Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
hitman

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από hitman »

Η λευκή είναι πανέμορφη, αν και μου αρέσουν όλες.
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Εν τω μεταξύ στο βίντεο σχολιάζουν τα ΠΑΟΚια,και τσουπ ξαφνικά πετάγεται και σχολιάζει και ένας γάβρος... :lol: :lol: :lol: :lol: . Τόσο πολύ τους νοιάζει ρε πστ μου...
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

μπραβο για την επιλογη θα τις παρω και τις τρεις

ασπρομαυρη γκαρσια

και τις αλλες δυο οταν θα ερθουν τα μπαμ μπουμ

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

Ο γιακάς στην ριγέ είναι όρθιος stile σαν περίπου η μαύρη της umbro?
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

Αυτοί στην ΠΑΕ, φαντασία μηδέν. Οι μισοί στην 4 βλέπουν τα ματς γυμνοί από τη μέση και πάνω, τί να τις κάνουν τις φανέλες;
Κάντε μια συμφωνία με κάποιο μαγαζί tatoo να «χτυπάει» το σχέδιο της φανέλας πάνω στο δέρμα, να δεις πού θα πάνε οι πωλήσεις. :lol: Και για διαφήμιση, βάζεις να το κάνει πρώτος ο Κλάους. :D
desperando έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Οι οράνιε είναι πράγματι φανταστικές. Αν τις φόραγε και κανένας Ολλανδός...
κατι ακουστηκε για κνολ αλλα ακομα δεν ειναι σιγουρο
ΜΠΑΜ, ΜΠΟΥΜ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο τρόπος που «απομάκρυνε» την μπάλα από την περιοχή... Θυμάμαι και το πρωτοσέλιδο των Σπορ, πριν έρθει: «Έρχεται βράχος στην άμυνα». :P
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε:Ολες οι εμφανίσεις θα είναι χωρίς χορηγό, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος βασικός σπόνσορας, ενώ οι τιμές τους είναι 49.90 ευρώ.
Από το Facebook.
Άβαταρ μέλους
paoktzis

Δημοσίευση από paoktzis »

ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
Άβαταρ μέλους
paoktzis

che4 έγραψε:καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
εχει πεσει τσε παντος να ξερεις η ποιοτητα ειναι φανταστικη τουλαχιστον των 2 ασπρη πορτοκαλι που μπορεις να δεις απο το ζοομ ειναι ακριβως οπως της γιουβε που εχει 140 εμεις την εχουμε 49,90
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

paoktzis έγραψε:ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
Μπορείς να παραγγείλεις χωρίς εθνόσημο?
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

paoktzis έγραψε:
che4 έγραψε:καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
εχει πεσει τσε παντος να ξερεις η ποιοτητα ειναι φανταστικη τουλαχιστον των 2 ασπρη πορτοκαλι που μπορεις να δεις απο το ζοομ ειναι ακριβως οπως της γιουβε που εχει 140 εμεις την εχουμε 49,90

το ειδα ρε γιαυτο θελω να παραγγειλω την πορτοκαλη να θυμηθουμε τα φλαι της δεκαετιας 80 και την ασπρη να τη φοραω και εξω

:nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

μακάρι αυτό το κόκκινο της nike να γινόταν χρυσό
Άβαταρ μέλους
paoktzis

arrwstos έγραψε:
paoktzis έγραψε:ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
Μπορείς να παραγγείλεις χωρίς εθνόσημο?
αγνωστο αλλα μαλλον οχι γιατι διπλα στην περιγραφη εκτος απο την ριγε στις αλλες λεει οτι θα εχει εθνοσημο στο κεντρο
Άβαταρ μέλους
che4

Δημοσίευση από che4 »

danirifle έγραψε:μακάρι αυτό το κόκκινο της nike να γινόταν χρυσό

εγω το βλεπω ροζ οποτε ολα καλα :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Zorro4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Zorro4 »

Οι τελείες στο Π.Α Ο.Κ. έκαναν θόρυβο και το κόκκινο ΝΙΚΕ σπάει τη μονότονη ασπρόμαυρη ζωη μας... που γλύκανε η χρυσή Ρίγα γύρω από το σήμα... :shock:

Όμως την πατησαμε όλοι ... Δεν είναι κόκκινο το ΝΙΚΕ... είναι "φούξια"... :D http://it.wikipedia.org/wiki/Fucsia_(colore)
Φ Ο Υ Ξ Α που λένε δηλαδή :lol:
Ω ρε μανα... Τι θα δούμε και θα ζήσουμε σε αυτόν τον σύλλογο... :opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”