Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2013
Να σου πω τι περιμενω,μια ομαδα που να μπαινει μεσα για τη νικη να το πιστευει και να τρωει σιδερα για να το καταφερει.
Μια ομαδα με πειθαρχια να ξερει ο καθενας τι ζηταει απο αυτον ο προπονητης και να το τηρει.
Μια ομαδα που θα παιζει σιγουρα στους ομιλους του γιουροπα.
Μια ομαδα που οσο περναει ο καιρος να γινεται ολο και καλυτερη.
Μια ομαδα που να ειμαστε περηφανοι που την υποστηριζουμε και να μην μας ντροπιαζει με ηττες με κατω τα χερια οπως με τριπολη και ραπιντ βιεννης.
Μια ομαδα με στοχους και οχι παμε και οτι βγει.
Αυτα θελω εγω για φετος και νομιζω οτι ειναι εφικτα.
Οι τιτλοι για να ερθουν θελουν ολα τα παραπανω αλλα και λιγη τυχη,οπως επισης και παιχνιδι στους αγωνιστικους χωρους και οχι εξω απο αυτους.
Μια ομαδα με πειθαρχια να ξερει ο καθενας τι ζηταει απο αυτον ο προπονητης και να το τηρει.
Μια ομαδα που θα παιζει σιγουρα στους ομιλους του γιουροπα.
Μια ομαδα που οσο περναει ο καιρος να γινεται ολο και καλυτερη.
Μια ομαδα που να ειμαστε περηφανοι που την υποστηριζουμε και να μην μας ντροπιαζει με ηττες με κατω τα χερια οπως με τριπολη και ραπιντ βιεννης.
Μια ομαδα με στοχους και οχι παμε και οτι βγει.
Αυτα θελω εγω για φετος και νομιζω οτι ειναι εφικτα.
Οι τιτλοι για να ερθουν θελουν ολα τα παραπανω αλλα και λιγη τυχη,οπως επισης και παιχνιδι στους αγωνιστικους χωρους και οχι εξω απο αυτους.
Πολύ σωστά. Όλοι πάνω κάτω αυτά θέλουμε τα είπες όπως έχουν.
Το θέμα είναι αν μπορεί αυτή η ομάδα να πιάσει αυτές τις προσδοκίες.
Έχω τις ενστασεις μου, για όλο το σύνολο αλλά κυρίως για την άμυνα, αν και νομίζω Αύγουστο θα κλείσουμε ένα στόπερ σίγουρα.
Τώρα αν έρθει δεκάρι τόσο καλό που θα παίζει μπάλα μόνο του και θα παίρνει από το χεράκι την ομάδα οκ αλλάζει το θέμα..
Έχω τις ενστασεις μου, για όλο το σύνολο αλλά κυρίως για την άμυνα, αν και νομίζω Αύγουστο θα κλείσουμε ένα στόπερ σίγουρα.
Τώρα αν έρθει δεκάρι τόσο καλό που θα παίζει μπάλα μόνο του και θα παίρνει από το χεράκι την ομάδα οκ αλλάζει το θέμα..
Θελω να προσθεσω κατι εκτος θεματος,πιστευει καποιος απο ολα αυτα που ακουει και διαβαζει οτι ο γαυρος δεν ειναι κωλοχανειο φετος?
Να το θεσω πιο ευγενικα, πιστευεται οτι δεν ειναι ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει?
Να το θεσω πιο ευγενικα, πιστευεται οτι δεν ειναι ηφαιστειο ετοιμο να εκραγει?
Είναι..
απλά γι'αυτούς υπάρχει χρόνος να κάνουν μεταγραφές.. ξεκινάνε Σεπτέμβρη,
κι άμα αργήσει η ομάδα τους να δέσει υπάρχουν κι άλλοι μέθοδοι..
την πρώτη χρονιά του χοντρού αν θυμάσε όταν αποκλείστηκαν από τους εβραίους, έκαναν 7-8 μεταγραφές τον Αύγουστο και ούτε τους ένοιαζε να δέσει η ομάδα.. 3-4 αγωνιστηκές πήραν 10 βαθμούς με σπρώξιμο και τελείωσε το παραμύθι..
την πρώτη χρονιά του χοντρού αν θυμάσε όταν αποκλείστηκαν από τους εβραίους, έκαναν 7-8 μεταγραφές τον Αύγουστο και ούτε τους ένοιαζε να δέσει η ομάδα.. 3-4 αγωνιστηκές πήραν 10 βαθμούς με σπρώξιμο και τελείωσε το παραμύθι..
Οι αδυναμιες αυτες που υπαρχουν (μπορει να μην ειναι εκει που τις βλεπουμε εμεις) περασουμε δεν περασουμε με τους ουκρανους θα φανουν.Parolos έγραψε:Πολύ σωστά. Όλοι πάνω κάτω αυτά θέλουμε τα είπες όπως έχουν.
Οποτε θελω να πιστευω οτι θα καλυφθουν γιατι υπαρχει πολυς χρονος ακομα.
Υ.Γ Αν περασουμε και αρα ταυτοχρονα εξασφαλισουμε ενα μεγαλο ποσο γυρω στα 6.5 χαρτια νομιζω οτι ειναι.
Και δεν αποκτηθουν 1-2 παιχταραδες τοτε θα σε πιασω απο το χερι και θα κραζουμε μαζι.

