Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
-
arrwstos
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Στη Σαντόνγκ Λούνενγκ ο Βάγκνερ Λοβ (ΤΣΣΚΑ Μόσχας).
Η Κίνα και συγκεκριμένα η Σαντόνγκ Λούνενγκ θα στεγάσει επαγγελματικά τον Βάγκνερ Λοβ, αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και, μάλιστα, αναρτήθηκε ήδη η σχετική ανακοίνωση.
Η ΤΣΣΚΑ απομένει με σέντερ φόρ τον Ντουμπιά & τον Μούσα.
ΥΓ: Στα βράχια τον χτυπάει να μαλακώσει.
Η Κίνα και συγκεκριμένα η Σαντόνγκ Λούνενγκ θα στεγάσει επαγγελματικά τον Βάγκνερ Λοβ, αφού οι δύο πλευρές κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και, μάλιστα, αναρτήθηκε ήδη η σχετική ανακοίνωση.
Η ΤΣΣΚΑ απομένει με σέντερ φόρ τον Ντουμπιά & τον Μούσα.
ΥΓ: Στα βράχια τον χτυπάει να μαλακώσει.
arrwstos έγραψε:Απ' ότι φαίνεται ο γαύρος χτυπάει Σαβιόλα
ο Σαβιολα το ξερει ?
δεν νομίζω ο μαριδάκης να μην καταλαβαίνει την πίεση που θα δεχθεί άν δεν κάνιε 2-3 ηχηρές κινήσεις. Για αυτό και θα πληρώσει. άλλωστε, χθές μας τα έκαναν ΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ με τα 23 μύρια του Τσ.Λ.
Ίσως είναι και η στιγμή μετά απο 298 πρωτοσέλιδα, να πάρουν Σαβιόλα στα 32 του.
Ίσως είναι και η στιγμή μετά απο 298 πρωτοσέλιδα, να πάρουν Σαβιόλα στα 32 του.
θα είναι μεγάλη λαλακία μας να απαξιώσουμε το σαβιόλα εάν πάει στο γαύρο
παιχταράς και μεταγραφάρα είναι, στυλ μπαμ μπουμ
παιχταράς και μεταγραφάρα είναι, στυλ μπαμ μπουμ
Κανεις δεν τον απαξιωνει ....Απεναντιας .... Και επειδη ειμαι αγνος φιλαθλος στην τελευταια ενδεκαδα του ψευτοπρωταθλητη ( Μέγιερι, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέμπας, Σαλίνο, Μανιάτης, Φέισα, Σάμαρης, Τσόρι, Φουστέρ, Μήτρογλου.) , νομιζω οτι εχει θεση ενας παικτης της κλασης του Σαβιολα....
Μονο να μας το πουν εγκαιρως για να προλαβω απο τωρα τις αποδοσεις για 6+ γκολ σε καθε αγωνα της ΔΕΚΟ , ειδικα στην ευρωπη...
Μονο να μας το πουν εγκαιρως για να προλαβω απο τωρα τις αποδοσεις για 6+ γκολ σε καθε αγωνα της ΔΕΚΟ , ειδικα στην ευρωπη...
- Sick Bastard
Σωστός ο danirifle, ότι και να λέμε ο Σαβιόλα είναι παιχταράς και θα κάνει τη διαφορά. Για πλάκα έχει 15 γκολ και 10 ασσίστ.
εννοείται είναι μπαμ μπουμ. αλλά δεν θα παύει να είναι παίχτης ενός όποιου Μισέλ.
Γενικά, και μετά τα χθεσινά 6, πολλοί "θορυβήθηκαν" και μάλλον θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μέσα από εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα. Πιστεύω ότι με 1-2 κινήσεις μας, θα χάσουν και αυτό το μομέντουμ. Γιατί εγώ έχω Στέφενς και πρεσάρω ψηλά!
