70.Στέλιος Κίτσιου
Re: 70. Στέλιος Κίτσιου
Καλή επιτυχία στο παιδι και μακρυά από τραυματισμούς! Και σε αυτόν και σε όλους τους υπόλοιπους που παίζουν στην ίδια θέση. Τα καλύτερα εύχομαι για όλους τους. Να έχουν μια καλή χρόνια και μακάρι να μην ξέρει ποιον να πρώτο επιλέξει ο προπονητής.
Μου έκατσε ´´καπως´´ το να σχολιάζουμε ποιος παίχτης μας θα ´´καταπιεί´ κλπ τον συμπαίκτη του. Λες και ο άλλος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ (πολύ πιθανό όχι μόνο να ανήκει αλλά να έχει και για πιο πολλά χρόνια συμβόλαιο). Θα μου πεις, οποίος δεν το αντέχει αυτό, ας ασχοληθεί με τα οίκοκυρικα.. Δεν αντίλέγω, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδάκια που το πιο πιθανό είναι να μας διαβάζουν..
Μου έκατσε ´´καπως´´ το να σχολιάζουμε ποιος παίχτης μας θα ´´καταπιεί´ κλπ τον συμπαίκτη του. Λες και ο άλλος δεν ανήκει στον ΠΑΟΚ (πολύ πιθανό όχι μόνο να ανήκει αλλά να έχει και για πιο πολλά χρόνια συμβόλαιο). Θα μου πεις, οποίος δεν το αντέχει αυτό, ας ασχοληθεί με τα οίκοκυρικα.. Δεν αντίλέγω, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για παιδάκια που το πιο πιθανό είναι να μας διαβάζουν..
έχεις ένα δίκιο αδερφέ
ίσως λάθος έκανα και το έγραψα
από την άλλη εύχομαι να το δει και να πεισμώσει που ο συμπαίκτης του στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ και αμυντικό χαφ, του "τρώει" τη θέση που έχει στην εθνική των κάτω-20
ίσως λάθος έκανα και το έγραψα
από την άλλη εύχομαι να το δει και να πεισμώσει που ο συμπαίκτης του στις μικρές ομάδες του ΠΑΟΚ και αμυντικό χαφ, του "τρώει" τη θέση που έχει στην εθνική των κάτω-20
- Μπαρκαρούτσος
RoMaN έγραψε:Ο Κίτσιου με άρεσε πολύ, έβλεπα και τον αδερφό του που καθόταν παραδίπλα και λέω "Μια μέρα θα παίζει ο δικός μου αδερφός στον Π.Α.Ο.Κ. και (οκ, φτάνει)".
- desperando
- Επικοινωνία:
αυτη τη στιγμη ο κιτσιου την θεση την παιζει απο ενστικτο,δειχνει οτι ακομα δεν την γνωριζει καλα,αλλα το παιδι εχει ενα χαρακτηριστικο (που το ειχε και ο σταφ)που τον εχει κανει να παρει την θεση του βασικου απο δυο πολυ καλα μπακ.το παιδι γυαλιζει το ματι του,εχει πολυ θρασος και τσαμπουκα που υπερκαλυπτουν καποιες αδυναμιες του.
οταν βλεπεις νεο παικτη να παιζει με το μαχαιρι στα δοντια μην το φοβασαι
οταν βλεπεις νεο παικτη να παιζει με το μαχαιρι στα δοντια μην το φοβασαι
- kataramenos5
Χαφ έπαιζε τόσα χρόνια.Θέλει χρόνο.Athens έγραψε:παικταρας αλλα με φανερες αμυντικες αδυναμιες στο β ημιχρονο οπου εκανε πολλα λαθη..
αργα η γρηγορα θα περασει στον παγκο
Mπράβο αγορίνα μου ..συνέχισε την σκληρή δουλειά κ θα φτάσεις ψηλά..
Προσπάθησε φέτος να γίνεις εσύ το βασικό δεξί μπάκ ..κ όλοι θα βγούνε κερδισμένοι..
Προσπάθησε φέτος να γίνεις εσύ το βασικό δεξί μπάκ ..κ όλοι θα βγούνε κερδισμένοι..
- ΑποστόληςΑ
Η κλασσική περίπτωση χαφ που γίνεται μπακ. Θα είναι καλός στις προωθήσεις και θα δείχνει αδυναμίες όταν αμύνεται. Η αλήθεια είναι πάντως πως ήταν πολύ καλός μπροστά. Καλύτερος απ' ό,τι περίμενα. Αμυντικά θα κάνει τα λαθάκια του, αλλά αυτό είναι αναμενόμενο. Ουδείς άσφαλτος. Η ουσία είναι να διακρίνει τα λάθη του και να τα ελαχιστοποιεί. Μέχρι τώρα έχει δείξει διάθεση και έχει βελτιωθεί. Θα φανεί στο εγγύς μέλλον το πού θα φτάσει.