17 Αυγουστου ξεκινανε,το οτι θα παρουν παιχτες θα παρουν αλλα αυτος ο κεφτες που εχουν στο παγκο εχει απαξιωσει ολο το ροστερ καμια 10ρια φορες φετος.Parolos έγραψε:Είναι..
Πολυ καλη προσθηκη, θα ειναι μακραν ο καλυτερος απο αυτους που πηραμε μεχρι σημεραdesperando έγραψε:για τον ιλιεβ και επειδη μαλλον οι περισσοτεροι δεν τον ξερετε ας εχετε μονο ενα στο μυαλο σας, ειναι ενας παικτης που εχει στο ρωσικο πρωταθλημα 25 συμμετοχες με 14 γκολ και 5 ασιστ και στο ουκρανικο πρωταθλημα σε 93 συμμετοχες 26 γκολ και 20 ασιστ.ειναι παικτης πολυ υψηλου επιπεδου που αν ερθει στην μπανανια μας θα κανει πλακα.
- desperando
- Επικοινωνία:
++++++++++++++++stephanos έγραψε:joshua έγραψε:εχουμε παρει καμια 40ρια παικτες σε ΟΛΕΣ τις αλλες θεσεις η πλειοψηφια των οποιων δεν εβγαλε πανω απο 1 χρονο στην ομαδα
![]()
Σίγουρα μιλάς για τον ΠΑΟΚ και όχι για τον Αστέρα ή την Ξάνθη;
joshua έγραψε:πηγαιντε ρε επιτελους και ριξτε μια ματια στη λατινικη αμερικη και φερτε με 1 μυριο οχι εναν,2-3 λατιν επιτελικους,δεν μπορει ενας θα βγει![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Νά, αυτές τις υπερβολές να μήν πετούσες και μπορεί να συμφωνούσαμε σε καναδυό θέματα (π.χ. στο ανύπαρκτο scouting).
Έχεις δει πόσο πουλάνε τα βλαστάρια τους οι νοτιοαμερικάνοι; Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Πόρτο (που έχει scouting με @@ και που παρ' όλα αυτά έχει φάει και τρελές φόλες) ΔΕΝ έχει πάρει παίκτη από Λατινική Αμερική που να κόστιζε ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΑΜΙΣΙ. Αλλά, δεν μαμείς, επειδή ΠΑΟΚ είσαι, θα πάρεις και 3 επιτελικούς κατευθείαν από την πηγή με ΕΝΑ.
- desperando
- Επικοινωνία:
και θα το ξαναγραψω μπας και η επιθυμια μου πραγματοποιηθει.η μπενφικα ψαχνει να ξεφορτωθει τον Franco Jara ας κανουν κινηση αποκτησεις και θα εχουμε λυσει το προβλημα των ακρων για πολλα χρονια με λουκας και γιαρα. αντε ρε σαββιδη κανε ενα δωρο στον κοσμο που απο το υστερημα του αγορασε ως τωρα πανω απο 10.000 διαρκειας
ειναι και ενα αλλο παλικαρακι πολυ καλος παικτης αλλα δεν βρισκει θεση στην ομαδα του ειδικα τωρα που πηραν και τον σκοκο.
βεβαια δεν ξερω αν θα τον ηθελαν οι φιλαθλοι
ειναι και ενα αλλο παλικαρακι πολυ καλος παικτης αλλα δεν βρισκει θεση στην ομαδα του ειδικα τωρα που πηραν και τον σκοκο.
- Paok_eisai_4
το δωρο του Σαββιδη θα ειναι ο Jara δηλαδη???ξερεις τι γκρινια εχει να πεσει για οσους δεν τον ξερουν???ασε καλα ειμαστε κι ετσι!!!αφου τα ξερεις....desperando έγραψε:και θα το ξαναγραψω μπας και η επιθυμια μου πραγματοποιηθει.η μπενφικα ψαχνει να ξεφορτωθει τον Franco Jara ας κανουν κινηση αποκτησεις και θα εχουμε λυσει το προβλημα των ακρων για πολλα χρονια με λουκας και γιαρα. αντε ρε σαββιδη κανε ενα δωρο στον κοσμο που απο το υστερημα του αγορασε ως τωρα πανω απο 10.000 διαρκειας
ψωμακι για τα παιδακια μου να παρω..desperando έγραψε:. αντε ρε σαββιδη κανε ενα δωρο στον κοσμο που απο το υστερημα του αγορασε ως τωρα πανω απο 10.000 διαρκειας
despe, εγώ πάντως θα πάρω μια πορτοκαλί με το όνομα του.
για τον άλλο που λές (άν κατάλαβα καλά), θυμάμαι που είχε κάνει κουδούνια τον καημένο τον μίρο. αλλά είχε αντέξει ο σκύλος ο πολωνός. και αυτός θα μπορούσε να γίνει φανέλα, έτσι για σπάσιμο.
ΥΓ: Μπάρλου, τι περίπτωση ανθρώπου είσαι ρε μλκ
όλη μέρα αυτό σου γυάλισε ρέ;;;;;

για τον άλλο που λές (άν κατάλαβα καλά), θυμάμαι που είχε κάνει κουδούνια τον καημένο τον μίρο. αλλά είχε αντέξει ο σκύλος ο πολωνός. και αυτός θα μπορούσε να γίνει φανέλα, έτσι για σπάσιμο.

ΥΓ: Μπάρλου, τι περίπτωση ανθρώπου είσαι ρε μλκ

όλη μέρα αυτό σου γυάλισε ρέ;;;;;

μου γυαλισε κ ενα παικτακι απο πορτογαλια μερια.ενας Tό Madeira αν τον ξερεις..
Βλεπε λιγο βιτορ τωρα και θα σου πω εγω τα λεγα γερος να ειναι.
Το μαντειρα η φανελα κοσμει το γραφειο μου...

Το μαντειρα η φανελα κοσμει το γραφειο μου...