. Παιρνει σαβιολα.. Για να ηρεμήσουν λίγο οι επιστήμονες της δεκο Πειραιά .
άρα η ταρίφα του πρωταθλήματος είναι 3 εκκατομύρια γιουρος.
ας μαθευτεί προς όσους ενδιαφέρονται.
ΥΓ: Αλήθεια, καμιά πρόταση για κάνα παίχτη μας δεν έχουμε;;;;;;;
ΥΓ2: βάλε και τα 23 του Τσ.Λ. που πάνε απευθείας τσέπη.
ας μαθευτεί προς όσους ενδιαφέρονται.
ΥΓ: Αλήθεια, καμιά πρόταση για κάνα παίχτη μας δεν έχουμε;;;;;;;
ΥΓ2: βάλε και τα 23 του Τσ.Λ. που πάνε απευθείας τσέπη.