Εγω κάπως έτσι την έκοβα τη προπόνηση πέρσι..ABOLEYTOI έγραψε:μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ένταση των προπονήσεων του Δώνη, επαφιόταν στον "πατριωτισμό" του κάθε παίχτη. Αν κάποιος γούσταρε να λουφάρει δεν είχε τον προπονητή-πατέρα απέναντί του (θα κάνεις αυτό που λέω εγώ!), αλλά τον προπονητή-φίλο (κοίτα εγώ για δικό σου καλό το λέω, τώρα αν εσύ δεν θέλεις...).
Μακάρι το φετινό στυλ να του ταιριάξει και να "ανθίσει" το κουνούπι.
7.Γιώργος Γεωργιάδης
- kataramenos5
Re: 7.Γιώργος Γεωργιάδης
-
Μπαρκαρούτσος
Ζόρικο και απάνθρωπο πρόγραμμα προπόνησης!kataramenos5 έγραψε:Εγω κάπως έτσι την έκοβα τη προπόνηση πέρσι..ABOLEYTOI έγραψε:μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ότι η ένταση των προπονήσεων του Δώνη, επαφιόταν στον "πατριωτισμό" του κάθε παίχτη. Αν κάποιος γούσταρε να λουφάρει δεν είχε τον προπονητή-πατέρα απέναντί του (θα κάνεις αυτό που λέω εγώ!), αλλά τον προπονητή-φίλο (κοίτα εγώ για δικό σου καλό το λέω, τώρα αν εσύ δεν θέλεις...).
Μακάρι το φετινό στυλ να του ταιριάξει και να "ανθίσει" το κουνούπι.![]()
Τι είναι αυτό, ασκήσεις του αμερικανικού στρατού;
Δεν βλέπεις πώς έχει τεντωμένα το καρντάσι αριστερά;;; Ο Κατσικάς θλάση θα πάθαινε!
Μην τα ριχνουμε ολα στην προετοιμασια και στο Δων..κπ εχουν παρει πολλες ευκαιριες και εχουν δειξει οτι δεν το χουν//
Κάποιοι πήραν ευκαιρίες και έδειξαν αν μπορούν να παίξουν ή όχι
Δεν έχει καμία σχέση ούτε ο Δώνης , ούτε ο Μπόλονι
Δεν έχει καμία σχέση ούτε ο Δώνης , ούτε ο Μπόλονι
η προετοιμασία ειναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποδείξεις οτι έχεις θέση στον ΠΑΟΚ...
-
Μπαρκαρούτσος
Όπα, έχασα επεισόδια...barlow4 έγραψε:Για ολα φταιει ο δονης και μονο.
Μέχρι πέρσι έφταιγε ο Boloni για ΟΛΑ που δεν τους έκανε ζέσταμα και καλή προετοιμασία...
- ΑποστόληςΑ
karl έγραψε:Ευκαιρία για ένα Reset.
Ο Stevens λες και ήρθε παραγγελια ειδικά για σένα.
Έχεις μπροστά σου παιχνίδια CL και του χρόνου μουντιάλ στη Βραζιλία.
Με καλυψε ο Καρλιτο Μπριγκαντε...τα ιδια θα σε ελεγα...
Ειναι καιρος να παιξεις σαν αντρας και οχι σαν εφηβος,μας εδειξες με την τοτεναμ με τη ρουμπιν και σε αλλα ματς οτι μπορεις.
Φετος πιθανων ειναι η τελευταια σου ευκαιρια,ο προπονητης δειχνει να σε εμπιστευεται.
Φετος πιθανων ειναι η τελευταια σου ευκαιρια,ο προπονητης δειχνει να σε εμπιστευεται.
έπρεπε να έρθει ο στίβενς για να σου τραβήξει τα γκέμια?
τα μπράβο πρέπει να πάνε στον προπονητή και όχι σε σένα
άκου τί σου λέει και ακολούθα τις εντολές του μπας και σώσεις την καριέρα σου
τα μπράβο πρέπει να πάνε στον προπονητή και όχι σε σένα
άκου τί σου λέει και ακολούθα τις εντολές του μπας και σώσεις την καριέρα σου
πρέπει να τον πιστέψει και η ομάδα. Στο 2ο που έκανε ένα σόλο από αριστερά και βρέθηκε σε θέση για σέντρα, κανείς επιθετικός δεν είχε μπει στην περιοχή. Όλοι σκέφτηκαν σιγά μην τα καταφέρει. Σε αντίστοιχη φάση με τον Ολίσε, οι επιθετικοί τον πίστεψαν και ακολούθησαν τη φάση.
Σήμερα ίσως ξανά κερδίσαμε τον Γεωργιάδη που κινδύνευε να χαθεί ,να συνεχίσει ετσι