Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
- Mario Jardel
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Tι σουταρα εχει αυτος ο Αλιεφ ρε μαγκες; Πω εμεινα χαζος. Πως δεν εχει σκοτωσει κανα στοπερ το παλικαρι!!!
- desperando
- Επικοινωνία:
αντε ρε ιβαν φερε δυο παικταραδες να την εχουμε ολο το χρονο σηκωμενη ,αντε τι ειναι για σενα μια μικρη υπερβαση , αντε καλε μου ιβαν
Με ένα μόνο μάτσ (ματσάρα βέβαια) και μάλιστα φιλικό και ξεχάσατε κιόλας την μεταγραφολογία (μεταγραφολαγνία) ;;;;;;
Ού που να μου χαθήτε

Ού που να μου χαθήτε

τώρα που κοιτάω τα νούμερα., δεν φοράει κανένας το 11 και με το 8 αλήθεια τί γίνεται;
-
νομιζω οτι ενας παικτης μας χρειαζεται και εκλεισε το ροστερ.... μεσοεπιθετικος με αριστερο ποδι που να παιζει και αριστερα να ειναι παικταρας σε καλη ηλικια αλλα οχι και ιδιαιτερα ακριβος και ταυτοχρονα να γκρεμισει και το αεροδρομιο ενας υπαρχει:
Mahmoud Abdel Razek Fadlallah
Mahmoud Abdel Razek Fadlallah
- paokmaniak
Η μεταγραφή που έπρεπε να ρίξει το αεροδρόμιο ήταν ο ίδιος ο προπονητής!
Αυτό εγώ κατάλαβα σήμερα!!!!!
Προσθήκες πάντα χρειάζεται μια ομάδα...
Καληνύχτα!!!!
Αυτό εγώ κατάλαβα σήμερα!!!!!

Προσθήκες πάντα χρειάζεται μια ομάδα...
Καληνύχτα!!!!
- soflodoras
Tι να τον κανεις?barlow4 έγραψε:μου γυαλισε κ ενα παικτακι απο πορτογαλια μερια.ενας Tό Madeira αν τον ξερεις..
Εχεις Κλαους που παστελωνει 3 μπαλακια καθε 10 λεπτα. (1 γκολ/3,33 λεπτα ειναι απιαστο ακομα και για τον πορτογαλλο)
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε εξτρέμ γιατί ο Στέφενς χρησιμοποιεί δύο εξτρέμ (έχουμε μόλις 3), δύο χαφ (έχουμε μπόλικους) και δύο φορ (έχουμε 4).
Κανω την κολωτουμπα μου για χθες διοτι ειπα 4 παικτες προς παρακολουθηση και μονο ο ενας ηταν καλος χθες.
Ο μεσος ο Digard ο αρχηγος. μωλις βγηκε κλαταρε ολη η ομαδα του.. ο Σβιτανιτς δεν εδειξε τιποτα εκτος απο ενα σουτ ψιλκρεμαστο , ο πεντεκοτ νομιζω δεν επαιξε καν, και ο κολοτζιετζακ (το αρ. μπακ 3) ηταν μετριος. Ο οσπινα στο τερμα ηταν καλος παντως. ο αλλος που μπηκε στο δευτερο ο καημενος εφαγε 5 γκολ...
Ο μεσος ο Digard ο αρχηγος. μωλις βγηκε κλαταρε ολη η ομαδα του.. ο Σβιτανιτς δεν εδειξε τιποτα εκτος απο ενα σουτ ψιλκρεμαστο , ο πεντεκοτ νομιζω δεν επαιξε καν, και ο κολοτζιετζακ (το αρ. μπακ 3) ηταν μετριος. Ο οσπινα στο τερμα ηταν καλος παντως. ο αλλος που μπηκε στο δευτερο ο καημενος εφαγε 5 γκολ...

- paokathens
ρε παίδες αυτό που γράφει η παπα-Γάτα για κάποιον που άναψε φωτιές στο FB (το facebook εννοούν?) ξέρεις κανείς ποιός είναι:?:
- paokmaniak
Mηπως για το Μουσλιμοβιτς κατι διαβασα χθεςστο ΦΒ για αλλαγη εικονας στο προφιλ του κατι με ΠΑΟΚ... μπουρδες δλδ.
Σισσοκο οριστικα στη Σεντ Ετιεν
Σισσοκο οριστικα στη Σεντ Ετιεν
για το 10αρι της επόμενης δεκαετίας στην Ευρώπη, τον Σπανουδάκη θα έλεγαν. 

- desperando
- Επικοινωνία:
τι εγινε ρε μαγκες μετα την 6αρα δεν χρειαζομαστε μεταγραφες?
ελπιζω η εκταση του σκορ να μην μας ριξει σταχτη στα ματια, η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον εναν αρ.χφ-εξτρεμ
ελπιζω η εκταση του σκορ να μην μας ριξει σταχτη στα ματια, η ομαδα χρειαζεται τουλαχιστον εναν αρ.χφ-εξτρεμ