Μπράβο!
Μπράβο!
δεν εχω παραπονο....αρκετες λαθος πασες βεβαια και σε κπς φασεος χαλασε καλες πρυποθεσεις λογω απειριας φοβου
- sourmenetes
- Moderator
Τι παραπονο μπορει να εχει καποιος???
Θετικοτατος..Δεν ξερω στη φαση του 2ου γκολ που ειναι αλλα ολη η ομαδα ειναι σχεδον πανω απο τη σεντρα..
Θετικοτατος..Δεν ξερω στη φαση του 2ου γκολ που ειναι αλλα ολη η ομαδα ειναι σχεδον πανω απο τη σεντρα..
τον πιστευω τον μικρο από ενα φιλικό προετοιμασίας που τον εβαλε ο ... Μπόλονι
μετα μια χαμενη χρονιά και για αυτόν, και τον Παναγιωτουδη
και δεν ξέρω για ποιους άλλους ακόμα
μετα μια χαμενη χρονιά και για αυτόν, και τον Παναγιωτουδη
και δεν ξέρω για ποιους άλλους ακόμα
ακουγα για Κίτσιου , αλλά δεν είχα δει ένα ματς.
Μου έκανε εντύπωση το νεύρο στο παιχνίδι του , η μαχητικότητα και το θράσσος. Πολλές ανούσιες κινήσεις βέβαια , αλλά νομίζω ότι οι πρώτες ύλες είναι εκεί...
ενθουσιάστηκα !!!!!!!!!!!!!
Μου έκανε εντύπωση το νεύρο στο παιχνίδι του , η μαχητικότητα και το θράσσος. Πολλές ανούσιες κινήσεις βέβαια , αλλά νομίζω ότι οι πρώτες ύλες είναι εκεί...
ενθουσιάστηκα !!!!!!!!!!!!!
Πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο..
Τσογλανάκος, αλητάκος, ΠΑΟΚτσάκι ρε παιδί μου, με τσαμπουκά στις φάσεις και γενικά έδειξε πως δεν είναι αναγκαίο να έχεις σούπερ τεχνική κατάρτιση για να παίξεις αυτή τη θέση όταν έχεις τέτοια διάθεση..
Στο 2ο ψόφησε δυστυχώς και οι περισσότερες προσπάθειες τους έγιναν από την πλευρά του στοχεύοντας στην απειρία του και στην ανύπαρκτη βοήθεια του Λούκας..
Μικρέ συνέχισε έτσι, μάσα σίδερα και το μέλλον είναι δικό σου.
Τσογλανάκος, αλητάκος, ΠΑΟΚτσάκι ρε παιδί μου, με τσαμπουκά στις φάσεις και γενικά έδειξε πως δεν είναι αναγκαίο να έχεις σούπερ τεχνική κατάρτιση για να παίξεις αυτή τη θέση όταν έχεις τέτοια διάθεση..
Στο 2ο ψόφησε δυστυχώς και οι περισσότερες προσπάθειες τους έγιναν από την πλευρά του στοχεύοντας στην απειρία του και στην ανύπαρκτη βοήθεια του Λούκας..
Μικρέ συνέχισε έτσι, μάσα σίδερα και το μέλλον είναι δικό σου.
αυτα εγραψα την πρωτη φορα που τον ειδα, σημερα επιβεβαιωθηκα αλλα εχει ολο το ταλεντο...αν αποκτησει και αμυντικη στοφα θα ειναι για αλλο πρωταθλημα...Athens έγραψε:παικταρας αλλα με φανερες αμυντικες αδυναμιες στο β ημιχρονο οπου εκανε πολλα λαθη..
αργα η γρηγορα θα περασει στον παγκο
ξεκιναει το β ημιχρονο και βγαινουν 4 φασεις απο την πλευρα του, εκει ηθελε αλλαγη...λαθος του στεφενς..
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι επιβεβαιωνεσαι.Στο δευτερο ημιχρονο εχει λαθη αλλα ειναι ολη η ομαδα τρακαρισμενη στα πρωτα 7-10 λεπτα.
Δεν μπορεις να τον κρινεις στο διαστημα που ολοι ηταν χαμενοι.
Στο πρωτο ημιχρονο δεν περασε κανεις απο την πλευρα του και ανεβηκε κανα δυο φορες.
Δεν μπορεις να τον κρινεις στο διαστημα που ολοι ηταν χαμενοι.
Στο πρωτο ημιχρονο δεν περασε κανεις απο την πλευρα του και ανεβηκε κανα δυο φορες.