Γενικά, και μετά τα χθεσινά 6, πολλοί "θορυβήθηκαν" και μάλλον θα προσπαθήσουν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις μέσα από εντυπωσιακά πρωτοσέλιδα. Πιστεύω ότι με 1-2 κινήσεις μας, θα χάσουν και αυτό το μομέντουμ. Γιατί εγώ έχω Στέφενς και πρεσάρω ψηλά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 24 Ιούλ 2013, 11:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
και ο σισέ ήταν παίχτης ενός όποιου φερέιρα
και όσον αφορά το γκέι, ο σαβιόλα είναι πολύ καλύτερος του τζιμπούρ
και όσον αφορά το γκέι, ο σαβιόλα είναι πολύ καλύτερος του τζιμπούρ
δεν νομίζω ο Φερρέιρα να έχει καμιά σχέση με τον μισέλ. ο ένας είναι προπονητής, ο άλλος τώρα ανέλαβε την 1η του ομάδα.
ΥΓ: γράψε άκυρο.
ΥΓ: γράψε άκυρο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Πέμ 25 Ιούλ 2013, 23:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βεβαια αν ημουν γαυρος , θα κοιτουσα να δω αν θα την βγαλω με τον Μεγιερι και τον Καρολ....
Αλλα τα ορκ του Πειραια θελουν μπαμ και μπουμ.... Γιατι εστω και αυτος ο Μιτσελ , αλλους παικτες και σε αλλες θεσεις ζηταει...
Δεν ειναι τοσο μ@λακας ....
Αλλα τα ορκ του Πειραια θελουν μπαμ και μπουμ.... Γιατι εστω και αυτος ο Μιτσελ , αλλους παικτες και σε αλλες θεσεις ζηταει...
Δεν ειναι τοσο μ@λακας ....
Καταρχην ο φερειρα δεν ειναι μιτσελ σε καμια περιπτωση,δευτερον εγω αν δεν τον δω να φοραει κοκκινοασπρα δε πιστευω τιποτα.
Και τελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον τζιμπουρ αλλα οχι τοσο οσο να μην μπαινει σε συγκριση μαζι του.
Και τελος ειναι σιγουρα καλυτερος απο τον τζιμπουρ αλλα οχι τοσο οσο να μην μπαινει σε συγκριση μαζι του.
K_geo έγραψε:δεν νομίζω ο Φερρέιρα να έχει καμιά σχέση με τον μισέλ. ο ένας είναι προπονητής, ο άλλος τώρα ανέλαβε την 1η του ομάδα.
Παλι με προλαβες ρε κ@υφαλα.
Πολυ αστοχη η συγκριση φερειρα μιτσελ,αν και ο βαζελος πηρε πρωταθλημα με τεν κατε και νιοπλια.
ανάλογα το σύστημα. Δεν νομίζω ότι ο Σαβιόλα είναι φορ που μπορεί να την παλέψει μόνος του σε ένα 4231. αυτό φαίνεται απο την καριέρα του. επίσης σε αυτή την περίπτωση, θεωρώ πιο πλήρη τον Τζιμπούρ (!) κυρίως λόγω ύψους και ικανότητας και στο κεφάλι. γενικά, και το σχόλιο του σαρκ και του μπανε απο πάνω, έχουν μεγάλες δόσεις αλήθειας, αλλά βάζω και αυτό για σκέψη:
2εκ. το χρόνο στον 32 ετών Saviola ή με 200.000 Necid
ΥΓ: Ο Τεν Κάτε είναι τεράστιος γνώστης της τακτικής. άσχετα με όλα τα άλλα που ήταν για τον @@.
2εκ. το χρόνο στον 32 ετών Saviola ή με 200.000 Necid
ΥΓ: Ο Τεν Κάτε είναι τεράστιος γνώστης της τακτικής. άσχετα με όλα τα άλλα που ήταν για τον @@.
Μετά την απολογία του Αλγερινού και με προσωπικές ενέργειες του Σάββα Θεοδωρίδη, η διοίκηση του Ολυμπιακού αποφάσισε να δώσει τόπο στην οργή και να λυθεί το θέμα.
[youtube]?v=hucNc0KdcWM[/youtube]

[youtube]?v=hucNc0KdcWM[/youtube]