Φανέλα ΠΑΟΚ
- pirate_salonica
Re: Φανέλα ΠΑΟΚ
Εν τω μεταξύ στο βίντεο σχολιάζουν τα ΠΑΟΚια,και τσουπ ξαφνικά πετάγεται και σχολιάζει και ένας γάβρος...
. Τόσο πολύ τους νοιάζει ρε πστ μου...

μπραβο για την επιλογη θα τις παρω και τις τρεις
ασπρομαυρη γκαρσια
και τις αλλες δυο οταν θα ερθουν τα μπαμ μπουμ

ασπρομαυρη γκαρσια
και τις αλλες δυο οταν θα ερθουν τα μπαμ μπουμ

- pagotatzis
Αυτοί στην ΠΑΕ, φαντασία μηδέν. Οι μισοί στην 4 βλέπουν τα ματς γυμνοί από τη μέση και πάνω, τί να τις κάνουν τις φανέλες;
Κάντε μια συμφωνία με κάποιο μαγαζί tatoo να «χτυπάει» το σχέδιο της φανέλας πάνω στο δέρμα, να δεις πού θα πάνε οι πωλήσεις.
Και για διαφήμιση, βάζεις να το κάνει πρώτος ο Κλάους.
Κάντε μια συμφωνία με κάποιο μαγαζί tatoo να «χτυπάει» το σχέδιο της φανέλας πάνω στο δέρμα, να δεις πού θα πάνε οι πωλήσεις.

ΜΠΑΜ, ΜΠΟΥΜ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο τρόπος που «απομάκρυνε» την μπάλα από την περιοχή... Θυμάμαι και το πρωτοσέλιδο των Σπορ, πριν έρθει: «Έρχεται βράχος στην άμυνα».desperando έγραψε:κατι ακουστηκε για κνολ αλλα ακομα δεν ειναι σιγουροΑποστόληςΑ έγραψε:Οι οράνιε είναι πράγματι φανταστικές. Αν τις φόραγε και κανένας Ολλανδός...

- Μπαρκαρούτσος
Από το Facebook.PAOK FC / ΠΑΕ ΠΑΟΚ έγραψε:Ολες οι εμφανίσεις θα είναι χωρίς χορηγό, τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθεί ο νέος βασικός σπόνσορας, ενώ οι τιμές τους είναι 49.90 ευρώ.
ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
εχει πεσει τσε παντος να ξερεις η ποιοτητα ειναι φανταστικη τουλαχιστον των 2 ασπρη πορτοκαλι που μπορεις να δεις απο το ζοομ ειναι ακριβως οπως της γιουβε που εχει 140 εμεις την εχουμε 49,90che4 έγραψε:καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
Μπορείς να παραγγείλεις χωρίς εθνόσημο?paoktzis έγραψε:ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
paoktzis έγραψε:εχει πεσει τσε παντος να ξερεις η ποιοτητα ειναι φανταστικη τουλαχιστον των 2 ασπρη πορτοκαλι που μπορεις να δεις απο το ζοομ ειναι ακριβως οπως της γιουβε που εχει 140 εμεις την εχουμε 49,90che4 έγραψε:καλα αυτοι στην παε τρελαθηκαν παρουσιαζουν φανελα και δεν μπορεις να μπεις να τη παραγγειλεις η μονο εγω εχω προβλημα στο μεγκαστορε
το ειδα ρε γιαυτο θελω να παραγγειλω την πορτοκαλη να θυμηθουμε τα φλαι της δεκαετιας 80 και την ασπρη να τη φοραω και εξω

αγνωστο αλλα μαλλον οχι γιατι διπλα στην περιγραφη εκτος απο την ριγε στις αλλες λεει οτι θα εχει εθνοσημο στο κεντροarrwstos έγραψε:Μπορείς να παραγγείλεις χωρίς εθνόσημο?paoktzis έγραψε:ολες εχουν το εμεις μαζι για μια ζωη απο μεσα και την ελληνικη σημαι στην μεσα ολες εκτος της ριγε που μαλλον θα την εχει στο μανικι ακομη η ποιοτητα της φανελας ειναι καταπληκτικη τουλαχιστον της πορτοκαλι που η αντιστιχη της μπαρτσα που ειναι ακριβως ιδια ποιοτητα πωλητε 120
danirifle έγραψε:μακάρι αυτό το κόκκινο της nike να γινόταν χρυσό
εγω το βλεπω ροζ οποτε ολα καλα

Οι τελείες στο Π.Α Ο.Κ. έκαναν θόρυβο και το κόκκινο ΝΙΚΕ σπάει τη μονότονη ασπρόμαυρη ζωη μας... που γλύκανε η χρυσή Ρίγα γύρω από το σήμα...
Όμως την πατησαμε όλοι ... Δεν είναι κόκκινο το ΝΙΚΕ... είναι "φούξια"...
http://it.wikipedia.org/wiki/Fucsia_(colore)
Φ Ο Υ Ξ Α που λένε δηλαδή
Ω ρε μανα... Τι θα δούμε και θα ζήσουμε σε αυτόν τον σύλλογο...

Όμως την πατησαμε όλοι ... Δεν είναι κόκκινο το ΝΙΚΕ... είναι "φούξια"...

Φ Ο Υ Ξ Α που λένε δηλαδή

Ω ρε μανα... Τι θα δούμε και θα ζήσουμε σε αυτόν τον σύλλογο...